ma poserem ti se usta retardirana..ti ces nekom nesto pametovativlakanje je napisao/la:nije mi jasno sta je to vasa uprava imala sa kaznjavanjem Borca... cuj vi da udarite sakom u sto?!?!?! smijesno![]()
a o tome da Borac ne treba da igra pl... ajde molim te, porez i te stvari duguju svi...
bavi se svojim dugovima, istrosenim igracima koje nakupljate i bolesno preambicioznim glavama koje svake godine najavljuju evrope pi.ke materine.... postali ste najjaci po tom pitanju...stadion vam je ispod svakog nivoa, mozete travniku da zavidite po tom pitanju a o ostalim da ne pricam
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
ti si izgubljen u vremenu i prostoru?vlakanje je napisao/la:nije mi jasno sta je to vasa uprava imala sa kaznjavanjem Borca... cuj vi da udarite sakom u sto?!?!?! smijesno![]()
a o tome da Borac ne treba da igra pl... ajde molim te, porez i te stvari duguju svi...
bavi se svojim dugovima, istrosenim igracima koje nakupljate i bolesno preambicioznim glavama koje svake godine najavljuju evrope pi.ke materine.... postali ste najjaci po tom pitanju...stadion vam je ispod svakog nivoa, mozete travniku da zavidite po tom pitanju a o ostalim da ne pricam

zbog vas se bune mnogi klubovi, a o kakvom se klubu radi, govori činjenica da pred svaku utakmicu strahujete da vam ne stigne tužba za dugovanja. ako misliš da će ovo moći proći tek onako, grdno se varaš. već uveliko vlada jaz i nezadovoljstvo kod mnogi zbog puštanja Borcu.
savez je ionako na lošem glasu.
-
- Kontakt:
koliko sam procitao,borac je direktno uputio zalbu fifa i oni su tu odluku preinacili a savez radi samo ono sto fifa naredi (isto kao sto su borcu oduzeli 3 boda).
znaci,savez apsoluutno nema nikakve veze sa ovim odlukama,on samo sprovodi u djelo sta stariji od njih kazu.
PS-prozivanje borca i dovodjenje u vezu sa savezom jest van svake pameti.da nije bilo borca i ljudi iz tadasnje uprave kompletan savez bi bio suspendovan i vratili bi se u srednji vijek prije par god,kada je upravo preko borca fsrs minimaliziran i sveden na nivo opstinskog saveza,tako da......
znaci,savez apsoluutno nema nikakve veze sa ovim odlukama,on samo sprovodi u djelo sta stariji od njih kazu.
PS-prozivanje borca i dovodjenje u vezu sa savezom jest van svake pameti.da nije bilo borca i ljudi iz tadasnje uprave kompletan savez bi bio suspendovan i vratili bi se u srednji vijek prije par god,kada je upravo preko borca fsrs minimaliziran i sveden na nivo opstinskog saveza,tako da......
-
- Interni moderator
- Kontakt:
NEMA SE STA ZAHVALJIVAT BORCU...worchester je napisao/la:koliko sam procitao,borac je direktno uputio zalbu fifa i oni su tu odluku preinacili a savez radi samo ono sto fifa naredi (isto kao sto su borcu oduzeli 3 boda).

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
AlemC85 je napisao/la: ti si izgubljen u vremenu i prostoru?![]()
zbog vas se bune mnogi klubovi, a o kakvom se klubu radi, govori činjenica da pred svaku utakmicu strahujete da vam ne stigne tužba za dugovanja. ako misliš da će ovo moći proći tek onako, grdno se varaš. već uveliko vlada jaz i nezadovoljstvo kod mnogi zbog puštanja Borcu.
pa dobro, ja shvatam frustracije nekih "velikih" klubova i njihovih simpatizera koji zive u bajkama od prije 20-30 godina jer "ovakav" Borac je osvajao i ligu i prvenstvo, izborio Evropska takmicenja 4 godine u nizu

