Hvala kralju, da znam odma'nele-BHF je napisao/la:Gentile je u trenerci, neće ulaziti više, izgleda da se povrijedio...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hvala kralju, da znam odma'nele-BHF je napisao/la:Gentile je u trenerci, neće ulaziti više, izgleda da se povrijedio...
34sad je napisao/la:Jel moze neko objasnit ovu foru za bet365 sa bonusom? Kako ga dobit, ba koji naci funkcionise to kladjenje, ne daju oni bezveze na 5e bonus 50e za igranje.
Hvala
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
jednom samo kolko se ja sjecam , 3 x kv 1,50 +34sad je napisao/la:Ako sam dobro shvatio, recimo odigram 5 igraca nba na broj koseva, po 10e uplate, ako ih pogodim opet moram uplatit 50e (naveo sam primjer 5 parova, moze i vise al bitni je da uplatim svih 50e). I to bi tako trebao raditi 3 puta ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma cirkus, a da smo igrali kolektivno sistem sa underima sve bi 2 bile i to ne koš-dva preko nego hendikep 5-8 prekostole8455 je napisao/la:I kažu kladi se...
Jbg, ja sam se pogresno izrazio. Ja sam mislio na cjelokupni cashout, kada sam okrenuo cijeli bonus. A taj cash out sto si ti uradio nekada se stvarno isplati a nekada ne. Eto ja sam neku noc na Srbija - Danska, odigram u 70-oj minuti Over 2,5 isplata mi bila nekih 70-ak eura. Uradim Cash out u 81-oj 37 eura i u iducem napadu kloc Bendtner da goladOxey je napisao/la:I tako ja odigram over 2.5 na Maidstone - Stevenage i negdje oko 85 minute odem cash out, posto mi se oko pola ulogra vracalo. Nije ni 10 sekundi proslo zabise gol. Nikad vise !!!![]()
Ovaj Kulig iz Turova i društvo trpali do sad, čim ja uhvatim da ih odigram zadnja dva kola, tri čoeka pređu 10.Janez je napisao/la:Ma cirkus, a da smo igrali kolektivno sistem sa underima sve bi 2 bile i to ne koš-dva preko nego hendikep 5-8 prekostole8455 je napisao/la:I kažu kladi se...
Skontao samkrmpotich je napisao/la:Jbg, ja sam se pogresno izrazio. Ja sam mislio na cjelokupni cashout, kada sam okrenuo cijeli bonus. A taj cash out sto si ti uradio nekada se stvarno isplati a nekada ne. Eto ja sam neku noc na Srbija - Danska, odigram u 70-oj minuti Over 2,5 isplata mi bila nekih 70-ak eura. Uradim Cash out u 81-oj 37 eura i u iducem napadu kloc Bendtner da goladOxey je napisao/la:I tako ja odigram over 2.5 na Maidstone - Stevenage i negdje oko 85 minute odem cash out, posto mi se oko pola ulogra vracalo. Nije ni 10 sekundi proslo zabise gol. Nikad vise !!!![]()
![]()
Ne znam zasto ne uzmes bonus, pa na Bet 365 ti je najlakse zarolati taj bonus. Ne propustaj tu prilikuadOxey je napisao/la:
Skontao samali nisam uzeo bonus, imam finu banku i draze mi je ovako da znam da su moje pare i da me nista ne ogranicava. Mozda cu na betfairu uzeti bonus pa se malo igrati sa tim, ovo mi je vamo ipak malo ozbiljnije kladjenje
A znam, dobro analiziran tip, dobro odigran i na kraju izgubljena lovaBolje da nisam bio kuci
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.