FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 21 nov 2014, 11:08

ado19211 je napisao/la:u prevodu to znaci treba nam 5 igraca, a para nemamo?!
U prevodu to znaci da nam treba, ali da to ne znaci da necemo igrati bez tih pet igraca. Ako nema para, onda necemo kupovati, pusticemo i Tomica, igrati sa juniorima i opet se boriti za sto visi plasman. Tako je kako je. Bar za sada. Mozda neki novac i pronadju ;)
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 21 nov 2014, 11:09

Hodžić ako se vrati onda to znači da Bajić ide na krilo, kada on igra krilo mi imamo igrača manje! U to smo se nedavno uvjerili, nismo šanse stvorili.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 21 nov 2014, 11:16

ma nista bez para nema. kad imas pare lahko je dovesti igraca, a mi kad smo imali pare kad smo dovodili igrace, pre lahko smo ih otjerali. tako da nam je sad tako kako je. tomic nece otici vise od 400.000KM, neka bi dosle pare od sehica imali bi nesto preko milion.

sad koliko mozemo dovesti igraca, i koliko mozemo potrositi na to ne znam.

ali kako god ne pise nam se dobro ako se ovako nastavi.

vise dosadno ponavljati kako smo mi sad trebali biti stabilan klub, poslije onakvih titula da budemo nesto kao maribor ali ne u pravom smislu kao oni, nego opcenito da smo na nogama, mi sad pisemo o 5 igraca :hmmmm:

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 21 nov 2014, 11:25

ado19211 je napisao/la:ma nista bez para nema. kad imas pare lahko je dovesti igraca, a mi kad smo imali pare kad smo dovodili igrace, pre lahko smo ih otjerali. tako da nam je sad tako kako je. tomic nece otici vise od 400.000KM, neka bi dosle pare od sehica imali bi nesto preko milion.

sad koliko mozemo dovesti igraca, i koliko mozemo potrositi na to ne znam.

ali kako god ne pise nam se dobro ako se ovako nastavi.

vise dosadno ponavljati kako smo mi sad trebali biti stabilan klub, poslije onakvih titula da budemo nesto kao maribor ali ne u pravom smislu kao oni, nego opcenito da smo na nogama, mi sad pisemo o 5 igraca :hmmmm:
mislim da je daleko od toga da cemo dobit 400.000 za tomu

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 21 nov 2014, 11:26

Kakvih 400.000 KM, mi ako dobijemo 50.000 KM trebamo se udarati nogom u guzicu od sreće. Tomiću ugovor ističe na kraju sezone, odšteta za njega će biti simbolična, vjerovatno pedesetak hiljada! Igrače kojima je ugovor pri kraju ne možeš prodati za punu vrijednost. Klub se više ništa ne pita, takvi igrači mogu sada direktno sa drugim klubovima pregovarati bez znanja kluba sa kojim imaju ugovor. Željo ga može zadržati još šest mjeseci i ništa ne dobiti ili prihvatiti tu simboličnu cifru i pustiti ga odmah.
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 21 nov 2014, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 21 nov 2014, 11:31

Istina je da Tomić ide za 12.000 EUR-a a Kvesić za 6.500 EUR-a, taman da pokrijemo troškove plata za decembar. Za januar neće ni dobiti platu tako da smo mirni do februara :D .

Svi sve znaju a nemaju pojma ni o čemu :shock:
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 21 nov 2014, 11:36

boccaccio je napisao/la:
Za stopere ne treba ni pricati. Treba nam neko dobar tu pod hitno.
Gledao sam onog Asanovica na par treninga,kao stoper nije los,ali cujem da mu je udarac impresivan,marijan ruku sklanja,precka se jos trese ;)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 nov 2014, 11:39

vrbanjusa je napisao/la:Istina je da Tomić ide za 12.000 EUR-a a Kvesić za 6.500 EUR-a, taman da pokrijemo troškove plata za decembar. Za januar neće ni dobiti platu tako da smo mirni do februara :D .

Svi sve znaju a nemaju pojma ni o čemu :shock:
:thumbup:

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 21 nov 2014, 11:43

ja mislim da mozemo uzeti izmedu 300 i 400 milja. ako to ne mozemo onda neka se svi pokriju po usima, toliko uloziti u igraca da ne zaradis ni marku, sramota. ja nisam upucen ali ako je tako sramota.

fininavijac

Post Postao/la fininavijac » 21 nov 2014, 12:03

Onaj Rustemović ništa nije lošiji igrač od njega+ ima razoran i precizan šut po golu iz svih pozicija, i ne libi se šutat isto onaj iz leverkusena calanoglu.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 21 nov 2014, 12:11

Ako je vjerovato Ari on trenutno ne razmislja o posudbi u nas klub i nije dao nikakvu izjavu povodom toga.. Info od njega licno..
BUDI ŽELJO !!!

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 21 nov 2014, 13:17

ado19211 je napisao/la:ja mislim da mozemo uzeti izmedu 300 i 400 milja. ako to ne mozemo onda neka se svi pokriju po usima, toliko uloziti u igraca da ne zaradis ni marku, sramota. ja nisam upucen ali ako je tako sramota.
A koliko smo uložili u njih, po tvom skromnom mišljenju?

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 21 nov 2014, 13:51

champions1921 je napisao/la:Ako je vjerovato Ari on trenutno ne razmislja o posudbi u nas klub i nije dao nikakvu izjavu povodom toga.. Info od njega licno..
Eto lijepo se ispricasmo i napravismo sve moguce kombinacije ,a ono suplja.
Pa eto nek ja odmah napisem nesto a ne provjerim. Bas sam konj.
Nema veze bar smo o necemu normalno pisali bez onih trolova.

