Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ma sta ti znas...znaju ljudi kako nas je ovaj Husic u crno zavio.....jbt,kakav smo mi olos od naroda to je za romanafukaratz je napisao/la:kakve to sastanke odrzavaju iz bivseg vrha grupe. hoce Azmira da sjebu, kao frajer se kladio na poraze Slobode zadnje utakmicehoce da ga istuku kad dodje
Ja mislio covjek posten i zavolio Slobodu pa hoce nesto da uradi, a ono izgleda isti ko i oni drugi...E jest vam logika...Zbog svega ovoga, komentara kao sto je tvoj, zbog upadanja na treninge igraca i djheljenja pravde, zbog uopste bilo kakve ideje o napadu na predsjednika uprave ovaj klub treba zatvoriti a sve umijesane poslati u pm...Eno im Sloga, Proleter Drina Ofk Bambi ili sta vec ne.Skver je napisao/la: Izgleda ti momci kao i oni iz onog kafica nisu upuceni ko su sve Azmirovi prijatelji, mnogo se bre zajebaju. Pored toga sto covjek sve to zna i ko mu sve podmecei i ko to sve finansira, covjek je stalozen.....svaka mu cast.
I ja se čudim. Stanje na temama sušta suprotnost u odnosu na meč sa Željom.THEC je napisao/la:Pa da mi je neko rekao da cu i ovo docekati, da na ovom forumu nema prepucavanja i vrijedjanja pred tekmu, pogotovo sto igraju timovi koji su rivali jos od bivse drzave, a znamo i kakvih je tekmi bilo u proslosti, i da se domacin predao prije pocetka utakmice, nezz nevjerovatno izgleda, i zbog toga mi je ova tekma sve vise suhvelibas se bojim da ne kiksamo jer sto ste vi sve vise i vise ubijedjeni da necete ni bod kuci uzeti to je mene sve vise strah tekme
...al eto nadam se da cemo ipak dobiti, pa i jednim golom razlike, najbitnija su 3 boda, i da ne bude kakvih belaja jer mozemo mi biti dobri i uljudni ovdje na forumu ali ipak svi znamo koliki je rivalitet i klubova a i samih gradova nasih, uz to dodati i nesposobnu policiju, svega moze biti ali eto ipak se nadam da ce proteci sve u najboljem redu
Ne brini druze......nece se ugasiti klub zbog nekoliko klosara.....ima nas na hiljade da bi bi nas par klosara yebavalo u zdrav mozak.wienultras je napisao/la:Cuj da ga istuku..nemogu vjerovat kolika smo mi ****...ibretim se evo pola sata..nevjerovatno...ako to urade ili pokusaju gasi klub odma koji ce nam ****..nije sport za nas..suma i medjedi..nemogu da vjerujem da par umisljenih klosara misli da odredjuje pravila citavom gradu.klubu..i tribini..**** nas..gasi
U nedelju ce se vidit ko je za naseg predsjednika,a ko nije!!!Skver je napisao/la:Ne brini druze......nece se ugasiti klub zbog nekoliko klosara.....ima nas na hiljade da bi bi nas par klosara yebavalo u zdrav mozak.wienultras je napisao/la:Cuj da ga istuku..nemogu vjerovat kolika smo mi ****...ibretim se evo pola sata..nevjerovatno...ako to urade ili pokusaju gasi klub odma koji ce nam ****..nije sport za nas..suma i medjedi..nemogu da vjerujem da par umisljenih klosara misli da odredjuje pravila citavom gradu.klubu..i tribini..**** nas..gasi
Nisam ja, ja sam za SLOBODU...Dok neko igra u interesu Slobodu i to bude vidljivo kupit cu kartu i sal i pivo i kolu i kartu za jarana...Ali cim se ciljevi pocnu gubiti u magli bilo ko moze zaboraviti podrsku...Ovdje velika vecina zaboravlja, ne za covjeka nego za SLOBODU...S L O B O D A T U Z L AemirzlaTu je napisao/la:
U nedelju ce se vidit ko je za naseg predsjednika,a ko nije!!!
ja,iamypitar je napisao/la:Cifra od 500 Hordaša ce biti prebacena kao od šale.Bice nas puno,puno vise.
Pa naravno,Azmir valjda radi u interesu Slobode...barem nas vecina misli tako,njega isticem jer je trenutno prvi covjek u klubu i radi u cilju poboljsanja nase Slobode!?klma1 je napisao/la:Nisam ja, ja sam za SLOBODU...Dok neko igra u interesu Slobodu i to bude vidljivo kupit cu kartu i sal i pivo i kolu i kartu za jarana...Ali cim se ciljevi pocnu gubiti u magli bilo ko moze zaboraviti podrsku...Ovdje velika vecina zaboravlja, ne za covjeka nego za SLOBODU...S L O B O D A T U Z L AemirzlaTu je napisao/la:
U nedelju ce se vidit ko je za naseg predsjednika,a ko nije!!!
Dobro.amypitar je napisao/la:Cifra od 500 Hordaša ce biti prebacena kao od šale.Bice nas puno,puno vise.
Grupa je davno ugasena..ako se to desi za mene ce definitivno biti ugasena...barem ti momci koji to uradee..svaka cast ovim momcima Memi I ostalim tim momcima podrska svakakostaragarda je napisao/la:u nedelju bi konacno trebali zadati posljednji udarac mrskom Husicu i njegovoj Slobodi....nece nas niko j.e.b.a.v.a.t u nasoj avliji....a kad ovaj bosanski Mamic ode,krece nevidzena ekspanzija Slobode i samo nebo je granica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....kad se ugasi klub i grupu pod obavezno ugasit
![]()
...ne misle neki dobro sebi a kamo li Slobodi....mozda je ovako i najbolje
![]()
![]()
Kladim se sa tobom u pivu da u zivotu nisi gledao ovakav antifudbal kao sto smo minod nasih igraca.THEC je napisao/la:Pa da mi je neko rekao da cu i ovo docekati, da na ovom forumu nema prepucavanja i vrijedjanja pred tekmu, pogotovo sto igraju timovi koji su rivali jos od bivse drzave, a znamo i kakvih je tekmi bilo u proslosti, i da se domacin predao prije pocetka utakmice, nezz nevjerovatno izgleda, i zbog toga mi je ova tekma sve vise suhvelibas se bojim da ne kiksamo jer sto ste vi sve vise i vise ubijedjeni da necete ni bod kuci uzeti to je mene sve vise strah tekme
...al eto nadam se da cemo ipak dobiti, pa i jednim golom razlike, najbitnija su 3 boda, i da ne bude kakvih belaja jer mozemo mi biti dobri i uljudni ovdje na forumu ali ipak svi znamo koliki je rivalitet i klubova a i samih gradova nasih, uz to dodati i nesposobnu policiju, svega moze biti ali eto ipak se nadam da ce proteci sve u najboljem redu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.