FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Steta za Misimovica bilo je to predobro ali nerealno ipak, treba se pohvliti upravi na ambicije najbitnije je da imaju ambicije i da rade dobro. Tesko je dovesti ovakog igraca u nasu ligu ali treba pokusati pa viditi nije uspjelo sada drugi put mozda uspiju kao u slucaju Jajala i Benka iako je Misimovic druga dimenzija. Nadam se da ce doc Vukcevic sada ako ne dodje onda nadam da ce se pruziti vise prostora malom Farisu Handzicu stvarno je talentovan pisao sam prije da je po meni on veci talenat od Radovca ali i do njega je da radi i trenira da se dokaze Mehi. Kao sto neki pricaju dosta je lijen i bojim se da nece zavrsiti kao Travancic koji je isto tako bio dosta talentovan i propao skroz. Nema nista bez rada i treninga Gojko Cimirot je najbolji primjer koji svojim ozbiljnim pristupom ogromno napredavao a uz to je i imao i talenat i evo vec sada ga Wolfsburg trazi. Ja mislim da treba Gojka pustiti ako je Wolfsburg u pitanju i ako je dobra ponuda sto nesumnjam, posto je ovo zivotna sansa za njega i treba mu izaci u susret zasluzio je momak.
- SarajlijaTM
hilmo,hajmo posteno,jesu li manijaci,ligata i aletic ovdje drk.. na dolazak misimovica? jel bila prica,doduse "indirektna",da misimovic dolazi,ibrakoviceva? a i vasi "insajderi" sa teme su to potvrdjivali. mislim,nije niko djete (jeste,al takva je uzrecicahilmo je napisao/la:Ma ne žele to oni tako sa shvate, kada god naši obave razgovor sa nekim igračem oni to shvataju kao da su rekli da 100% dolazi.
A vala nek se i razriješilo to pitanje da se na miru možemo posvetiti Tuzlacima.
Pazi ovo jarane,marketing moze biti svakakav ,pa tako i negativan,a sve je to proizvoljno. Recimo vama je extra sto se pisu stvari o vasem klubu,koje kasnije padnu u zaborav i to je ok.Meni je opet ok sutati o nekim stvarima u zelji,za koje znam,a nisu jos 100%.proizvoljno znaci.moustapha je napisao/la: I nemoj samo i ti krenuti sa pricom kako je to negativan marketing.
Ali ima druga stvar,koju vi mozda vidite,mozda ne,vjerovatno ne jer se palite na to.A to je,da su kod vas presice "tempirane",dovodjenje igraca je "tempirano" ,takodjer i ima veze sa ostatkom premijer lige.
Evo npr,nakon sto je pape nogu dobio,poceo se kao i obicno amar spominjati (mada kao i obicno brko nema veze s tim i zabole ga za sve osim zelje),ta tema je preplavila net. Licno sam ocekivao neku "bombasticnu vjest" sa vase strane. Eto malo retrospektivno pogledajte,sve vam je tako. To je mozda s jedne strane lijepo,jer ljudi prate forum i net,pa uvazavaju misljenja raje,s druge strane je uvlacenje u pakas,radi mira u kuci...
Evo sad,npr ja,napravim 10tak profila(mada to nikad uradio ne bih) i pokrenem neku pricu (sto se desavalo),vezanu za vas naravno.99% sam ubjedjen da bi bila press po tom pitanju i da bi se pokusalo "to" uraditi.
Sve sto vam mogu nagovjestiti,a da proizilazi iz svega gore napisanog,da cete imati jako uzbudljiu pauzu,pocevsi vec od sredine decembra,mozda i ranije,da preduhitrite komsije. A ako i kojim ludim slucajem BRKO
dovidjenja komsije/nice
@aragorn-zaobidji,blok si ionako,a znam da ce ti bale na usta ici dok sta ne napises kontra
Gdje su oni sastavi sa misketom u prvih 11?
koji ublehasi su ibrakovic i selimovic to mi oci jos nisu vidjele.
- moustapha
- Kontakt:
Prije nego sto kliknes na posalji nije lose pogledati sta si napisao. Svega si nabaco, uglavnom nepovezano. Pises duge recenice, gubis misao.SarajlijaTM je napisao/la:
Pazi ovo jarane,marketing moze biti svakakav ,pa tako i negativan,a sve je to proizvoljno. Recimo vama je extra sto se pisu stvari o vasem klubu,koje kasnije padnu u zaborav i to je ok.Meni je opet ok sutati o nekim stvarima u zelji,za koje znam,a nisu jos 100%.proizvoljno znaci.
