FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

habib
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la habib » 20 nov 2014, 16:56

Ja sam cuo da meni vise kita ima centimetara nego sto je aragonu iq
habib

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 20 nov 2014, 16:56

Aragon je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Staviti Nedu i Leona u istu recenicu pa makar i u saljivom konktekstu :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Leona niko nije vidio kako igra. Da li taj čovjek uopšte postoji?

Nedo kakav god da je bar igra i znamo kako izgleda, dok za Leona nije sigurno ni da postoji.
Ako cemo realno, bolje je u ekuipi nemati Benku nego imati Nedu :D
Kad se dokaže da Benko postoji (kao osoba i igrač) onda možda budeš u pravu.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 nov 2014, 16:57

habib je napisao/la:Ja sam cuo da meni vise kita ima centimetara nego sto je aragonu iq
:rol: :rol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 20 nov 2014, 16:58

habib je napisao/la:Ja sam cuo da meni vise kita ima centimetara nego sto je aragonu iq
:rol: habib dominira :tokralju:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 20 nov 2014, 16:59

sta vi znate benko najbolji strijelac lige, a misimovic najbolji asistent lige. njih dvojica vode bitku za igraca godine u PL :urnebes:

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 20 nov 2014, 17:02

ado19211 je napisao/la:sta vi znate benko najbolji strijelac lige, a misimovic najbolji asistent lige. njih dvojica vode bitku za igraca godine u PL :urnebes:
Haj ti meni reci da li postoje Haris Duljevic i Krste Velkoski?
Je li oni 1:2 mit ili gola istina? :shh:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 20 nov 2014, 17:05

Aragon je napisao/la:
ado19211 je napisao/la:sta vi znate benko najbolji strijelac lige, a misimovic najbolji asistent lige. njih dvojica vode bitku za igraca godine u PL :urnebes:
haj ti meni priznaj da vi iduce sezone igrate grupnu fazu. vec ste doveli benku, misimovica, stevanovica, ko je sljedeci imaginarni igrac?

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 20 nov 2014, 17:06

Neka fukara živi od lutvinih trofeja i istorije a mi ćemo gledati u budućnost i rasti iz dana u dan
PS Kad nas ono pobijediste zadnji put? :wave: :wave: :wave:

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 20 nov 2014, 17:07

Prvotimci FK Željezničar, Marijan Antolović, Mladen Zeljković, Vedran Kjosevski i Kerim Memija posjetili su jučer Zavod za specijalno obrazovanje i odgoj djece Mjedenica, gdje su se družili sa učenicima Zavoda i upoznali sa njihovim svakodnevnim aktivnostima.

Bravo momci :clap:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 20 nov 2014, 17:08

Hajradinović: Želimo sa trona skinuti Žilinu i biti prvaci
Nogometaš koji je pomalo zaboravljen od javnosti i struke iz naše zemlje svakako je mladi Haris Hajradinović. Iako Slovačka liga nije toliko popularna i atraktivna, ovaj 20-godišnji nogometaš pruža sjajne partije u ovoj sezoni.
Dijete Željezničara, te bivši igrač kluba s Grbavice, zatim Olimpica i Intera iz Zaprešića, od juna 2013. godine član je slovačkog kluba AS Trencin. Ovaj bivši kadetski i juniorski, a trenutno mladi reprezentativac naše zemlje svojim odličnim igrama ove sezone vodi Trencin prema tituli prvaka Slovačke, a naš portal je kontaktirao ovog mladog igrača, koji nam je nešto više kazao o tekućoj sezoni, ambicijama kluba, svojim igrama i reprezentaciji BiH.

Ove sezone AS Trencin zajedno sa Žilinom vodi borbu za prvaka Slovačke.

"Nismo slučajno na diobi prvog mjesta na tabeli zajedno s Žilinom, obje ekipe imaju po 34 boda, ali oni imaju nešto bolju gol razliku. Međutim mi u ovoj sezoni imamo ambicije postati prvaci Slovačke i s trona skinuti Žilinu, koja dominira posljednjih godina u ovoj ligi. Od trećeg do 16 kola smo bili lideri na tabeli, sada dijelimo tu poziciju, te će sigurno do kraja biti velika borba za šampiona. Ostale ekipe već zaostaju, tako da se očekuje mrtva trka nas i Žiline za titulu u Slovačkoj", kaže sjajni Hajradinović.

