Imam samo kec.Belmin6 je napisao/la:Nemaš SK ili ne želiš gledati na SK ?DukeOfWellington je napisao/la: Evo sad vidim da prenosi SK2, dakle za mene ništa.
Davis Cup
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Davis Cup
povreda leđa
jest al malo sutra
NEMOC

NEMOC
Čuj ovog, de ne seri majke ti tvoje
Sljake ne znam jesul mogli više nabacat, a Monfils strašno igra, ovo nije ni blizu "nemoc" već federer dosta griješi a povreda je dovoljnouradila već
Sljake ne znam jesul mogli više nabacat, a Monfils strašno igra, ovo nije ni blizu "nemoc" već federer dosta griješi a povreda je dovoljnouradila već
u principu bi bilo cool da wavrinka osvoji rogeru zadnju titulu koja mu fali 
p.s. gledao sam samo prvi set, tu je monfilis bio izvrstan

p.s. gledao sam samo prvi set, tu je monfilis bio izvrstan
Francuski mediji tvrde da je Roger upitan za nedeljni meč, čovjek nije mogao ponijeti svoju torbu nakon meča, Wawrinka mu nosio. kuknjava 

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
To je standardno, da ne nosi torbu kad ga ledja bole...ništa novo...igrat će on sutra u dublu sigurno 

AA23 je napisao/la:Čuj ovog, de ne seri majke ti tvoje
Daj ne seri ti svega ti
sljake uopste nije bilo puno standardno kao i na RG a i da je bilo kako ti kazes opet u cemu je problem uslovi su identicni i Gaelu i fedexu.
Monfils strašno igra, ovo nije ni blizu "nemoc" već federer dosta griješi

nije nemoc vec federer dosta grijesi

Prisilio ga tako što frajer ima kratke lopte od kojih je ogroman broj slao u mrežu, grijesio je ko ludjak, nije ga Monfils natjero toliko na to, jest Monfils bio strasan al Federer ima problem s ledjima i to je vise nego očito
pa zar bi federer izlazio uopste na teren da je imao takav problem sa leđima umjesto da pusti nekom drugom da proba ucinit nesto.nego je to bila gluma jer je imao duel sa wawrinkom van terena valjda si citao.
a sto se tice kratki lopti pa zar kratke lopte mogu bi za najboljeg svih vremena(za sada) problem
a sto se tice kratki lopti pa zar kratke lopte mogu bi za najboljeg svih vremena(za sada) problem
Pa jel ne kontas il treba crtat druže, sljaka je, nizak odskok, kratke loptice i federer se automatski mora saginjat da bi je poslao.normalno al čovjeka ledja zezaju i normalno da će masit udarce, kakav ba duel s wawrinkom, lika su ledja ufatila, nije to bezazleno, uostalom odmarao je par dana pa opet na terene dok monfils odmaro guzicu zadnjihmjesec dana.i došao spreman naravno
Federer i Wawrinka su imali raspravu nakon polufinala, i rijesili su to! Da malo pratis vise, mogao bi vidjeti podrsku Wawrinke na kraju danasnjeg meca, Njihovo zajednicko druzenje u proteklih dana, ali ne! Ti ipak volis citati ono sto tebi odgovara. Cuj gluma, eto ti nam reci da je gluma!BMWspeed je napisao/la:pa zar bi federer izlazio uopste na teren da je imao takav problem sa leđima umjesto da pusti nekom drugom da proba ucinit nesto.nego je to bila gluma jer je imao duel sa wawrinkom van terena valjda si citao.

Covjek u svojoj karijeri nikad nije predao mec koji je zapoceo, vec ga je odigrao do kraja. Odustao je od meca tri puta u karijeri, i to zbog iste povrede.
Fedrer sigurno ne bi izasao na teren da se ne radi o ovako vaznom trenutku u njegovoj karijeri, niti ovako vaznom trenutku za Svicarsku i njegove saigrace.
Izasao je na teren i izgubio. Posteno kao i uvijek.
Njegov protivnik je danas bio izvrstan i tu je kraj price!
Sljedeci put se informisi prije nego sto nam preneses novih traceva iz zutih novina!

... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
Najveci!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Očigledno je bilo danas da ima problema sa leđima, bio je pola koraka do korak sporiji. Kretanje je bilo loše, sve je to uzrok ta povreda.
Danas je Monfils odigrao odličan meč, usudit ću se reći da niko ga ne bi pobjedio izuzev Rafe i to na šljaci, samo zbog toga što bi Rafa stigao dosta onih loptica i vratio i što bi Monfilsa izludilo a znamo kakav je igrač Gael, jedna loptica promašena = gubitak meča tj. potpuni raspad.
Danas je Monfils odigrao odličan meč, usudit ću se reći da niko ga ne bi pobjedio izuzev Rafe i to na šljaci, samo zbog toga što bi Rafa stigao dosta onih loptica i vratio i što bi Monfilsa izludilo a znamo kakav je igrač Gael, jedna loptica promašena = gubitak meča tj. potpuni raspad.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
kakav duel sa wawrinkom
pa jesi gledao taj mec jesi vidio da je 2 puta Mirka pri servisu waw. za pobjedu dobacivala na 3 metra od njega covjek poludio i opet u tb msm na 5-5 covjek kreno prema njoj da se "obracuna"..naravno sudija ga zaustavio.. izgubio koncentraciju i izgubio mec..
i poslije meca duel sa fedexom u slacionici u vezi toga i fedex nije htio izac u finale jer su prijatelji zato sto je ustvari Mirka isprovocirala waw. i covjek puko..
a povreda naravno izgovor msm sta drugo..
valjda si sad skonto

