Aladin Sisic - Domzale
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Kenan Horic - Domzale
Aladin Sisic - Domzale

Aladin Sisic - Domzale
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
-
Imperator98
- Kontakt:
Kako bi nam dobro sjeli bilo koji od ovih,ja bih bio prezadovoljan ako bi uspjeli makar jednog od njih kaparisat...AndreWilliams je napisao/la:Mihajlo Ristic (19) i Luka Jovic (17) iz Zvezde...Bjeljinci..za njih se treba boriti;
Srdjan Babic (18), Bojan Nastic (20), Mijat Gacinovic (19) i za ove iz Vojvodine;
- Principatus
- Kontakt:
Miske bi se kao mogao vratiti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
To sve zavisi od novog selektora......Treba vidjeti gdje ce igrati slijedece godine i praitti ga ali mislim da je njegovo vrijeme proslo i da nema potrebe ga vracati...
- Principatus
- Kontakt:
Nazalost i ja to mislim. Steta sto se nije odlucio zavrsiti karijeru u Bundesligi, imala bi reprezentacija jos mnogo d dtoga.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Samo zbog ovih ovakvih momaka bih zelio da Jagodić ostane na klupi mlade repke , mislim da je on jedan od rijetkih koji može ih prevesti na našu stranuAndreWilliams je napisao/la:Mihajlo Ristic (19) i Luka Jovic (17) iz Zvezde...Bjeljinci..za njih se treba boriti;
Srdjan Babic (18), Bojan Nastic (20), Mijat Gacinovic (19) i za ove iz Vojvodine;
Re: Odg: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac
Treba Jagodu zaposliti samo za te poslove. Znaci za nekog skauta koji bi ganjao potencijalne igrace. Ako nam ih budu ganjali Jaha I Piric I ovi sto ih imamo ce otici.bavarian_bk je napisao/la:Samo zbog ovih ovakvih momaka bih zelio da Jagodić ostane na klupi mlade repke , mislim da je on jedan od rijetkih koji može ih prevesti na našu stranuAndreWilliams je napisao/la:Mihajlo Ristic (19) i Luka Jovic (17) iz Zvezde...Bjeljinci..za njih se treba boriti;
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
- Principatus
- Kontakt:
Izgleda da se Miske vraca u Bundesligu

- DragonGirl
- Kontakt:
A možda i u reprezentaciju, ko zna
U Kini sam zaista zarađivao mnogo više (tri miliona dolara - neto, op. a) i trenutno imam nekoliko ponuda iz Bundeslige, koje su daleko veće od ponuda Zvezde i Sarajeva. Razgovarao sam i s ljudima iz Beograda i razgovarao bih sa svima, koji su korektni, ali planiram za sada ostati u Njemačkoj", kaže nam Misimović, koji će u narednoj sedmici izabrati novi klub, kako bi na vrijeme počeo pripreme za proljetni dio sezone.
Dodaje nam i to, kako će uskoro doći u Sarajevo, kako bi posjetio prijatelje, a planira i dolazak u N/FSBiH, gdje će obaviti razgovor s čelnicima Saveza.
- Principatus
- Kontakt:
Mirnes Pepic, 18 godina, OM, Paderborn, Bundesliga. Jeste da ima crnogorsko drzavljanstvo ali mozda ima pravo i za nas igrati? Igra u Paderbornu: http://www.transfermarkt.de/mirnes-pepi ... ler/195781" onclick="window.open(this.href);return false;
Brat mu je Hasan Pepic, isto fudbaler: http://www.transfermarkt.de/hasan-pepic ... ler/124415" onclick="window.open(this.href);return false;
Brat mu je Hasan Pepic, isto fudbaler: http://www.transfermarkt.de/hasan-pepic ... ler/124415" onclick="window.open(this.href);return false;
-
SjeverniVjetar
Novom selektoru bi prioritet trebao biti da , odmah, ode i obavi razgovor sa Tankovicem, Arslanagicem i Marticem.
tako da administrativne procedure mogu biti gotove i da mozemo na njih racunati za junski termin, mozda i za martovski, ako se pozuri.
tako da administrativne procedure mogu biti gotove i da mozemo na njih racunati za junski termin, mozda i za martovski, ako se pozuri.
Vrancic starter protiv Borussie Dortmund

- akisarajevo92
- Kontakt:
Hajradinovic ponovo pogodio za Trencin, trenutno 4. strijelac lige.
Don't believe the hype.
- Consigliere
- Kontakt:
koja je on pozicija uopste?akisarajevo92 je napisao/la:Hajradinovic ponovo pogodio za Trencin, trenutno 4. strijelac lige.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- bistrikboy
- Kontakt:
Lijevi bek je bio u Želji...Consigliere je napisao/la:koja je on pozicija uopste?akisarajevo92 je napisao/la:Hajradinovic ponovo pogodio za Trencin, trenutno 4. strijelac lige.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Mislim da je ovdje na SS. bio skoro neki intervju s njim...Rekao da igra lijevog veznog. Covjeka sad treba uzeti u obzir kao potencijalnog A-reprezentativca..Ove mlade igrače koji pokrivaju ove bočne strane treba drzati kao kap vode na dlanu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Gledao sam ga ove sezone 2 puta u Europa Ligi protiv Vojvodine, oba puta je igrao lijevog beka.
Takodje sjajno izvodi slobodne udarce.
[youtube][/youtube]
Takodje sjajno izvodi slobodne udarce.
[youtube][/youtube]
Don't believe the hype.
Zola u prvoj.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Nigdje ne mogu da nađem stream, ako neko nađe nek zalijepi, da bar drugo poluvrijeme pogledamo.ceze je napisao/la:Zola u prvoj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Izgleda da uopće nema prenosa, nisam ni ja mogao pronaći.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Edincapitano, Proximic i 25 gostiju.