Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Pa ovaj Brook Lopez je stvarno kritican u odbrani.
@MirzaTele slazem se stvarno rupa zesca nikako neprati igru isto kao da nece da igra odbranu ili je jednostavno glup.
Pa sta je ovo Plumleee opet majko moja pa ovo je bezobrazluk pa odlazi Mirza vise trazi trade kao Kiril.
@MirzaTele slazem se stvarno rupa zesca nikako neprati igru isto kao da nece da igra odbranu ili je jednostavno glup.
Pa sta je ovo Plumleee opet majko moja pa ovo je bezobrazluk pa odlazi Mirza vise trazi trade kao Kiril.
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 22 nov 2014, 02:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Preumorni su, ovdje Mirza mora igrat 30 min. Bogdanovic od Robersona napravi zvijer, ne stize nista.
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 22 nov 2014, 02:17, ukupno mijenjano 1 put.
Prosle godine sam pisao da ce ovaj dzekson bit igracina mali ima sve , neodoljivo me podsjeca na butlera iz nekog razloga samo je dosta nizi normala... Brooka skoluje svaka ekipa koja zna odigrat najobicniji P n R
ako je suditi po prvoj tekmi protiv njih nece se naigrati
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ako suditi prema početku sezone Hollins neće dočekati Božićne praznike na klupi Netsa sa ovakvom igrom._dreamer_ je napisao/la:ako je suditi po prvoj tekmi protiv njih nece se naigrati
Nema mu paketića i Djeda Mraza
nece hollins tako brzo, nemaju koga dovestiJanez je napisao/la:Ako suditi prema početku sezone Hollins neće dočekati Božićne praznike na klupi Netsa sa ovakvom igrom._dreamer_ je napisao/la:ako je suditi po prvoj tekmi protiv njih nece se naigrati![]()
![]()
Nema mu paketića i Djeda Mraza![]()
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Koja gnjida ova kmica..Uvesce bilo koga, samo da Mirzina minutaza ne iskoci od zadate
@_dreamer_
Ma znam druže našalio sam se više dok Mirza ne uđe. Ostaviti će ovaj sigurno do NG, a i duže sigurno ali ovo do sada loše od Netsa.
Je li ovo prvi put da Lopez i Plaminjo igraju skupa na otvaranju meča?
Evoo babukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ma znam druže našalio sam se više dok Mirza ne uđe. Ostaviti će ovaj sigurno do NG, a i duže sigurno ali ovo do sada loše od Netsa.
Je li ovo prvi put da Lopez i Plaminjo igraju skupa na otvaranju meča?
Evoo babukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
RealnoGledano
- Kontakt:
ljudi jesmol mi previse kriticni jer volimo Mirzu
il su ovi ameri toliko glupi,preglupi da ne vide da je ovaj Plamli ogranicen ko balkon
panj neviđeni
il su ovi ameri toliko glupi,preglupi da ne vide da je ovaj Plamli ogranicen ko balkon
panj neviđeni
^Ne izlazi na taj pick mirza, jesi naporan.
nek sad pokaze da moze braniti ibaku
nek sad pokaze da moze braniti ibaku
Dodaj Alane
Ibaku treba navuc na faul ili ici na prodor, inace nema sanse preko njega da zabije . Nije dzaba Iblaka, jedan od najboljih defanzivaca lige
Kako hladno otpisa AK 
Tooo Mirzaaaaaaaaa
Tooo Mirzaaaaaaaaa
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
TOOOO MIRZAAAAAAAAAAAAAAA

-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Počinje ipak neki red sto se tiče Mirze.Uvjek ulazi u 5,6,7 minuti.Bar znamo kad ulazi.Nadam se tako da ostane i idučim utakmicama.
Tooo Mirza 
6 poena 3-3
Glavno mi kad se po kosi počeše i popravi frizuru

6 poena 3-3
Glavno mi kad se po kosi počeše i popravi frizuru
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 22 nov 2014, 02:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Kakva dominacija kako lagano zabijaaa ide veceras rekorddd

Koji je gospodin ovaj Mirza i kolko ga ja volim i cijenim, to nije normalno!
Izdržati, to je temelj vrline!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.