i poslije meca duel sa fedexom u slacionici u vezi toga i fedex nije htio izac u finale jer su prijatelji zato sto je ustvari Mirka isprovocirala waw. i covjek puko..
valjda si sad skonto
BMWspeed je napisao/la:kakav duel sa wawrinkompa jesi gledao taj mec jesi vidio da je 2 puta Mirka pri servisu waw. za pobjedu dobacivala na 3 metra od njega covjek poludio i opet u tb msm na 5-5 covjek kreno prema njoj da se "obracuna"..naravno sudija ga zaustavio.. izgubio koncentraciju i izgubio mec..
valjda si sad skonto
Idi se umij malo, mozda ti dodje nesto u glavu! To si sigurno procitao u Expresuu, .... cuj nije htio izaci jer su prijatelji!

Ma Federer glumi! Ne smije na teren od Wawrinke, a ni od Mirke! Zabranili mu! A i povrijedjen ne moze biti, i to mu je zabranjeno! Ko sve danas ne prati tenis! Da covjek sjedne i place!

Najveci!
Najveci!
BARNYCLE je napisao/la:Federer i Wawrinka su imali raspravu nakon polufinala, i rijesili su to! Da malo pratis vise, mogao bi vidjeti podrsku Wawrinke na kraju danasnjeg meca, Njihovo zajednicko druzenje u proteklih dana, ali ne! Ti ipak volis citati ono sto tebi odgovara. Cuj gluma, eto ti nam reci da je gluma!BMWspeed je napisao/la:pa zar bi federer izlazio uopste na teren da je imao takav problem sa leđima umjesto da pusti nekom drugom da proba ucinit nesto.nego je to bila gluma jer je imao duel sa wawrinkom van terena valjda si citao.
a sto se tice kratki lopti pa zar kratke lopte mogu bi za najboljeg svih vremena(za sada) problem![]()
Covjek u svojoj karijeri nikad nije predao mec koji je zapoceo, vec ga je odigrao do kraja. Odustao je od meca tri puta u karijeri, i to zbog iste povrede.
Fedrer sigurno ne bi izasao na teren da se ne radi o ovako vaznom trenutku u njegovoj karijeri, niti ovako vaznom trenutku za Svicarsku i njegove saigrace.
Izasao je na teren i izgubio. Posteno kao i uvijek.
Njegov protivnik je danas bio izvrstan i tu je kraj price!
Sljedeci put se informisi prije nego sto nam preneses novih traceva iz zutih novina!
haha pa sam si reko rijesili su to pa onda naravno da ce mu dat podrsku sta je trebo msm

ej covjece Mirka je wawrinku provocirala 3 puta na mecu waw. puko poslije se raspravljo sa federerom i rijesili su to ali naravno doslo se do zakljucka da je waw zbog toga izgubio msm ono konj ne bi propusti sto je on. i federer je ostao covjek i nije izaso i "osvoijo" i sta drugo nego povreda ee takva da ne moze finale igrat i nakon par dana on igra

BARNYCLE
pojma ti nemas

pojma ti nemas

BMWspeed je napisao/la:BARNYCLE![]()
pojma ti nemas![]()
O tenisu sigurno znam vise od tebe! Tebe vise interesuje Glam Blam i ti fazoni!
Mirka ti porucuje CRY BABY!

Najveci!
Najveci!
BARNYCLE je napisao/la:BMWspeed je napisao/la:BARNYCLE![]()
pojma ti nemas![]()
Mirka ti porucuje CRY BABY!![]()
haah o tenisu ti od mene

vidim da skroz slabo kontas i da nema smisla tebi objasnjavat a i nemam volje za takve kao ti..
ali bit cu covjek kao sto je i federer bio i probat jednom rijecju mada sumnjam da ce ona tebi ista znacit kad nisi nakon ovog gore ukapiro.
POŠTOVANJE
I sad ljudi trebaju citat kad neko spava, ko zna vise o tenisu, ko koga postuje .... i tako! Sve da bi neko nekom nesto dokazao, ili neko nekoga ismijavao! Neka hvala!BMWspeed je napisao/la:BARNYCLE je napisao/la:BMWspeed je napisao/la:BARNYCLE![]()
pojma ti nemas![]()
Mirka ti porucuje CRY BABY!![]()
haah o tenisu ti od mene![]()
![]()
vrijeme ti je da spavas 23:25 prekoracio si debelo sigurno ti je neko bio na sijelu
![]()
![]()
![]()
vidim da skroz slabo kontas i da nema smisla tebi objasnjavat a i nemam volje za takve kao ti..
ali bit cu covjek kao sto je i federer bio i probat jednom rijecju mada sumnjam da ce ona tebi ista znacit kad nisi nakon ovog gore ukapiro.
POŠTOVANJE

Evo procitah da ce sutra Federer i Wawrinka na teren, idu na sve ili nista! Ne znam koliko je to pametna odluka!

Najveci!
Najveci!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.