31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 31.03.2015 / Austrija - BiH
Bogami ako bude šta od Vahe mogli bi domaći navijači na "crno" kupovati karte 

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Goalgetter je napisao/la:U ponedjeljak, 01.12.2014 u 10:00 h krece prodaja karatata!
Ne bih previse cekao na vasem mjestu sa kartama, jer su karte za Austrija-Brazil rasprodane za samo 4 sata, isti slican scenarij i ovdje ocekujem, mislim da ce za sedmicu-dvije biti vec rasprodane.
http://www.oefb.at/show_page.php?pid=608#el24007
Sektor nasih navijaca je u A/F
Po osobi je moguce naruciti najvise 8 karata.
to da će biti rasprodano ti je vrhunski vic. imaš li još koji dobar

direktni kink za karte je
http://www.oeticket.com/oefb/de/tickets ... mance.html" onclick="window.open(this.href);return false;
do 1.12 treba nekakav akcioni kod, od 1.12 može svako kupiti
očigledno su nama dali dva donja sektora u A i F. u našem sektoru su cijene karata iste za sva mjesta, 20 eura za odrasle i 6 za djecu.

- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: 31.03.2015 / Austrija - BiH
Ako uzmes da ce nasih biti do 15.000, a interes sa strane Austrijanaca je jako visok zbog euforije i prvog mjesta u kvalifikacijama (dosad je Ernst Happel u svim utakmica bio pun ko sibica) itekako racunam da ce biti rasprodano.
To im je ujedno ja mislim i jedina utakmica koja igraju kod kuce u 2015 godini.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
To im je ujedno ja mislim i jedina utakmica koja igraju kod kuce u 2015 godini.
živi bili pa vidjeli. inače pogledao sam raspored na UEFA stranici, igraju oni još dvije tekme u kvalifikacijama za EP kući iduće godine 

- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: 31.03.2015 / Austrija - BiH
Mislio sam na Bec, da tu nece igrati. Jer koliko znam ostale 2 su protiv Lichtensteina i jos jednog slabijeg protivnika, te se igraju u manjim stadionima kapaciteta 30k.jestamaji je napisao/la:živi bili pa vidjeli. inače pogledao sam raspored na UEFA stranici, igraju oni još dvije tekme u kvalifikacijama za EP kući iduće godine
Ako bi svi bili spremni i hajmo reci da je vrancic dobio papire a Misimovic se vratio i igra odlicno u bundesligi ja bi spisak ovako:
Begovic Sehic ?
Mujdza Spahic Sunjic Bicakcic Kolasinac Zukanovic Hadzic
Besic Medunjanin Pjanic Lulic Hajrovic Misimovic Prcic Vrancic Susic
Dzeko Ibisevic Djuric (Mahmutovic/Handzic/Hodzic/Hadzic jedan od njih ili neko ko se probije?)
Begovic Sehic ?
Dzeko Ibisevic Djuric (Mahmutovic/Handzic/Hodzic/Hadzic jedan od njih ili neko ko se probije?)
Ako se Miske ne vrati, onda Štila.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kakav bolan HadzicBatko je napisao/la:Ako bi svi bili spremni i hajmo reci da je vrancic dobio papire a Misimovic se vratio i igra odlicno u bundesligi ja bi spisak ovako:
Begovic Sehic ?

- DonCorleone
- Kontakt:
Hadzic i Susic
. Daj Batko, vrati onda odmah i selektora nazad
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ja bi ovu temu zakljucao dok novi selektor ne dođe i dok ne nastupi 2015. godina.
Cisto da sacekamo da dođe covjek i da uradi nesto do tada, barem da sacekamo pocetak februara pa onda mjesec dana do utakmice da raspravljamo !
Cisto da sacekamo da dođe covjek i da uradi nesto do tada, barem da sacekamo pocetak februara pa onda mjesec dana do utakmice da raspravljamo !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Moglo bi se iz Tuzle do Beča avionom, čini mi se da ima ili će biti linija Wizaira

Pa za klupe ba!!DonCorleone je napisao/la:Hadzic i Susic. Daj Batko, vrati onda odmah i selektora nazad
.
Sent from Angelina's bed
Sušić zaslužuje poziv.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
zasluzuje poziv da mu se kaze da vise nikad nece zaigrati ni minute za repkuClutch je napisao/la:Sušić zaslužuje poziv.
-
- Kontakt:
Golmani :
Begovic , Sehic, Buric
Odbrana:
Mujdza,Kolasinac,Spahic,Bicakcic,Sunjic,Zukanovic,Salihovic(moze i nazad i naprijed
)
Sredina:
Lulic,Vrancic,Stilic,Besic,Pjanic,Hajrovic,Visca,Medunjanin,Misimovic,Zakaric
Napad:
Dzeko,Ibisevic,Mahmutovic,Djuric
eto Vaha izvoli
, pod lupom su Cimirot,,Scuk,Letic,Hadzic(Zaragoza),Duljevic,Prcic,Fejzic,Vranjes ! Mislim da ovo nije los sastav za pocetak nove ere 
Begovic , Sehic, Buric
Odbrana:
Mujdza,Kolasinac,Spahic,Bicakcic,Sunjic,Zukanovic,Salihovic(moze i nazad i naprijed

Sredina:
Lulic,Vrancic,Stilic,Besic,Pjanic,Hajrovic,Visca,Medunjanin,Misimovic,Zakaric
Napad:
Dzeko,Ibisevic,Mahmutovic,Djuric
eto Vaha izvoli

Zadnja izmjena: bhfanatic14, dana/u 21 nov 2014, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
A Zukanovic ? 

-
- Kontakt:
Ispravio sammarcelo12 je napisao/la:A Zukanovic ?

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Re: Odg: 31.03.2015 / Austrija - BiH
Ehh tako je vec bolje..da ne bude da smo toliko prozivali Safeta zbog njega, a da ga sad izostavljamobhfanatic14 je napisao/la:Ispravio sammarcelo12 je napisao/la:A Zukanovic ?, neznam kako sam ga mogo zaboravit
!

-
- Kontakt:
tako je marcelomarcelo12 je napisao/la:Ehh tako je vec bolje..da ne bude da smo toliko prozivali Safeta zbog njega, a da ga sad izostavljamobhfanatic14 je napisao/la:Ispravio sammarcelo12 je napisao/la:A Zukanovic ?, neznam kako sam ga mogo zaboravit
!

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
S nestrpljenjem iscekujem da se imenuje novi selektor, i da taj sto prije pocne da radi i da objavi neki spisak igraca na koje racuna, koje ce da prati i takobhfanatic14 je napisao/la:tako je marcelomarcelo12 je napisao/la:Ehh tako je vec bolje..da ne bude da smo toliko prozivali Safeta zbog njega, a da ga sad izostavljamobhfanatic14 je napisao/la: Ispravio sam, neznam kako sam ga mogo zaboravit
!
... Zuka nam je prijeko potreban
hvala bogu pa je otisao S.S !

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 13 gostiju.