FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 21 nov 2014, 15:40

u nedelju bi konacno trebali zadati posljednji udarac mrskom Husicu i njegovoj Slobodi....nece nas niko j.e.b.a.v.a.t u nasoj avliji....a kad ovaj bosanski Mamic ode,krece nevidzena ekspanzija Slobode i samo nebo je granica :facepalm: :facepalm: :facepalm: :clap: :clap: :clap: .....kad se ugasi klub i grupu pod obavezno ugasit :oops: :oops: ...ne misle neki dobro sebi a kamo li Slobodi....mozda je ovako i najbolje :oops: :facepalm: :facepalm:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 nov 2014, 15:43

fukaratz je napisao/la:kakve to sastanke odrzavaju iz bivseg vrha grupe. hoce Azmira da sjebu, kao frajer se kladio na poraze Slobode zadnje utakmice :lol: hoce da ga istuku kad dodje :urnebes:
ma sta ti znas...znaju ljudi kako nas je ovaj Husic u crno zavio.....jbt,kakav smo mi olos od naroda to je za romana

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 21 nov 2014, 15:51

Skver je napisao/la: Izgleda ti momci kao i oni iz onog kafica nisu upuceni ko su sve Azmirovi prijatelji, mnogo se bre zajebaju :D. Pored toga sto covjek sve to zna i ko mu sve podmecei i ko to sve finansira, covjek je stalozen.....svaka mu cast.
Ja mislio covjek posten i zavolio Slobodu pa hoce nesto da uradi, a ono izgleda isti ko i oni drugi...E jest vam logika...Zbog svega ovoga, komentara kao sto je tvoj, zbog upadanja na treninge igraca i djheljenja pravde, zbog uopste bilo kakve ideje o napadu na predsjednika uprave ovaj klub treba zatvoriti a sve umijesane poslati u pm...Eno im Sloga, Proleter Drina Ofk Bambi ili sta vec ne.
& $ ?

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 21 nov 2014, 15:55

Glume BBB :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 nov 2014, 16:27

ja ne znam dal sam jedini al PRVI PUT U ZIVOTU od kako sam na Tusnju bi bio prezadovoljan minimalnim porazom...ahahahah :urnebes: :urnebes: ...sto je tragikomicno,ne zezam se :urnebes: :urnebes: :facepalm:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 21 nov 2014, 16:29

Ma hajde necemo ni mi previse 0-2 i dosta :mrgreen:
04.10.2009 !!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 nov 2014, 16:36

Pa da mi je neko rekao da cu i ovo docekati, da na ovom forumu nema prepucavanja i vrijedjanja pred tekmu, pogotovo sto igraju timovi koji su rivali jos od bivse drzave, a znamo i kakvih je tekmi bilo u proslosti, i da se domacin predao prije pocetka utakmice, nezz nevjerovatno izgleda, i zbog toga mi je ova tekma sve vise suhveli :lol: bas se bojim da ne kiksamo jer sto ste vi sve vise i vise ubijedjeni da necete ni bod kuci uzeti to je mene sve vise strah tekme :D...al eto nadam se da cemo ipak dobiti, pa i jednim golom razlike, najbitnija su 3 boda, i da ne bude kakvih belaja jer mozemo mi biti dobri i uljudni ovdje na forumu ali ipak svi znamo koliki je rivalitet i klubova a i samih gradova nasih, uz to dodati i nesposobnu policiju, svega moze biti ali eto ipak se nadam da ce proteci sve u najboljem redu
Pyro is not a crime !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 21 nov 2014, 16:40

THEC je napisao/la:Pa da mi je neko rekao da cu i ovo docekati, da na ovom forumu nema prepucavanja i vrijedjanja pred tekmu, pogotovo sto igraju timovi koji su rivali jos od bivse drzave, a znamo i kakvih je tekmi bilo u proslosti, i da se domacin predao prije pocetka utakmice, nezz nevjerovatno izgleda, i zbog toga mi je ova tekma sve vise suhveli :lol: bas se bojim da ne kiksamo jer sto ste vi sve vise i vise ubijedjeni da necete ni bod kuci uzeti to je mene sve vise strah tekme :D...al eto nadam se da cemo ipak dobiti, pa i jednim golom razlike, najbitnija su 3 boda, i da ne bude kakvih belaja jer mozemo mi biti dobri i uljudni ovdje na forumu ali ipak svi znamo koliki je rivalitet i klubova a i samih gradova nasih, uz to dodati i nesposobnu policiju, svega moze biti ali eto ipak se nadam da ce proteci sve u najboljem redu
I ja se čudim. Stanje na temama sušta suprotnost u odnosu na meč sa Željom.

