znam burazeru ali nije nista nemoguce, ako moze nas kipar i izrael pobjedti, Faroe Islands Grcku i slovacka Spaniju sve je mogucebvb je napisao/la:Adnan89 je napisao/la:Ne zelim nikome zlo ali kako bi pomoglo da Vels izgubi Balea i da nekako Andora izvuce bar remije protiv Velsa i Izraela.![]()
![]()
EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
-
iskusnikladionicar
- Kontakt:
Andora je slabija od farskih otoka duplo. Pa jedan sigurdson standardni igrac swansea igra tamo. U andorri najpoznatiiji igrac konobar iz obliznjeg kafica
CONSIGLIERE-FORUMAS GODINE
sigurdson je igrac islanda ^^iskusnikladionicar je napisao/la:Andora je slabija od farskih otoka duplo. Pa jedan sigurdson standardni igrac swansea igra tamo. U andorri najpoznatiiji igrac konobar iz obliznjeg kafica
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
-
iskusnikladionicar
- Kontakt:
Ma igrao je i za farske otoke dva meca jednom i onda uzeo islandsko drzavljanstvoo. Ali nije to poenta ,poenta je da su farski otoci spejs satl for andora .
Bogami ne igra.... igra za Island... a sto se tice Farana totalno su losi... golman nielsen im je samo relativno poznat jer je nekad bio u cityu al nema nastupa za njih, te napadac edmundsson koji je bio nekad u newcastleu.... al I takvi su tv u boji za andoru koja je u rangu samo sa san marinom...iskusnikladionicar je napisao/la:Andora je slabija od farskih otoka duplo. Pa jedan sigurdson standardni igrac swansea igra tamo. U andorri najpoznatiiji igrac konobar iz obliznjeg kafica
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
-
iskusnikladionicar
- Kontakt:
Mrmuscle druze provjeri na transfetmartlu sigurdson igra za f.o. mozda ne govorimo o istom igracu ja mislim na geolfia sigurdsonaa pozzzzzzz
Glyfi sigurdsson igra za island I nastupao je za sve njihove oml selekcije... rodjen je u reykjaviku...ima veze sa FO kao I ja...nikakve...
Al je on ovdje nebitan...bitno je to da andora nikom nece uzeti bod...mozda bi nama da nam je magarac ostao selektor...
Al je on ovdje nebitan...bitno je to da andora nikom nece uzeti bod...mozda bi nama da nam je magarac ostao selektor...
-
iskusnikladionicar
- Kontakt:
Pa da znas kao sto ne znas znao bi da je rejkjavik grad u faurskim otocima.
ubij se jaruga.
Zašto se patiš kad možeš ovo u potpis staviti ?iskusnikladionicar je napisao/la:Mrmuscle druze provjeri na transfetmartlu sigurdson igra za f.o. mozda ne govorimo o istom igracu ja mislim na geolfia sigurdsonaa pozzzzzzz
I mojne majke ti Farska ostrva uzdizati, nijanse odlučuju između njih i reprezentacija kao što su Andora, San Marino, Lihtenštajn i slični.
Naša je sreća da mi možemo svakoga pobijediti u ovoj grupi. Imamo solidan roster i uz ozbiljnog selektora mi ćemo se baraža dokopati. Možda nas je Izrael mlatnuo ali treba biti realan i reći da smo imali na raspolaganju napadače i jednog Zukanovića ili Kolašinca, Pape bi njih mlatnuo bez nekih prevelikih muka ali se čovjek igrao i to mu se obilo o glavu.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Jos se Safet buni zbog otkaza,pa jbg.
SANSE SU NAM SKORO PA NIKAKVE LJIDI,BUDIMO REALNI...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SANSE SU NAM SKORO PA NIKAKVE LJIDI,BUDIMO REALNI...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
iskusnikladionicar
- Kontakt:
Re: Odg: EP Francuska 2016 - Grupa B
Sta mogu staviti u potpis ?Goodison je napisao/la:Zašto se patiš kad možeš ovo u potpis staviti ?iskusnikladionicar je napisao/la:Mrmuscle druze provjeri na transfetmartlu sigurdson igra za f.o. mozda ne govorimo o istom igracu ja mislim na geolfia sigurdsonaa pozzzzzzz
I mojne majke ti Farska ostrva uzdizati, nijanse odlučuju između njih i reprezentacija kao što su Andora, San Marino, Lihtenštajn i slični.
Naša je sreća da mi možemo svakoga pobijediti u ovoj grupi. Imamo solidan roster i uz ozbiljnog selektora mi ćemo se baraža dokopati. Možda nas je Izrael mlatnuo ali treba biti realan i reći da smo imali na raspolaganju napadače i jednog Zukanovića ili Kolašinca, Pape bi njih mlatnuo bez nekih prevelikih muka ali se čovjek igrao i to mu se obilo o glavu.
Ja koliko znam geografiju (nisam expert) reykjavik je gl grad islanda...I ima preko 100k stanovnika... a ta otocja jedva 70k stanovnka ako I toliko (torshavn gl grad).. kako je to moguceiskusnikladionicar je napisao/la:Pa da znas kao sto ne znas znao bi da je rejkjavik grad u faurskim otocima.ubij se jaruga.
Dodje li ti sta safet... logicar kao I ti...
Možeš staviti CONSIGLIERE-FORUMAS GODINE, a ne da pišeš iznova i iznova. Stavi kao što meni piše FreeCartman.iskusnikladionicar je napisao/la:Sta mogu staviti u potpis ? CONSIGLIERE-FORUMAS GODINE
Bogami neces ti dugo jaruga na ovom forumu al eto

Kolega, kupi novi atlas, taj ti ne valja Bgm.iskusnikladionicar je napisao/la:Gospon maskl nisi upravu. Provjeri na vikipediji i uvjerit ces se da sam ja upravu. Rejkjavik je gllavni grad farskih otocja i broji preko 50 miliona stanovnjka. Sigjurđsofon je kapetan te repke.
-
iskusnikladionicar
- Kontakt:
Pa stavio sam u potpis hari druze. Sta ti mislis da sam lud da svaki put to pisem ? Heheh hvala sto se brinete.
Još jedna u nizu maskota. Nije mi jasno kako im se da.MrMuscle je napisao/la:Bogami neces ti dugo jaruga na ovom forumu al eto![]()
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
iskusnikladionicar
- Kontakt:
Vidjet cemoGoodison je napisao/la:Još jedna u nizu maskota. Nije mi jasno kako im se da.MrMuscle je napisao/la:Bogami neces ti dugo jaruga na ovom forumu al eto![]()
- Consigliere
- Kontakt:
Pretpostavljam da bi igrala rezervna ekipa Belgije, i takva je bolja od Izraela. A, vecina tih igraca ce se htjeti nametnuti i igrali bi maksimalno. Naravno, sve ovo pada u vodu ako im Izrael obeca novi trening-centar u sred BriselaBatko je napisao/la:
Kao prvo mislim da će se Belgija mučiti i prosipati bodove, al hajmo reci da bude sve tako kako kažeš... Šta misliš koliko će Belgija biti motivirana u posljednjem kolu. dolazi im Izrael koji ima šansu da po prvi put ide na veliko takmičenje, a treba im samo bod....
Sent from my iPad using Tapatalk
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ono što svi navijači otvoreno priželjkuju i prizivaju, a što bi sigurno značajno ojačalo našu reprezentaciju, je povratak Zvjezdana Misimovića. 
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], denza, FerdinandF, zikerrz21 i 32 gosta.