to su cinjenice, nekima su ovi rezultati pusti san i ove a i u narednim godinama.
Da nije žalosno bilo bi smiješno,4 godine igrate "evropu" a dug raste li raste 13 milionavlakanje je napisao/la:AlemC85 je napisao/la: ti si izgubljen u vremenu i prostoru?![]()
pa dobro, ja shvatam frustracije nekih "velikih" klubova i njihovih simpatizera koji zive u bajkama od prije 20-30 godina jer "ovakav" Borac je osvajao i ligu i prvenstvo, izborio Evropska takmicenja 4 godine u nizu![]()
to su cinjenice, nekima su ovi rezultati pusti san i ove a i u narednim godinama.

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Nama san vaš uspjeh? Kad ste to igrali četvrtfinale evropske lige jesam li to nešto propustio ? Ili nam je san vaših 13 miliona duga ?vlakanje je napisao/la:AlemC85 je napisao/la: ti si izgubljen u vremenu i prostoru?![]()
pa dobro, ja shvatam frustracije nekih "velikih" klubova i njihovih simpatizera koji zive u bajkama od prije 20-30 godina jer "ovakav" Borac je osvajao i ligu i prvenstvo, izborio Evropska takmicenja 4 godine u nizu![]()
ovdje cu da se slozim jednim dijelom jer dugovi se nagomilavaju svim klubovima iz ex-yu, pa i onim koji su redovni u evro takmicenjima. izuzmi dinamo zg ostalo je sve gola voda, od srbije, hrvatske, bh...emil02in je napisao/la: Da nije žalosno bilo bi smiješno,4 godine igrate "evropu" a dug raste li raste 13 miliona![]()
pa svi koji igraju evropu zarade lovu samo vi idete u dug kako to?Ako to i nas čeka nikad je ne igrali.
i sami dugovi su nastajali i vuku se mnogo godina unazad, nekima cak i od prije rata. bar veci dio njih... al' da ne tusim temu, ima gdje se o tome prica na ovom forumu...
Dugovi od prije rata?Eto vidiš ti se dičiš igranjem evrope,osvajanjem titule što vas je koštalo 13miliona.Mi nismo igrali evropu,nismo kupovali titule i NEMAMO DUGA ni prema kome.Sad ti meni reci šta bi izabrao?Jedina sreća je što država ne radi svoj posao,a ako kad krene u naplatu biće belaja.vlakanje je napisao/la:ovdje cu da se slozim jednim dijelom jer dugovi se nagomilavaju svim klubovima iz ex-yu, pa i onim koji su redovni u evro takmicenjima. izuzmi dinamo zg ostalo je sve gola voda, od srbije, hrvatske, bh...emil02in je napisao/la: Da nije žalosno bilo bi smiješno,4 godine igrate "evropu" a dug raste li raste 13 miliona![]()
pa svi koji igraju evropu zarade lovu samo vi idete u dug kako to?Ako to i nas čeka nikad je ne igrali.
i sami dugovi su nastajali i vuku se mnogo godina unazad, nekima cak i od prije rata. bar veci dio njih... al' da ne tusim temu, ima gdje se o tome prica na ovom forumu...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
neka nama nasih 13 miliona, mi se sa njima nosimo nekako, ali sta ce biti kod vas na proljece, zivo me zanima, izgleda da Niksic nece vise biti u fotelji...
"JOŠ OD 1926"
- pravnik1981
- Kontakt:
veteran 1987 je napisao/la:neka nama nasih 13 miliona, mi se sa njima nosimo nekako, ali sta ce biti kod vas na proljece, zivo me zanima, izgleda da Niksic nece vise biti u fotelji...

hebo vas Nikšić više, kako su neki slijepi od očiju...

mogu se ovi iz Borca ljutiti koliko god hoće, ali činjenice govore da im savez previše izlazi u susret, pa niko nije naivan bože dragi... 

