FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Nantess
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Nantess » 20 nov 2014, 17:16

harry_90 je napisao/la:
kengur je napisao/la: Daj Boze harry da bude tako kako ti kazes. Bice tesko ali ako iscupamo 3 bobe postajemo ozbiljni kandidati za titulu. Sloboda nam je uvijek bila nezgodna jos od vremena Secera, Hatunica i ostalih. Sto kaze Meho - najteza tekma od kako nam je postao trener, jer moramo postovati Slobodu kao instituciju. Tako da nece biti izivljavanja a ja bih odmah potpisao za 1:2. I vasi mladi ce htjeti da se dokazu i borice se dok mogu - to je sigurno, a mozda budu isli i malo u kost. A znas kako smo mi imali srece sa Mladosti i slicnim tako da nista nije vise garantovano. Naravno bez incidenata i frke i da bude par lijepih golova.

I jos vam posaljemo par igraca za drugi dio sezone, jel posteno :)
Vjeruj da vam ovi igraci Slobode nece biti nezgodni,jer je ovo skup invalida do sad nevidjen na Tusnju :tokralju: Lagano cete vi ovo rijesit ne brinem se ja,ja sam rekao dva-tri gola razlike za vas ja sam prezadovoljan,jer kao sto sam vec rekao da nam je ostala ekipa iz prosle sezone,nadao bih se necemu,ovako nikako se ne nadam..

Nama je sada statut klubu najvazniji,ako se on uspije promjenit onda nam i Azmir ostaje na celu kluba i kao sto je covjek rekao ulagat ce u klub i borbu za vrh u klubu bez dugova..Za sad dobro radi posao sto se tice duga,za par mjeseci skinuo je 4 miliona km duga sto su legende i vojnici Slobode nabili..Ima veliku podrsku navijaca Slobode i kako sam mogao cuti oko promjene statuta mu najvise pomazu ljudi iz FK Sarajevo..

Ocekujem dobar mec,dobro popunjen Tusanj i da sve proce bez incidenata. ;)
Ako ti sta znaci, ja ti licno mogu reci da si u pravu, a to mogu svi oko Gosp.Azmira da potvrde. Nasi celnici su mu na usluzi od kako je prvi put dosao u klub da zatrazi pomoc oko statuta i implementiranja istog i to traje i dan danas i trajat ce dok je on u vasem klubu.
Pozz ;-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 20 nov 2014, 19:01

Problem bi bio da rastemo u svakom drugom vidu osim u rezultatskom. Zbog toga, uz duzno postovanje prema Slobodi, ona i slicni timovi nam moraju biti oni koje jedemo za dorucak.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 20 nov 2014, 19:12

Lijepo je sto se pred ovu utakmicu obostrano prica samo o fudbalu. Sportsko rivalstvo je jedino o cemu trebamo pricati.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 nov 2014, 19:39

Sabinho je napisao/la:Problem bi bio da rastemo u svakom drugom vidu osim u rezultatskom. Zbog toga, uz duzno postovanje prema Slobodi, ona i slicni timovi nam moraju biti oni koje jedemo za dorucak.
ne znam kolko ispravno razmisljas...da vam nece polenut taj dorucak...izuzetno je tesko igrat pod pritiskom i moranjem...plus protiv vas ce sve ekipe davat 3 puta vise nego sto objektivno mogu...a ovo je BOSANSKA LIGA....Tusanj je mozda ove sezone musterija za uzet lagane bodove....za ostalo cemo se cut....ima tu i do tradicije,podrske....nece ti bit isto uzet bodove u zvorniku,travniku,bijeljini i tuzli....da mozete do titule,mozete...da cete nekom pobjeci 20 bodova...tesko....
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 20 nov 2014, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 20 nov 2014, 19:39

