Portland Trail Blazers

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Evil Genius II

Re: Portland Trail Blazers

Post Postao/la Evil Genius II » 07 nov 2014, 08:04

rutinska pobjeda u utakmici u kojoj sam ocekivao neizvjesnu borbu do kraja. dallas apsolutno razbijen u drugom poluvremenu. lma i lillard su bili najefikasniji ali klupa danas zasluzuje naslovnice i sve pohvale. kaman, cj, blake i t-rob :salut: nazalost, desio se i neki nesretan slucaj gdje je zenska osoba sa tribina hitno prevezena u bolnicu. stotts rece kako su igraci u svlacionici samo o tome pricali i raspitivali se za njeno zdravlje. nadam se da ce sve biti okej.
slika
rip city :bih:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 nov 2014, 10:57

Nadam se da su stvari posle u dobrom toku. Fina pobjeda protiv direktnog suparnika.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 10 nov 2014, 06:09

slika
ruza za preminulog fana
slika
i majice sa njenim imenom
slika
nazalost, stigla nam je jos jedna losa vijest u vidu batumove povrede. vise o tome danas.

utakmicu sam prespavao pa ne mogu ni komentarisati.

edit:
MRI confirms Blazers F Nic Batum sustained a right knee contusion. He's listed as questionable for Tuesday vs. Charlotte.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 10 nov 2014, 14:48

Chris Kaman :bow:
Jos nesto, Lillard apsolutno sazreo kao igrac, fantasticno nesto. Sreca da je s Nikolom sve uredu, al' jednu utakmicu mogu bez njega...

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 13 nov 2014, 04:02

polako jbt. nije humano, 70 poena za 20 :D

Gojko Cimirot
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 13 nov 2014, 04:25

kakvo poluvrijeme :shock:
svaka, ama bas svaka akcija je prosla :clap:

ali ako ce iko ikad prokockati 30+ to cemo biti mi :mrgreen:

edit: pobjeda!

starteri + kaman :tokralju: i cj izdominirali, ostatak je bio tanak, a meyers je zabio tricu :D

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 nov 2014, 14:42

Upalit snimku i uzivat ..

@genije blago tebi kad mozes svaku utakmicu ispratit :mrgreen:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 13 nov 2014, 14:52

svako jutro tj kad su tekme ustajem u 3 i 4. odgledam, spremim se i lagano na posao koji, na svu srecu, i nije nesto spektakularno tezak i naporan tako da sam kuci poprilicno rano. skoro uvijek imam vremena za odmorit' se i nadoknadit izgubljeno spavanje. uzivancija :mrgreen:

p.s. odgledaj samo prvo poluvrijeme, drugo nemas potrebe :D

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 nov 2014, 11:55

Joe Freeman @BlazerFreeman
Follow
LaMarcus Aldridge was sent home from the #Blazers' Friday practice with an upper respiratory illness. He's doubtful for Sat game vs. Nets
Bez njega veceras, imamo i dvoboj brace. Kaman vjerovatno ulazi u petorku...

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 15 nov 2014, 12:32

ja bi radije ubacio freelanda od starta jer kaman nam treba na parketu sa drugom petorkom. ovako lillard, wes i donekle rolo mogu iznijeti taj ofanzivni teret. bice zanimljivo vidjeti duel blizanaca, kraljevi su i jedan i drugi :kralj:
Without Aldridge, almost all the eyes will be on the match-up between twin brothers Robin and Brook Lopez when the Blazers take on the Nets. Brook called Robin “an idiot” in the New York Post.

Robin said their mother is rooting for him since he’s more “lovable,” and earlier in the week he boasted that he’s the better looking brother.

“I like to let him get his licks in. He’ll score once or twice. It’d be cruel not to,” Lopez said.

He continued with his half-serious assessment about the differences between he and his brother when asked who was the better basketball player growing up.

“He was. I’m a little more well-rounded than he is. He’s kind of good at the basketball thing. I’m just generally good at everything.”
:lol:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 nov 2014, 05:10

1. solidno poluvrijeme sa dosta stvari koje bi trebalo ispraviti (odbrana i izgubljene lopte prije svega) ali bez lamarcusa i batuma ne moze bolje. cijela ekipa je ukljucena u igru i vodimo 11 razlike.