-
- Kontakt:
Cinjenica da je stabilizacija picela sa erom SDP, ali kako ih je narod pustio niz Neretvu, treba sacekati par mjeseci da se vidi u kom pravcu je klub, ali je cinjenica da ce stabilnist biti izazov bez Vlade FBIH, mada ovo i nije tema...
"JOŠ OD 1926"
ovo nije tema to da, ali vi odmah spominjte njega (Nikšića), mada lupate bezveze stvari...ne znate vi ništa, kao i mnogi ovdje rad kluba...Najbolji je rad u tišini, ali polako, ima vremena, sve se vraća, sve se plaća...veteran 1987 je napisao/la:Cinjenica da je stabilizacija picela sa erom SDP, ali kako ih je narod pustio niz Neretvu, treba sacekati par mjeseci da se vidi u kom pravcu je klub, ali je cinjenica da ce stabilnist biti izazov bez Vlade FBIH, mada ovo i nije tema...
Sutra od 20h, svi u dvoranu MHH! 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ja ti odma' kontra odgovorim u vezi niksica: svaki, SVAKI put unazad 3 godine kad god smo dolazili kod vas nama ste spominjali lemijaAlemC85 je napisao/la: ovo nije tema to da, ali vi odmah spominjte njega (Nikšića), mada lupate bezveze stvari...ne znate vi ništa, kao i mnogi ovdje rad kluba...Najbolji je rad u tišini, ali polako, ima vremena, sve se vraća, sve se plaća...

a ako samo malo se oslobodite predrasuda i da realno sagledate stvari skontali bi sto sta oko dugovanja Borca i ostalih...
a onaj frajer sto mu je draze da igra plbh bez titula i evrope, a klub mu tabori od 8 do 12 mjesta svake godine...msm, sta reci

razmisljanje na nivou klubova kao sto su(neka se ne uvrijede) Zvijezda, Radnik i sl... oni isto nemaju dugova ali ni trofeja ili evrope...
jel' vam to mjera

vlakanje je napisao/la:ja ti odma' kontra odgovorim u vezi niksica: svaki, SVAKI put unazad 3 godine kad god smo dolazili kod vas nama ste spominjali lemijaAlemC85 je napisao/la: ovo nije tema to da, ali vi odmah spominjte njega (Nikšića), mada lupate bezveze stvari...ne znate vi ništa, kao i mnogi ovdje rad kluba...Najbolji je rad u tišini, ali polako, ima vremena, sve se vraća, sve se plaća...a to veze sa vezom nema...
a ako samo malo se oslobodite predrasuda i da realno sagledate stvari skontali bi sto sta oko dugovanja Borca i ostalih...
a onaj frajer sto mu je draze da igra plbh bez titula i evrope, a klub mu tabori od 8 do 12 mjesta svake godine...msm, sta reci![]()
razmisljanje na nivou klubova kao sto su(neka se ne uvrijede) Zvijezda, Radnik i sl... oni isto nemaju dugova ali ni trofeja ili evrope...
jel' vam to mjera
Kao prvo nama je vazno da naš klub postoji, da je još tu mada imamo bezbroj neprijatelja, sa svih strana!
Drugo, pa zar titula u ovoj jadnoj ligi ima neku vrijednost, usput kad do nje dođeš mućkama i namještanjima?!?!
Treće, odeš u drugo treće pretkolo EL i doživiš debakl svaki put.Usrećuješ tuđe navijače na način da im se klub iživljava na vama, i to trećerazredni!Obrukaš se svaki put i sa strepnjom čekaš utakmice, u nadi da nećeš doživjet katastrofu.Nekadašnja liga je bila jaka, ovo sada je realno šprdancija od fudbala!
- pravnik1981
- Kontakt:
+18 su obavezni u BL mladji odradjuju rukometzizu1991 je napisao/la:Sutra od 20h, svi u dvoranu MHH!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.