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 21 nov 2014, 13:52

logme je napisao/la:
ado19211 je napisao/la:ja mislim da mozemo uzeti izmedu 300 i 400 milja. ako to ne mozemo onda neka se svi pokriju po usima, toliko uloziti u igraca da ne zaradis ni marku, sramota. ja nisam upucen ali ako je tako sramota.
pa uzmi koliko je godina tu, uzmi jednu cifru s platom, premijom, premijom od evrope pa ces vidjeti?!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 21 nov 2014, 14:05

boccaccio je napisao/la:Pa pod uslovom da nam ode Tomic, svakako da se mora naci igrac slicnih karakteristika, jer takvog u timu nemamo. Mi i pored Tomica smo zreli za jos jednog igraca koji je slican recimo Zolinim karakteristikama. To je pokusavao Hasanovic, ali po meni je samo djelomicno uspijevao da obavi na terenu.
Eventualni dolazak Are bi nam ojacao ofanzivni red, a mislim i da nam takav profil u ofanzivi bas nedostaje. Ja bih mu se obradovao. Pogotovo sto bi se onda moglo kalkulisati sa rotacijama u tom dijelu, prema nekoj potrebi, Da Varea malo podje prema poluspicu, mozda Aru na krilo, ili Aru na poluspica, a Bajic klasicna devetka, pa zamijene mjesta njih dvojica. Ovde jedino Turkovica ne vidim kao kombinaciju za napad. Nisam ga vala nikada ni vidio.
Ja bi njega na zadnjeg veznog. Neka trci, neka gine, neka uklizava, u napadu jako malo svakako moze, jer ne zna.

Uglavnom, ne bi se nikako mogao porediti Arin dolazak sa Tomicevim odlaskom. Ako Tomo eventualno ode, trebalo bi se naci rjesenje slicnih karakteristika u veznom redu. Da ne kazem jos najmanje jedan igrac u tom dijelu cak i ako Tomo ne ode.

Za stopere ne treba ni pricati. Treba nam neko dobar tu pod hitno.
Slažem se sa svim. Ja sam malo pomenuo Tomu u vezi sa Arom iz razloga jer je Tomo dobar dio sezone igrao ofanzivnog veznog. To je po meni jedna od grešaka Adžema jer svaki put kad ga je vratio nazad mi smo proigrali jer nije imao ko da prenese loptu do ofanzinog veznog. Nama treba takav igrač, i slažem se da to Ara nije, ali Aru sam spominjao kao Tominog zajenika na mjestu na kojem je češće igrao. Tu po meni trebamo forsirati malog Dadu, a Ara bi mogao biti rezervna varijanta ili u pojedinim tekmama i prva. Onako pričamo jer ne vjerujem ja da će doći, ali eto nema veze možemo pričati o bilo kojem igraču Arinih karakteeristika.

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 21 nov 2014, 14:11

ado19211 je napisao/la:
logme je napisao/la:
pa uzmi koliko je godina tu, uzmi jednu cifru s platom, premijom, premijom od evrope pa ces vidjeti?!
Nisi bolan uložio u njih, uložio si u klub. Doveo si ih da bi ojačao klub, moraš im naravno nešto platiti. Premije ne bi ni dobili da ih nisu zaradili. Razmišljaš kao dijete od 6 godina.
E sad što ih je Amar izvukao niotkud, to je druga priča. Svi dosad su bili zahvalni na tome, potpisali bi duži ugovor da i klub zaradi. Vjerujem da bi slično trebalo biti i s njima.

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 21 nov 2014, 14:18

logme je napisao/la:
ado19211 je napisao/la:
logme je napisao/la:
Nisi bolan uložio u njih, uložio si u klub. Doveo si ih da bi ojačao klub, moraš im naravno nešto platiti. Premije ne bi ni dobili da ih nisu zaradili. Razmišljaš kao dijete od 6 godina.
E sad što ih je Amar izvukao niotkud, to je druga priča. Svi dosad su bili zahvalni na tome, potpisali bi duži ugovor da i klub zaradi. Vjerujem da bi slično trebalo biti i s njima.
ulozio si u klub tako sto si dao masne pare svraki, jamaku, zebi, smajicu, tomicu, kvesicu i ostalim a oni otisli svi dzaba ili tek trebaju da odu ? i ti sad sastavljas kraj s krajem.

ja razmisljam kao dijete od 6 godima, a ti ? aferim :roll:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 21 nov 2014, 14:22

Ama ljudi, Amar zna! :B
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 nov 2014, 14:27

svi su i došli džaba, aldine. a u međuvremenu su dobijali platu, jer i čistač ulica dobija platu, ne radi džaba, pa donijeli i neke trofeje, titule, jelde?

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 21 nov 2014, 14:32

dosadni ste vise s tim titulama, donijeli titulu i sad nemamo marke.

kakva je poenta doci u klub dovesti igrace, trehnut im platu 5 milja, uzeti trofeje, i za par godina reci nemamo marke ne mozemo nikoga dovesti, pri tom od tog perioda ne napredavoti nikako vec stagnirati.

otjerati zebu, smajica, brkovica napravili ti rashod 100 milja a prihod titula. na kraju imas titulu a u kasi 0 maraka. dobar si ti meni pravo ovako.

i jos gore od svega toga i da nisi prodao igraca, hajd nema veze, nego nemas ni sponzora. hajd dobro sto nemas sponzora, prodas igraca i nisi u stanju to naplatiti 3 godine jos gore, ti meni solis pamet, ti fol pametan.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul i 34 gosta.