HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
sta vam je sa Zorana Brkovica?? jel se oporavio...pozz hvala
Trebao bi biti spreman na proljeće...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I have a dream
Je li poznat termin i dan odigravanja utakmice sa Širokim ?
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Subota u 13 sati ali ovo jos nije definitivno.hifans je napisao/la:Je li poznat termin i dan odigravanja utakmice sa Širokim ?
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Sad je sluzbeno,igra se u subotu u 13,00.acovic2 je napisao/la:Subota u 13 sati ali ovo jos nije definitivno.hifans je napisao/la:Je li poznat termin i dan odigravanja utakmice sa Širokim ?
Prijenos na areni
Šteta pa je subota ,još tako rano po mom misljenju nece biti puno ljudi nažalost
Šteta pa je subota ,još tako rano po mom misljenju nece biti puno ljudi nažalost
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
Izgleda da ni ja neću stići
Šteta, stvarno šteta, da stave termin oko 5 duplo više ljudi bi došlo...
Mada me zanima samo jedna stvar, bezveze se bacaju pare protiv Čelika, pale se reflektori da bi 50 ljudi više došlo, a termin utakmice na kojoj po običaju bude najviše ljudi ne može biti večernji.
Mada me zanima samo jedna stvar, bezveze se bacaju pare protiv Čelika, pale se reflektori da bi 50 ljudi više došlo, a termin utakmice na kojoj po običaju bude najviše ljudi ne može biti večernji.
- primasquadra
- Kontakt:
minus za upravuhifans je napisao/la:Izgleda da ni ja neću stićiŠteta, stvarno šteta, da stave termin oko 5 duplo više ljudi bi došlo...
Mozda TV kuca diktira termin .primasquadra je napisao/la:minus za upravuhifans je napisao/la:Izgleda da ni ja neću stićiŠteta, stvarno šteta, da stave termin oko 5 duplo više ljudi bi došlo...
Da se u HŠK Zrinjski radi ozbiljno i odlično dokaz je vijest koju smo upravo saznali, a ona glasi...
...da su svoje ugovore do 01.07.2017 sa Plemićima potpisali Pero Stojkić, Deni Simeuović, Danijel Stojanović i Danijel Graovac.
Kako saznajemo svoj potpis na novi ugovor sa Zrinjskim u ponedjeljak će staviti i Stevo Nikolić, a u tijeku pregovori i sa Ivanom Crnovom.
Svaka čast , tako se to radi u ozbiljnim klubovima.
Stvarno odlične vijest, svaka čast upravi!acovic2 je napisao/la:Da se u HŠK Zrinjski radi ozbiljno i odlično dokaz je vijest koju smo upravo saznali, a ona glasi...
...da su svoje ugovore do 01.07.2017 sa Plemićima potpisali Pero Stojkić, Deni Simeuović, Danijel Stojanović i Danijel Graovac.
Kako saznajemo svoj potpis na novi ugovor sa Zrinjskim u ponedjeljak će staviti i Stevo Nikolić, a u tijeku pregovori i sa Ivanom Crnovom.
Svaka čast , tako se to radi u ozbiljnim klubovima.![]()
![]()
- bosanskidijamant
- Kontakt:
imate kakav dobar stream? da fino radi?
Sent from my HTC One X using Tapatalk
- firefirefirely
- Kontakt:
http://www.sports-x.net/watch/arena5" onclick="window.open(this.href);return false;bosanskidijamant je napisao/la:imate kakav dobar stream? da fino radi?
Šta reći o današnjoj tekmi.Ambijent dostojan derbiya , rezultat realan.Nema se šta zamjeriti igračima a ni Brani.Mi smo imali penal nismo ga realizirali ,imali smo zicer Blaića ali opet Soldo kao i kod penala odlično obranio.Na kraju nas je Dujković sačuvao od poraza.Mi smo danas u sredini bili slabi i siguran sam da smo imali Mumina i Vučinu danas bi bili poravnati sa Širokim koji me je malo i razočarao danas.Ne pamtim lošiju tekmu Širokog u Mostaru ,danas su napravili samo jednu pravu priliku ali su uzeli bod i mogu biti zadovoljni.Ja se ne mogu sjetiti kad smo zadnji put poraženi od Širokog.Ljubomoran sam samo na "našeg" Zvonu Kožulja.On će biti strašan igrač za koju godinu.Valjda će nam se jednom vratiti.
