FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 22 nov 2014, 14:24

bijeljinski blizanci gube...dobro je...jos da sutra mi klepimo 3 boda i izadzemo iz opasne zone :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 22 nov 2014, 15:40

Bjezimo Radniku i Mladosti 2 odnosno 3 boda. Sutra bi X bio ravan pobjedi :mrgreen: :njanjanja:
075

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 22 nov 2014, 15:48

Na koji nacin izvuci x :D :D
Zlatan Nalić sin tuzlanski

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 22 nov 2014, 15:53

Nisi me razumio, mislio sam da bi X bio ravan pobjedi za Sarajevo :lol: :lol:
075

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 22 nov 2014, 16:06

TzBulevar87 je napisao/la:Nisi me razumio, mislio sam da bi X bio ravan pobjedi za Sarajevo :lol: :lol:
:thumbup: ...al nesto razmisljam,kad bi bio scenario ko danas u ZG-u da bi i do tri boda mogli :urnebes: :urnebes:

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 22 nov 2014, 16:08

Sad vidje trans na pasareli iznad juzne Svi na Sjever pa kontam nesto gdje su bili protiv veleza ili zvijezde...Ustvari koji sad pozivaju na Sjever, ovi sto su za da ili ovi drugi sto su za ne...Nista mi vise nije jasno...Cini mi se da je jedino jasno da niko nece kartu da kupi
& $ ?

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 22 nov 2014, 16:20

klma1 je napisao/la:Sad vidje trans na pasareli iznad juzne Svi na Sjever pa kontam nesto gdje su bili protiv veleza ili zvijezde...Ustvari koji sad pozivaju na Sjever, ovi sto su za da ili ovi drugi sto su za ne...Nista mi vise nije jasno...Cini mi se da je jedino jasno da niko nece kartu da kupi
Jucer ja bas pisem ovdje o transu, odmah mi za oko zapalo, ocito da euforije ima.

A zasto je jasno da niko nece da kupi kartu? Nisam pitao danas u cd shopu Mido kako ide prodaja, a jos prolazio kraj njega. :crazy:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 22 nov 2014, 17:14

Bio je trans na pasareli prije jos jedne ili dvije tekme osim ove.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 22 nov 2014, 17:29

emirzlaTu je napisao/la:Sloboda72,koliko faraon sad izdvaja za Slobodu(mislim na mjesecnom nivou)?Cito sam ovde da kanton nije dao marke za nas klub!!!A dadose rukometnoj reprezentaciji cenera glat...iako budzet u minusu strogom!
Opet da ima volje i komunikacije moze se tu dobrih sredstava namac(opstina i TK vlada).
Za FK Slobodu u Budžetu je određeno 8 000 km mjesečno to jest 96 000 km godišnje.Ovako je godinama.
J U Stadion Tušanj već 7 godina dobiva 25 000 km mjesečno ili 300 000 km godišnje.Kao da Abuzemzetom zaljevamo stadion. JU STADION ima 8 zaposlenih, 3 radnika i 5 guzičara( FARAONOVIH).

Traktorčić na stadionu ima 35.g.Ovi faraonovi parkiraju auta pred stadion pa pravac Tenis. Ma ubiše se ljudi od posla.

Kanton nikad (bilo sda, ili sdp), nije pomagao Slobodu.Kanton je "smrtna omča" oko vrata Tuzle.Oni daju "doplatke"za telad, prasad itd.Od njih ja ništa ne očekujem.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 22 nov 2014, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 22 nov 2014, 17:36

sloboda72 je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Sloboda72,koliko faraon sad izdvaja za Slobodu(mislim na mjesecnom nivou)?Cito sam ovde da kanton nije dao marke za nas klub!!!A dadose rukometnoj reprezentaciji cenera glat...iako budzet u minusu strogom!
Opet da ima volje i komunikacije moze se tu dobrih sredstava namac(opstina i TK vlada).
Za FK Slobodu u Budžetu je određeno 8 000 km mjesečno to jest 96 000 km godišnje.Ovako je godinama.
J U Stadion Tušanj već 7 godina dobiva 25 000 km mjesečno ili 300 000 km godišnje.Kao da Abuzemzetom zaljevamo stadion. JU STADION ima 8 zaposlenih, 3 radnika i 5 guzičara( FARAONOVIH).

Traktorčić na stadionu ima 35.g.Ovi faraonovi parkiraju auta pred stadion pa pravac Tenis. Ma ubiše se ljudi od posla.
Zalosno brate,hvala na info...trebalo bi i nacelnika prozvat,pardon gradonacelnika.
Joj brate ubi traktor ne zemo se sjedit :D

A to za novi budzet,jbg trebamo se potrudit...sto ti predlazes,al kod nas ni raja nije informisana nit se interesuje.Da ti nisi postavio ja nebi znao da mogu uticat na neke stvari.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 22 nov 2014, 18:01

emirzlaTu je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:

Zalosno brate,hvala na info...trebalo bi i nacelnika prozvat,pardon gradonacelnika.
Joj brate ubi traktor ne zemo se sjedit :D

