FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klma1
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klma1 » 21 nov 2014, 22:31

Nego pitanje za stvarne poznavatelje fudbala a ne mudrosere kao sto sam ja, imamo li mi ikakve sanse, osim da Bandovic, pogrijesi vise puta u kratkom vremenskom periodu, i sta nam je odnosno ko je ta sansa
& $ ?

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 21 nov 2014, 22:34

SaltCityAttack je napisao/la:Ima li ljudi prenos utakmicr i ako.ima ko prenosi :)
MojaTV...Trebo bi se usemiti sa nekim u bih, posto moja tv ima web pristup...Za nas koji koristimo bh telekom adsl internet kosta 1 km mjesecno..A nisam bas siguran koja je cijena za pristup sa drugih mreza...link je https://www.bhtelecom.ba/webtv.html.." onclick="window.open(this.href);return false;.
& $ ?

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 21 nov 2014, 22:43

Sloboda72,koliko faraon sad izdvaja za Slobodu(mislim na mjesecnom nivou)?Cito sam ovde da kanton nije dao marke za nas klub!!!A dadose rukometnoj reprezentaciji cenera glat...iako budzet u minusu strogom!
Opet da ima volje i komunikacije moze se tu dobrih sredstava namac(opstina i TK vlada).
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 21 nov 2014, 22:52

Stvarno respekt Sarajlijama. Volim taj klub kad igra u Evropi i drugi mi je najdraži klub u BiH, i poštujem sve igrače tog kluba i ne sumnjam u njihove kvalitete i znam da su kao ekipa kvalitetniji od Slobodo. Ali ipak mislim da će ovdje Sloboda izvuć povoljan rezultat. Nekako mi ova najavljena postava uliva nadu. Mićo zabija!!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 nov 2014, 22:55

emirzlaTu je napisao/la:Sloboda72,koliko faraon sad izdvaja za Slobodu(mislim na mjesecnom nivou)?Cito sam ovde da kanton nije dao marke za nas klub!!!A dadose rukometnoj reprezentaciji cenera glat...iako budzet u minusu strogom!
Opet da ima volje i komunikacije moze se tu dobrih sredstava namac(opstina i TK vlada).
Ja sam po Azmirovim rijecima skontao da grad ononsto da za stadion to kao racuna da je Slobodi dao a ustvari stadion vise nije u nasem vlasnistvu nego grada...sad nisam skontao razumio sam 300 hiljada nesto.malo vise sad ne znam za koliko..ali grad to raxuna kaonda Slobodi ide sto nema smisla

De ljudi u nedelju obavezno kakv link za tv ebem ja tu moja tv nemam to sve ostalo imam ali ne I to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 21 nov 2014, 23:10

SaltCityAttack je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Sloboda72,koliko faraon sad izdvaja za Slobodu(mislim na mjesecnom nivou)?Cito sam ovde da kanton nije dao marke za nas klub!!!A dadose rukometnoj reprezentaciji cenera glat...iako budzet u minusu strogom!
Ja sam po Azmirovim rijecima skontao da grad ononsto da za stadion to kao racuna da je Slobodi dao a ustvari stadion vise nije u nasem vlasnistvu nego grada...sad nisam skontao razumio sam 300 hiljada nesto.malo vise sad ne znam za koliko..ali grad to raxuna kaonda Slobodi ide sto nema smisla

De ljudi u nedelju obavezno kakv link za tv ebem ja tu moja tv nemam to sve ostalo imam ali ne I to
Tako sam i ja cuo da je mjesecna uplata 25 000 KM.Jbg,ako od tih para ide plate zaposlenicima stadiona onda je to veliko nista...stavice ti neko link na Fb...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 nov 2014, 23:22

Pa znam ali nema Sloboda vise nista s tim nije vise nas stadion njihov je ..sto to racunaju kao da daju Slobodi?..zaposlili su svoje ljude njima daju plate
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 21 nov 2014, 23:45

SaltCityAttack je napisao/la:Pa znam ali nema Sloboda vise nista s tim nije vise nas stadion njihov je ..sto to racunaju kao da daju Slobodi?..zaposlili su svoje ljude njima daju plate
Jeste al ne placamo vodu,struju,komunalije a sto je najvaznije ne placamo iznajmljivanje stadiona kao sto bi to morali raditi da je stadion striktno u vlasnistvu opstine/grada..Nabere se tu para,samo sto mi to nista ne vidimo i ne znamo..zivim za dan kad ce izaci neki izvjestaj kompletnih troskova,do u fening,od stanova za igrace,putnih troskova,goriva,hrane,plata,PIO,MIO i ostale gluposti da znam kako se i gdje trose pare..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 22 nov 2014, 09:32

Ja imam moja tv, al nisam do sad nikad gledo utakmicu na ovom njihovom programu..pa me zanima jel se placa 2 km gledanje danasnje utakmice?

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 22 nov 2014, 09:45

Lotus je napisao/la:Ja imam moja tv, al nisam do sad nikad gledo utakmicu na ovom njihovom programu..pa me zanima jel se placa 2 km gledanje danasnje utakmice?
Kad se plaća, traži od tebe da ukucaš pin :mrgreen:

Uglavnom se ne plaća . . .

