FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nego pitanje za stvarne poznavatelje fudbala a ne mudrosere kao sto sam ja, imamo li mi ikakve sanse, osim da Bandovic, pogrijesi vise puta u kratkom vremenskom periodu, i sta nam je odnosno ko je ta sansa
& $ ?
MojaTV...Trebo bi se usemiti sa nekim u bih, posto moja tv ima web pristup...Za nas koji koristimo bh telekom adsl internet kosta 1 km mjesecno..A nisam bas siguran koja je cijena za pristup sa drugih mreza...link je https://www.bhtelecom.ba/webtv.html.." onclick="window.open(this.href);return false;.SaltCityAttack je napisao/la:Ima li ljudi prenos utakmicr i ako.ima ko prenosi
& $ ?
Sloboda72,koliko faraon sad izdvaja za Slobodu(mislim na mjesecnom nivou)?Cito sam ovde da kanton nije dao marke za nas klub!!!A dadose rukometnoj reprezentaciji cenera glat...iako budzet u minusu strogom!
Opet da ima volje i komunikacije moze se tu dobrih sredstava namac(opstina i TK vlada).
Opet da ima volje i komunikacije moze se tu dobrih sredstava namac(opstina i TK vlada).
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Stvarno respekt Sarajlijama. Volim taj klub kad igra u Evropi i drugi mi je najdraži klub u BiH, i poštujem sve igrače tog kluba i ne sumnjam u njihove kvalitete i znam da su kao ekipa kvalitetniji od Slobodo. Ali ipak mislim da će ovdje Sloboda izvuć povoljan rezultat. Nekako mi ova najavljena postava uliva nadu. Mićo zabija!!!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja sam po Azmirovim rijecima skontao da grad ononsto da za stadion to kao racuna da je Slobodi dao a ustvari stadion vise nije u nasem vlasnistvu nego grada...sad nisam skontao razumio sam 300 hiljada nesto.malo vise sad ne znam za koliko..ali grad to raxuna kaonda Slobodi ide sto nema smislaemirzlaTu je napisao/la:Sloboda72,koliko faraon sad izdvaja za Slobodu(mislim na mjesecnom nivou)?Cito sam ovde da kanton nije dao marke za nas klub!!!A dadose rukometnoj reprezentaciji cenera glat...iako budzet u minusu strogom!
De ljudi u nedelju obavezno kakv link za tv ebem ja tu moja tv nemam to sve ostalo imam ali ne I to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Tako sam i ja cuo da je mjesecna uplata 25 000 KM.Jbg,ako od tih para ide plate zaposlenicima stadiona onda je to veliko nista...stavice ti neko link na Fb...SaltCityAttack je napisao/la:Ja sam po Azmirovim rijecima skontao da grad ononsto da za stadion to kao racuna da je Slobodi dao a ustvari stadion vise nije u nasem vlasnistvu nego grada...sad nisam skontao razumio sam 300 hiljada nesto.malo vise sad ne znam za koliko..ali grad to raxuna kaonda Slobodi ide sto nema smislaemirzlaTu je napisao/la:Sloboda72,koliko faraon sad izdvaja za Slobodu(mislim na mjesecnom nivou)?Cito sam ovde da kanton nije dao marke za nas klub!!!A dadose rukometnoj reprezentaciji cenera glat...iako budzet u minusu strogom!
De ljudi u nedelju obavezno kakv link za tv ebem ja tu moja tv nemam to sve ostalo imam ali ne I to
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa znam ali nema Sloboda vise nista s tim nije vise nas stadion njihov je ..sto to racunaju kao da daju Slobodi?..zaposlili su svoje ljude njima daju plate
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Slatinash_7
- Kontakt:
Jeste al ne placamo vodu,struju,komunalije a sto je najvaznije ne placamo iznajmljivanje stadiona kao sto bi to morali raditi da je stadion striktno u vlasnistvu opstine/grada..Nabere se tu para,samo sto mi to nista ne vidimo i ne znamo..zivim za dan kad ce izaci neki izvjestaj kompletnih troskova,do u fening,od stanova za igrace,putnih troskova,goriva,hrane,plata,PIO,MIO i ostale gluposti da znam kako se i gdje trose pare..SaltCityAttack je napisao/la:Pa znam ali nema Sloboda vise nista s tim nije vise nas stadion njihov je ..sto to racunaju kao da daju Slobodi?..zaposlili su svoje ljude njima daju plate
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ja imam moja tv, al nisam do sad nikad gledo utakmicu na ovom njihovom programu..pa me zanima jel se placa 2 km gledanje danasnje utakmice?
Kad se plaća, traži od tebe da ukucaš pinLotus je napisao/la:Ja imam moja tv, al nisam do sad nikad gledo utakmicu na ovom njihovom programu..pa me zanima jel se placa 2 km gledanje danasnje utakmice?

