FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mogu i ja dati neko mišljenje o igračima koji bi ako Bog da trebali biti u bordo dresu na proljeće.
Prvi je Leon Benko. O njemu manje više svi znamo. Ono sto je očigledno da ga Meho jako cijeni i da je svjestan da odskace kvalitetom od ostatka ekipe. Benko jedva čeka da zaigra, u top formi je ali je i razočaran situacijom koja se desila. Iksreno, ja jedva čekam da ga vidim u bordo dresu u vrhu napada. Ubica!
Drugi je golman, Borjan. Reprezentativac Kanade, strasne fizičke predispozicije i veliko iskustvo. Jako dobar na istrčavanjima i na situacijama 1 na 1. Ne znam kaakv je sto se tice udaraca sa distance. Branio na velikim stadionima i u vleikim utakmicama i mislim da ce biti jedno od vecih pojacanja.
Stevanovic. Kako smo vidjeli u intervjuu kodro ga jasno zeli u ekipi. Po meni je on trebao davno napravitiveliku karijeru ali je promasio ligu. Italija ili Njemacka su bile idealne za njega, ali je odabrao Španiju i otisao u tada veoma jaku Sevillu. Mislim da bi stevanovic u pogledu igre mogao biti i najvece pojacanje na kojemu cemo uzeti i dobru kolicinu novca.
Misimovic.
Eh sta napisati za mog, poslije Hasana Salihadmižića najdrazeg igraca repke. Majstor. KOLIKO samo fali nasoj repki to je vec sada jasno. Majstor, genije, igrac kakav se moras roditi,ono sto on zna se ne moze nauciti. Gledao sam ga nekada davno kako gazi rekorde u Bundes ligi, pa onda driibla u sred Španije Kasillasa, pa onda neke Norvezane u mrezu ubacuje golom u raslje. Gledao ga kako dize titulu sa Wolsburgom i onda vidim da postoji mogucnost da dodje u klub za koji navijam, koji je prije smao godinu i pol dana imao prijedlog da se ugasi a dusmani su po poreznoj trčali da nam zabiju zadnji ekser i trazili da klub proglasi bankrot, stečaj, bilo sta, samo da ne postoji vise. I sada evo gledam naseg Dinu i Ibraka kako sjede u Minhenu sa Misketom, osmjeh, zadovoljstvo i na to sve kaze miske da je jako zadovoljan ponuđenim.
Prednosti dolaska Misketa:
- Povećanje broja gledalaca
-Povećanje broja članova
-Povecanje broja navijaca u drugim gradovima koji vole repku a nista ih nije vezalo za nase klubove
-Mogucnost dovođenja drugh igraca njegove kvalitete- Said kaze "joj sta bi ja i Miske radili"
-Prenošenje znanja na mlađe igrace (jajalo je cimirotu i radovcu podigrao igru i povecao cijenu enormno)
-Prodaja dresova... nebih jeo 20 dana al bi skupio lovu za tu desetku sa prezimenom "Misimović"
-Medijska pozornost, vidimo sta je uradio samo odlazak na pregovore
- Marketing i sponzori, znamo i sami kako ljudi se vezu za reprezentaciju, sigurno bi se javio veliki broj sponzora koji bi se nakačili na ime Z. Misimovica.
-Popularnost kluba u Evropi, jer nije mala stvar za ovoliki novac dovesti jedno ime koje zna cijeli Evropski fudbal
- Lakse dovođenje mladih perspektivnih fudbalera, zzamisli kada dijete kaze "treniram u klubu gdje igra miske"
Sto se novca tice, ljudi, shvatite da imamo budzet, imamo amidžu, da nemamo novca koliko je miske trazio nema sanse da bi Ibrak i Dino uopste isli gore.
Prvi je Leon Benko. O njemu manje više svi znamo. Ono sto je očigledno da ga Meho jako cijeni i da je svjestan da odskace kvalitetom od ostatka ekipe. Benko jedva čeka da zaigra, u top formi je ali je i razočaran situacijom koja se desila. Iksreno, ja jedva čekam da ga vidim u bordo dresu u vrhu napada. Ubica!