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 22 nov 2014, 09:51

Tuzlak04 je napisao/la:
Lotus je napisao/la:Ja imam moja tv, al nisam do sad nikad gledo utakmicu na ovom njihovom programu..pa me zanima jel se placa 2 km gledanje danasnje utakmice?
Kad se plaća, traži od tebe da ukucaš pin :mrgreen:

Uglavnom se ne plaća . . .
Aha, ma vidio ja tamo na info od moja tv obavjestenje da je za utakmicu sar vs zelj placalo se pa konto da nece i danas..uredu hvala ti na odgovoru :)

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 22 nov 2014, 11:03

Jedno pitanje za ove koji su upoznati sa Fan Shopom Fukara
slika
Ova majica kod Ovčine "075", da li ima se uzet i koliko je kešovine.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 22 nov 2014, 11:03

Buraz,sutra je tekma,da ne cekas danas ;)

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 22 nov 2014, 11:25

klasik je napisao/la:Jedno pitanje za ove koji su upoznati sa Fan Shopom Fukara
slika
Ova majica kod Ovčine "075", da li ima se uzet i koliko je kešovine.
pp
:)

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 22 nov 2014, 11:31

SaltCityAttack je napisao/la: De ljudi u nedelju obavezno kakv link za tv ebem ja tu moja tv nemam to sve ostalo imam ali ne I to
Utakmica između Slobode i Sarajeva igra se u nedjelju od 13 sati uz direktan prijenos na Arena TV. Glavni sudac je Ognjen Valjić iz Banje Luke.

Tako kazu na klixu, a mislim da ces u tom slucaju onda moci pronaci neki stream Arene sport.
Jedan grad, jedna ljubav!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 22 nov 2014, 11:33

Nikakva arena jer arena prenosi danas derbi hercegovacki. ;)

moja tv prenosi mec sa tusnja :thumbup:

a bht borac- velez :salut:

@ salt jbg jarane i ja nisam nikako za ovo sto uvijek moja tv prenosi meceve, a ovaj bht je :puke:

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=54DC623A" onclick="window.open(this.href);return false;
04.10.2009 !!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 22 nov 2014, 11:44

sarajlija je napisao/la:Nikakva arena jer arena prenosi danas derbi hercegovacki. ;)

moja tv prenosi mec sa tusnja :thumbup:

a bht borac- velez :salut:

@ salt jbg jarane i ja nisam nikako za ovo sto uvijek moja tv prenosi meceve, a ovaj bht je :puke:

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=54DC623A" onclick="window.open(this.href);return false;
Moja tv i arena 5 ce vjerovatno prenositi tekmu
Pyro is not a crime !

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 22 nov 2014, 11:46

E nisam znao za tu arenu 5 da ce prenosit, onda je uredu ako imas te arene salt mozes prati mec ;)

@ THEC to je to :thumbup:
04.10.2009 !!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 22 nov 2014, 11:52

pitic je napisao/la:Čuda u fudbalu su moguća kaže Alfredo Acacio Casimiro.

Uozbilji se Portugalac, kasno se je sada vaditi na čuda protiv FKS. Nego reci da si svoje šanse za 3 boda prokockao protiv Mladosti, Zvijezde, Drine itd. itd.
Brate,ako je i rekao tako covjek nema potrebe toliko omalovazavati ljude i biti prepotentan.I mi smo prokockali jesenju titulu protiv Celika,Veleza,Travnika tako da bi nesto najgore bilo radi bahatosti izgubiti bodove.Naravno da bih i ja volio pobjedu i to ubjedljivu ali treba malo i realnosti.Ono sto me posebno raduje je da nema onog katastrofalnog prepucavanja koje je "krasilo" ranije derbije i zbog toga veliki respekt prema Fukarama i iskreno bih volio da imaju sto manje problema oko opstanka mada mislim,realno da nece doci u takvu situaciju,jer i vasim igracima treba malo samopouzdanja za dalji nastavak prvenstva da bi krenuli pravim putem,a nadam se da protiv nas nece podici to samopouzdanje,jer me toga malo strah
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Fukara1987tz
Kontakt:

Post Postao/la Fukara1987tz » 22 nov 2014, 12:09

Ado76 je napisao/la:
pitic je napisao/la:Čuda u fudbalu su moguća kaže Alfredo Acacio Casimiro.

Uozbilji se Portugalac, kasno se je sada vaditi na čuda protiv FKS. Nego reci da si svoje šanse za 3 boda prokockao protiv Mladosti, Zvijezde, Drine itd. itd.
Brate,ako je i rekao tako covjek nema potrebe toliko omalovazavati ljude i biti prepotentan.I mi smo prokockali jesenju titulu protiv Celika,Veleza,Travnika tako da bi nesto najgore bilo radi bahatosti izgubiti bodove.Naravno da bih i ja volio pobjedu i to ubjedljivu ali treba malo i realnosti.Ono sto me posebno raduje je da nema onog katastrofalnog prepucavanja koje je "krasilo" ranije derbije i zbog toga veliki respekt prema Fukarama i iskreno bih volio da imaju sto manje problema oko opstanka mada mislim,realno da nece doci u takvu situaciju,jer i vasim igracima treba malo samopouzdanja za dalji nastavak prvenstva da bi krenuli pravim putem,a nadam se da protiv nas nece podici to samopouzdanje,jer me toga malo strah
Prvak Zrinjski nije mogao uzeti bod ;) Znači čuda su moguća ;) Enjoy :guz: :opaopa: :tralala:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.