Uglavnom se ne plaća . . .
Aha, ma vidio ja tamo na info od moja tv obavjestenje da je za utakmicu sar vs zelj placalo se pa konto da nece i danas..uredu hvala ti na odgovoruTuzlak04 je napisao/la:Kad se plaća, traži od tebe da ukucaš pinLotus je napisao/la:Ja imam moja tv, al nisam do sad nikad gledo utakmicu na ovom njihovom programu..pa me zanima jel se placa 2 km gledanje danasnje utakmice?![]()
Uglavnom se ne plaća . . .

Jedno pitanje za ove koji su upoznati sa Fan Shopom Fukara
Ova majica kod Ovčine "075", da li ima se uzet i koliko je kešovine.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Buraz,sutra je tekma,da ne cekas danasLotus je napisao/la:Ja imam moja tv, al nisam do sad nikad gledo utakmicu na ovom njihovom programu..pa me zanima jel se placa 2 km gledanje danasnje utakmice?

ppklasik je napisao/la:Jedno pitanje za ove koji su upoznati sa Fan Shopom Fukara
Ova majica kod Ovčine "075", da li ima se uzet i koliko je kešovine.

Utakmica između Slobode i Sarajeva igra se u nedjelju od 13 sati uz direktan prijenos na Arena TV. Glavni sudac je Ognjen Valjić iz Banje Luke.SaltCityAttack je napisao/la: De ljudi u nedelju obavezno kakv link za tv ebem ja tu moja tv nemam to sve ostalo imam ali ne I to
Tako kazu na klixu, a mislim da ces u tom slucaju onda moci pronaci neki stream Arene sport.
Jedan grad, jedna ljubav!
Nikakva arena jer arena prenosi danas derbi hercegovacki.
moja tv prenosi mec sa tusnja
a bht borac- velez
@ salt jbg jarane i ja nisam nikako za ovo sto uvijek moja tv prenosi meceve, a ovaj bht je
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=54DC623A" onclick="window.open(this.href);return false;

a bht borac- velez

@ salt jbg jarane i ja nisam nikako za ovo sto uvijek moja tv prenosi meceve, a ovaj bht je

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=54DC623A" onclick="window.open(this.href);return false;
04.10.2009 !!
Moja tv i arena 5 ce vjerovatno prenositi tekmusarajlija je napisao/la:Nikakva arena jer arena prenosi danas derbi hercegovacki.![]()
a bht borac- velez
Pyro is not a crime !
E nisam znao za tu arenu 5 da ce prenosit, onda je uredu ako imas te arene salt mozes prati mec 
@ THEC to je to

@ THEC to je to

04.10.2009 !!
Brate,ako je i rekao tako covjek nema potrebe toliko omalovazavati ljude i biti prepotentan.I mi smo prokockali jesenju titulu protiv Celika,Veleza,Travnika tako da bi nesto najgore bilo radi bahatosti izgubiti bodove.Naravno da bih i ja volio pobjedu i to ubjedljivu ali treba malo i realnosti.Ono sto me posebno raduje je da nema onog katastrofalnog prepucavanja koje je "krasilo" ranije derbije i zbog toga veliki respekt prema Fukarama i iskreno bih volio da imaju sto manje problema oko opstanka mada mislim,realno da nece doci u takvu situaciju,jer i vasim igracima treba malo samopouzdanja za dalji nastavak prvenstva da bi krenuli pravim putem,a nadam se da protiv nas nece podici to samopouzdanje,jer me toga malo strahpitic je napisao/la:Čuda u fudbalu su moguća kaže Alfredo Acacio Casimiro.
Uozbilji se Portugalac, kasno se je sada vaditi na čuda protiv FKS. Nego reci da si svoje šanse za 3 boda prokockao protiv Mladosti, Zvijezde, Drine itd. itd.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Prvak Zrinjski nije mogao uzeti bodAdo76 je napisao/la:Brate,ako je i rekao tako covjek nema potrebe toliko omalovazavati ljude i biti prepotentan.I mi smo prokockali jesenju titulu protiv Celika,Veleza,Travnika tako da bi nesto najgore bilo radi bahatosti izgubiti bodove.Naravno da bih i ja volio pobjedu i to ubjedljivu ali treba malo i realnosti.Ono sto me posebno raduje je da nema onog katastrofalnog prepucavanja koje je "krasilo" ranije derbije i zbog toga veliki respekt prema Fukarama i iskreno bih volio da imaju sto manje problema oko opstanka mada mislim,realno da nece doci u takvu situaciju,jer i vasim igracima treba malo samopouzdanja za dalji nastavak prvenstva da bi krenuli pravim putem,a nadam se da protiv nas nece podici to samopouzdanje,jer me toga malo strahpitic je napisao/la:Čuda u fudbalu su moguća kaže Alfredo Acacio Casimiro.
Uozbilji se Portugalac, kasno se je sada vaditi na čuda protiv FKS. Nego reci da si svoje šanse za 3 boda prokockao protiv Mladosti, Zvijezde, Drine itd. itd.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.