GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
I ovo je više nego odlična brojka...derbi ipak u petak.
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
A da vi otvorite temu Četnikova Prćijica?spursman je napisao/la:A da otvorite temu Futsal Dinamo?
1359! Pati
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Zašto bi patio bilo bi mi svejedno da još tri nule dodaš, ima u drugoj futsal ligi i Hajduk i Torcida pa nas time ne gnjave na svojoj temi, da bar pišete o Nacionalu koji nešto znači u futsalu a ne o nekim amaterima. Tema je Dinamo Zagreb, a ne klub koji se bavi jednim drugim sportom. Lijepo otvorite temu i koga zanima drugoligaški futsal ići će na nju.bazero je napisao/la:A da vi otvorite temu Četnikova Prćijica?spursman je napisao/la:A da otvorite temu Futsal Dinamo?
1359! Pati
audere est facere!
Tema je Dinamo Zagreb i bas zbog toga bi se trebalo pisat o Dinamu, a ne nekoj privatnoj prciji.
Ne mozes da se ne najezis

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ovo je Dinamo i nadamo se da će i onaj postati ubrzo ovakav klub koji poštuje i ima potporu svojih navijača. Nije nama do lažnih obećanja i Lige prvaka, ni do skupih pojačanja i titula prvaka. 
Samo ovdje suci navijaju i snimaju navijaceLillard je napisao/la:Ne mozes da se ne najezis![]()
... nego do Svetinje bez mafije i luđakazlockob je napisao/la:Nije nama do lažnih obećanja i Lige prvaka, ni do skupih pojačanja i titula prvaka.
1359
Da ne kmečite kako pišemo samo o Dinamu, evo nešto i o Četničkom:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
U 10 godina se nije izborilo proljeće, a kad vidim kakvi sve klubovi prolaze skupine LP ili EL to je jednostavno tužno za GNK. Ali uvijek se nađe krivi trener,oružar,čistačica... 
This time next year
This time next year
7:3 kraj !
Zastave plave viju se u zraku Dinamu u čast,u slavu prvaku 
Danas u 15.00 igra se derbi s Hajdukom na Maksimiru. Ocekujem pobjedu Dinama od 2-3 gola razlike. U posljednjih 17 susreta Hajduk je upisao tek jednu jedinu pobjedu. Od 21.9.2008. Hajduk nije slavio na Maksimiru. Nakon tadasnjih 0-2 nanizao je osam poraza i cetiri remija od kojih je jedan Dinamo dobio nakon jedanaesteraca u SK.
U posljednjih pet susreta Dinamo je dobio svih pet. Zanimljivo da je od tih pet tri puta bilo na Poljudu. Dva na Maksimiru zavrsena su rezultatima 3-0 i 5-0 za Dinamo i zato mislim da ce i danas biti slicno.
U posljednjih pet susreta Dinamo je dobio svih pet. Zanimljivo da je od tih pet tri puta bilo na Poljudu. Dva na Maksimiru zavrsena su rezultatima 3-0 i 5-0 za Dinamo i zato mislim da ce i danas biti slicno.
Au contraire, au contraire (što bi reko DelBoy) moj Signore
.
Danas vas tučemo, bit će to u stilu te zadnje pobjede iz 2008., kad su dva bosandžerosa, Ibričić i Bartulović, tukli Dinamo.
Previše je to loša statistika i ni sam nisam znao da toliko dugo Hajduk nije pobijedio, općenito.
Crnilu mora doći kraj. mi imamo 10 tekmi bez poraza, idemo dalje, idemo delat
Danas vas tučemo, bit će to u stilu te zadnje pobjede iz 2008., kad su dva bosandžerosa, Ibričić i Bartulović, tukli Dinamo.
Previše je to loša statistika i ni sam nisam znao da toliko dugo Hajduk nije pobijedio, općenito.
Crnilu mora doći kraj. mi imamo 10 tekmi bez poraza, idemo dalje, idemo delat
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Duje Cop danas zabija tri gola i slavi ih kao da ih je dao smrtnom neprijatelju. Nece skidati dres, nije to njegov stil, al skinut ce rukavice
https://www.youtube.com/watch?v=Ou4LBMfgzf0
1:35
https://www.youtube.com/watch?v=Ou4LBMfgzf0
1:35
Zar derbi nije jučer odigran?
A ovo danas... nadam se da će biti prekinuto.
Samo, ovaj put, prije 75. minute
Sportski pozdrav!
Samo, ovaj put, prije 75. minute
Sportski pozdrav!
Dominacija,1.mjesto je tuzlockob je napisao/la:7:3 kraj !![]()
Zastave plave viju se u zraku Dinamu u čast,u slavu prvaku
U srijedu kup protiv Kozakiva,za vikend posljednje kolo jesenskog dijela prvenstva protiv Patriota.
Malo i o prciji:
http://www.dailymotion.com/video/x2agf4 ... nama_sport
Izgleda da ce ti se ispuniti zelja. Nije da ce prekinut nego mozda nece ni odigratbazero je napisao/la:
Samo, ovaj put, prije 75. minute![]()
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Dinamo Zagreb
Definitivno otkazano, Hajdukovi nisu izašli valjda jer Mamić nije dao torcidi na tribine 
Re: Odg: Dinamo Zagreb
Kakvi glupaniJoseMourinho je napisao/la:Definitivno otkazano, Hajdukovi nisu izašli valjda jer Mamić nije dao torcidi na tribine
Pedesetak glavnih ljudi iz Torcide se naslo na crnoj listi i nisu mogli na stadion. Zbog tog ni ostali nisu htjeli unutra, a samim tim ni igraci u teren. Neka, i treba tako. Nek se ne odigra ni jedna utakmica do kraja prvenstva, sve bi ih tako razje*ao zbog tih crnih listi.
@Dubrava, kao sto rekoh, 3 razlike
@Dubrava, kao sto rekoh, 3 razlike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.