A što se tiče tekme, realno, ako niste u stanju dobiti nas, onda ni ne zaslužujete titulu. Mi smo tanki, pretanki ove sezone i bilo bi pravo čudo da ostanemo neporaženi. Sljedeći meč na Koševu, ako Azmir ostane i pojača nas, mogao bi biti nešto zanimljiviji. :mrgreen:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 21 nov 2014, 17:12

Cuj da ga istuku..nemogu vjerovat kolika smo mi ****...ibretim se evo pola sata..nevjerovatno...ako to urade ili pokusaju gasi klub odma koji ce nam ****..nije sport za nas..suma i medjedi..nemogu da vjerujem da par umisljenih klosara misli da odredjuje pravila citavom gradu.klubu..i tribini..**** nas..gasi
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 nov 2014, 17:19

Cifra od 500 Hordaša ce biti prebacena kao od šale. :hmmmmm: Bice nas puno,puno vise.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 21 nov 2014, 17:23

Najavljen je organizovan dolazak 500 navijaca iz sarajeva..sve sto dodje van te organizacije i kolone bice vraceno..cuo sam da ce ovaj ublehas marice na sicki poslat..
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 nov 2014, 17:27

wienultras je napisao/la:Cuj da ga istuku..nemogu vjerovat kolika smo mi ****...ibretim se evo pola sata..nevjerovatno...ako to urade ili pokusaju gasi klub odma koji ce nam ****..nije sport za nas..suma i medjedi..nemogu da vjerujem da par umisljenih klosara misli da odredjuje pravila citavom gradu.klubu..i tribini..**** nas..gasi
Ne brini druze......nece se ugasiti klub zbog nekoliko klosara.....ima nas na hiljade da bi bi nas par klosara yebavalo u zdrav mozak. :nene:
🔴⚫️

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 21 nov 2014, 17:34

Skver je napisao/la:
wienultras je napisao/la:Cuj da ga istuku..nemogu vjerovat kolika smo mi ****...ibretim se evo pola sata..nevjerovatno...ako to urade ili pokusaju gasi klub odma koji ce nam ****..nije sport za nas..suma i medjedi..nemogu da vjerujem da par umisljenih klosara misli da odredjuje pravila citavom gradu.klubu..i tribini..**** nas..gasi
Ne brini druze......nece se ugasiti klub zbog nekoliko klosara.....ima nas na hiljade da bi bi nas par klosara yebavalo u zdrav mozak. :nene:
U nedelju ce se vidit ko je za naseg predsjednika,a ko nije!!!
Zlatan Nalić sin tuzlanski

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 21 nov 2014, 17:57

emirzlaTu je napisao/la:
Nisam ja, ja sam za SLOBODU...Dok neko igra u interesu Slobodu i to bude vidljivo kupit cu kartu i sal i pivo i kolu i kartu za jarana...Ali cim se ciljevi pocnu gubiti u magli bilo ko moze zaboraviti podrsku...Ovdje velika vecina zaboravlja, ne za covjeka nego za SLOBODU...S L O B O D A T U Z L A
& $ ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 nov 2014, 18:10

amypitar je napisao/la:Cifra od 500 Hordaša ce biti prebacena kao od šale. :hmmmmm: Bice nas puno,puno vise.
ja,i :? :? ...bit ce i nas par hiljada..i sta sa tim :? :? ...informises nas,prepadas,sta :? ..nije ti ovo travnik i bijeljina

