Morat ce nesta uraditi sto se tice ovog drafta, ili napraviti D Ligu takvu da svaka ekipa mora imati svoju drugu ekipu iz koje ne mogu pozvat igraca kad god oni hoce nego da i za to postoje odredjene granice i rokovi...
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
ne kontamJHam je napisao/la:Ma ovo je vise postalo preseravanje da svake godine dolazi bruka novih igraca...Pa jbt za koju godinu ces imati Jamesa i Duranta koji igraju protiv djece 2000. godiste, mislim ono...![]()
![]()
Morat ce nesta uraditi sto se tice ovog drafta, ili napraviti D Ligu takvu da svaka ekipa mora imati svoju drugu ekipu iz koje ne mogu pozvat igraca kad god oni hoce nego da i za to postoje odredjene granice i rokovi...
Ni meni nije jasno. Pa James je od te djece stariji nekih 15-16 godina, razlika koju viđaš među igračima skoro na svakoj utakmici.miki_92 je napisao/la:ne kontamJHam je napisao/la:Ma ovo je vise postalo preseravanje da svake godine dolazi bruka novih igraca...Pa jbt za koju godinu ces imati Jamesa i Duranta koji igraju protiv djece 2000. godiste, mislim ono...![]()
![]()
2 runde drafta su sasvim OK
i od tih 60 ne udju svi u ligu
sta bi tek rekao na broj rundi prije 1988.
Pa James od tih '00 godišta koji će za koju godinu igrati u NBA.BernardBarnjak je napisao/la:Ne kontam. Od koga je James stariji 15 god? 2 runde drafta su sasvim OK. Sada se u NBA ne moze uci iz srednje skole...
R.J.W.G. je napisao/la:Pa James od tih '00 godišta koji će za koju godinu igrati u NBA.BernardBarnjak je napisao/la:Ne kontam. Od koga je James stariji 15 god? 2 runde drafta su sasvim OK. Sada se u NBA ne moze uci iz srednje skole...
Donnie Darko je napisao/la:Nulta godišta će tek za 5 godina igrati u ligi.
Sve to stoji, ali koliko se pricalo o ovoj generaciji, ja (koji ne prati previse college BB) sam mislio da se radja novi James :/Raul_64 je napisao/la:Nema Jamesa,Duranta,Davisa svake godine ljudi moji.
Nekad je i Andrea bio prvi pik.
Imat ce ova generacija pun qurac dobrih igraca i par all starova.
Wiggins igra fantasticnu odbranu vec sada , pretrpane su vanjske pozicije u Minesoti svakako i tek kad mu oslobode jos malo prostora dobit ce i protekcije u napadu.
Parker treba jos malo stesati guzicu i dovesti se u bolje fizicko stanje al dogodine bi vec mogao biti 18-20 ppg skorer a to je jedno produktivno krilo.
Payton je imao par dobrih utakmica nista posebno al ima dobru minutazu i loptu u rukama(bar je imao do povratka Olaidipa) , vidim ga kao ultimativnog sljakera.
Vonleh tek treba zaigrati , Randla izgubismo prvu utakmicu , Embida necemo vidjeti jos al je iz ove generacije.
Ja vjerujem da ce za par godina se moci naci par all starove iz ove generacije.
Treba vremena , vecina se nalaze u dobroj situaciji (u losim timovima sa dovoljno slobode i minuta).
Naspram prosle godine je 1996/2003 level.
I mislio sam na Inglisa,velik raspon ruku,tipicni Bucks ove sezonetuzlak1987 je napisao/la:Taj OKC? Nisam ja jaro OKC, ja sam BucksA sto se tice Bucksa ostali rookie igraci tesko da ce igrati ove godine su tu Inglis i O'Bryant, po meni dobri prospekti. Volio bih da igraju ali sumnjam da ce igrati puno nesto dok je klupa na ovom nivou, tj dobra je rotacija, klupa prva u ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.