Pobjeda bilo kakva, za miran san :zzz:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 nov 2014, 19:43

staragarda je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Problem bi bio da rastemo u svakom drugom vidu osim u rezultatskom. Zbog toga, uz duzno postovanje prema Slobodi, ona i slicni timovi nam moraju biti oni koje jedemo za dorucak.
ne znam kolko ispravno razmisljas...da vam nece polenut taj dorucak...izuzetno je tesko igrat pod pritiskom i moranjem...plus protiv vas ce sve ekipe davat 3 puta vise nego sto objektivno mogu...a ovo je BOSANSKA LIGA....Tusanj je mozda ove sezone musterija za uzet lagane bodove....za ostalo cemo se cut....ima tu i do tradicije,podrske....nece ti bit isto uzet bodove u zvorniku,travniku,bijeljini i tuzli....da mozete do titule,mozete...da cete nekom pobjeci 20 bodova...tesko....
Uz ovolika ulaganja i ovako sirok igracki kadar svaka tim od 8-16. mjesta mora biti pojeden za dorucak. Poznajem nasu ligu u bocu, siguran sam da se ovo o cemu pricam lako moze ostvariti.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 nov 2014, 19:46

Sabinho je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Uz ovolika ulaganja i ovako sirok igracki kadar svaka tim od 8-16. mjesta mora biti pojeden za dorucak. Poznajem nasu ligu u bocu, siguran sam da se ovo o cemu pricam lako moze ostvariti.
pa sta onda bi...mladost,travnik,velez :?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 nov 2014, 19:47

Pa o tome ti i pricam covjece. To se ne smije desavati ako mislis uzeti titulu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 nov 2014, 19:50

Sabinho je napisao/la:Pa o tome ti i pricam covjece. To se ne smije desavati ako mislis uzeti titulu.
aha...nismo se skontali...dobro...ma to je otkrivanje tople vode....logicno je da sa ulaganjima dolaze i rezultati...ja sam vise mislio na pristup tekmi... tipa,pojescemo ih za dorucak....

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 nov 2014, 19:59

Mehidić:
"Sigurno je da je Sarajevo jedna od najboljih i najorganizovanijih ekipa u BiH i sigurno su kandidati za prvo mjesto. Ipak, mi se sigurno nećemo predati iako nas mnogi već otpisuju. To je za nas još veći motiv da pokažemo ono što nismo uspjeli u većini dosadašnjih utakmica, a to je da se borimo za svaku loptu i ginemo na terenu. Momci su spremni i jedva čekaju utakmicu. Ako svako da svoj maksimum rezultat neće izostati i mogli bismo se radovati na kraju ovog derbija", optimističan je Mehidić iako posljednje slabe partije Crveno - crnih kod domaćih navijača ne izazivaju isto raspoloženje.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 nov 2014, 20:05

MNogo smo se veselili proteklih dana i samo se nadam da nam sve to neće u nedjelju "skočiti na nos".

Vjerujem da će momci dati sve od sebe i obradovati nas kao i zadnji put u Tuzli. Nas ne trebaju zavaravati njihove stvari i problemi, trebamo gledati sebe, a čitajući izjave igrača vidim da su i oni maksimalno spremni i svjesni su da nas doel čeka jedna teška utakmica:

Dupovac:
"U nedjelju igramo zadnju utakmicu u ovoj polusezoni. U pozitivnom smo nizu i nadam se da ćemo isti nastaviti i u Tuzli. Sigurno je da utakmica protiv Slobode neće biti jednostavna. Sloboda je na domaćem teren jak protivnik i moraćemo dati svoj maksimum kako bi ostvarili jedan dobar rezultat".

Stojčev:
"Sloboda je ove sezone ušla u ligu i nisam ponajbolje upoznat sa njihovim kvalitetima, ali ćemo se u narednim danima dobro upoznati sa njihovom ekipom. Ono što znam jeste da je riječ o čvrstoj ekipi, koja je neugodna, a to su i potvrdili na utakmicama protiv Čelika i Zrinjskog", istakao je Stojčev, te je dodao:

"Svjesni smo važnosti utakmice, kako za Slobodu, tako za nas. Njihovo stanje u ekipi ne mora ništa da znači. Svi su motivisani kada igraju protiv Sarajeva i vjerujem da će domaćin uraditi sve kako bi nas pobijedio, a sa druge strane, mi moramo biti spremni na sve, kako bi ostvarili naš cilj".

