Mostar i Bijeljina imaju po dva premijer ligaša , Sarajevo tri i to puno košta .U narednim godinama smanjiće se liga ili formirati bosansko- srpsko -hrvatska liga.Niko nam ništa neće dati "od milošte".Ali dobro je da vlastodršcima pješčani sat ubrzano curi.NKMramor je napisao/la:Da ne bude puno 50000 KM...sloboda72 je napisao/la:Ovaj Nacrt Budžeta je pisan prošle godine za 2014, 2015 i 2016g.Sada je u Okvirni Budžet dodato i 5 000 000 km od Elektroprivrede.Na nama je da uvjerimo većinu u Gradskom vijeću da za FK SLOBODU u 2015g. planiraju 1%.Tuzlak04 je napisao/la:Čitam okvirni budžet Grada Tuzle i vidim da u naredne tri godine ne postoje ulaganja u stadion. Ono što se odnosi na stadion, postoje samo izdaci na - plate, doprinosi . . ..Sturiše se pomažući Slobodi iz budžeta. Sramota. Fuj Allaha mi, a svi će se pred izbore gurat' na stadion i glumiti neku tobožnju ljubav prema Slobodi.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 20 nov 2014, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Ne 50 000 , nego 450 000 km. TO JEST 1% OD 45 000 000 KM.NKMramor je napisao/la:Da ne bude puno 50000 KM...sloboda72 je napisao/la:Ovaj Nacrt Budžeta je pisan prošle godine za 2014, 2015 i 2016g.Sada je u Okvirni Budžet dodato i 5 000 000 km od Elektroprivrede.Na nama je da uvjerimo većinu u Gradskom vijeću da za FK SLOBODU u 2015g. planiraju 1%.Tuzlak04 je napisao/la:Čitam okvirni budžet Grada Tuzle i vidim da u naredne tri godine ne postoje ulaganja u stadion. Ono što se odnosi na stadion, postoje samo izdaci na - plate, doprinosi . . ..Sturiše se pomažući Slobodi iz budžeta. Sramota. Fuj Allaha mi, a svi će se pred izbore gurat' na stadion i glumiti neku tobožnju ljubav prema Slobodi.
Ja volim FK Tuzla City
Moja računica se odnosila na 1% od EP. Nešto mi nestvarno djeluje 450 000, s' obzirom da znamo kakav je odnos prema Slobodi bio prije, mada su mogli i povećati postotak bar za 0,5-1%. Neće im ruka otpast'.sloboda72 je napisao/la: Ne 50 000 , nego 450 000 km. TO JEST 1% OD 45 000 000 KM.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Steta samo sto dobar dio Fukara koje I ja ooznajem nece vise nikad krocot na sjever ...odose momci na zapad I to sto je najgore to su momci koji su dugo godina tu I puno su dali za grupu ....ali ne sumnjam sjever se mora pocet ponovo punit
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 20 nov 2014, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ovaj je pisan u junu 2014. godine i odnosi se na 2015, 2016 i 2017sloboda72 je napisao/la:Ovaj Nacrt Budžeta je pisan prošle godine za 2014, 2015 i 2016g.Sada je u Okvirni Budžet dodato i 5 000 000 km od Elektroprivrede.Na nama je da uvjerimo većinu u Gradskom vijeću da za FK SLOBODU u 2015g. planiraju 1%.Tuzlak04 je napisao/la:Čitam okvirni budžet Grada Tuzle i vidim da u naredne tri godine ne postoje ulaganja u stadion. Ono što se odnosi na stadion, postoje samo izdaci na - plate, doprinosi . . ..
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 20 nov 2014, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ja cu isto najvjerovatnije na zapad...imam sezonsku za sjever al posto znam neke stvari lagano zapad...plus cu kupovinom karte pomoci voljenom klubu...necu da ucestvujem u nekim stvarima..imam neke svoje principe,jbgSaltCityAttack je napisao/la:Stetansamo sto dobsr dio Fukara koje I ja ooznajem nece vise nikad krocot na sjever ...odose momci na zapad I to sto je najgore to su momci koji su dugo godina tu I puno su dali za grupu ....ali ne sumnjam sjever se mora pocet ponovo punit
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 20 nov 2014, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sredstva EP su namjenska (poboljšanje kvaliteta života u ugroženim mjestima), tako da ne vjerujem da će išta ići iz toga.NKMramor je napisao/la:Moja računica se odnosila na 1% od EP. Nešto mi nestvarno djeluje 450 000, s' obzirom da znamo kakav je odnos prema Slobodi bio prije, mada su mogli i povećati postotak bar za 0,5-1%. Neće im ruka otpast'.sloboda72 je napisao/la: Ne 50 000 , nego 450 000 km. TO JEST 1% OD 45 000 000 KM.Ali ipak od koga je, dobro i jest'.
Takodje zapad kao i moji mnogi drugovi.
Je'l se to Fukare vraćaju na zapad 