Drugi je golman, Borjan. Reprezentativac Kanade, strasne fizičke predispozicije i veliko iskustvo. Jako dobar na istrčavanjima i na situacijama 1 na 1. Ne znam kaakv je sto se tice udaraca sa distance. Branio na velikim stadionima i u vleikim utakmicama i mislim da ce biti jedno od vecih pojacanja.
Stevanovic. Kako smo vidjeli u intervjuu kodro ga jasno zeli u ekipi. Po meni je on trebao davno napravitiveliku karijeru ali je promasio ligu. Italija ili Njemacka su bile idealne za njega, ali je odabrao Španiju i otisao u tada veoma jaku Sevillu. Mislim da bi stevanovic u pogledu igre mogao biti i najvece pojacanje na kojemu cemo uzeti i dobru kolicinu novca.
Misimovic.
Eh sta napisati za mog, poslije Hasana Salihadmižića najdrazeg igraca repke. Majstor. KOLIKO samo fali nasoj repki to je vec sada jasno. Majstor, genije, igrac kakav se moras roditi,ono sto on zna se ne moze nauciti. Gledao sam ga nekada davno kako gazi rekorde u Bundes ligi, pa onda driibla u sred Španije Kasillasa, pa onda neke Norvezane u mrezu ubacuje golom u raslje. Gledao ga kako dize titulu sa Wolsburgom i onda vidim da postoji mogucnost da dodje u klub za koji navijam, koji je prije smao godinu i pol dana imao prijedlog da se ugasi a dusmani su po poreznoj trčali da nam zabiju zadnji ekser i trazili da klub proglasi bankrot, stečaj, bilo sta, samo da ne postoji vise. I sada evo gledam naseg Dinu i Ibraka kako sjede u Minhenu sa Misketom, osmjeh, zadovoljstvo i na to sve kaze miske da je jako zadovoljan ponuđenim.
Prednosti dolaska Misketa:
- Povećanje broja gledalaca
-Povećanje broja članova
-Povecanje broja navijaca u drugim gradovima koji vole repku a nista ih nije vezalo za nase klubove
-Mogucnost dovođenja drugh igraca njegove kvalitete- Said kaze "joj sta bi ja i Miske radili"
-Prenošenje znanja na mlađe igrace (jajalo je cimirotu i radovcu podigrao igru i povecao cijenu enormno)
-Prodaja dresova... nebih jeo 20 dana al bi skupio lovu za tu desetku sa prezimenom "Misimović"
-Medijska pozornost, vidimo sta je uradio samo odlazak na pregovore
- Marketing i sponzori, znamo i sami kako ljudi se vezu za reprezentaciju, sigurno bi se javio veliki broj sponzora koji bi se nakačili na ime Z. Misimovica.
-Popularnost kluba u Evropi, jer nije mala stvar za ovoliki novac dovesti jedno ime koje zna cijeli Evropski fudbal
- Lakse dovođenje mladih perspektivnih fudbalera, zzamisli kada dijete kaze "treniram u klubu gdje igra miske"
Sto se novca tice, ljudi, shvatite da imamo budzet, imamo amidžu, da nemamo novca koliko je miske trazio nema sanse da bi Ibrak i Dino uopste isli gore.
