FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Aragon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 21 nov 2014, 00:15

Nadam se da bi sa njim konacno rijecili goruce pitanje desnog beka koje nam je kriticno vec godinama.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 nov 2014, 00:16

aS_Roma je napisao/la:Tokom januara navijače Sarajeva možda očekuje nikad uzbudljiviji prelazni rok pošto je njihov voljeni klub najavio dovođenje nekolicine istinskih pojačanja.

Jedno od njih bi mogao biti i bivši omladinac Manchester Citya i Manchester Uniteda Freddie Veseli sa čijim se agentom već sastao sportski direktor kluba iz Titove 38b Abudalah Ibraković.

Veseli je član Ipswicha, a trenutno nastupa na posudbi u Port Valeu koja ističe u januaru. Ovaj 22-godišnjak nije otpisao ostanak u engleskom klubu, a sve će zavisiti od trenera ekipe Roba Pagea.

''Ako nastavim igrati i napredovati zašto ne bih ostao. Ako je ovdje pravo mjesto za to onda zašto ne? O tome se treba pričati sa Ipswichom i sa trenerom Robom Pageom'', kazao je Švicarac koji je sa U17 reprezentacijom te zemlje bio prvak svijeta 2009. godine.

Inače, veseli igra na poziciji desnog beka, a i ostale pozicije u posljednoj liniji mu nisu strane.

I fino sad prebacite za pola sata na Arenu 3 i gledajte utakmicu Boca - River manite se foruma :D
Ima onaj @manuel na topicu za sudamericanu, ceka nas tamo :thumbup: :thumbup: :tokralju: Dale Boca :tokralju: :tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 21 nov 2014, 00:19

Vamor River :)
Ne znas zasto, ali argentinski "Zrinski" mi nesto drazi od Boce :)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 21 nov 2014, 00:27

Ja navijam da bude 3 + (golova) odmah u prvom poluvrmenu :D

I ako je moguce penale docekati :D

DANDY
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la DANDY » 21 nov 2014, 07:17

Aragon je napisao/la:Od ade jedini ko je gori je hilmo pacenik i poltron. Stid me sto sa takvim dijelim tribinu.
Ps jel' te stid zivota ti?Dijete drago poenta foruma je diskusija i razmjena misljenja i Hilmo vecini nas treba da bude urnek kako se ponasa na jednom forumu.Ti kako si se registrovao non stop izazivas neke "incidente".Sto se tice ovog ade,jednostavno mu ne odgovarajte i mirna Bosna,na kraju imate i opciju na forumu i bacite ga svi na "ignore".

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 21 nov 2014, 09:00

Sportski direktor tima sa Koševa Abdulah Ibraković u društvu direktora Dine Selimovića posjetili su nekadašnjeg reprezentativca BiH u njegovom domu u Minhenu, gdje su mu zaista i ponudili dolazak na Koševo, što nam je potvrdio i sa Misimović.

Međutim, osim činjenice da su razgovarali o ambicijama Sarajeva, odnosno da su Selimović i Ibraković prenijeli viziju koševskog premijerligaša našem internacionalcu, stvarnih pregovora nije bilo, s obzirom na to da Misimović trenutno ne razmišlja o dolasku u BiH, jer...

"Jesmo razgovarali, ali to nisu bili pregovori", kaže nam Misimović i na upit da li postoje neke šanse i ako postoje koji su procenti da se pojavi u dresu Sarajeva?

"Nekoliko mojih prijatelja navija za Sarajevo i već sam vidio da su se pojavile moje slike u bordo dresu, ali trenutno, uz svo dužno poštovanje, u BiH ne dolazim da igram fudbal", priznaje Misimović, te nam otkriva kako je odbio i Zvezdu, čiji je navijač, jer...

"U Kini sam zaista zarađivao mnogo više (tri miliona dolara - neto, op. a) i trenutno imam nekoliko ponuda iz Bundeslige, koje su daleko veće od ponuda Zvezde i Sarajeva. Razgovarao sam i sa ljudima iz Beograda i razgovarao bih sa svima, koji su korektni, ali planiram za sada ostati u Njemačkoj", kaže nam Misimović, koji će u narednoj sedmici izabrati novi klub, kako bi na vrijeme počeo pripreme za proljetni dio sezone.