Ali ima druga stvar,koju vi mozda vidite,mozda ne,vjerovatno ne jer se palite na to.A to je,da su kod vas presice "tempirane",dovodjenje igraca je "tempirano" ,takodjer i ima veze sa ostatkom premijer lige.
Evo npr,nakon sto je pape nogu dobio,poceo se kao i obicno amar spominjati (mada kao i obicno brko nema veze s tim i zabole ga za sve osim zelje),ta tema je preplavila net. Licno sam ocekivao neku "bombasticnu vjest" sa vase strane. Eto malo retrospektivno pogledajte,sve vam je tako. To je mozda s jedne strane lijepo,jer ljudi prate forum i net,pa uvazavaju misljenja raje,s druge strane je uvlacenje u pakas,radi mira u kuci...
Evo sad,npr ja,napravim 10tak profila(mada to nikad uradio ne bih) i pokrenem neku pricu (sto se desavalo),vezanu za vas naravno.99% sam ubjedjen da bi bila press po tom pitanju i da bi se pokusalo "to" uraditi.
Sve sto vam mogu nagovjestiti,a da proizilazi iz svega gore napisanog,da cete imati jako uzbudljiu pauzu,pocevsi vec od sredine decembra,mozda i ranije,da preduhitrite komsije. A ako i kojim ludim slucajem BRKOsjedne na klupu repke,eee tu bi onda svasta moglo da bude na kosevu,mala ce biti 2 hotela i 456kladionica v.tana da sve igrace pokrije.
dovidjenja komsije/nice![]()
Da li zelis reci da je tempirano dovodjenje igraca lose ili je lose to sto je povezano sa Amarovom kandidaturom za selektora?
#divovi
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Cuj ublehasi pa sta vama nije jasno islo se pregovarati ponudilo se sta se moglo ponuditi i Miske je odbio ali ako nebi probali nikada nebi ni znali, sada znaju i mogu raditi dalje na nekog drugog igraca. Nadam se i vjerujem da ce nas uprava obradovati ako nista nek barem Stevanovic potpise to je ogroman uspjeh za bilo koji klub u BIH mislim jedan bivsi clan Seville dodje u nasu ligu nedesava se svaki dan.Nydalen je napisao/la:Gdje su oni sastavi sa misketom u prvih 11?koji ublehasi su ibrakovic i selimovic to mi oci jos nisu vidjele.
- SarajlijaTM
A jesi li negdje procitao u tom "nepovezanom" tekstu,da kazem da je nesto lose.sve je to proizvoljno,sa razlicite tacke gledista.
Samo kazem ono sto vidim,tj. licno misljenje,ako nije problem,ako jeste,mogu i delete
Samo kazem ono sto vidim,tj. licno misljenje,ako nije problem,ako jeste,mogu i delete
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Znas li ti koliko je 400 000 KM godisnje za bilo koji klub u ovoj drzavi. Za drugo CZ nije mogla dovesti Misketa za 400 000 EURA a ne KM zato netrolaj bezveze. Za trece iako ponudimo ono sto je Miske htjeo covjek ima ponuda iz Bundeslige znas li ti sta znaci Bundesliga, nemozes nasu ligu porediti sa Bundesligom nasa liga nije atraktivna naprimjer Jajalo je mozda mogao zaraditi vise para kod nas nego u Rijeci ali momak jednostavno nece da igra u nasu ligu zato je vrlo tesko dovesti ikakvog kvalitetnog igraca zbog statusa i kvaliteta PLBIH.lazar je napisao/la:
Covjek trazi 400000 KM godisnje, ovo je samo bilo mazanje ociju. Lepi i fening trazili razlog za prosetati do minkena
Vidi, ono "onanisanje" nakon objavljivanja slike na kojoj su Dino i MIsimović a potom Ibraković i Said je više bila zezancija. Jer smo svi bili iznenađeni da smo uopće u nekakvoj situaciji da kao nešto pregovaramo sa bivšim reprezentativcem.SarajlijaTM je napisao/la:hilmo,hajmo posteno,jesu li manijaci,ligata i aletic ovdje drk.. na dolazak misimovica? jel bila prica,doduse "indirektna",da misimovic dolazi,ibrakoviceva? a i vasi "insajderi" sa teme su to potvrdjivali. mislim,nije niko djete (jeste,al takva je uzrecicahilmo je napisao/la:Ma ne žele to oni tako sa shvate, kada god naši obave razgovor sa nekim igračem oni to shvataju kao da su rekli da 100% dolazi.
