Covjek koji je harao sa nasa 3 najbolja igraca.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
I ja sam tog misljenja. Samo malo podpaljujem raju.Ajax je napisao/la:@Goalgetter nije ni Magath neki jackpot. On je dobar u klubovima ili u mozda reprezentacijama na DUZE STAZE i AKO ga igraci prihvate. Sa tim njegovim strogim metodama i disciplinom. Mada sada kada moras pobjediti bar 5 od 6 utakmica nisam bas siguran da je on taj. Osim toga mozes zaboraviti na Arslaangice, Tankovice i druge igrace. Mada svejedno bi trebao da bude ipak bolji od skoro svih "domacih" trenera koji se nude.
Paša mislim da nije u pitanju ni Zeljo ni Sarajevo, vec reprezentacija, gdje treba biti objektivan. Ne mogu ja reci da neko nije zasluzio poziv u reprezentaciju jer je igrao u Sarajevu, igra ili mu je dedo igrao.. previse forsira raja tu pricu pitar , manijak, to je glupost obicna, nije brate mili predsjednistvo da moraju igraci biti iz 3 naroda i takomirzatele je napisao/la:Kakva ti je ta izjava bila dovoljno ti govori to da te cak ni navijaci Zelje nisu podrzali
Goalgetter je napisao/la: Strani trener nije rjesenje, a posebno Magath, ciji je najjaci adut fizicki spremna ekipa.Mada Magath tezi ka tome da ima uvijek 5-6 viska igraca oko sebe, tako da bi se sigurno pobrinuo i za skauting ostalih, uz naravno to da ima nekog naseg pomocnika. Ali, o tom po tom, nije ozbiljna opcija, ni on, Trappatoni ili ne daj boze Matthäus
Sener mi je skocio na prvu poziciju potencijalnih trenera. Covjek koji ima daMu ubacit svoje ime pored Halihodzica, Magatha, Trapatonia, mora da ima neki plan da repku odvede na EP.NKMramor je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/i-sener- ... p-a/145975
Odo' predat' aplikaciju u N/FSBIH!
Pape je morao igrati u formaciji sa centarforom, a ne formaciju 4-6-0. Da je na mjesto koje bi igrao 0 iz formacije postavio DRVO, to DRVO bi vezalo dva stopera izraela za sebe. To je fudbalska filozofija i nije izmišljanje tople vode. Imali bi više prostora u sredini i ne bi nam se desilo da imamo slabiji posjed lopte od Izraelaca a u igri nam u jednom trenutku 8 srednjaka, 1 odbrambeni i Begović.Ajax je napisao/la:Susic da ima ono nesto ( kad vec nije u pet godina unazad ) kao naprimjer CIro pozvao bi makar Adilovica tada na pripreme i u onih par dana probao bi ga uigrati. Cak i Adilovic ( mada po meni on nije najbolji izbor ) bi pokazao vise nego Hajrovic, Kvrzic i kasnije Visca na mjestu napadaca i pitanje je dali bi izgubili tu utakmicu. Mozda bi cak i poveli u prvom poluvremenu sa "normalnim" napadacem. Mada Papetu je bilo bitnije da ostane tvrdoglav do kraja pa makar i izgubio. Velika greska.calcio je napisao/la: Ne vadi iz konteksta. Nisam rekao da bi Adilovic bio ispred Dzeke i Ibisevica ali svakako da bi mi u tom trenutku bio ispred napadaca koji je u karijeri zabio 15 golova (u 4-5 sezona, sve u nizim ligama) i napadaca koji nikad nije zabio vise od 13 golova u sezoni. Trebao nam je u tom trenutku koliko-toliko pouzdan golgeter i snalazljiv CF a ne neki zanimljiv igrac za buducnost.
Takodjer, i ja sam za Prosineckog ako ne bude htio Vaha (a i Bajevic isto nece). Nemam neko posebno povjerenje u Faruka i Mesu. Mlad je jos poprilicno, ambiciozan, ima eto koliko toliko tog iskustva, radio je sa Bilicem, bio u Zvezdi i Turskoj. Ne znam kakav je bio u Zvezdi, nisam to nikako pratio, ali u Turskoj preporodio neki spor tamo sto je vodio.Ajax je napisao/la:Goalgetter je napisao/la: Strani trener nije rjesenje, a posebno Magath, ciji je najjaci adut fizicki spremna ekipa.Mada Magath tezi ka tome da ima uvijek 5-6 viska igraca oko sebe, tako da bi se sigurno pobrinuo i za skauting ostalih, uz naravno to da ima nekog naseg pomocnika. Ali, o tom po tom, nije ozbiljna opcija, ni on, Trappatoni ili ne daj boze Matthäus
![]()
![]()
Mada ako bas mora biti stranac onda neka bude on ili Prosinecki. Steta da nema nekog intervjua sa njim. Mislim da svi cekaju sta ce da kaze Vaha, tako i treba.