Posjeta prijateljima

Dodaje nam i to, kako će uskoro doći u Sarajevo, kako bi posjetio prijatelje, a planira i dolazak u N/FSBiH, gdje će obaviti razgovor sa čelnicima Saveza. Podsjetimo, Misimović se, nakon igranja na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, oprostio od reprezentacije BiH, baš kao i Senijad Ibričić, te Emir Spahić, koji se vratio u ekipu na nagovor bivšeg selektora Safeta Sušića
Toliko o vasem Ibrakovicu i novinarima ublehama ja kako vam bacaju bombe isto kao i za onog engleza veselog
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 nov 2014, 09:15

BLU SKY je napisao/la: Toliko o vasem Ibrakovicu i novinarima ublehama ja kako vam bacaju bombe isto kao i za onog engleza veselog
Covjece niko nije rekao da ce doci. Samo se navodi ta mogucnost u nekom scenariju gdje Miske ne bi imao neke bitne ponude u Bundesligi. I nemoj samo i ti krenuti sa pricom kako je to negativan marketing.
#divovi

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 nov 2014, 09:20

Ma ne žele to oni tako sa shvate, kada god naši obave razgovor sa nekim igračem oni to shvataju kao da su rekli da 100% dolazi.

A vala nek se i razriješilo to pitanje da se na miru možemo posvetiti Tuzlacima.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 21 nov 2014, 09:23

moustapha je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la: Toliko o vasem Ibrakovicu i novinarima ublehama ja kako vam bacaju bombe isto kao i za onog engleza veselog
Covjece niko nije rekao da ce doci. Samo se navodi ta mogucnost u nekom scenariju gdje Miske ne bi imao neke bitne ponude u Bundesligi. I nemoj samo i ti krenuti sa pricom kako je to negativan marketing.
Pa normalno da je marketing posto je i onako 80% medija naklonjeno fksarajevu a to se vidjelo kada su pare dosle u vas klub zar ti stvarno mislis da bi miske dosao u sarajevo bi isto kao ronaldo u Želju .
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 21 nov 2014, 09:30

Pozdrav , necu se dugo zadrzavati na vasoj temi jer sam uvijek meta napada ...
Imate pare i sve je moguce koliko sam ja skontao

Veseli se nudi preko menadzera jer zna da imate pare i ambicije , sve je do vas i nista nije iskljuceno. Malo sebi dize cijenu nista vise...

Misimovic je bez ugovora obavljene je razgovor ponudjeni mu odredjeni uslovi pokazali mu ciljeve sarajeva u buducnosti. Odlicna stvar recimo da je 50-50 sansa , CZ nema para tako da mislim da ipak i miske gleda kolko tolko financijski aspekt. Njemacka je to skola nece on nigdje badave doci ne brinite... Imate lovu sve je moguce i sta se novinari razumiju u neke transfere ako je svojevremeno Eto otisao u Anzhi ili jedan mlad igrac Wladimir Weiss u Qatar ( ne znam ni kako se tim zove) , zasto je toliko nemoguce da Miske dodje..

Stevanovic- Nije igro u real madridu pa da moze da bira. Nema on toliko opcija eventualno Vojvodina , Borac BL i FKS koje ko sto sam rekao sigurno sa prvim timom gazi dobro prema Evropi sad koliko ce to uspjeti. Mislim da je on zavrsen transfer..

pozzz

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 nov 2014, 09:30

Nece nikad doci neko veliko ime ako se ne bude pokusavalo. Stevanovic nas jednom odbio i pokusao se ponovo nametnuti u Spaniji, kasnije je dosao u Sarajevo na razgovore, ali posto nije mogao odmah zaigrati propali su i pregovori. Jajalo je bio kratko, sada je tu Benko. Poenta je da je tesko dovesti velika imena u nasu ligu, jer je takva kakva je. Medjutim, ako se pokrene neki pozitivan trend razvoja, kao sto je smanjenje lige, rekonstrukcija terena i dobar nastup u Evropi, realno je ocekivati i nekoga kao Miske.
#divovi

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 nov 2014, 09:30

Autor, naravno Ligata. :urnebes:
1946

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 nov 2014, 09:32

Head je napisao/la:Autor, naravno Ligata. :urnebes:
Pa zar nisu mediji naklonjeni Sarajevu? :mrgreen:
#divovi