A vala nek se i razriješilo to pitanje da se na miru možemo posvetiti Tuzlacima.) . recimo,meni,prva stvar koja mi je pala na pamet,kad sam vidio sta pisete je ona stara : vidi trolova sto se furaju,kad za par dana bude receno da nema nista od toga,bezze ce ispastati ovi regularni pitari,ala hilmo,sekac,sarajlija & co.
Mene ai većinu, jer sam vidio u nekim drugim kmentarima, je iznenadilo što se odmah izašlo u javnost i moglo se pretpostaviti da od tog neće biti ništa.
Dojmila me je jedna izjava koju je prenio Ibraković, gdje govori da je to Misimović izjavio, da je on spreman pomoći FKS, ne mora ta pomoć biti svojim igrama na terenu, mada bi najbolja bila
Druga stvar, ne vjerujem da je ovaj odlazak u Minhen reakcija na potencijalnu kandidaturu gospodina Amara Osima na selektorsku poziciju. I ne vidim razlog da bi to nas, kao klub, pretjerano interesovalo. Ja zaista ne bih imao ništa protiv da Amar sjede ne klupu nacionalne selekcije. Zašto? Ostavit ću to za sebe radi mira na temi.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 21 nov 2014, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ma jašta ublehaši ... i za ovo su govorili da su ublehaši ...
http://sportsport.ba/ostalo/donacija-vi ... oju/145952
http://sportsport.ba/ostalo/donacija-vi ... oju/145952
da malo uključiš mozak pa da razmisliš o tome kakvi su krimosi kod nas u institucijama i da se taj novac uplati ko zna u čijim bi džepovima završio...ovak će to biti donacija u vidu potrebne opreme koju su zahtjevali ljudi koji rade u domovima zdravlja etc...SarajlijaTM je napisao/la: citaj tekst,ne samo naslov,gdje pise da je uplaceno domovima zdravlja? nigdje,pise da je uplaceno malezijskoj humanitarnoj organizaciji,koja treba da nabavlja medicinsku opremu...
vjerovatno si mali,pa ne znas kako su se od 92-95 realizovale tako uplacene donacije i konvoji koji su isli za sa...
btw.toliko od mene za danas,a vidim i da je ova prica nepozeljna na temi,da bi se svega vrlo rado rijesilo i da sve najbolje sto prije u saborav ode. eto ss.ba,necemo nikome reci vise
a što se godina tiče... bar ih deset imam više od tebe ...kraj priče
Dobro je da ima ovakvih navijača kao ti i ovaj naš hilmo.Pravite neki balans,razliku na forumuSarajlijaTM je napisao/la:A jesi li negdje procitao u tom "nepovezanom" tekstu,da kazem da je nesto lose.sve je to proizvoljno,sa razlicite tacke gledista.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Tema zvana misimovic,bila ubleha ili ne ,zasluzuje respekt po meni iz cisto jednog razloga.
Uradjen je odlican marketing sarajeva kao jakog kluba,kao nekog ko nastoji dovesti odlicne I skupe igrace,da su stabilan klub sa velikim ambicijama.
Misimovic nece biti doveden,to mislim nije ni bio plan 1,ali ce ta prica o njegovom dolasku otvoriti vrata drugim igracima koji ce za manje para doci ,a koji sigurno prije nisu ni razmisljali o sarajevu.
Ja bar tako vidim ovu situaciju sa misketom. Papak I Dino mozda su u dosta situacija bili ublehasi,ali dobro je za sad prodaju jer imaju zaledjinu. Sta ce na kraju ispast vrijeme ce pokazat. Kako sada stvari stoje,za vas pusu povoljni vjetrovi,a na ostalim je da vas svojim radom stignu,ili da se nadaju da ce stari bosanski recept,vec uhodan ,da smo u stanju zasrat sve zivo,I kod vas pokazati svoju 100% tacnost.
Mada zelimo li napredak bolje bi nam svima bilo,da gledamo kako cemo svi napredovat,nego zelit da crkne komsiji krava I u tome vidjet svoj uspijeh.
