Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

bvb
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la bvb » 21 nov 2014, 19:27

@Kaunas,

popusti malo ziv bio.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 21 nov 2014, 19:29

kaunase druže puca i ćiri vjeruj mi, a dovoljno je sad za sad da nas neko odvede na EP, a poslije evropskog se može razmislit kako dalje, jer ako se ne plasiramo to će biti nepovratna katastrofa a BH fudbal.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 21 nov 2014, 19:38

bvb je napisao/la:@Kaunas,

popusti malo ziv bio.
dodaš me ovdje i fino meni fino tebi

slika

@stokton ako nas Magaht odvede na EP, neće ga smijeniti a veoma moguće i ako ne uspije da neće dobiti nogu
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 nov 2014, 19:42

Kaunas je napisao/la:NE Magath
on jeste odličan trener, MOŽDA bi nas i uspio odvesti na Euro, ali sigurno on ne bi toliko pratio te mlade igrače kao npr. vaha ili Ćiro
za par godina ne bismo imali neke vrhunske mlade igrače i opet bi se vratili na staro
1. Vaha
2. Ćiro
1) Vaha
2) Ciro

:salut: :salut:

hiperion
Kontakt:

Post Postao/la hiperion » 21 nov 2014, 19:45

Nesto je mirno danas, osim Šenera ništa novo, čeka se Vaha definitivno :roll:
Sinoć sam prećero, ha bile neke trebe pa se popele na stolove :D

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 21 nov 2014, 19:54

Kol'ko moraš bit' plitak da bi poželio Ćiru na mjesto selektora. On ti je više frajer za koridu u Čevljanovićima, tradicionalne vašare po Lukavcu i sl., još je dokazani nacionalista. U normalnim društvima on bi bio u prdekani, a kod nas ga nazivaju trenerom svih trenera :lol: , okreće mi se željo kad čujem ovu komparaciju.

Iz prostog razloga što ljudi neće Osima ja bih baš volio da on zauzme mjesto. I meni je frajer antipatičan al' koga to briga, najbitnije od svega je što bi im'o babu iza leđa koji je rijetka fudbalska trenerska inteligencija na našem pedonu. Ljudi neće da se pomire s' tim da smo ove kvale 99% zayebali, sad je šaMsa da se prilika da nekom mlađem. :arrow: To sve naravno u varijanti da Vaha odbije, al' i on me počinje nervirat' malo, malo je više umislio bar se men' tako čini, i haman ništa od njega.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 21 nov 2014, 19:58

Bakir Izetbegović: Vahu za selektora
Narod zna :bow:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 21 nov 2014, 19:59

U jedinstvu je snaga...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 21 nov 2014, 20:01

Ma, Vaha, 99%.

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la velez_mostar » 21 nov 2014, 20:07

calcio je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:
Znanje prezentiras tako sto najvecu prevaru u svijetu fudbala smatras vrhunskim strucnjakom...

Zao mi je, ali ti nemas znanje o fudbalu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nemoj mi stavljati rijeci u usta, ja nisam nikad tvrdio da je Susic vrhunski strucnjak. Odgovarao sam na gluposti kojih je bilo milion, od Germanije pa do smaranja sa nekim nepozvanim lijevim igracima. Ovdje su prije pola godine od jednog Scuka napravili Svajnstagera, to je samo jedan primjer. "Scuk briljira u Mlada Boleslav a tele vodi pola Germanije na SP", takve stvari su se pisale. Bez ikakvog kontakta sa stvarnosti. Zivis normalan zivot, pratis fudbal kao i svak drugi ali onda udjes na ss.ba forum i moras prihvatiti neku posebnu forumsku realnost gdje se najbolji fudbal na planeti igra u osrednjim klubovima iz osrednjih evropskih liga gdje nasi zaboravljeni virtuozi pruzaju maestralne partije iz godine u godinu i bas je skandalozno sto im Susic nije pruzio sansu da izdominiraju na SP. Ta pola ekipe koju je odveo na Mundijal je svakako tu doslo preko stele iz bratove menadzerske agencije i Susic preko njih uzima ogromne pare (na neki neodredjen i nedefinisan nacin)--
To je otprilike ta forumska stvarnost. Jedini mali problem je to sto nista od toga nije istina u stvarnom zivotu, gdje ja provodim veci dio svog zivota, pa sam zbog toga cesto bio prinudjen odgovoriti na takve gluposti.