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 21 nov 2014, 18:10

klma1 je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:
Nisam ja, ja sam za SLOBODU...Dok neko igra u interesu Slobodu i to bude vidljivo kupit cu kartu i sal i pivo i kolu i kartu za jarana...Ali cim se ciljevi pocnu gubiti u magli bilo ko moze zaboraviti podrsku...Ovdje velika vecina zaboravlja, ne za covjeka nego za SLOBODU...S L O B O D A T U Z L A
Pa naravno,Azmir valjda radi u interesu Slobode...barem nas vecina misli tako,njega isticem jer je trenutno prvi covjek u klubu i radi u cilju poboljsanja nase Slobode!?
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 nov 2014, 18:13

amypitar je napisao/la:Cifra od 500 Hordaša ce biti prebacena kao od šale. :hmmmmm: Bice nas puno,puno vise.
Dobro.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 nov 2014, 18:18

staragarda je napisao/la:u nedelju bi konacno trebali zadati posljednji udarac mrskom Husicu i njegovoj Slobodi....nece nas niko j.e.b.a.v.a.t u nasoj avliji....a kad ovaj bosanski Mamic ode,krece nevidzena ekspanzija Slobode i samo nebo je granica :facepalm: :facepalm: :facepalm: :clap: :clap: :clap: .....kad se ugasi klub i grupu pod obavezno ugasit :oops: :oops: ...ne misle neki dobro sebi a kamo li Slobodi....mozda je ovako i najbolje :oops: :facepalm: :facepalm:
Grupa je davno ugasena..ako se to desi za mene ce definitivno biti ugasena...barem ti momci koji to uradee..svaka cast ovim momcima Memi I ostalim tim momcima podrska svakako
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 21 nov 2014, 18:24

THEC je napisao/la:Pa da mi je neko rekao da cu i ovo docekati, da na ovom forumu nema prepucavanja i vrijedjanja pred tekmu, pogotovo sto igraju timovi koji su rivali jos od bivse drzave, a znamo i kakvih je tekmi bilo u proslosti, i da se domacin predao prije pocetka utakmice, nezz nevjerovatno izgleda, i zbog toga mi je ova tekma sve vise suhveli :lol: bas se bojim da ne kiksamo jer sto ste vi sve vise i vise ubijedjeni da necete ni bod kuci uzeti to je mene sve vise strah tekme :D...al eto nadam se da cemo ipak dobiti, pa i jednim golom razlike, najbitnija su 3 boda, i da ne bude kakvih belaja jer mozemo mi biti dobri i uljudni ovdje na forumu ali ipak svi znamo koliki je rivalitet i klubova a i samih gradova nasih, uz to dodati i nesposobnu policiju, svega moze biti ali eto ipak se nadam da ce proteci sve u najboljem redu
Kladim se sa tobom u pivu da u zivotu nisi gledao ovakav antifudbal kao sto smo minod nasih igraca.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 21 nov 2014, 18:48

Memo i ekipa su pokazali transom podrske za Azmira na cijoj su strani. Tih par klosarcica mogu se sageti svima na zapadu i sjeveru, a ako su zajebanti volio bih i da se pokazu napokon.

Mislim da jedino jos Casimiro se nada nekom bodu u nedjelju. :urnebes:

Ja se jedino radujem (a sigurno da ce tako i biti) dobroj atmosferi i navijanju, sto punijoj tribini, a sve osim poraza ce biti iznenadjenje, pozitivno. I na ''Pasareli'' (most za pjesake) stoji transic: Svi na Sjever (tako nekako), po ulazima zgrada izlijepljeni plakati najave tekme i poziv na Sjever, svaka cast momcima jer su se doista potrudili za ovu tekmu. Sve ispod 3000 na stadionu ce biti porazavajuce, ja zovem sve redom od familije i drustva da dodju. :D

Sve mogu halaliti navijacima, tucu, psovke, indidente, ali Manijacima sto su uradili na Kapiji haramim do kraja zivota. Tu su pokazali koji su sljam tifo scene, da cu i svoje dijete uciti da ih zauvijek mrzi. I pored toga pustili su Didokove trebinjce, kasnije i pizdariju na Brcanskoj napravili. Serem im se na klub i navijacku skupinu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: klasik i 4 gosta.