Tome se svi nadamomarcelo12 je napisao/la:bhfanatic14 je napisao/la:
S nestrpljenjem iscekujem da se imenuje novi selektor, i da taj sto prije pocne da radi i da objavi neki spisak igraca na koje racuna, koje ce da prati i tako

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Tome se svi nadamomarcelo12 je napisao/la:bhfanatic14 je napisao/la:
S nestrpljenjem iscekujem da se imenuje novi selektor, i da taj sto prije pocne da radi i da objavi neki spisak igraca na koje racuna, koje ce da prati i tako
I bez Suska, Vrška i PatriJote moliću lijepobhfanatic14 je napisao/la:Tome se svi nadamomarcelo12 je napisao/la:bhfanatic14 je napisao/la:
S nestrpljenjem iscekujem da se imenuje novi selektor, i da taj sto prije pocne da radi i da objavi neki spisak igraca na koje racuna, koje ce da prati i takosamo da nebude neki novi Safet
To se podrazumijevaadoo11 je napisao/la:I bez Suska, Vrška i PatriJote moliću lijepobhfanatic14 je napisao/la:
Tome se svi nadamosamo da nebude neki novi Safet
Kako ovaj momak dobro igra, vec sam pisao o tome...mnogo ćemo dobit kad se ovaj igrač priključi reprezentacijisajo10 je napisao/la:
Salihovic ili Vrancic ili Medunjanin. Salihovic je po meni bolji na krilnim pozicijama.Wisey je napisao/la:_____________Begović___________
Mujdža___Bičakčić___Spahić___Kolašinac
______________Bešić_______________
________Pjanić_______Salihović______
Hajrović_______Džeko________Lulić
Selektor: Vaha Halilhodžić
Vozi miško
nikad u zivotu.Ajax je napisao/la:Salihovic je po meni bolji na krilnim pozicijama.
Kako je moguce da tako brzo napreduje poslje onakve povrede. Pa koliko ja znam minimum mu je pola godine a ponekad to ide i do godinu dana. Samo da ne ubrza povratak. Tu trebao biti jako strpljiv. I postepeno ulaziti a mene je strah da bi on htio odma da rusi jer ne zna drukcije da igra. Tu treba jako biti oprezan. Sto se tice Arnautovica i on je regal. Samo da nam Junuzovic ne zapapri.Goalgetter je napisao/la:Seo ima Arnautovica na Alpe da odnese.
Konacno bi se trebao vratiti u toj tekmi.
Ma ja racunam da ce tek tamo u februaru zaigrati, ne treba zuriti kao sto kazes, glavno je da zalijeci.Ajax je napisao/la:Kako je moguce da tako brzo napreduje poslje onakve povrede. Pa koliko ja znam minimum mu je pola godine a ponekad to ide i do godinu dana. Samo da ne ubrza povratak. Tu trebao biti jako strpljiv. I postepeno ulaziti a mene je strah da bi on htio odma da rusi jer ne zna drukcije da igra. Tu treba jako biti oprezan. Sto se tice Arnautovica i on je regal. Samo da nam Junuzovic ne zapapri.Goalgetter je napisao/la:Seo ima Arnautovica na Alpe da odnese.
Konacno bi se trebao vratiti u toj tekmi.![]()
Vidim covjek je prva desetka Austrije godinama
Znam mada nekad zna i fino dodati. A kakav je centarsut u Lulica ne postoji. Prebaci iz lijeve noge na desnu i krene u prodor. Sjeti se samo one odlicne dubinske asistencije Avdiji protiv Irana Salihovica. A bilo ih je sigurno jos puno. Ili ovemirzatele je napisao/la:Hajd beka i nekako, kad nema Kolasinca ( pu,pu,pu ) ali krilo, znas i sam kakav mu je centarsut
U svakom slučaju bolji nego Lulićev. Osim toga, mislim da on umije itekako dobro uposliti saigrače, kako je asistirao Hajroviću protiv Meksika, Avdiji protiv Irana, Vedi protiv Lihtenštajna...mirzatele je napisao/la:Hajd beka i nekako, kad nema Kolasinca ( pu,pu,pu ) ali krilo, znas i sam kakav mu je centarsut