Ne stavljam ti rijeci u usta, sam si godinama podrzavao Safeta Susica, samim tim i njegove metode vodjenja reprezentacije, kao i takticke zamisli (valjda to ide jedno s drugim), dok sam ja uvijek tvrdio da je supljak, i to je dokazano bezbroj puta.
I ti tvrdis da imas fudbalsko znanje u malom prstu!?

Budimo realni, ne treba ti pretjerano znanje da skontas da je Susic prilagodjavao formaciju TSS-u, da je igrao dijamant koji nam ne odgovara, da je na poziciju lijevog beka (i kad je imao klasicnog) prepustao lijevom ofanzivnom igracu, i da je na desnu stranu gurao Vrsajevica koji je sve, samo nije bek.

Znaci, 2 napadaca koji su igraci kaznenog prostora, 2 beka koji to nisu, i u sredini Medunjanin, TSS, Pjanic i Besic, ne zna se ko je sporiji, i samo jedan od njih zatvara u fazi odbrane, i na taj nacin smo bili vise nego ranjivi, i to je razlog zasto je tvoj ljubimac imao ovakve rezultate, a ti ga podrzavao u svemu tome.

Priznaj sebi, a i nama da si cijelo vrijeme trolao, da si bio i bezobrazan, i da si lagao kad je u pitanju Susic, barem to mozes, pa cemo ti oprostiti sto se ne razumijes u fudbal, i sto ti je vjerovatno neki pitar iz familije pricao kako je Susic bio igracina, a tebi bilo dovoljno da sve njegove gluposti opravdavas.

Ko god kaze da je Safet Susic BILO STA pozitivno uradio za reprezentaciju, taj veze s mozgom nema!
Nema nikakve zasluge za odlazak na SP, i cak da si i ti bio na njegovom mjestu nasli bi se na velikom takmicenju iz vise razloga, a o tome ti mogu drugi put.

Safet Susic je bio velika kocnica da BiH reprezentacija napravi velike stvari, da je na njegovom mjestu bio bilo ko ko se barem malo razumije u moderan fudbal mi bi igrali bitnu rolu na SP, a ove kvalifikacije bi bile smijesne..kvalifikacije za Euro prije toga bi prosli glatko i ne bi ni igrali baraz u kojem su nas Portugalci tamburali, a teletina posmatrala nijemo i divila se potezima Nanija i Ronalda.

Jos jedan savjet, postedi nas svojih prijedloga za selektora, ovo sto sada potenciras je skoro lose kao svo trolanje kojim si dizao Susica u nebesa, Amar Osim je najgori konkurent za poziciju selektora iz vise razloga, a jedan je onaj koji je napravio losu atmosferu dok je Susic bio tu, zove se nepotizam (bio tu ili ne, Amar je sin Ivice Osima, i nikako nije dobro za ekipu).

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 nov 2014, 20:12

Vlado Jagodic :wtf: :wtf: :wtf: otkud on na ovoj anketi na face tv :wtf: :wtf: :think: :think:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 21 nov 2014, 20:21

Centre forward je napisao/la:Kol'ko moraš bit' plitak da bi poželio Ćiru na mjesto selektora. On ti je više frajer za koridu u Čevljanovićima, tradicionalne vašare po Lukavcu i sl., još je dokazani nacionalista. U normalnim društvima on bi bio u prdekani, a kod nas ga nazivaju trenerom svih trenera :lol: , okreće mi se željo kad čujem ovu komparaciju.

