Brži sam od sebe.FliX je napisao/la:Neko je Vedatore vec uploadovo..
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Brži sam od sebe.FliX je napisao/la:Neko je Vedatore vec uploadovo..
[youtube][/youtube]
Da smo samo pobjedili pisljivi Kipar.....HarisHelic je napisao/la:Ja se malo igrao Vidovite Dzemile!
Izrael 9 bodova iz utakmice (igrali sa nama)
Wels 8 bodova iz 4 utakmice (igrali sa nama)
Belgija 5 bodova iz 3 utakmice (igrali sa nama)
Bosna 2 boda iz 4 utakmice
BiH ima igrati sa : Andora 2 puta, Izrael , Kipar, Wels, Belgija po jednom.
5 pobjeda i jedna nerijesena utakmica su 16 bodova.
Plus 2 sto imamo na kontu svom, to je 18 bodEva.
Eh dalje....
Izrael ima igrati sa : Wels kuci (3 boda), Belgija kuci ( 0 bodova), BiH u gostima (0 bodova),
Andora kuci (3 boda), Wels u gostima (0 bodova), Kipar kuci (3 boda), Belgija u gostima (0 bodova).
9 bodova + 9 = 18 (bolji omjer moguc naspram nas ako ih ne dobijemo 4:0 kuci).
Znaci minimalno moraju dobiti do kraja 3 utakmice! To oni vec znaju, u to sam siguran!
Prema toj matematici i racunici mogu komotno i pripremati utakmice. Takticki, pshioloski i svakako drugacije.
Wels ima igrati sa: Izrael u gostima (0 bodova), Belgija kuci (3 boda), Kipar u gostima (1 bod),
Izrael kuci (3 boda), BiH u gostima (0 bodova), Andora kuci (3 boda).
Imaju vec 8 bodova i iz preostalih utakmica ako bude ovako mogu izvuci 10 bodova. U konacnici to je 19.
Bolje od nas!!!!!
Belgija ima igrati sa: Kipar kuci( 3 boda), Izrael u gostima (3 boda), Wels u gostima(0 bodova), BiH kuci (1 bod),
Kipar u gostima (3 boda), Andora u gostima (3 boda), Izrael kuci (3 boda)
Imaju trenutno 5 bodova i ako budu ovako igrali u konacnici, onda ce na ovih 5 dodati 16bodova.
Imali bi 21 bod u tom slucaju. Bili bi prvi u grupi.
Mi ovdje u ovom slucaju imam najlosiju poziciju na kraju.
Odstupanja su moguca naravno. Ali ne i za nas. Za nas igra samo 6 pobjeda i nema drugacije kalkulacije u igri za nas!!!
Ko misli da mozemo sa 5 dobijenih i jednom nerijesenom dalje, uz ova 2 postojeca boda, mislim da je se zajebao!
Ja se bojim da ne bude "da smo samo izjednalici protiv Kipra iz penala"... kako god vidim kalkulacije sto raja racuna sve nesto u bod ili cak imamo isti broj bodovaPirke je napisao/la:Da smo samo pobjedili pisljivi Kipar.....
cuj otkrio besica :S ovdje raj trubila godinu i po dana sto ga ne zove a igra zahirovic....vedator je napisao/la:
FliX je napisao/la:Neko je Vedatore vec uploadovo..
[youtube][/youtube]
Besiceva precka ili ono kad je Avdija buljio u onog igraca koji je centrirao za gol, itd.FliX je napisao/la:Ja se bojim da ne bude "da smo samo izjednalici protiv Kipra iz penala"... kako god vidim kalkulacije sto raja racuna sve nesto u bod ili cak imamo isti broj bodovaPirke je napisao/la:Da smo samo pobjedili pisljivi Kipar.....![]()
Da nam ne ostane u sjecanju Pjanicev penal.
