FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ceze
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ceze » 20 nov 2014, 16:15

sDobrinje je napisao/la:@ceze pa sve i jedan klub ganja sponzore i ulagace.
Hopp je od Hoffenheima seoske ekipe napravio bundesligasa kroz nekoliko godina,Barcelona je po prvi put u klubskoj historiji stavila sponzora na dres,englezi odavno vec rade,francuzi od prije 3 godine.
Svaki klub se okrece tamo kuda pare dolaze i to je sasvim normalno.Samo se u Bosni to naziva naguzivanjem
Ne, ne. Niti jedan klub u Bundesligi nema svog vlasnika.
Ima sponzore i dionice koje su u vlasti korporacija, ali niti jedan klub nema vlasnika u pravom smislu te riječi.
51 %.

Sponzor i ulagač ili vlasnik nije isto.

Nema ovo veze sa Sarajevom nego sa tvojom rečenicom da cijela Europa radi tako. Iskreno, ja na tu priču u Sarajevu gledam pozitvno i to je dobar put, mada se isto može uraditi sopstvenim radom i trudom sa pravim ljudima u klubu (Maribor).
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

sDobrinje
Kontakt:

Post Postao/la sDobrinje » 20 nov 2014, 16:18

Znam to i sam.
Nisam nigdje ni napisao da neko Bundesu ima vlasnika.napisao sam da svi ganjaju sponzore odnosno bilo kakav priliv novca pa kako god on izgledao

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Aragon » 20 nov 2014, 16:20

bagrcavi je napisao/la:
Aragon je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Taj "glavonja" je od 2009. osvojio vise trofeja nego tvoj kvazi klub za citavu historiju :kafa:

@sdobrinje vjerovatno si veoma mlad ili si neki tatin sin kad ti je cilj u zivotu da ti neko pokloni pare da se ti kurcis sa njima. Kad sam zaradis svoje pare vidjeces razliku. Ovako ste na nivou sponzoruse.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Zasto lazes? :kafa:
A vidi javlja nam se I dedin unuk iz Austrougarske. Kako ide, izmislil' se koji intervju? :mrgreen: :kafa:

U sustini, ne znam niti zasto se pitam. Ako si lagao za kladionicu i igrace Sarajeva koji kuce stavljaju na pobjedu protiv Celika, zasto onda ne bi lagao i ovakovo sto.

A za neke sitne provokacijice, niti si dovoljno inteligentan, niti informisan.
Treba li opet da te javno ofiram pred tvojim ovdje? :kafa:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 20 nov 2014, 16:28

Cuj aragona hahahah sta kaze ivica hocete li dovodit misketa
habib

Zompir
Kontakt:

Post Postao/la Zompir » 20 nov 2014, 16:34

Forum gdje i aragon moze nekome reci da je manje inteligentan, neprocijenjivo kada uzmes u obzir da posrednim zapazanjem mozes naslutiti njegovo kvotu koja je sigurno jedna od manjih u Federaciji, sa tendecijom preuzimanja primata nad oba entiteta.
Zadnja izmjena: Zompir, dana/u 20 nov 2014, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 20 nov 2014, 16:35

sDobrinje je napisao/la:Znam to i sam.
Nisam nigdje ni napisao da neko Bundesu ima vlasnika.napisao sam da svi ganjaju sponzore odnosno bilo kakav priliv novca pa kako god on izgledao
Jedno je ganjati sponzora, a drugo naguziti se zutom. Prava istina je da vasa uprava nema pojma sta radi.

bagrcavi
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 20 nov 2014, 16:35

Aragon je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Aragon je napisao/la:
Zasto lazes? :kafa:
A vidi javlja nam se I dedin unuk iz Austrougarske. Kako ide, izmislil' se koji intervju? :mrgreen: :kafa:

U sustini, ne znam niti zasto se pitam. Ako si lagao za kladionicu i igrace Sarajeva koji kuce stavljaju na pobjedu protiv Celika, zasto onda ne bi lagao i ovakovo sto.

