FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

logme
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la logme » 21 nov 2014, 14:44

ado19211 je napisao/la:dosadni ste vise s tim titulama, donijeli titulu i sad nemamo marke.

kakva je poenta doci u klub dovesti igrace, trehnut im platu 5 milja, uzeti trofeje, i za par godina reci nemamo marke ne mozemo nikoga dovesti, pri tom od tog perioda ne napredavoti nikako vec stagnirati.

otjerati zebu, smajica, brkovica napravili ti rashod 100 milja a prihod titula. na kraju imas titulu a u kasi 0 maraka. dobar si ti meni pravo ovako.

i jos gore od svega toga i da nisi prodao igraca, hajd nema veze, nego nemas ni sponzora. hajd dobro sto nemas sponzora, prodas igraca i nisi u stanju to naplatiti 3 godine jos gore, ti meni solis pamet, ti fol pametan.
Idi bolan u klub, prenesi im svoja zapažanja, svoje ideje, marketinške planove, ukaži na greške, reci im da si skaut Real Madrida za Balkan, da imaš A trenersku licencu, da si vlasnik građevinske firme koja će obnoviti Grbavicu, da si iz zajebancije završio pravni fakultet i da ćeš dobiti sudske parnice za naplatu dugova, da ćeš za 2 dana naći generalnog sponzora.
Ili idi na ulicu i diži revoluciju.
Idi radi šta hoćeš, samo nas popusti barem na dva sata.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 21 nov 2014, 14:45

Vidiš kad je tako sve crno idi baci se pod tramvaj majke ti ili predji navijat za kone ili neustrašive vukove ;)

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 21 nov 2014, 14:49

Irfan Hadzic u Zeljeznicaru

Momcad Zeljeznicara ovih dana bi vrlo lako mogla dobiti prvo pojacanje.Naime ,treninzima plavih sa Grbavice prije par dana prikljucio se 192 centimetara visoki napadac Irfan Hadzic ,a nije poznato da li ce Hadzic na Grbavici boraviti na probnom radu ili mozda vrlo brzo postati novi clan tima.
Dvadesetjednogodisnji Hadzic je iz juniora Olimpica vrlo rano se zaputio u inostranstvo,tacnije sa otoke se skrasio u Zulte Waregemu.Iz Belgije je zatim otisao u Vitesse(21),a zatim u susjednu nam Hrvatsku,gdje je nosio dres Intera iz Zapresica.
Njegov posljednji klub bile su slovacke Zlate Moravce ,ali prema svemu sudeci ni u jednom od tih klubova nije se bas snasao.
Hadzic igra na poziciji napadaca,a bio je clan juniorske reprezentacije nase zemlje.

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 21 nov 2014, 14:50

logme je napisao/la:
ado19211 je napisao/la:dosadni ste vise s tim titulama, donijeli titulu i sad nemamo marke.

kakva je poenta doci u klub dovesti igrace, trehnut im platu 5 milja, uzeti trofeje, i za par godina reci nemamo marke ne mozemo nikoga dovesti, pri tom od tog perioda ne napredavoti nikako vec stagnirati.

otjerati zebu, smajica, brkovica napravili ti rashod 100 milja a prihod titula. na kraju imas titulu a u kasi 0 maraka. dobar si ti meni pravo ovako.

i jos gore od svega toga i da nisi prodao igraca, hajd nema veze, nego nemas ni sponzora. hajd dobro sto nemas sponzora, prodas igraca i nisi u stanju to naplatiti 3 godine jos gore, ti meni solis pamet, ti fol pametan.
Idi bolan u klub, prenesi im svoja zapažanja, svoje ideje, marketinške planove, ukaži na greške, reci im da si skaut Real Madrida za Balkan, da imaš A trenersku licencu, da si vlasnik građevinske firme koja će obnoviti Grbavicu, da si iz zajebancije završio pravni fakultet i da ćeš dobiti sudske parnice za naplatu dugova, da ćeš za 2 dana naći generalnog sponzora.
Ili idi na ulicu i diži revoluciju.
Idi radi šta hoćeš, samo nas popusti barem na dva sata.
nikakav ja nisam ekspert, niti glumim da jesam ali nas je problem sto u klubu imamo bas toliko ubleha poput mene koje samo pricaju suplje price, a mi stagniramo ili stagniramo. svi nam igraci odose za kilo jabuka, a kulubu ni marke za pojacanja. peti na tabeli, trener nam se uci na klub, sponzora nemamo, igraca osim tomica da zna igrati lopte nemamo.

ublehasi samo kao i ja. dobro ja sam ublehas ne primam pare, a oni su u klubu ublehare a primaju pare sto je tuznije jos.

moras pisati da je sve dobro, da ce biti dobro, samo polako..ako napises nesto kontra onda si pitar, bolestan, aldin, kunto, mehmed. :sick: :sick: :sick:

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 21 nov 2014, 15:20

Ja se sječam da je Ara znao kod Amara igrati ofanzivnog veznog. Usput u nedelju moramo pobjediti Čelika jer bi mogli uči u probleme. Evo Uefa vratila Borcu 3 boda tako da nam i oni i Velež dahču za leđima.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 21 nov 2014, 15:24

Majstore a te titule nam nisu donijele jedno 1.500.000 KM minimalno jelde? Stvarno malo razmisli prije nego nešto napišeš.

