+1Eborg je napisao/la:Toliko se decku pomoglo i opet je pljunuo na sve. Nikad vise Milose, nikad vise!
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
+1Eborg je napisao/la:Toliko se decku pomoglo i opet je pljunuo na sve. Nikad vise Milose, nikad vise!

Bio sam u Belgiji gledao nase kadete, bodrio Husica, Demirovica, Mustafica koje znam iz Njemacke.
AkoBogda InshAllah!Igram poziciju kao Muhamed Besic. To mi je prava pozicija. I u klubu i u reprezentaciji. Igram i zivim za dan kada cu punim srcem igrati za BiH, izjavio je za Sport Dzenis Burnic.
Izgleda da je ovaj mali Bosnjo od glave do pete, svaka rijec mu je nekako patriotizirana.sajo10 je napisao/la:
Bio sam u Belgiji gledao nase kadete, bodrio Husica, Demirovica, Mustafica koje znam iz Njemacke.
![]()
AkoBogda InshAllah!Igram poziciju kao Muhamed Besic. To mi je prava pozicija. I u klubu i u reprezentaciji. Igram i zivim za dan kada cu punim srcem igrati za BiH, izjavio je za Sport Dzenis Burnic.
Ovaj 50-godišnji stručnjak otkrio je da bi dres mlade reprezentacije u budućnosti mogao nositi i Stefan Simić. Riječ je o U20 reprezentativcu Češke, kojeg je Milan poslao na posudbu u redove drugoligaša Varesea.
Neznam, jel dobar izvor? Na instagramu i nema bas puno Bosne :/kobe24 je napisao/la:Izgleda da je ovaj mali Bosnjo od glave do pete, svaka rijec mu je nekako patriotizirana.sajo10 je napisao/la:
![]()
AkoBogda InshAllah!Igram poziciju kao Muhamed Besic. To mi je prava pozicija. I u klubu i u reprezentaciji. Igram i zivim za dan kada cu punim srcem igrati za BiH, izjavio je za Sport Dzenis Burnic.Aferim momcino!
Svaka cast ModicuBassha je napisao/la:[youtube][/youtube]
Modic ( 1:25 ... )