A za neke sitne provokacijice, niti si dovoljno inteligentan, niti informisan.
Treba li opet da te javno ofiram pred tvojim ovdje? :kafa:
Hahahaha nije ni tebi lahko moj pisac. I kad me vec vuces za jezik rijec je bilo o igracima Olimpika.

DRUG NEBI TI PUNCA

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 20 nov 2014, 16:44

habib je napisao/la:Cuj aragona hahahah sta kaze ivica hocete li dovodit misketa
Nedu Turkovica, super brezog Nuspahica iz drugoligasa Jedinstva, sina Asanovica i slicne sigurno necemo, a za Mismovica otom potom.
Jos te nesto zanima?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 20 nov 2014, 16:46

Opet lazes. Pa imas li iti malo obraza?
Trebali da opet nadjemo tvoju izjavu i da trolamo temu sa tim?

Kakav Olimpic i njihovi igraci?
Svasta sam od tebe ocekivao, al ne i da ces ovakvu glupost i laz reci :damn:

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 20 nov 2014, 16:47

Aragon je napisao/la:
habib je napisao/la:Cuj aragona hahahah sta kaze ivica hocete li dovodit misketa
Nedu Turkovica, super brezog Nuspahica iz drugoligasa Jedinstva, sina Asanovica i slicne sigurno necemo, a za Mismovica otom potom.
Jos te nesto zanima?
Nedo Turković ima više golova od Leona Benke :D a Leon uzima 10.000 Eura mjesečno, dok Nedo igra iz ljubavi.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 20 nov 2014, 16:48

Staviti Nedu i Leona u istu recenicu pa makar i u saljivom konktekstu :facepalm: :facepalm: :facepalm:

A inace, Nedo igra iz ljubavi i ne prima nikakvu platu? :kafa:

Jedina je razlika sto vi imate pare da platite jednog, mi ovog drugog :kafa:
Zadnja izmjena: Aragon, dana/u 20 nov 2014, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 20 nov 2014, 16:52

Aragon je napisao/la:Staviti Nedu i Leona u istu recenicu pa makar i u saljivom konktekstu :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Leona niko nije vidio kako igra. Da li taj čovjek uopšte postoji?

Nedo kakav god da je bar igra i znamo kako izgleda, dok za Leona nije sigurno ni da postoji.
VAŽNO JE BITI ČLAN!

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 20 nov 2014, 16:52

Cuo sam sa sarajevo ima vise titula nego benko golova ove sezone hehe
habib

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 20 nov 2014, 16:52

ChWilla je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Ma dobro to sad, ko ce otici a ko nece, ko ce produziti a ko nece, to je sve u domenu spekulacija, treba to gledati sa vise strana i iz vise uglova. Bez veze je i raspravljati o tome, niti se zna da je neko za nekoga zainteresovan, a svi su i dalje pod ugovorom. Koliko god on da traje. U svakom slucaju i da ode nekoliko igraca, onda ce i doci nekoliko igraca. Da odu ovi nabrojani, ostali bi samo juniori sa samo ponekim zrelijim igracem. Sigurno je da nije nista prepusteno slucaju. Kao sad su u klubu trebali biti iznenadjeni ? Naravno da se u klubu o svemu razmislja, klub je taj koji ce odluciti da li ce pustiti neke igrace, neki ce mozda zaslugom biti pusteni za manje iznose, jer zasluzuju da probaju da odu negdje kako bi nesto u karijeri i zaradili, ako su u stanju da odu u takav klub da bi im zarada bila dobra. Neko ce se naci i na transfer listi. Sa druge strane da bi se to uopste i desavalo, sigurno onda postoji i lista zelja , i to da postoje vec i neki dogovori da neki igraci i dodju, jer se sigurno igraci nece tako pustati a da bas nemaju u klubu nikakav plan da se neko i dovede.