Ti očito si gledao neku drugu utakmicu na Areni,Zrinjski slovom i brojem 2 dva puta šutnuo loptu prema golu Širokog penal (dosta sumljiv) i udarac i šansa Blaića (prethodilo zaleđe)dok je Široki imao 3 100% šanse i poništen regularan gol Zakorića koji nije bio u zaleđu (Stojkić na suprotnoj strani bio bliže svom golu).Sve u svemu tekma nije bila na nivou derija.acovic2 je napisao/la:Šta reći o današnjoj tekmi.Ambijent dostojan derbiya , rezultat realan.Nema se šta zamjeriti igračima a ni Brani.Mi smo imali penal nismo ga realizirali ,imali smo zicer Blaića ali opet Soldo kao i kod penala odlično obranio.Na kraju nas je Dujković sačuvao od poraza.Mi smo danas u sredini bili slabi i siguran sam da smo imali Mumina i Vučinu danas bi bili poravnati sa Širokim koji me je malo i razočarao danas.Ne pamtim lošiju tekmu Širokog u Mostaru ,danas su napravili samo jednu pravu priliku ali su uzeli bod i mogu biti zadovoljni.Ja se ne mogu sjetiti kad smo zadnji put poraženi od Širokog.Ljubomoran sam samo na "našeg" Zvonu Kožulja.On će biti strašan igrač za koju godinu.Valjda će nam se jednom vratiti.
Imaš u mepasu naočale s dioptrijom na akciji.
Penal čist da ne može biti čišči.
Nitko od vaših se nije ni trunke bunio.
A daj ti meni nabroji vaše šanse osim ove od Zakarića?
Zvone dobar igrač stvarno,neznam ljudi po tribinama su pričali da je namješteno X..mozda i je..kako je utk bila ocajna...neznam kome to odgovora jedino Sarajevu...šteta za penal steve :S
Prvo poluvrijeme Wagner ,prazan gol,glavom,drugo poluvrijeme Zakarić glavom sa pet-šest metara..............HercUSrcu je napisao/la:Imaš u mepasu naočale s dioptrijom na akciji.
Ipak si ti u mepasu bio. Zakarić glavom sa pet-šest metara i šta... gdje kako,Ziko je napisao/la:Prvo poluvrijeme Wagner ,prazan gol,glavom,drugo poluvrijeme Zakarić glavom sa pet-šest metara..............HercUSrcu je napisao/la:Imaš u mepasu naočale s dioptrijom na akciji.
A daj ti meni nabroji vaše šanse osim ove od Zakarića?:crazy
A imaš obraza napisat da penal nije bio.. Šta je Pandža trebao uradit za isti, možda slomit nogu igraču.
Kad smo već kod tog mogao je bit i isključen a ne žutak ali eto sve u dure.
Remi realan rezultat a kvaliteta igre nula bodova jedni i drugi. Na tribinama koliko znam sve ok i tako to dosadna utakmica i gotova priča.
Ziko , Široki mi je drag. Ali Bogati ne seri...Ziko je napisao/la:Ti očito si gledao neku drugu utakmicu na Areni,Zrinjski slovom i brojem 2 dva puta šutnuo loptu prema golu Širokog penal (dosta sumljiv) i udarac i šansa Blaića (prethodilo zaleđe)dok je Široki imao 3 100% šanse i poništen regularan gol Zakorića koji nije bio u zaleđu (Stojkić na suprotnoj strani bio bliže svom golu).Sve u svemu tekma nije bila na nivou derija.acovic2 je napisao/la:Šta reći o današnjoj tekmi.Ambijent dostojan derbiya , rezultat realan.Nema se šta zamjeriti igračima a ni Brani.Mi smo imali penal nismo ga realizirali ,imali smo zicer Blaića ali opet Soldo kao i kod penala odlično obranio.Na kraju nas je Dujković sačuvao od poraza.Mi smo danas u sredini bili slabi i siguran sam da smo imali Mumina i Vučinu danas bi bili poravnati sa Širokim koji me je malo i razočarao danas.Ne pamtim lošiju tekmu Širokog u Mostaru ,danas su napravili samo jednu pravu priliku ali su uzeli bod i mogu biti zadovoljni.Ja se ne mogu sjetiti kad smo zadnji put poraženi od Širokog.Ljubomoran sam samo na "našeg" Zvonu Kožulja.On će biti strašan igrač za koju godinu.Valjda će nam se jednom vratiti.![]()
![]()
![]()
![]()
1 poluvrijeme osim penala, još jedan nije sviran na Stojkiću i nije Vas bilo nigdje, kod šanse Wagnera lopta ga iznenadila jer Dujković vježbao plivanje slobodni stil.
Vaša sreća pa Stevo nije ima svoj dan, osim penala fulao još par prilika, on i Crni bili najlošiji.
Drugo pol. Obe ekipe igrali da se ne izgubi. Osim toga Soldo igrač utakmice...
Na kraju Široki moga do 3 bobe u 90' ali generalno derbi ne previše kvalitetan.
I have a dream
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.