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 21 nov 2014, 15:32

zaboljisportuBiH je napisao/la:

Majstore a te titule nam nisu donijele jedno 1.500.000 KM minimalno jelde? Stvarno malo razmisli prije nego nešto napišeš.
ja mislim da ipak razmisljam svojom glavom, a ne razmisljam glavom poltrona iz kluba koji pricaju pricu jednu te istu godinama.

dobro, evo da ti vjerujem da smo zaradili, plaho me zanima kako sad nemamo marke da dovedemo pravo pojacanje? otisli svi ti milioni u racune za vodu, struju, dugove?

mislim ne shvatam nas navijace da samo govore bice to dobro, a klub nam je 5. tabeli sa timom koji ne moze nikoga uzeti.

pri tom ti odlaze igraci koji nesto valjaju, pa kako dalje onda? dovesti ovu neku bedeviju sto je lutao po svijetu a gola nije dao. sta samo da se pika da imamo jednu bedeviju vise pored turkovica?

mislim stvarno, kako vas ne brine gdje ce nam klub zavrsiti ove sezone, i u buducnosti..

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 21 nov 2014, 15:42

Amar Osim: Zahvalan sam, čast je biti kandidat za selektora BiH

Amar Osim jedini je od pet kandidata za novog selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine koji se proteklih dana nije eksponirao po medijima, nije davao nikakva obećanja i vodio kampanju za mjesto na trenutno „užarenoj klupi“.
"Do danas nisam htio pričati o kandidaturi čitajući svoje ime u medijima. Nisam govorio sve dok mi iz Saveza na određen način nisu potvrdili da razmišljaju o meni kao o jednom od trenera koji bi mogao postati novim selektorom Bosne i Hercegovine“, rekao je Amar Osim, najtrofejniji trener u historiji Premijer lige BiH za Anadolu Agency (AA), naglasivši:

"Konkretno, sada mogu reći da mi je izuzetna čast biti kandidatom i naći se u društvu Vahida Halilhodžića, Roberta Prosinečkog, Faruka Hadžibegića i Mehmeda Baždarevića. Potvrda je to da su u Nogometnom/Fudbalskom savezu BiH počeli cijeniti i rad i iz vlastite škole trenera, odnosno vjerovati i u tzv. 'domaće snage'. Isto tako, potvrda je to da ljudi ozbiljno misle i na Premijer ligu BiH, odnosno poštuju rad i osvojene trofeje u domaćem šampionatu. Dobra je to poruka za sve i veliki stimulans u radu bh. klubova“.

Osim nije želio prejudicirati proces pregovora sa N/FS BiH, ali ni određene procjene u pojedinim medijima da je kandidat "broj dva“, odmah iz prvog pika bh. "fudbalske vlade“ Halilhodžića.

"Ponavljam, zahvalan sam i cijenim što sam među najozbiljnijim kandidatima za selektora BiH. Šta će biti to ne mogu reći, jer ne odlučujem o tome. Vidjet ćemo ko će biti selektor“, istakao je Osim.

Na pitanje da li je optimista u pogledu spašavanja iz trenutne situacije, tačnije može li se BiH i pored lošeg starta u kvalifikacijama u konačnici plasirati na EURO 2016, odgovorio je:

"Naravno da se možemo plasirati na EURO u Francusku. Nije sve izgubljeno. Međutim, ne pitamo se samo mi već i drugi. Ipak, ko u timu ima jednog od najboljih napadača svijeta Edina Džeku, genijalca i ponajboljeg 'veznjaka' u Evropi Miralema Pjanića, među stativama izvrsnog Asmira Begovića… taj ima puno pravo da kaže nije sve gotovo, vidjet ćete ko smo mi, i kako ćete proći do kraja sa nama“.

