FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ipak je to malo teze gostovanje od ovog zadnjeg...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hvala...vidi se ko navija za pravi klub,a ne kone vase iz istocne Bosne...ti objasni lijepo...jok on nastavlja omalovazavat...dobrodosli...hilmo je napisao/la:Oni su klub sa dugom tradicijom, klub koji je iznjedrio mnoga fudbalska imena, klub koji ima veliku bazu navijačai simpatizera. Trenutno su u rezultatskoj krizi i mi se nadamo da će u njoj ostati još jedno kolo, a nakon toga im želimo svu sreću ovog svijeta do 30 kola.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Protiv Zelje niti sekunde nssam sumnjao u pobjedu, za nedelju me malooooo samo strah. Svakako teze gostovanje nego zadnje koje smo imali, ali uz ozbiljan pristup, tri boda bi trebali uzeti.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Aragon je napisao/la:Protiv Zelje niti sekunde nssam sumnjao u pobjedu, za nedelju me malooooo samo strah. Svakako teze gostovanje nego zadnje koje smo imali, ali uz ozbiljan pristup, tri boda bi trebali uzeti.
slazem se s tobom da je lakse bilo kad ste Zelji dolazili, jer tu je bas tradicija da uvijek uzimate zasto ne bi uzeli i taj put. ali opet sloboda je propala koliko god neko pricao o tradicijama, pojacanjima...
Re: Odg: FK Sarajevo
Nije tradicija kljucna nego cisti kvalitet koji je debelo na nasoj straniado19211 je napisao/la:Aragon je napisao/la:Protiv Zelje niti sekunde nssam sumnjao u pobjedu, za nedelju me malooooo samo strah. Svakako teze gostovanje nego zadnje koje smo imali, ali uz ozbiljan pristup, tri boda bi trebali uzeti.
slazem se s tobom da je lakse bilo kad ste Zelji dolazili, jer tu je bas tradicija da uvijek uzimate zasto ne bi uzeli i taj put. ali opet sloboda je propala koliko god neko pricao o tradicijama, pojacanjima...
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
nije ni kvalitet, jer ste debelo jaci od veleza, travnika, mladosti pa niste pobjedili, zar ne ?Aragon je napisao/la:Nije tradicija kljucna nego cisti kvalitet koji je debelo na nasoj straniado19211 je napisao/la:Aragon je napisao/la:Protiv Zelje niti sekunde nssam sumnjao u pobjedu, za nedelju me malooooo samo strah. Svakako teze gostovanje nego zadnje koje smo imali, ali uz ozbiljan pristup, tri boda bi trebali uzeti.
Moj gornji post je bio opaska na tvoju konstataciju da su katastrofa.ado19211 je napisao/la:ma ne igra tradicija, ne igraju navijaci.
Duel ova dva kluba ima dugu historiju, i uvijek je privlačio veliki broj gledalaca i zbog te činjenice imaš veliko poštovanje prema klubu i za utakmice protiv njega se pripremaš maksimalno i u utakmicu ulaziš ozbiljno bez obzira u kakvoj je trenutnoj situaciji protivnik.
Naši planovi za ovo gostovanje su jasni a to su tri boda, da će se naši trebazi dobro preznojiti, hoće. Da li ćemo uspjeti u svojim planovima vidjet ćemo.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 20 nov 2014, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
Meho Kodro je donijeo dodatnu dimenziju i kvalitet nasoj ekipi. Mogao si se i sam uvjeriti u to, plus umor i istrosenost ekipe od Evrope u kojoj smo zaradili milion eura, ali stvar polako dolaze na svoje. 1:2ado19211 je napisao/la:nije ni kvalitet, jer ste debelo jaci od veleza, travnika, mladosti pa niste pobjedili, zar ne ?Aragon je napisao/la:Nije tradicija kljucna nego cisti kvalitet koji je debelo na nasoj straniado19211 je napisao/la:
logicno je da kvalitet kad tad izade na povrsinu. medutim ne treba se vaditi na neke umore, trener i slicno. kodro jeste donio nesto drugo kao sto bi donio bilo ko drugi.
nekad je od svega toga bitnije biti SRETNIJA ekipa, sto ste vi par puta bili, ali i to je dio fudbala. tako da za osvajanje duple krune je potreban kvalitet, trener i sreca..
nekad je od svega toga bitnije biti SRETNIJA ekipa, sto ste vi par puta bili, ali i to je dio fudbala. tako da za osvajanje duple krune je potreban kvalitet, trener i sreca..