Onda zaista nismo nista drugo nego kolektivni paraziti I ublehe.
Uradjen je odlican marketing sarajeva kao jakog kluba,kao nekog ko nastoji dovesti odlicne I skupe igrace,da su stabilan klub sa velikim ambicijama.
Misimovic nece biti doveden,to mislim nije ni bio plan 1,ali ce ta prica o njegovom dolasku otvoriti vrata drugim igracima koji ce za manje para doci ,a koji sigurno prije nisu ni razmisljali o sarajevu.
Ja bar tako vidim ovu situaciju sa misketom. Papak I Dino mozda su u dosta situacija bili ublehasi,ali dobro je za sad prodaju jer imaju zaledjinu. Sta ce na kraju ispast vrijeme ce pokazat. Kako sada stvari stoje,za vas pusu povoljni vjetrovi,a na ostalim je da vas svojim radom stignu,ili da se nadaju da ce stari bosanski recept,vec uhodan ,da smo u stanju zasrat sve zivo,I kod vas pokazati svoju 100% tacnost.
Mada zelimo li napredak bolje bi nam svima bilo,da gledamo kako cemo svi napredovat,nego zelit da crkne komsiji krava I u tome vidjet svoj uspijeh.
Onda zaista nismo nista drugo nego kolektivni paraziti I ublehe.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Nema od ove lige ništa, ako samo jedan klub bude jak...
Živjela Premijer Liga !
Živjela Premijer Liga !
U Slobodi ističu kako im je najavljen dolazak 500 pripadnika navijačke skupine Horde zla. Oni će biti smješteni na zapadnu tribinu – sektor A, predviđeno je i postavljanje specijalne mreže kako bi se onemogućio kontakt sa domaćim navijačima. Angažovan će biti i veliki broj službenika policije i radnika zaštitarske agencije, a kontrole na ulazu u stadion bit će dvostruke i rigorozne.
U MUP-u TK ističu kako su imali određena operativna saznanja da se priprema organizovano ubacivanje pirotehničkih sredstava na travnjak Tušnja, navodno zbog neslaganja navijača sa pojedinim odlukama rukovodstva kluba.
"Mi takvo ponašanje nećemo tolerisati. Bilo ko da zapali baklju odmah će biti sproveden u policijsku stanicu. O tome smo obavijestili domaće, a to ćemo reći i gostujućim navijačima kada njihovu kontrulu preuzmemo na granici sa Kantonom Sarajevo. Ponavljam kako nikakve nerede nećemo dozvoliti", kaže Mirzet Halilović, policijski inspektor PS Zapad PU Tuzla.
Svi koji budu isli, pamet u glavu. Ovako ozbiljan dopis policije nisam ranije citao. Nemojte da radi 5,10 usijanih glava zaplate svi oni koji odu na ovu utakmicu. Hajmo u velikom broju otici i dostojanstvenom podrskom pomoci klubu da dodje do tri zeljena boda.
U MUP-u TK ističu kako su imali određena operativna saznanja da se priprema organizovano ubacivanje pirotehničkih sredstava na travnjak Tušnja, navodno zbog neslaganja navijača sa pojedinim odlukama rukovodstva kluba.
"Mi takvo ponašanje nećemo tolerisati. Bilo ko da zapali baklju odmah će biti sproveden u policijsku stanicu. O tome smo obavijestili domaće, a to ćemo reći i gostujućim navijačima kada njihovu kontrulu preuzmemo na granici sa Kantonom Sarajevo. Ponavljam kako nikakve nerede nećemo dozvoliti", kaže Mirzet Halilović, policijski inspektor PS Zapad PU Tuzla.
Svi koji budu isli, pamet u glavu. Ovako ozbiljan dopis policije nisam ranije citao. Nemojte da radi 5,10 usijanih glava zaplate svi oni koji odu na ovu utakmicu. Hajmo u velikom broju otici i dostojanstvenom podrskom pomoci klubu da dodje do tri zeljena boda.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Zašto? Zato što pokušavaju dovesti vrhunske igrače? Jeste Miske krupan zalogaj i poprilično nerealan, ali niko te ne može spriječiti da pokušaš. Jesu i ovi malo poletili, ali euforija nam je drugo ime.Nydalen je napisao/la:Gdje su oni sastavi sa misketom u prvih 11?koji ublehasi su ibrakovic i selimovic to mi oci jos nisu vidjele.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Predstavnici humanitarne organizacije "Mercy Malaysia" prethodno su sa Ambasadorom Malezije u Bosni i Hercegovini, njegovom ekselencijom Anuar Kasman, posjetili poplavljena područja, a od strane domova zdravlja u Doboju i Maglaju dostavljene su liste potrebne medicinske i druge opreme, koja im je neophodna.