Iz prostog razloga što ljudi neće Osima ja bih baš volio da on zauzme mjesto. I meni je frajer antipatičan al' koga to briga, najbitnije od svega je što bi im'o babu iza leđa koji je rijetka fudbalska trenerska inteligencija na našem pedonu. Ljudi neće da se pomire s' tim da smo ove kvale 99% zayebali, sad je šaMsa da se prilika da nekom mlađem. :arrow: To sve naravno u varijanti da Vaha odbije, al' i on me počinje nervirat' malo, malo je više umislio bar se men' tako čini, i haman ništa od njega.
Vašer je u Puračiću.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 21 nov 2014, 20:29

DukeOfWellington je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Kol'ko moraš bit' plitak da bi poželio Ćiru na mjesto selektora. On ti je više frajer za koridu u Čevljanovićima, tradicionalne vašare po Lukavcu i sl., još je dokazani nacionalista. U normalnim društvima on bi bio u prdekani, a kod nas ga nazivaju trenerom svih trenera :lol: , okreće mi se željo kad čujem ovu komparaciju.

Vašer je u Puračiću.
Mislio sam da ćeš napisat' nešto kvalitetno jer fakat umiješ, ak' ništa da me pohvališ ovdje za ovaj dio o Amaru. :thumbup: . No, nebitno, iskreno izvinjenje svim žiteljima opštine Lukavac zbog mog geografskog lapsusa.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Semir Tuce
Kontakt:

Post Postao/la Semir Tuce » 21 nov 2014, 20:30

ja bih Seada Susica kad bi ja biro :D

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

hiperion
Kontakt:

Post Postao/la hiperion » 21 nov 2014, 20:34

Sheyi je napisao/la:
Ide hedija :njanjanja:
Sinoć sam prećero, ha bile neke trebe pa se popele na stolove :D

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 21 nov 2014, 20:34

Centre forward je napisao/la: Mislio sam da ćeš napisat' nešto kvalitetno jer fakat umiješ, ak' ništa da me pohvališ ovdje za ovaj dio o Amaru. :thumbup: . No, nebitno, iskreno izvinjenje svim žiteljima opštine Lukavac zbog mog geografskog lapsusa.
Već je sve manje-više rečeno, ali eto, slažem se sa dijelom o Amaru Osimu. Zapravo mislim da mu je prednost to što ga niko ne voli jer ako ne uspije pljuvat će ga kako su ga i do sada pljuvali što u principu nije ništa novo. Bolje nego da bude popljuvana još jedna fudbalska legenda koja je i danas poštovana, poput recimo Baždarevića.

I Puračić je u opštini Lukavac, ali kad nekom iz Puračića kažeš da je iz Lukavca on će da te u najboljem slučaju mrko pogleda. To nije toliko čudno jer je Puračić ranije bio sjedište opštine (sreza) i mnogo je stariji od Lukavca.

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 21 nov 2014, 20:36

Amar Osim za selektora. vrijeme je da nas preuzme neko iz nase bašte, safet je iz francuske bašće, ili mozda turske.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 21 nov 2014, 20:37

DukeOfWellington je napisao/la:
Centre forward je napisao/la: Mislio sam da ćeš napisat' nešto kvalitetno jer fakat umiješ, ak' ništa da me pohvališ ovdje za ovaj dio o Amaru. :thumbup: . No, nebitno, iskreno izvinjenje svim žiteljima opštine Lukavac zbog mog geografskog lapsusa.
Već je sve manje-više rečeno, ali eto, slažem se sa dijelom o Amaru Osimu. Zapravo mislim da mu je prednost to što ga niko ne voli jer ako ne uspije pljuvat će ga kako su ga i do sada pljuvali što u principu nije ništa novo. Bolje nego da bude popljuvana još jedna fudbalska legenda koja je i danas poštovana, poput recimo Baždarevića.

I Puračić je u opštini Lukavac, ali kad nekom iz Puračića kažeš da je iz Lukavca on će da te u najboljem slučaju mrko pogleda. To nije toliko čudno jer je Puračić ranije bio sjedište opštine (sreza) i mnogo je stariji od Lukavca.
Tačno si mi falio :D
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 21 nov 2014, 20:45

Sheyi je napisao/la:
Opa...Evoga još samo 99 000. radnih mjesta..Izgleda nema zajebancije sa Bakirom :ljepota: :ljepota:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 nov 2014, 20:50

Duke vire ti jos prstici na nogama samo :)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Muumii i 26 gostiju.