Vidiš li ti sunca il' mjeseca ili si po čitav dan zatvoren u kući/stanu za kompjuterom na ovom forumu?ado19211 je napisao/la:logicno je da kvalitet kad tad izade na povrsinu. medutim ne treba se vaditi na neke umore, trener i slicno. kodro jeste donio nesto drugo kao sto bi donio bilo ko drugi.
Radujem se nedeljnoj utakmici iako znam 99% da cemo izgubiti nova 3 boda na nasem terenu , ali neka se dusmani ne raduju jer ISPASTI NECEMO !!
Radujem se utakmici sa najorganzovanijim klubom u drzavi , radujem se dolasku Kodre na Tusanj .... bice zanimljivo vidjeti jednu igracki rastimanu slobodu protiv za nase uslove igracki velikog jakog Sarajeva .
Nadam se da ce sve proci u najboljem redu na tribinama ... veliki pozz i nadam se da cete do kraja sjesti na celnu poziciju i konacno osvojiti trofej jer to i zasluzujete !!!
p.s. iduce sezone cemo vam vec biti mozda i ravnopravan konkuretn i moci pomrsiti racune ...
Radujem se utakmici sa najorganzovanijim klubom u drzavi , radujem se dolasku Kodre na Tusanj .... bice zanimljivo vidjeti jednu igracki rastimanu slobodu protiv za nase uslove igracki velikog jakog Sarajeva .
Nadam se da ce sve proci u najboljem redu na tribinama ... veliki pozz i nadam se da cete do kraja sjesti na celnu poziciju i konacno osvojiti trofej jer to i zasluzujete !!!
p.s. iduce sezone cemo vam vec biti mozda i ravnopravan konkuretn i moci pomrsiti racune ...
Hvala tebra. Pozdrav gradu soli. Nadam se finoj posjeti, ipak je zlatu sportski grad i da izgurate nekako ovu sezonu i naravno Azmira zadrzite..RUDARSKA2 je napisao/la:Radujem se nedeljnoj utakmici iako znam 99% da cemo izgubiti nova 3 boda na nasem terenu , ali neka se dusmani ne raduju jer ISPASTI NECEMO !!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
[youtube][/youtube]
Cristiano Ronaldo: " Godi mi interes FK Sarajevo,ali ostajem u Real Madridu"
Kakav si ti kompleksašado19211 je napisao/la:Cristiano Ronaldo: " Godi mi interes FK Sarajevo,ali ostajem u Real Madridu"

ado@ jesi to dobio info iz tuborga da nam nece doici miske
ma kakav ja ba, nego vidim da vam se ronaldo zahvalio na pozivu...Benko je napisao/la:![]()
samod a nabijem onog novinara na tuki
ado@ jesi to dobio info iz tuborga da nam nece doici miske![]()
![]()
nista drug, ujutro pravac u tuborg ima i kafa na teku, a i info za misimovica... mozda sretnes i bivseg druga sa tribine aletica 
aletic je kriv sto misimovic nije dosao
koji je to mozak mogao pomisliti i 1% kuku majko 
kako si ti ogranicen samoado19211 je napisao/la:aletic je kriv sto misimovic nije dosaokoji je to mozak mogao pomisliti i 1% kuku majko
Trenutno korisnika/ca: adoado, gh0stHZ, muhamedhulk, nedimmmm1337, perodeformero, SilaMoc1946 i 61 gost.