NO GOOD!!!staragarda je napisao/la:ja cu isto najvjerovatnije na zapad...imam sezonsku za sjever al posto znam neke stvari lagano zapad...plus cu kupovinom karte pomoci voljenom klubu...necu da ucestvujem u nekim stvarima..imam neke svoje principe,jbgSaltCityAttack je napisao/la:Stetansamo sto dobsr dio Fukara koje I ja ooznajem nece vise nikad krocot na sjever ...odose momci na zapad I to sto je najgore to su momci koji su dugo godina tu I puno su dali za grupu ....ali ne sumnjam sjever se mora pocet ponovo punit
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Nerealno je očekivati pomoć Opštine i Kantona, osim neke nagrade i naravno subvencija za omladinske pogone, i sam sam protivnik jer bi trebalo financirati amaterski ne profesionalni sport. Naravno mladim igračima bi opština trebala dati stipendije. 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
i ja na zapad idem, volim kad me cjepa nedeljom u podne, mozda i istrage kakve zaradim .. *ebes poso, odo onda u ameriku s @dosada da vozimo Azmiru kamione

ziviniceMetropola je napisao/la:i ja na zapad idem, volim kad me cjepa nedeljom u podne, mozda i istrage kakve zaradim .. *ebes poso, odo onda u ameriku s @dosada da vozimo Azmiru kamione![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najbolje prijateljstvo se nazire, @dosada i @metropola
Ja sam vjerovatno na sjeveru, ali tik uz Fukare, ne u epicentru.

Ja sam vjerovatno na sjeveru, ali tik uz Fukare, ne u epicentru.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Tuzlaci, hoce li iko pozvati na pivu prije ili poslije utakmice? 

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Bujrum, samo se javi na vrijeme za kontakt. Svaki dobronamjeran gost ce se osjecati kao kod kuce. 

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Sa Sarajevom smo odigrali ukupno 82 utakmice (exyu liga i PL BiH) i omjer 26-22-34 ,mi smo nesto uspjesniji u Jugo ligi a Sarajevo od 95 pa na ovamo ,gol razlika 85-102.
Omjer na Tusnju 24-11-7 ,u zadnjih 6 tekmi nije postignuto vise od jednog gola,zadnja zavrsena pobjedom Sarajeva 0-1.
Omjer na Tusnju 24-11-7 ,u zadnjih 6 tekmi nije postignuto vise od jednog gola,zadnja zavrsena pobjedom Sarajeva 0-1.
-
- Kontakt:
evo zovem te ja prije tekmeAragon je napisao/la:Tuzlaci, hoce li iko pozvati na pivu prije ili poslije utakmice?

P.S. ne odgovaram za posljedice

sta cu boze moj kad vas ne volim ocima

Batva je napisao/la:Bujrum, samo se javi na vrijeme za kontakt. Svaki dobronamjeran gost ce se osjecati kao kod kuce.
Tacno tako .... kad mozemo repku gledati i navijati zajedno , zasto nebi popili pivu , na stranu sportski rivalitet , nekada treba ruku na srce i priznati da su se pitari prvi pobunili kad smo ispali iz lige na onaj nacin , kad su se nasi vracali iz rodoca sa kombijem , sreli su dva busa pitara koji su ni manje ni vise ponudili fukare pivom ..... a onako mnogo brojniji mogli su pregaziti nase momke !!!
Te informacije malo ko zna , ali 100% su istina .... jednostavno ne treba uvijek biti negativac , treba nekada vidjeti stvari sa vedrije strane .
Ja imam rodjake teske pitare , bili su na gostovanje u njemackoj , vec sam ih pozvao da mi budu gosti .... momci koji postuju i vole tuzlu , a iskreno simpatisu slobodu !!!
Naravno,mala smo mi zemlja da se mrzimo ovoliko medjusobno...treba gradit dobre relacije,i uvjeren sam da ce nam uzvratit gostoprimstvo na Kosevu...RUDARSKA2 je napisao/la:Batva je napisao/la:Bujrum, samo se javi na vrijeme za kontakt. Svaki dobronamjeran gost ce se osjecati kao kod kuce.
Tacno tako .... kad mozemo repku gledati i navijati zajedno , zasto nebi popili pivu , na stranu sportski rivalitet , nekada treba ruku na srce i priznati da su se pitari prvi pobunili kad smo ispali iz lige na onaj nacin , kad su se nasi vracali iz rodoca sa kombijem , sreli su dva busa pitara koji su ni manje ni vise ponudili fukare pivom ..... a onako mnogo brojniji mogli su pregaziti nase momke !!!
Te informacije malo ko zna , ali 100% su istina .... jednostavno ne treba uvijek biti negativac , treba nekada vidjeti stvari sa vedrije strane .
Ja imam rodjake teske pitare , bili su na gostovanje u njemackoj , vec sam ih pozvao da mi budu gosti .... momci koji postuju i vole tuzlu , a iskreno simpatisu slobodu !!!
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.