Ja sam odavde skinuo našu liguBordo46 je napisao/la:moze li link nase lige ? hvala
https://serbian-fm.net/sve-bosanske-lig ... t12111.htm
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ja sam odavde skinuo našu liguBordo46 je napisao/la:moze li link nase lige ? hvala

prasovic89 je napisao/la:Ja sam odavde skinuo našu liguBordo46 je napisao/la:moze li link nase lige ? hvala
https://serbian-fm.net/sve-bosanske-lig ... t12111.htm

Haj skontali smo sta se pravis pametan balavceIlPrincipe je napisao/la:JOS JEDNOM ZA OVE SLIJEPE. PRIJE NEGO STO POKRENETE IGRU SVAKI PUT UGASITE ANTIVIRUS DA NE BI VAM SE POJAVIO ERROR
Citav dan mi radi sa upaljenim virusom, evo sad ga iskljucio i opet mi izbaci ovo gore.IlPrincipe je napisao/la:JOS JEDNOM ZA OVE SLIJEPE. PRIJE NEGO STO POKRENETE IGRU SVAKI PUT UGASITE ANTIVIRUS DA NE BI VAM SE POJAVIO ERROR

If something is wrong for you in game:Head je napisao/la:Citav dan mi radi sa upaljenim virusom, evo sad ga iskljucio i opet mi izbaci ovo gore.IlPrincipe je napisao/la:JOS JEDNOM ZA OVE SLIJEPE. PRIJE NEGO STO POKRENETE IGRU SVAKI PUT UGASITE ANTIVIRUS DA NE BI VAM SE POJAVIO ERROR
 Radi, radiii
 Radi, radiii   

Mumere dobra slika. Ide lajk na fejsu.prasovic89 je napisao/la:miŠn komplitdRadi, radiii

kako cu to napraviti u podesavanjima kad ne mogu da udjem u igricuIlPrincipe je napisao/la:If something is wrong for you in game:Head je napisao/la:Citav dan mi radi sa upaljenim virusom, evo sad ga iskljucio i opet mi izbaci ovo gore.IlPrincipe je napisao/la:JOS JEDNOM ZA OVE SLIJEPE. PRIJE NEGO STO POKRENETE IGRU SVAKI PUT UGASITE ANTIVIRUS DA NE BI VAM SE POJAVIO ERROR
1: Open game - Preferences - Saving Location - Change Folder - Create a new folder - restart game and start a new game
2: Crash dump errors: close any other applications - disable antivirus (add game folder to exceptions) - run game as Administrator

Instaliraj ponovo igricu, AV ti je obrisao neki fail. ( tako je meni biloHead je napisao/la:a **** vi mene, znaci citav dan normalno radi, virus ukljucen, sad odjednom nece ni kad je ukljucen a ni kad je iskljucen AV.

)
 )Kupi novu centralnu ili monitor do tog ti je mozda. Meni jednom nije radio radi tastature. Bio mi slab ram na tastaturi jbgHead je napisao/la:a **** vi mene, znaci citav dan normalno radi, virus ukljucen, sad odjednom nece ni kad je ukljucen a ni kad je iskljucen AV.

gledaj djibera, gledaj mu slikeprasovic89 je napisao/la:miŠn komplitdRadi, radiii

Fak ju biiiiičBelmin6 je napisao/la:gledaj djibera, gledaj mu slikeprasovic89 je napisao/la:miŠn komplitdRadi, radiii

btw. syebo me varejao, qrac povrat novca
  btw. syebo me varejao, qrac povrat novca  
Decko je kapacitet.iskusnikladionicar je napisao/la:Kupi novu centralnu ili monitor do tog ti je mozda. Meni jednom nije radio radi tastature. Bio mi slab ram na tastaturi jbgHead je napisao/la:a **** vi mene, znaci citav dan normalno radi, virus ukljucen, sad odjednom nece ni kad je ukljucen a ni kad je iskljucen AV.

CONSIGLIERE-FORUMAS GODINE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.