Ove sezone je najbolji i najstandardniji igrač kluba, a trener ga forsira na poziciji lijevog veznog.

"Zdravlje me služi i ove sezone sam odigrao sve utakmice u prvenstvu, te u Kupu i kvalifikacijama za Evropsku ligu, gdje smo eliminisani u trećem pretkolu od Hull Citiy-a. Sve utakmice sam odigrao na poziciji ofanzivnog veznog, ali nikad mi nije bio problem igrati i lijevog beka. Zadovoljan sam svojim igrama, te želim u nastavku sezone biti još bolji i pomoći klubu u ispunjenju ambicija", ističe mladi veznjak koji je u 17 utakmica u prvenstvu ove sezone postigao pet golova, te zabilježio i četiri asistencije.

Njegov pogodak protiv Slovana proglašen je za gol mjeseca oktobra.

"Već se treći put nalazim u konkurenciji da moj pogodak bude izabran za najljepši u mjesecu i evo u trećem pokušaju sam i dobio priznanje . Na toj utakmici protiv Slovana sam zaista bio raspoložen za igru, postigao sam dva lijepa gola, te ubilježio asistenciju, tako da sam pored gola kola i mjeseca, izabran za najboljeg igrača 13 kola. Kada mi se god ukaže prilika šutiram prema golu i zasad me stvarno lijeva noga dobro sluša, te se nadam da će tako biti i u nastavku sezone", kaže nekadašnji omladinac Željezničara.

Član je mlade reprezentacije BiH, a u skorije vrijeme svojim igrama želi skrenuti pažnju i selektora seniorske selekcije.

"U prošlim kvalifikacijama sam bio pomalo zapostavljen od selektora Jagodića, tek sam ubilježio jedan nastup, međutim to me još podstaklo da radim više budem još bolji. Samo dobrim igrama mogu skrenuti pažnju na sebe, moj san je zaigrati za seniorsku reprezentaciju, a naravno da imam ambicije preći u bolji klub i jaču ligu. Zadovoljan sam kako se igrački razvijam i ne sumnjam da će doći dan kada ću dobiti i poziv od selektora A-reprezentacije", nada se Hajradinović.

Prati dešavanja u Premijer ligi i bivšim klubovima.

"Redovno pratim sve što se dešava u Željezničaru i Olimpicu, ove sezone se nalaze u vrhu tabele i nadam se da će tako ostati do kraja sezone. Dosta se promijenilo igrača, Željo se oslonio na svoj igrački kadar što je zaista rijedak slučaj u našem nogometu, dok Olimpic ove sezone igra sjajno. Iako će biti teško, nadam se da će šampion biti moj Željo :thumbup: ", kazao je za kraj razgovora za SportSport.ba velika nada našeg nogometa Haris Hajradinović. :clap:

Nesto gledam nase igrace kojki su prosli omladinsku skolu..pa da napravimo ekipu bili bi predobri...
Sehic,Colic,Sipovic,Memija,Bajic,Zolotic,Zeba,Jamak,Cerimagic,Svraka,
Durak,M.Karic,Turkovic,Hasanovic,
Hajradinovic,Hodzic,Gojak,Kjosevski,
Sadikovic,Redzepi,Hidic,Hadziahmetovic...i ima ih jos...
Zadnja izmjena: adi93, dana/u 20 nov 2014, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 20 nov 2014, 17:08

ado19211 je napisao/la:
Aragon je napisao/la:
haj ti meni priznaj da vi iduce sezone igrate grupnu fazu. vec ste doveli benku, misimovica, stevanovica, ko je sljedeci imaginarni igrac?
Necemo igrati slijedece, niti one iza, ali poslije toga i vise nego realno da hocemo.
A vi? Hocete li bar do play off-a doci narednih 10 godina?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 20 nov 2014, 17:11

hocete igracete kao sve ove godine, zeta, kukesi i tako dalje, tako blize..

