newton_heath_lyr je napisao/la:Vedator THE King.Janez je napisao/la:Napokon hvala Boguu !
Mirza car![]()
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
To sunce naše, srce mi ko džamija kad ga vidim ovako sretnog

Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Nakon 2 promasaja preko ibake za 3 iskljucio sam spavalo mi se ... Ima fazon sa tim mjesto mmislim da iz tog lijevog ugla najgori procenat trice ima znaci lijeva strana vrha reketa i sinoc je odatle 2 otvorene trice fulao. FIno je sto moze dogurat do 13 poena bez trojke ohrabrujuce svakako , dobro je da su i dobili jer ce ih veceras sas naguzit... Veceras mora popravit tricu slabo suta pravo u zadnje vrijeme.
Rastavit ce ih Spursi veceras preko 30 razlike
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mora da su pratili forum i zombije, pa odlučili se na ovo.Planetarno popularni restoran KFC otvara se u Sarajevu
- skyisthelimit
Momčiluk Plaminjo upada garantskyisthelimit je napisao/la:Djed Garnett odmara.
Znaci, Mirza u prvoj?Kevin Garnett is sitting out tonight's game as a rest day. It will be the first game he's missed this season.
Jedan grad, jedna ljubav!
Gifron je napisao/la:Znaci, Mirza u prvoj?Kevin Garnett is sitting out tonight's game as a rest day. It will be the first game he's missed this season.
on ili plumlee
nadamo se Mirza
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum.Čekamo naseg 
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Ako bog da Mirza večeras oko 30 poena.
- el-fighter
- Kontakt:
Mislim da je Mirza igrama u dvije zadnje utakmice zasluzio mjesto startera veceras, ali ipak mislim da ce Plumlee dobiti priliku. Sto kaze Edin Avdic: "volio bi da grijesim"
Mirza i veceras lagano iznad prosjeka.
Mirza i veceras lagano iznad prosjeka.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Osim Jacka i Mirze preostali dio klupe je ofanzivno pretanak ,nema ko donijeti poene ,tako da msm Plamli pocinje ali ce Mirza imati finu minutazu,mada bi ovo moglo u blowout veceras .
Takodjer mislim da Plumbiša pocinje
Do rekorda karijere noćas!Kevin Garnett will miss his first game of the season on Saturday to get some rest.
KG is averaging 22.8 minutes per game but he exceeded 30 minutes in Wednesday's triple-overtime loss, and it's not surprising to see the Nets give their veteran PF a night off. Mirza Teletovic should start in his place.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Evo clanak o Popovich-u i Mirzi od prosle godine. Spominjao se sinoc na forumu pa evo i malo opsirnije o svemu tome.
http://www.netsdaily.com/2013/2/7/39645 ... a-team-for
Jedan grad, jedna ljubav!
Houston je za njega najbolja opcija, imao bi 20+ minuta a u PO bi daleko dogurao
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Gifron je napisao/la:Evo clanak o Popovich-u i Mirzi od prosle godine. Spominjao se sinoc na forumu pa evo i malo opsirnije o svemu tome.
Pop zna! Nije dabe najbolji NBA trener svih vremena.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije da se hvalim,ali moje otkirce o tome je doslo cak i do Netsdaily-aDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Gifron je napisao/la:Evo clanak o Popovich-u i Mirzi od prosle godine. Spominjao se sinoc na forumu pa evo i malo opsirnije o svemu tome.
![]()
![]()
![]()
![]()
Pop zna! Nije dabe najbolji NBA trener svih vremena.