4/5, Paul stao na 16 poenaPuma je napisao/la:Phila under 102.5
DC- Dallas over 200.5
C.Paul over over 17.5
K.Love under 18.5
G.Monroe over 15.5
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
4/5, Paul stao na 16 poenaPuma je napisao/la:Phila under 102.5
DC- Dallas over 200.5
C.Paul over over 17.5
K.Love under 18.5
G.Monroe over 15.5
Nije loše, kad bi svaki dan ovako bilo.EmirSioux89 je napisao/la:EmirSioux89 je napisao/la:EmirSioux89 je napisao/la:Toliko dugo nisam igrao, i vratim se i neće i neće.Ako danas ne budem u minimalnom plusu ide definitivno stanka..
Tiket 1.
Gvineja - Uganda - 2+
Niger - Mozambik - 1x
Atletico Pr. - Santos - ps1
S.Arabija - Jemen - 1
Kvota : 4,33
Tiket 2.
P.Koponen (11,5) - Over
Denver - Oklahoma - 1
A.Afflalo (15,5) - Over
Kvota : 4,62
U Singlu ću probati :
Singl 1.
Mali - Alžir - 2 @3.20
Singl 2.
Nigerija - JAR - X @3.75
Sretno
zg2- vise koseva gosta, a zd2- vise koseva domacinaAsharaK je napisao/la:Sta je zg2, a sta zd2
Brate,nocas hladno 2 na Barcu kosarka i 2 na PAO.diplomatija je napisao/la:Sinoć dobih 50 eura bonusa na bet 365, a sad slijedi ono najgore, pokušaj obrtanja 3 puta na kvotu 1,5, ima li neko neki prijedlog na sto bi najbolje bilo staviti to?!
Ma tih 50 mozes igrati i s manjim ulozima bitno je da uzimas. Ja sam zacas okretao taj bonus na live-u. Nista opklade prije pocetka meca, samo live. Samo polako i okrenucesdiplomatija je napisao/la:Sinoć dobih 50 eura bonusa na bet 365, a sad slijedi ono najgore, pokušaj obrtanja 3 puta na kvotu 1,5, ima li neko neki prijedlog na sto bi najbolje bilo staviti to?!
Ja sam okrenuo dva puta, i zadnji put stavim pola para na jednu kosarkasu tekmu da ce biti paran broj koseva i pola da ce biti neparan, kvote su po 1.90diplomatija je napisao/la:Sinoć dobih 50 eura bonusa na bet 365, a sad slijedi ono najgore, pokušaj obrtanja 3 puta na kvotu 1,5, ima li neko neki prijedlog na sto bi najbolje bilo staviti to?!
failSPY je napisao/la:
pa šta bude
Janez je napisao/la:Ima li neko kakvih ideja-prijedloga za ovu Euroligu košarkaše, imamo li koga izglednog? Ovo mi prava lutrija ako pogodiš 2 ko da si skinuo 22. Hvala svakome ako ima šta podijeliti
- Vidim dnevno kod njega napredak na treningu. Kada igrač dobije šansu i iskoristi je, onda se zapitaš treba li možda igrati više i jeste li u krivu što mu ne dajete više minuta - iskreno će Goodes, što bi moglo značiti veću rotaciju s Randleom, koji ionako nije na 100% zbog ozljede mišića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.