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 20 nov 2014, 17:12

Nećete aragone igrat grupnu fazu nikad, prije ćete se rasformirat nego igrat neke faze.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 20 nov 2014, 17:14

ado19211 je napisao/la:hocete igracete kao sve ove godine, zeta, kukesi i tako dalje, tako blize..
Mislis Atromitos, Levski, Genk, Helsinborg?

Mi se imamo bar cemu nadati. Vi se jedino mozete nadati da ne dodjete na nivo gdje je Celik sad, a na najboljem ste putu za takvo sto :kafa:

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 20 nov 2014, 17:16

lisander je napisao/la:Nećete aragone igrat grupnu fazu nikad, prije ćete se rasformirat nego igrat neke faze.
Vidi, to je tvoja zelja i ok, postujem to. Imas pravo da takvo sto i mislis i zelis.
Ali realnost je ipak malo drugacija ;)

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 20 nov 2014, 17:18

Aragon je napisao/la:
ado19211 je napisao/la:hocete igracete kao sve ove godine, zeta, kukesi i tako dalje, tako blize..
Mislis Atromitos, Levski, Genk, Helsinborg?

Mi se imamo bar cemu nadati. Vi se jedino mozete nadati da ne dodjete na nivo gdje je Celik sad, a na najboljem ste putu za takvo sto :kafa:
ne dao mi dragi Bog da se nadam kao vi. da mi neko prodaje ublehe da ce dovesti misimovica, i da ja vjerujem u bolje sutra. :stop:

da ponovim ne dao Bog.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 20 nov 2014, 17:19

sDobrinje je napisao/la:
lazar je napisao/la:
sDobrinje je napisao/la:Znam to i sam.
Nisam nigdje ni napisao da neko Bundesu ima vlasnika.napisao sam da svi ganjaju sponzore odnosno bilo kakav priliv novca pa kako god on izgledao
Jedno je ganjati sponzora, a drugo naguziti se zutom. Prava istina je da vasa uprava nema pojma sta radi.
Nasa pregovara sa Misketom vasa sa Vodovodom
pregovarali ste i sa Toniem, nikakvo mjerilo

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 20 nov 2014, 17:22

ado19211 je napisao/la:
sDobrinje je napisao/la:@ceze pa sve i jedan klub ganja sponzore i ulagace.
Hopp je od Hoffenheima seoske ekipe napravio bundesligasa kroz nekoliko godina,Barcelona je po prvi put u klubskoj historiji stavila sponzora na dres,englezi odavno vec rade,francuzi od prije 3 godine.
Svaki klub se okrece tamo kuda pare dolaze i to je sasvim normalno.Samo se u Bosni to naziva naguzivanjem
pa Tan je od sarajeva seoskog kluba napravilo klubcic, mozda nekad postanete i klub, ako vise ulozi.. :arrow:
Pa kakva ste vi raga kad vas klubčić redovno guzi...

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 20 nov 2014, 17:23

Sarajevo22 je napisao/la:
ado19211 je napisao/la:
sDobrinje je napisao/la:@ceze pa sve i jedan klub ganja sponzore i ulagace.
Hopp je od Hoffenheima seoske ekipe napravio bundesligasa kroz nekoliko godina,Barcelona je po prvi put u klubskoj historiji stavila sponzora na dres,englezi odavno vec rade,francuzi od prije 3 godine.
Svaki klub se okrece tamo kuda pare dolaze i to je sasvim normalno.Samo se u Bosni to naziva naguzivanjem
pa Tan je od sarajeva seoskog kluba napravilo klubcic, mozda nekad postanete i klub, ako vise ulozi.. :arrow:
Pa kakva ste vi raga kad vas klubčić redovno guzi...
redovno? da u vasem imaginarnom svijetu, tipa derete sve, najtrofejniji ste, dovesli ste misimovica, tonija, stevanovica, benku.... :beba:

sDobrinje
Kontakt:

Post Postao/la sDobrinje » 20 nov 2014, 17:28

Sta se ima na pola sezone raspravljat ko je sta uradio kad do sad niko nista uradio nije.svi u 5 bodova

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.