Petočlana Komisija N/FS BiH (u sastavu predsjednik Elvedin Begić, potpredsjednici Ivan Beus i Darko Ljubojević, Sead Kajtaz, član Odbora za posredovanje i savjetovanje, te Denijal Pirić, tehnički direktor) trebala bi obaviti razgovore sa petoricom kandidata za nasljednika prošlog ponedjeljka smijenjenog Safeta Sušića. U slučaju da ne nađu zajednički jezik sa Halilhodžićem, Osimom, Prosinečkim, Hadžibegićem ili Baždarevićem uzet će u obzir i pristigle ponude pojedinih trenera iz BiH i inostranstva, koje N/FS BiH danonoćno nude menadžeri i menadžerske agencije.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 21 nov 2014, 15:56

ado19211 je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:

ja mislim da ipak razmisljam svojom glavom, a ne razmisljam glavom poltrona iz kluba koji pricaju pricu jednu te istu godinama.

dobro, evo da ti vjerujem da smo zaradili, plaho me zanima kako sad nemamo marke da dovedemo pravo pojacanje? otisli svi ti milioni u racune za vodu, struju, dugove?

mislim ne shvatam nas navijace da samo govore bice to dobro, a klub nam je 5. tabeli sa timom koji ne moze nikoga uzeti.

pri tom ti odlaze igraci koji nesto valjaju, pa kako dalje onda? dovesti ovu neku bedeviju sto je lutao po svijetu a gola nije dao. sta samo da se pika da imamo jednu bedeviju vise pored turkovica?

mislim stvarno, kako vas ne brine gdje ce nam klub zavrsiti ove sezone, i u buducnosti..
Gdje je nestala lova imaš na jedno sto mjesta ako kreneš redom unazad čitati postove. Ako struka procijeni da je ta bedevija dobra, slažem se sa njima. Ponovit ću po stoti put ovdje, da je naša struka pravila najmanje grešaka od svih što se tiče dovođenja igrača, a svaki klub pogriješi. Ovog malog sam gledao i mogu ti reći da nije nimalo loš. Što nije uspio vani može biti hiljadu razloga. Pozz i ohani malo

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 21 nov 2014, 16:03

Što mu uopšte odgovaraš, vidiš da samo želi da se neko upali i da se svađa s njim. Ignor i ganola.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 nov 2014, 16:06

prelazni rok počinje za mjesec i po, a aldin već zna i kako će završiti.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 21 nov 2014, 16:14

ChWilla je napisao/la:prelazni rok počinje za mjesec i po, a aldin već zna i kako će završiti.
Vidoviti Aldin i saradnici :D
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 21 nov 2014, 16:17

Ma bolestan momak, najodvratnija sorta ljudi
habib

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 nov 2014, 16:23

Iako znam da ce me sada mnogi kritikovati kada ovo napisem, ali ukoliko Amar Osim preuzme reprezentaciju onda se popisao na sve svoje uspjehe sa Zeljom.

Posto smatram da se radi o pametnom covjeku nadam se da ce shvatiti da je Zelji trenutno potrebniji kako bi klub konacno stao na noge i kako ne bi dopustio da se ponovi period 2005-2009.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 nov 2014, 16:27

ne mislim da bi se popišao na želju, a danas se dva takva posla mogu raditi istovremeno. ali mislim da bi sebe trajno kompromitovao u žabokrečini saveza i da nema zrelost i reference za taj posao.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 21 nov 2014, 16:30

Eh ovako.. Prvo sto se tice Are da Vam kazem, posto imam tu srecu da sam iz iste mahale kao Ara, da je i on sam ostao iznenadjen kada smo mu rekli da pise u sportu da dolazi na posudbu, tako da do prvog mjeseca iduce godine nemamo pune od te price :) Drugo , prodati Tomu i Kvesu znaci uzeti nekih 200 do 250 hiljada maraka. Nazalost ta cifra bi bila puno veca da nije bilo povreda :crazy: Zimski prelazni rok ce nam puno toga donijeti, a Boga mi i odnijeti :) Medjutim nama je trenutno najbitnije da dobijemo u Nedjelju i da ostanemo pri vrhu tabele. Sejo Boga mi stao na noge, u Jeordie-u se oblaci, nema se izgleda..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 21 nov 2014, 16:46

na moje opšte iznenađenje i ti znaš bit ozbiljan...

Što ga napadate sve je tačno rekao, sve je ovo ovako htjeli vi priznat il ...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 21 nov 2014, 16:59

@Sarajevo22
I na vasoj temi frajer sve samu istinu govori.. Sad sto to vama ne odgovara to je drugi par cipela.. Nemojte ga vise tjerati sa teme.. Vidis da se radi o ozbiljnom forumasu koji samo iznosi cinjenice..
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 nov 2014, 17:44

ne, tamo troluje, a ovdje je ozbiljan i objektivan :mrgreen:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 nov 2014, 17:48

Kad se pitari sa tobom slazu znaci da nesto nije udure :rol:

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Lokomotifa i 18 gostiju.