Ja bi se sa njom intimno druzio, kakav selektor.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ja bih ovu plavu za selektora
Izvini druze ali to za jedan posto sansi nisi nimalo upravu.Sanse da zavrsimo treci su vece od 50% najrealnije.Pirke je napisao/la:Besiceva precka ili ono kad je Avdija buljio u onog igraca koji je centrirao za gol, itd.FliX je napisao/la:Ja se bojim da ne bude "da smo samo izjednalici protiv Kipra iz penala"... kako god vidim kalkulacije sto raja racuna sve nesto u bod ili cak imamo isti broj bodovaPirke je napisao/la:Da smo samo pobjedili pisljivi Kipar.....![]()
Uglavnom, nama su sanse da zavrsimo 3 odprilike 1%.
Jos ne mogu doci sebi da je onaj levat izjavio da je vjerovao da jos mozemo na Euro.
Jedino sto sam na susicevoj strani nije zasluzio vrijedjanja, ali sam je kriv da je ispo gospodin i podnio ostavku ne bise nista ni desilo od ovog, sto ti kazes trebo je na aerodoromu dobit nogu. Baho ima pametnih, al i provala eto upravo sam to za Besica napiso, onda ovo sto je reko za tvrdoglavost....MostaracVelezovac je napisao/la:FliX je napisao/la:Neko je Vedatore vec uploadovo..
[youtube][/youtube]
Ova opravdanja Safeta Susica je ono sto se desi kada ljudi stvore licna poznanstva s ljudima ciji ih je posao objektivno suditi (to jest i hvaliti i kritikovati ali realno) pa im bude nekako lakse izmeksati ono ruzno i uvelicati lijepo.
Topalbecirevic je pao na ispitu ovdje. Cuj Susic otkrio Besica. Sta bola?
Smijesno!!! Susic je trebao dobit otkaz nakon NIGERIJE i to odmah pri dolasku iz Brazila na aerodrom.
A svi ovi papetoljupci, kao Topalbecirevic nek se pitaju jeli im drazi uspjeh BIH i realnost od licnih poznanstava sa Susicem.
Rusilac je napisao/la:Izvini druze ali to za jedan posto sansi nisi nimalo upravu.Sanse da zavrsimo treci su vece od 50% najrealnije.Pirke je napisao/la:Besiceva precka ili ono kad je Avdija buljio u onog igraca koji je centrirao za gol, itd.FliX je napisao/la:
Ja se bojim da ne bude "da smo samo izjednalici protiv Kipra iz penala"... kako god vidim kalkulacije sto raja racuna sve nesto u bod ili cak imamo isti broj bodova![]()
Uglavnom, nama su sanse da zavrsimo 3 odprilike 1%.
Jos ne mogu doci sebi da je onaj levat izjavio da je vjerovao da jos mozemo na Euro.
Belgija je startala lose i ja sam ubijedjen da ce se uozbiljiti maksimalno, dobiti Izrael u obe utakmice i Vels u gostima.Ako se to desi a mi pobijedimo nasih pet utakmica(to je vrlo realno jer smo bolji i igramo na svom terenu)mi smo sigurno u barazu.
Pobjeda i u Belgiji nas lansira direktno na Euro.
Nije ni blizu tako crno,samo se moramo pregrupisati i vratiti pobjednicki mentalitet.
Pirke je napisao/la: Da smo samo pobjedili pisljivi Kipar.....
Naravno da je ovdje počelo, ovdje počinje svaka suvisla javna rasprava na aktuelne sportske teme.muamerc je napisao/la:Gledajuci ovu emisiju mogu reci ovaj forum je otjerao Papeta. Mislim ovdje je sve pocelo.
Sabinho je napisao/la:Fakat, ovdje procitas nesto i odes sutra na kafu sa drustvom i ispricas to, pola ih prenese dalje i tako u krug.
Ne znam samo kako nije postao drzavni trend ono cartmanovo "klekni", "oplodi", kad je najavljen povratak E.Spahica na fb stranici naseg omiljenog portala izbacise link od foruma i komentar tipa procitajte sta nasi forumasi misle o povratku Spahica, ja kliknem a @cartman u 20 navrata pozvao pojedine forumase da kleknu pred kapitena i da kapiten oplodi Karabegovu zenu i citavu naciju.![]()
Kontam onda sta je pomislio neko ko je prvi put ulazio na forum.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 8 gostiju.