FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
sta je to bilo bratu purketu?sarajlija je napisao/la:Puric zavrsio na operaciji, cimirot trenirao odvojeno
za cimija znam, ona ozljeda na derbiju (kad su ga mesari udarali) se obnovila, tj neko g aje malo kucnuo na isto mjesto
@ Benkac
"Purić sutra ima operaciju, radit ćemo artroskopiju koljena. On ima problema sa meniskusom već nekoliko godina i sada želimo to da riješimo, obzirom da nam slijedi pauza u prvenstvu. Očekuju ga tri do četiri sedmice pauze. Cimirot je dobio jedan udarac protiv Izraela, ali trebao bi biti spreman za Slobodu," rekao nam je fizioterapeut ekipe sa Koševa, Ismar Hadžibajrić
"Purić sutra ima operaciju, radit ćemo artroskopiju koljena. On ima problema sa meniskusom već nekoliko godina i sada želimo to da riješimo, obzirom da nam slijedi pauza u prvenstvu. Očekuju ga tri do četiri sedmice pauze. Cimirot je dobio jedan udarac protiv Izraela, ali trebao bi biti spreman za Slobodu," rekao nam je fizioterapeut ekipe sa Koševa, Ismar Hadžibajrić
04.10.2009 !!
ma za cimija sam odmah znao, načei ga mesari, a za purketa nisam znao, mozda je i to raazlog slabijih igara nego sto je ocekivanosarajlija je napisao/la:@ Benkac
Pozdrav hordaši vidimo se u nedjelju,male su šanse da napravite loš rezultat u Tuzli.Ako ništa nadam se da će stadion biti pun jer derbi je derbi.
Pozdrav iz Tuzle.
Pozdrav iz Tuzle.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Pa eto sad svakako slijedi pauza poslije ovog posljednjeg kola , ima odmora da se oporavi do nastavka prvenstva na proljece, a cimi bi trebao biti spreman za tuzlu.
@ Gorki i tebi ide pozdrav i ja ocekujem da bude pun tusanj ko sto derbi i zasluzuje, neka prodje sve u najboljem redu i neka bolji pobjedi.
Pozdrav iz šehera za tuzlu.
@ Gorki i tebi ide pozdrav i ja ocekujem da bude pun tusanj ko sto derbi i zasluzuje, neka prodje sve u najboljem redu i neka bolji pobjedi.
Pozdrav iz šehera za tuzlu.
04.10.2009 !!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Gdje će ekipa prenoćit u subotu, dan prije utakmice sa Slobodom? Jel se zna?
- Burberry46
- Kontakt:
Nama je bitna samo pobjeda i 3 boda, pa bilo i 0-1, zelimo nastaviti niz i ici korak po korak do titule!harry_90 je napisao/la:Iskreno ,ne sumnjam u vasu pobjedu,da nam je ostala ekipa od prosle polusezone na okupu uz par pojacanja nadao bi se drugacijem ishodu meca..al ovako tesko..nadam se da ce mec proci bez incidenata.. nemojte se puno izivljavat nad nasim invalidima na terenu,nisu oni krivi sto su nesposobni..
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pozdrav momci dali mozda neko zna kolika ce kvota biti na nas .. mislio sam malo vise love stavit da se Vadim zbog izraela
pozz
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- DrustveniParazit
- Kontakt:
NIje majka Saju klela što se kladio već što se vadio.SafetSajo je napisao/la:Pozdrav momci dali mozda neko zna kolika ce kvota biti na nas .. mislio sam malo vise love stavit da se Vadim zbog izraelapozz
(Da ti nisi onaj što je 500 KM uplatio protiv izraela?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
1.80SafetSajo je napisao/la:Pozdrav momci dali mozda neko zna kolika ce kvota biti na nas .. mislio sam malo vise love stavit da se Vadim zbog izraelapozz
Allegri je gospodin!
nisam pajdo ja zivim u austriji i malo vise sam zagino hahah al dobro jeDrustveniParazit je napisao/la:NIje majka Saju klela što se kladio već što se vadio.SafetSajo je napisao/la:Pozdrav momci dali mozda neko zna kolika ce kvota biti na nas .. mislio sam malo vise love stavit da se Vadim zbog izraelapozz
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
(Da ti nisi onaj što je 500 KM uplatio protiv izraela?)
Pa prenocit ce gdje oni hoceSiouxLukavac je napisao/la:Gdje će ekipa prenoćit u subotu, dan prije utakmice sa Slobodom? Jel se zna?
Colorado je napisao/la:Pa prenocit ce gdje oni hoceSiouxLukavac je napisao/la:Gdje će ekipa prenoćit u subotu, dan prije utakmice sa Slobodom? Jel se zna?![]()
prenocice u jecmicku kod tome
- Evolution87
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/michel-rush ... ler/177612" onclick="window.open(this.href);return false;
to je taj
to je taj
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Možda reko svrate u Lukavac prenocit pa zbog toga pitam, da odem se slikat sa Gojkarom.SafetSajo je napisao/la:Colorado je napisao/la:Pa prenocit ce gdje oni hoceSiouxLukavac je napisao/la:Gdje će ekipa prenoćit u subotu, dan prije utakmice sa Slobodom? Jel se zna?![]()
prenocice u jecmicku kod tomehahah
Vjeruj da vam ovi igraci Slobode nece biti nezgodni,jer je ovo skup invalida do sad nevidjen na Tusnjukengur je napisao/la: Daj Boze harry da bude tako kako ti kazes. Bice tesko ali ako iscupamo 3 bobe postajemo ozbiljni kandidati za titulu. Sloboda nam je uvijek bila nezgodna jos od vremena Secera, Hatunica i ostalih. Sto kaze Meho - najteza tekma od kako nam je postao trener, jer moramo postovati Slobodu kao instituciju. Tako da nece biti izivljavanja a ja bih odmah potpisao za 1:2. I vasi mladi ce htjeti da se dokazu i borice se dok mogu - to je sigurno, a mozda budu isli i malo u kost. A znas kako smo mi imali srece sa Mladosti i slicnim tako da nista nije vise garantovano. Naravno bez incidenata i frke i da bude par lijepih golova.
I jos vam posaljemo par igraca za drugi dio sezone, jel posteno
Nama je sada statut klubu najvazniji,ako se on uspije promjenit onda nam i Azmir ostaje na celu kluba i kao sto je covjek rekao ulagat ce u klub i borbu za vrh u klubu bez dugova..Za sad dobro radi posao sto se tice duga,za par mjeseci skinuo je 4 miliona km duga sto su legende i vojnici Slobode nabili..Ima veliku podrsku navijaca Slobode i kako sam mogao cuti oko promjene statuta mu najvise pomazu ljudi iz FK Sarajevo..
Ocekujem dobar mec,dobro popunjen Tusanj i da sve proce bez incidenata.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
U sutrašnjem ekskluzivnom intervjuu saznajte koja je povezanost Luisa Figa i FK Sarajevo - See more at: http://www.****/clanak/147430/u-sutr ... 4KTmu.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti si opet šampion !
-
Sarajevo22
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/emery-bayis ... ler/177598" onclick="window.open(this.href);return false;
cekaj malo,, rekli su da je ovaj???
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Cattivi87, DoktorXabaras, OzmoodPinglewood, Sazg i 84 gosta.