2. uh kakav hustle u drugom poluvremenu. dosta smo grijesili u napadu jer nije bilo tate lamarcusa da smiri situaciju pa smo od gotovog skoro napravili veresiju. medjutim, momci su izdrzali, odradili strasan posao i zasluzeno pobijedili. svaka cast :clap:

lillard 28 poena iz 14 pokusaja, 10 asistencija i 5 skokova :cool: freeland se borio kao lav, kaman je fuckin' masina, blake ovaj put dosta sigurniji (7 asistencija, 0 izgubljenih), crabbe pogodio par vaznih trica, cj jednu ali vrijednu, meyers je bio fantastican (12 skokova), barton, wes i naravno rolo :salut:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 nov 2014, 09:58

Kroz svaku utakmicu klupa sve bolja. Odsutstvo LaMarcusa se sinoc i nije toliko osjetilo sto zbog bolje zamjene, sto zbog samih Netsa. Leonard me pozitivno iznenadio...
Btw dobar skor, da jos nisu izgubili one prve kontra Kingsa i Ratnika...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 18 nov 2014, 06:20

slika
:clap:

kakav preokret u zadnjoj cetvrtini, kakav hustle. ne znam . . . **** volim ovu ekipu :tokralju:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 nov 2014, 23:18

C.J out 4 tjedna - slomio kaziprst :damn: ..
A nekako bas fino poceo igrat. Yeboga zivot.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 19 nov 2014, 16:15

4 sedmice je najoptimisticnija prognoza, moguce da odsustvuje i duze.

sto se batuma tice
According to a **** with knowledge of Batum's injury and treatment, the Trail Blazers' starting small forward spent last Monday in a Vancouver doctor's office receiving two rounds of PRP injections in his right knee. The nonsurgical procedure, which first became well known in Portland during the Brandon Roy era, is a process that involves extracting a patient's blood, running it through a centrifuge -- which separates red blood cells from platelets -- and re-injecting the resulting fluid into the injured area, in this case Batum's right knee.

A **** close to Batum said his injury isn't simply a right bone contusion, though the **** could not state exactly what the ailment is. That said, there are no concerns about the long-term health of his knee and Batum is on pace to return to the starting lineup Friday, when the Blazers host the Chicago Bulls at the Moda Center.
cim procitam koljeno, brandon roy i injekcije dodje mi da se ubijem :evil:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 22 nov 2014, 07:16

slika
ustanem, odem online, bacim pogled na nba rezultate i sa ovim izrazom lica krecem u dan :cool:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 nov 2014, 08:08

Jest vam bilo I tesko dobit Bullse u ovakvom stanju ..ali dobro oporavit cemo se valjda vama cestitke ..pehovi smo prptov vas vazda se neko povredi..mozd ai bolje sto Rose nije igrao garant bi I on ae povrijedio ponovo..sad nam samo ostaje da se nadamo da Taj nije teze povredjen jer su ga iznjeli ali eto kazem nadam se
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 22 nov 2014, 08:35

slazem se da su jutrosnji bullsi tek sjena one prave ekipe jer bez rosea i gasola (i hinricha) je nama skoro kao igrati bez lillarda i aldridgea, medjutim, a win is a win (blowout pogotovo), ko god i kakav god protivnik bio ;) ako je vjerovati thibsu tajova povreda nije toliko ozbiljna koliko se isprva mislilo, a i ja se nadam da ce se sto brze oporaviti i da cete sto prije kompletirati roster.
SaltCityAttack je napisao/la:vama cestitke
:thumbup:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 nov 2014, 08:42

Valjda nije evo strasno toliko ali mhesec mu je odmarat garant ..jer isti je zglob kao I ranije..I to je to kad se nisi oporavio I igras sve te onda prati citavu sezonu..zato ja I kazme Rosu ne treba dati da se vraca dok ne bude zdrav ...sve je to jer se vrati prebrzo nakon jedne povrede
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 nov 2014, 21:36

NEXT STOP - BOSTON! :kafa:

slika

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.