Ma to je jasno ko dan. Samo @calcio izbjegava odgovor. To nije greskica to je katastroflana greska, ogromna. Jos veca ako se zna da je covjek imao PET GODINA da stvori treceg i cetvrtog napadaca pa makar on bio i taj Adilovic ako nema boljeg. Bod broj dva greska protiv Kipra od taktike, skautinga protivnika pa do svega je isto katastrofa. Tako da ako uzmemo samo ove cetiri utakmice otkaz je jedino moguce rijesenje i sasvim opravdano.avlami97 je napisao/la: Pape je morao igrati u formaciji sa centarforom, a ne formaciju 4-6-0. Da je na mjesto koje bi igrao 0 iz formacije postavio DRVO, to DRVO bi vezalo dva stopera izraela za sebe. To je fudbalska filozofija i nije izmišljanje tople vode. Imali bi više prostora u sredini i ne bi nam se desilo da imamo slabiji posjed lopte od Izraelaca a u igri nam u jednom trenutku 8 srednjaka, 1 odbrambeni i Begović.
Fula, da ne može biti veća. Međutim, nakon bitke je lako biti General.
U Turskoj je dobio otkaz iz Konyaspora jer su bili prikovani na dno tabele.Goalgetter je napisao/la:Takodjer, i ja sam za Prosineckog ako ne bude htio Vaha (a i Bajevic isto nece). Nemam neko posebno povjerenje u Faruka i Mesu. Mlad je jos poprilicno, ambiciozan, ima eto koliko toliko tog iskustva, radio je sa Bilicem, bio u Zvezdi i Turskoj. Ne znam kakav je bio u Zvezdi, nisam to nikako pratio, ali u Turskoj preporodio neki spor tamo sto je vodio.Ajax je napisao/la:Goalgetter je napisao/la: Strani trener nije rjesenje, a posebno Magath, ciji je najjaci adut fizicki spremna ekipa.Mada Magath tezi ka tome da ima uvijek 5-6 viska igraca oko sebe, tako da bi se sigurno pobrinuo i za skauting ostalih, uz naravno to da ima nekog naseg pomocnika. Ali, o tom po tom, nije ozbiljna opcija, ni on, Trappatoni ili ne daj boze Matthäus
![]()
![]()
Mada ako bas mora biti stranac onda neka bude on ili Prosinecki. Steta da nema nekog intervjua sa njim. Mislim da svi cekaju sta ce da kaze Vaha, tako i treba.
Je nisam najsigurniji sto se tice Prosineckog. Volio bi procitati da mu neko postavi onih 4,5 pitanja od novinara onda bi to bilo puno lakse. Mislim da je bolji od ovih "domacih" koji se nude. Samo jos uvijek mislim da je on trener za trece mijesto. Znaci nista od ovog EP i sljedeceg SP. Bili bi jako dobri samo bi nam malo falilio. Nesto kao sve one godine do ovog SP. Da nas je mozda Prosinecki preuzeo protiv Kipra ( na pocetku kvalifikacija ) onda bi bilo najvjerovatnije bar treci i igrali bi ako nista taj baraz. Ali da nas sada preuzme to bi bilo jako tesko po meni da bude na kraju treci.Goalgetter je napisao/la: Takodjer, i ja sam za Prosineckog ako ne bude htio Vaha (a i Bajevic isto nece). Nemam neko posebno povjerenje u Faruka i Mesu. Mlad je jos poprilicno, ambiciozan, ima eto koliko toliko tog iskustva, radio je sa Bilicem, bio u Zvezdi i Turskoj. Ne znam kakav je bio u Zvezdi, nisam to nikako pratio, ali u Turskoj preporodio neki spor tamo sto je vodio.
Nije trenirao Konyu uopšte, nego Kayserispor i tamo se zadržao duže od godine dana. Kad ih je preuzeo bili su pri dnu tabele da bi sezonu okončali na odličnom 5. mjestu. U idućoj sezoni su igrali znatno lošije zbog čega je Prosinečki ponudio ostavku ali su mu u klubu, bez obzira na rezultate, ukazali povjerenje i podršku i ostavku nisu prihvatili. Valjda i to nešto govori.calcio je napisao/la:
U Turskoj je dobio otkaz iz Konyaspora jer su bili prikovani na dno tabele.
Kako vam Prosinecki moze biti ispred Osima, to mi nikako nije jasno. Pomocnik Bilicu, malo trenirao Zvezdu bez nekih vecih uspjeha, pa onda epizoda u Konyasporu. I vidim ljudi ga stavljaju odmah iza Vahe...
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Goalgetter, Zglavkar i 34 gosta.