-
fcsforever
- Kontakt:
Bravo Benko..ovako ni Dino ne bi ovo srocio. Inace sjecas li se benko da je Tan nepostojeci lik iz Hong Kong crtica...da Dino uzima sa Kustom prvu lovu koja dodje od Tana i bjeze iz Bih...i jos milion bolesnih postova likova sa arheoloske iskopine

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
eh... ima kaze 6 000 000 marakaa na racunu privatnom i ceka priliku da se ispalifcsforever je napisao/la:Bravo Benko..ovako ni Dino ne bi ovo srocio. Inace sjecas li se benko da je Tan nepostojeci lik iz Hong Kong crtica...da Dino uzima sa Kustom prvu lovu koja dodje od Tana i bjeze iz Bih...i jos milion bolesnih postova likova sa arheoloske iskopine
-
fcsforever
- Kontakt:
Benko je napisao/la:eh... ima kaze 6 000 000 marakaa na racunu privatnom i ceka priliku da se ispalifcsforever je napisao/la:Bravo Benko..ovako ni Dino ne bi ovo srocio. Inace sjecas li se benko da je Tan nepostojeci lik iz Hong Kong crtica...da Dino uzima sa Kustom prvu lovu koja dodje od Tana i bjeze iz Bih...i jos milion bolesnih postova likova sa arheoloske iskopine![]()
![]()
ahahahahaha , jos morbidnije sto ti isti bolesnici svrate na ovaj pdf da nam jos malo otvaraju oc
-
fcsforever
- Kontakt:
...ili ministar koji nam je prico da nema sanse da Kalasi dobije radnu ili boravisnu dozvolu...kakav tenkre Boze sacuvaj...naravno sada pod drugim nickom..ali svi znamo ko je aldin dona itd itd
Evo Sesara opet
Dobro bi dosao kao zadnji vezni.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Sesar koji bi pojacanje svakom klubu u nasoj ligi bio, mi ga hladno odbijamoAmca007 je napisao/la:Evo Sesara opetDobro bi dosao kao zadnji vezni.
Iz dana u dan sve vise napredujemoaS_Roma je napisao/la:Sesar koji bi pojacanje svakom klubu u nasoj ligi bio, mi ga hladno odbijamoAmca007 je napisao/la:Evo Sesara opetDobro bi dosao kao zadnji vezni.
![]()
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 19 nov 2014, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
aS_Roma je napisao/la:Sesar koji bi pojacanje svakom klubu u nasoj ligi bio, mi ga hladno odbijamoAmca007 je napisao/la:Evo Sesara opetDobro bi dosao kao zadnji vezni.
![]()
HAHAH a stvarno je smijesno, nekako nam bas ne treba....visak jbt
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Stop povratnicima! U obzir dolazi samo Said jer je lik razlika na terenu i to najveca u posljednjih 5-6 godina.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Ako ode Cimirot ili Radovac onda nije višak, a bolji je od KosticaAmca007 je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:Sesar koji bi pojacanje svakom klubu u nasoj ligi bio, mi ga hladno odbijamoAmca007 je napisao/la:Evo Sesara opetDobro bi dosao kao zadnji vezni.
![]()
HAHAH a stvarno je smijesno, nekako nam bas ne treba....visak jbt
E moj Sesare, ne mozes otici kad ti je penisu cejf i isto tako se vratiti..
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sesar-ra ... cem/145846" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sesar-ra ... cem/145846" onclick="window.open(this.href);return false;
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Pa koliki je budjet ove godine ? Ja cak mislim da Cimirot i Dupovac 100 % odlaze a da za te pare se kupuju igraci ?
nema veze dovođenje igraca sa budzetom kao ni prodajaHeraklitMracni je napisao/la:Pa koliki je budjet ove godine ? Ja cak mislim da Cimirot i Dupovac 100 % odlaze a da za te pare se kupuju igraci ?
e moj as roma ,ja sam mislio da ti znas ko dolazi ako cimi ode a ti nista cccc
A juce citam da je Misimovic veliki Zvezdas,da je dobio ime po Crvenoj Zvezdi i da mu je velika zelja da obuce crveno beli dres.Da se skoro sastao sa Zvezdanom Terzicem i da je rekao da ce igrati za 400000 eura ali da su to pare koje Zvezda nije spremna trenutno dati.....Nije pitar...samo Miske i Ibricic su pobornici Bordo boje.....mislim na repku. Info od MM
E sad vjeruj novinarima....