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 21 nov 2014, 09:35

U kakvom smo mi kurcu kad su novinari aletic i ligata. Ali ko o cemu manijaci o sarajevu. Puna im ust Sarajeva. Cirevi pucaju masovno ovih dana. Ne kontam zasto se trude da dokazu da od toga nema nista. Isto kao i za tana, kalasija, benku. I na kraju se samo izgube s teme.
Mi nikada odustati necemo...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 nov 2014, 09:36

Ibrakovic je spospobniji od obojice. Nek pisu sta hoce ali ja ipak Ibrakovicu vjerujem vise nego spomenutom dvojicu ljudkog izmeta.
1946

ehoraje
Kontakt:

Post Postao/la ehoraje » 21 nov 2014, 09:54

tigrovski je napisao/la:[youtube][/youtube]

Meni najbolji igrac koje je Sarajevo izbacilo u zadnjih 10 god... moje misljenje !
Handzic da je imao minute koje su mu uzeli nasi strucnjaci dajuci sanse nekakvim talovima ,tj.igracima poput Jeftica,Bisanovica,Karica ,Vusljanina,Osmanagica itd,siguurno bi situacija sada bila drugacija!!!ni Radovac ,ni Handzic nece pruduziti ugovor,ne valja im mjesto rodjenja,sad kada Sarajevo ima koji dinar,trebamo gurati neku drugu djecu,neke druge propale igrace sa 26,27 godina,,Ibrak i comp bi htjeli da oni igraju kao i dosad za kikiriki,,kakva Akademija i omladinski pogon,sve je to suplja,samo trose pare i tale se!!

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 21 nov 2014, 09:59

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/zahval ... premu/1988" onclick="window.open(this.href);return false;

Kakakv gospodin. Svaka cast onome ko mu je rekao za BiH. Dok pojedini na tv-u obecavaju kule i gradove, ovaj covjek radi konkretne stvari. :kafa:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 nov 2014, 10:07

ehoraje je napisao/la: Handzic da je imao minute koje su mu uzeli nasi strucnjaci dajuci sanse nekakvim talovima ,tj.igracima poput Jeftica,Bisanovica,Karica ,Vusljanina,Osmanagica itd,siguurno bi situacija sada bila drugacija!!!ni Radovac ,ni Handzic nece pruduziti ugovor,ne valja im mjesto rodjenja,sad kada Sarajevo ima koji dinar,trebamo gurati neku drugu djecu,neke druge propale igrace sa 26,27 godina,,Ibrak i comp bi htjeli da oni igraju kao i dosad za kikiriki,,kakva Akademija i omladinski pogon,sve je to suplja,samo trose pare i tale se!!
Uprava napolje! Vratite nam Baljka i kompaniju. :crazy:
#divovi

bordeaux
Kontakt:

Post Postao/la bordeaux » 21 nov 2014, 10:13

Meni najbolji igrac koje je Sarajevo izbacilo u zadnjih 10 god... moje misljenje !
Sta je ovo Tito dragi?

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 21 nov 2014, 10:28

ehoraje je napisao/la:

Handzic da je imao minute koje su mu uzeli nasi strucnjaci dajuci sanse nekakvim talovima ,tj.igracima poput Jeftica,Bisanovica,Karica ,Vusljanina,Osmanagica itd,siguurno bi situacija sada bila drugacija!!!ni Radovac ,ni Handzic nece pruduziti ugovor,ne valja im mjesto rodjenja,sad kada Sarajevo ima koji dinar,trebamo gurati neku drugu djecu,neke druge propale igrace sa 26,27 godina,,Ibrak i comp bi htjeli da oni igraju kao i dosad za kikiriki,,kakva Akademija i omladinski pogon,sve je to suplja,samo trose pare i tale se!!
Jesi vidio moj ti, sve ublehe, sta nam uradise od Sarajeva, igrati ce nam nakav Benko, Radovac nam onaj igra, odakle je on ono dosao, sramota. Razjebase nam klub, imali su obraza da izbore da imamo dva A reprezentativca, sramota kako svi 11 nisu? Ublehe, samo ublehe.

:lolno:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”