sto se tice donacije, jos onda sam govorio u cemu je problem. Oni su htjeli PARE direktno da uzmu, nasi su rekli Tanu da to nije pametno i da kazu sta im treba u vrijednosti od po 250 000 maraka i da se to kupi. Tako je i bilo i to je razlog zasto jeovo trajalo.
sto se misketa tice, Ljigati vjerujem 100 %, odlican novinar
sto se tice donacije, jos onda sam govorio u cemu je problem. Oni su htjeli PARE direktno da uzmu, nasi su rekli Tanu da to nije pametno i da kazu sta im treba u vrijednosti od po 250 000 maraka i da se to kupi. Tako je i bilo i to je razlog zasto jeovo trajalo.
sto se misketa tice, Ljigati vjerujem 100 %, odlican novinar
Zadnja izmjena: Benko, dana/u 21 nov 2014, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
dino_tuzla
- Kontakt:
...preuzmemo na granici sa Kantonom
Sarajevo.
Dragi milicioner, gdje granici Sarajevski kanton sa Tuzlanskim?
Sarajevo.
Dragi milicioner, gdje granici Sarajevski kanton sa Tuzlanskim?
Manite se suplje price braco i rasprave sa debilima ljubomornim i njihovi tekstovima po portalima, ova ekipa FK Sarajeva je premocna bez i jednog pojacanja i najkvalitetnija u ligi, pojacanja ce biti sigurno a nama trebaju max. 3 igraca pod moranjem su stoper i golman te jedan zvucan igrac, mi smo ostvarili kontakt sa Misimovicem ljudi moji sa covjekom kojeg traze klubovi bundeslige i sigurno su mu ponudzeni dobri uslovi od strane naseg kluba sto pokazuje koliko smo porasli za samo jednu godinu.
Ti si opet šampion !
simon je napisao/la:Manite se suplje price braco i rasprave sa debilima ljubomornim i njihovi tekstovima po portalima, ova ekipa FK Sarajeva je premocna bez i jednog pojacanja i najkvalitetnija u ligi, pojacanja ce biti sigurno a nama trebaju max. 3 igraca pod moranjem su stoper i golman te jedan zvucan igrac, mi smo ostvarili kontakt sa Misimovicem ljudi moji sa covjekom kojeg traze klubovi bundeslige i sigurno su mu ponudzeni dobri uslovi od strane naseg kluba sto pokazuje koliko smo porasli za samo jednu godinu.
Ja bih se zaustavio na golmanu i stoperu, već imamo zvučo ime.
simon je napisao/la:Manite se suplje price braco i rasprave sa debilima ljubomornim i njihovi tekstovima po portalima, ova ekipa FK Sarajeva je premocna bez i jednog pojacanja i najkvalitetnija u ligi, pojacanja ce biti sigurno a nama trebaju max. 3 igraca pod moranjem su stoper i golman te jedan zvucan igrac, mi smo ostvarili kontakt sa Misimovicem ljudi moji sa covjekom kojeg traze klubovi bundeslige i sigurno su mu ponudzeni dobri uslovi od strane naseg kluba sto pokazuje koliko smo porasli za samo jednu godinu.
uz to, ako ne dođe miske, doci ce sigurno igrac koji je negdje sa njim u rangu... zato nema sikircije, mozda uspijemo da pokupimo i najveceg alenta na balkanu ako sve bude kako treba
miske ce ovaj ili iduci vikend doci u sa i tada ce reci sta je bilo i kkako, koliko sta i s kim
nama treba da je cast da smo mogli na stol stavit ponudu za misketa i da on o istoj makar i razmotri
ako je istina da ide u bundes ligu, ni duplo jaca ponuda ne moze to zamjeniti jer on zivi u njemackoj i budimo realni igrati protiv bajerna i protiv obarske...
ali ponavljam, doci ce i golman, i stoper, i vezni i "miske"
uz benku i stevanovica, to e biti perverzija!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.