Bilbija:
"Puno smo radili na taktici i na pomjeranju na terenu. Posao smo odradili maksimalno i spremni smo za utakmicu protiv Slobode u Tuzli. Poslije nekoliko dobrih rezultata mi imamo velika očekivanja od utakmice protiv Slobode. Ipak, bez obzira na to što Tuzlaci imaju problema u igračkom kadru, utakmica će biti teška za nas, ali mi idemo po sva tri boda. Pobjeda bi nam mnogo značila za nastavak prvenstva na proljeće",

Okić:
“Sigurno je da se nadamo i vjerujemo u pobjedu. Bez obzira što je Sloboda u rezultatskoj krizi i što neće moći računati na nekoliko igrača, pobjeda neće doći bez našeg truda i zalaganja. Neće biti jednostavno, ubijeđen sam u to, međutim, kvalitet je na našoj strani i ako pristup od početka bude pravi, smatram da nećemo imati problema.”

Duljević:
"Bit će teška utakmica. Sa tri boda iz susreta sa Slobodom mnogo toga bi uradili, značila bi nam puno ta pobjeda za nastavak sezone. Svi smo u kombinaciji. Ko god bude igrao dat će sve od sebe. Uz dobar pristup nadam se pobjedi, a onda da odemo na zasluženi odmor".

Kodro:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Oni jesu desetkovani, ali ranjeni lav je najopasniji. Ne treba nasjedati na njihove priče na temi kako bi uspjeh za njih bio da ne dožive debakl. Ja ću biti zadovoljan sa 0-1. ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 nov 2014, 20:10

Za nas može biti olakšavajuća ali i otežavajuća činjenica što se derbi u Mostaru igra u subotu. Ukoliko bi se desilo da domaćin slavi ili utakmica završi podjelom bodova onda bi mi imali mnogo motiva i igrali bi rasterećeno, što bi vjerujem bilo jako dobro za nas.
Međutim ukoliko dole slavi gost to bi nam nabilo nepotrebni pritisak gdje bi se pobjeda u Tuzli nametala kao imperativ, a onda naši momci dožive blokadu.

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 20 nov 2014, 20:12

ne znam odakle strah protiv propale slobode, ako te necete uzeti lagano kao najorganizovaniji klub u BIH, onda od titule nema nista. ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 nov 2014, 20:16

Nije strah nego poštovanje protivnika.

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 20 nov 2014, 20:17

to je ok, ali su oni blago receni katastrofa..

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 20 nov 2014, 20:20

ado19211 je napisao/la:ne znam odakle strah protiv propale slobode, ako te necete uzeti lagano kao najorganizovaniji klub u BIH, onda od titule nema nista. ;)
ma ovo se mi malo šalimo, pa kad smo uzeli propale mašinovođe što ne bi slobodu lagano samo i kako je cumu ima li wifija vidim da fataš :lol:
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 nov 2014, 20:21

Oni su klub sa dugom tradicijom, klub koji je iznjedrio mnoga fudbalska imena, klub koji ima veliku bazu navijačai simpatizera. Trenutno su u rezultatskoj krizi i mi se nadamo da će u njoj ostati još jedno kolo, a nakon toga im želimo svu sreću ovog svijeta do 30 kola.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 nov 2014, 20:23

Fer play je postovanje prema protivniku,ali fakat cemu ovoliki oprez.
Idemo dole po tri boda.Moja prognoza rezlutata,laganih 0-2. :salut:

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 20 nov 2014, 20:25

ma ne igra tradicija, ne igraju navijaci. oni ne mogu pobjediti mladost, dobro mislim da ih niste ni vi uzeli ali kako god su katastrofa. jos bez par igraca, ma nema nista od njih.
jos ovu ako izgube, vrlo lahko se mogu vratiti u drugu ligu.

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 20 nov 2014, 20:27

ado19211 je napisao/la:ma ne igra tradicija, ne igraju navijaci. oni ne mogu pobjediti mladost, dobro mislim da ih niste ni vi uzeli ali kako god su katastrofa. jos bez par igraca, ma nema nista od njih.
jos ovu ako izgube, vrlo lahko se mogu vratiti u drugu ligu.
joj da mi je da vas vratimo u drugu ligu najsretniji bi bio :) samo zato sto si dosadan lik :damn: :facepalm:
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.