Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Juki oni tempiraju formu da zablista tek za 2-3 sezone, a to je nekako i realno. Oćekujem u drugom dijelu sezone da uđe u rotaciju (dok se rješe ovih igrača kojima sad trener pruža šanse) i polako da se baš navikava na nba. Denver nije play off tim i jedino im preostaje da razvijaju mlade igrače, ali prije toga se moraju rješiti ovih sa jačim ugovorima, ebiga u nba je biznis prvo, pa tek onda rezultati. Juka samo mora biti strpljiv i sigurno će dobiti pravu šansu 
nema potpisa
Juka na klupi prati li nam ko? Nije među inactive prema nba.com

-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum.Kakvo je stanje sa Jusufom na danasnjoj utakmici?
Tri minuta i jedan skok, steta moglo je bolje.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Za tu minutazu i nije moglo bolje.kim je napisao/la:Tri minuta i jedan skok, steta moglo je bolje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mislim da ipak nema sanse da Jusuf napusti Nuggetse, normalno je da hajka na Lawsona koji je organizator igre, a po meni Bogami bi bio glup potez da se rijese Ferida , koliko god on kostao, jer to je igrac koji se nikad ne predaje i jako zahvalan tip igraca. Uz Lawsona, treba potjerati i Galinarija koji je ocajan, ili Mcgee-a, a mozda cak i obojicu jer imaju previse 4 i 5-ca u ekipi. Sto se Juke tice on tek treba da se pokaze u Nuggetsima.
Postao je strasno dosadan sa Bajom
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum.Pratili li ko Denver?Imal kakve sanse da večeras zaigra Jusuf?
Sjedi Jusuf grije klupu a ponekad I na parketu kad ga zaboli straznjica malo promjeni polozaj.
Povredio se McGee a Mozgov ima 4 faula I nece da ubaci JUKU

Ima li neko kakav link ja pratim drugo poluvrijeme samostatistiku?
Moje mišljenje je da samo Juka sam sebi može zajebati karijeru i da ovo što ne igra je samo plod njegovog foliranja i neozbiljnosti, a malo se zeznuo da to može proću tamo u jednom sasvim drugom svijetu.
Što prije skonta šta mu je prioritet u životu - karijera ili 'raja', i izigravanje klouna i veličine vs rada, ozbiljnosti i predanosti svom usavršavanju, tim bolje za njega.
Što prije skonta šta mu je prioritet u životu - karijera ili 'raja', i izigravanje klouna i veličine vs rada, ozbiljnosti i predanosti svom usavršavanju, tim bolje za njega.
Sto se tice grijanja klupe u Denveru ja sam misljenja da je prije plod nastojanja da podignu cijenu jednom od centara kao i krilnom centru kao sto je Galinari jutros momak 2/7 za dva i 1/6 za 3 poena a ipak je igrao preko 30 minuta. Sto se tice nastupa za repku i Jukinog patriotizma ja sam ubijedjen da nije upitan. Ja ga svakako vidim na Euru. Bilo kako bilo od obiju strana ocekujem razumijevanje u cilju dobrobiti BiH kosarke. Ljudi iz KS BiH sigurno imaju u vidu ili bar trebaju imati da je Jusuf izrastao u kosarkasa izvan BiH i da je Jusuf dao veci doprinos KS BiH nego sto su ovi doprinijeli njemu. Kada ovo pisem mislim na odnos pun uvazavanja i sa jedne i sa druge strane.
Ramirez5 je napisao/la:Sto se tice grijanja klupe u Denveru ja sam misljenja da je prije plod nastojanja da podignu cijenu jednom od centara kao i krilnom centru kao sto je Galinari jutros momak 2/7 za dva i 1/6 za 3 poena a ipak je igrao preko 30 minuta. Sto se tice nastupa za repku i Jukinog patriotizma ja sam ubijedjen da nije upitan. Ja ga svakako vidim na Euru. Bilo kako bilo od obiju strana ocekujem razumijevanje u cilju dobrobiti BiH kosarke. Ljudi iz KS BiH sigurno imaju u vidu ili bar trebaju imati da je Jusuf izrastao u kosarkasa izvan BiH i da je Jusuf dao veci doprinos KS BiH nego sto su ovi doprinijeli njemu. Kada ovo pisem mislim na odnos pun uvazavanja i sa jedne i sa druge strane.
Napokon pravi komentar
Juka mozda i ode u zimskom roku ne bi bilo lose da se vrati u neki jaci klub u Evropi poput Raduljice koji nije mako u NBA,a onda bljesno u Spaniji..
misliš valjda na Nedovića? Raduljica je u Kini. aha, skontah, misliš na Svjetsko.
što se toga tiče, od toga nema ništa. kad bi ga Denver otpustio, gubi prava na njega. on eventualno može biti poslan u Razvojnu ligu...
što se toga tiče, od toga nema ništa. kad bi ga Denver otpustio, gubi prava na njega. on eventualno može biti poslan u Razvojnu ligu...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- el-fighter
- Kontakt:
Za Jusufa je steta sto ce sada imati jako malo vremena za trening, tako da ako ostane u Denveru presjedit ce fakticki godinu dana. Pomalo me i cudi situacija u kojoj se nasao, ako znamo da je na pocetku sezone dobijao solidne minute za jednog rookiea i posao vecinom odradjivao jako dobro. Mislim da od povratka u Evropu nema nista, ali poznavajuci Juku nece dugo trpiti ovo sjedjenje na klupi. Da li ce ispasti dobro ili lose po njega, vidjet cemo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- alan_kardec
- Kontakt:
A hoće li mi neko reći šta je problem sa Nurkićem? Ne pratim nešto naročito,nba, a koliko sam uspio upratiti, dobro je krenuo, imao par finih partija, šta je sad?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Trener skratio rotaciju,ne rotira vise sva 3 centra,McGee upao ispred Juke u rotaciju,ekipa pobjedjuje tako da Juka igra samo u garbage timeu.alan_kardec je napisao/la:A hoće li mi neko reći šta je problem sa Nurkićem? Ne pratim nešto naročito,nba, a koliko sam uspio upratiti, dobro je krenuo, imao par finih partija, šta je sad?
- el-fighter
- Kontakt:
Na pocetku sezone trener je rotirao sva 3 centra i Juka je dobijao svoje minute. U zadnje vrijeme igraju samo Mozgov kao prvi centar, te McGee kao zamjena. Ocigledno da se Juka nije uspio nametnuti kao drugi centar, iako je u tih nekoliko utakmica imao barem jednak ucinak kao McGee.
Sa druge strane, na pocetku sezone Denver je bio bez Hicksona, koji je bio suspendovan cini mi se na 4 utakmice, tako da se otvorio prostor za jos jednog visokog igraca u rotaciji. Kada se on vratio i Jukina minutaza je pocela naglo opadati.
Sa druge strane, na pocetku sezone Denver je bio bez Hicksona, koji je bio suspendovan cini mi se na 4 utakmice, tako da se otvorio prostor za jos jednog visokog igraca u rotaciji. Kada se on vratio i Jukina minutaza je pocela naglo opadati.
Velež do groba života mi moga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.