bez veze je pricati o tome uopste. Totalno je rano za ovakve price, pauza ce biti preduga.Bice vremena za transfere, i za transfer liste, i za nove mogucnosti u dovodjenju igraca.
od ovih kojima ugovori ističu, tomić je pravi igrač, i stanić ako se vrati dobar, a to niko ne može znati. kvesić tu i tamo, realno ni on nije onaj od prije povrede. a svi ostali se mogu vrlo lako zamijeniti iz redova slobodnih igrača u svakom prelaznom roku, za istu platu koju su i ovi primali. a može i tomić za istu platu koju je on primao.

tako da realno, i da se ništa ne promijeni na bolje u odnosu na protekli period - nije riječ ni o kakvom problemu. a trebalo bi da sad pretekne i da se malo pojačamo.
Slazem se sa tobom ,svi kojima istice ugovor se mogu nadoknaditi osim stane i posebno tomica....za stanu vjerujem da ce produziti ugovor zbog povrede a tomica ce biti veoma tesko nadoknaditi i njegov odlazak bit ce hendikep za nas al vjerujem da brko ima u svojoj glavi neku zamjenu :)

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 20 nov 2014, 16:53

Aragon je napisao/la:Staviti Nedu i Leona u istu recenicu pa makar i u saljivom konktekstu :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Evo ako ti je lakse Benko je najbolji napadac na svijetu.Al haj nas sad popusti
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

sDobrinje
Kontakt:

Post Postao/la sDobrinje » 20 nov 2014, 16:53

lazar je napisao/la:
sDobrinje je napisao/la:Znam to i sam.
Jedno je ganjati sponzora, a drugo naguziti se zutom. Prava istina je da vasa uprava nema pojma sta radi.
Nasa pregovara sa Misketom vasa sa Vodovodom

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 20 nov 2014, 16:54

vrbanjusa je napisao/la:
Leona niko nije vidio kako igra. Da li taj čovjek uopšte postoji?

Nedo kakav god da je bar igra i znamo kako izgleda, dok za Leona nije sigurno ni da postoji.
Ako cemo realno, bolje je u ekuipi nemati Benku nego imati Nedu :D
Zadnja izmjena: Aragon, dana/u 20 nov 2014, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 20 nov 2014, 16:54

Promjena na Grbavici!

Armin Hodzic fantasticni igrac koji je bio u Zelji I otisao. Odlucio se ponovo vratiti. Armin Hodzic dolazi u Zeljeznicar umjesto Tomislava Tomica!!!

Armin Hodzic: "Nije da se hvalim, ali extra sam fudbaler, I vratio sam se u Zelju da zajedno pokazemo sta znamo. Iznerviralo me je to sto smo protiv Sarajeva izgubili! Zelim se osvetiti zajedno sa mojim suigracima"

Zna li neko jesto vise??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma vi stvarno niste normalni !!!

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 20 nov 2014, 16:54

habib je napisao/la:Cuo sam sa sarajevo ima vise titula nego benko golova ove sezone hehe
Ja sam čuo da su Ivica i Asima duže u braku nego što Sarajevo postoji :D
VAŽNO JE BITI ČLAN!

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 20 nov 2014, 16:55

sDobrinje je napisao/la:@ceze pa sve i jedan klub ganja sponzore i ulagace.
Hopp je od Hoffenheima seoske ekipe napravio bundesligasa kroz nekoliko godina,Barcelona je po prvi put u klubskoj historiji stavila sponzora na dres,englezi odavno vec rade,francuzi od prije 3 godine.
Svaki klub se okrece tamo kuda pare dolaze i to je sasvim normalno.Samo se u Bosni to naziva naguzivanjem
pa Tan je od sarajeva seoskog kluba napravilo klubcic, mozda nekad postanete i klub, ako vise ulozi.. :arrow:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beli98 i 14 gostiju.