A to za novi budzet,jbg trebamo se potrudit...sto ti predlazes,al kod nas ni raja nije informisana nit se interesuje.Da ti nisi postavio ja nebi znao da mogu uticat na neke stvari.
Tako je, ovo od četvrtka je nacrt Budžeta Grada Tuzle.Sada nastupa vrijeme da ih uvjerimo ili ne, da je Sloboda IME u ovom GRADU.Ukoliko faraon i svita mu ostanu pri stavu da Slobodu treba ugasiti a omladinki pogon spojiti sa Mramorom( ofk sloboda- Mramor ili FK Mramor -Ofk Sloboda), I GURNUTI tog frankeštajna u 2. Federalnu onda ćemo imati novu situaciju .Ja to nemogu i ne želim zamislit.
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 nov 2014, 18:12

Zodiac je napisao/la:Bio je trans na pasareli prije jos jedne ili dvije tekme osim ove.
bude parola sa pozivom na sjever vise puta u sezoni..odakle vam da je samo sad....ove polusezone najmanje 3,4 puta je bila na juznoj pasareli :?

sta rec za sutrasnju tekmu...za nas je jedino dobro sto je vecina pita vec upisala 3 boda...i sto bandic brani,naravno :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 22 nov 2014, 18:15

Ljudi jel ko zna u kakvom je stanju teren :?:

I da li je krenula opšta mobilizacija u Tuzli :?: :mrgreen:
SRETAN BROJ - 1725

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 22 nov 2014, 18:22

"Ako hoćemo da pobijedimo ne smijemo da izgubimo, a dobar je i bod." - SSP :mrgreen:

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 22 nov 2014, 18:44

staragarda je napisao/la: bude parola sa pozivom na sjever vise puta u sezoni..odakle vam da je samo sad....ove polusezone najmanje 3,4 puta je bila na juznoj pasareli :?
Pa i govorim da je primjetna povecana posjecenost na sjeveru...Sve vise i vise navijaca dolazi da iskaze podrsku najdrazem klubu u njihovoj prvoj sezoni nakon povratka u Premijer ligu...
Iako Sloboda mozda nema dobru ekipu vidi se da se igraci trude a i navijaci dolaze u rijetko vidjenom broju...SIguran je znak da tuzlanskoj publici nedostaju utakmice i mogucnost da vidi nase najbolje klubove, Zelju, Sarajevo, Siroki, Zrinjski i Borac..Hahahahahahahaha....Izgubili par utakmica i nidje nikog...Odoh ja na zapad...Ne dam pare...Predsjednik se kocka...Igraci su odron...Sramota...To je samo dio izjava posjetitelja naseg stadiona, pa kontam mozda je bolje da ponovo ispadnemo pa da par godina budemo ono medju najboljim u prvoj ligi federacije i kurc..o se kako smo jaki. I zamalo ne uđemo u Premijer ligu...I vuk sit i ovce na broju...

Da dopunim, evo naka djecu bubnjaju nesto pred zgradom biva vjezbaju za sutra...
& $ ?

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 22 nov 2014, 19:18

A to za novi budzet,jbg trebamo se potrudit...sto ti predlazes,al kod nas ni raja nije informisana nit se interesuje.Da ti nisi postavio ja nebi znao da mogu uticat na neke stvari.[/quote]

Tako je, ovo od četvrtka je nacrt Budžeta Grada Tuzle.Sada nastupa vrijeme da ih uvjerimo ili ne, da je Sloboda IME u ovom GRADU.Ukoliko faraon i svita mu ostanu pri stavu da Slobodu treba ugasiti a omladinki pogon spojiti sa Mramorom( ofk sloboda- Mramor ili FK Mramor -Ofk Sloboda), I GURNUTI tog frankeštajna u 2. Federalnu onda ćemo imati novu situaciju .Ja to nemogu i ne želim zamislit.[/quote]

Dali bi smio da se igra sa tim stvarima,al poznavajuci nas i nasu letargicnost,vrlo moguce!!!
Treba izvrsit pritisak...pokrenut pricu preko UG pa do Tusnja,pa i ulice(mirno i dostojanstveno),al cudni smo mi,sve da nam neko drugi zavrsi nase probleme.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 22 nov 2014, 19:32

Sad pricam sa momkom (poznanik iz gym-a), igra u OFK Tuzla, a brat mu igra lijevo krilo u Slogi Simin Han, kaze gledao tekmu protiv Slobode i bili ljubi prilicno bolji od nas, zalosno kako smo lose izgledali na terenu.
Kaze, izmedju ostalog, kako Satketovog ''Karlosa'' su prije par godina dosli da gledaju iz Red Bulla i da sada, mozda, postoji mogucnost da ode tamo. Povrijedjen je valjda, pa ako nista ne bude od tog odlaska u inostranstvo, onda ce ostati u Slobodi.
Eto, info iz prve ruke. Mada, ja ni sebi vise ne vjerujem otkad sam se uhvatio u lazi. :D
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 22 nov 2014, 19:40

citam na jednom portalu da je obavljen sastanak sa starom gardom i fukarama,te da su obecali fer i korektno ponasanje i navijanje..dogovoren valjda unosenje jednog veceg transparenta..sta li pise. :mrgreen:
na terenu se manje vise sve zna..nadam se punom sjeveru,svi ko jedan,makar dernek na tribinama da napravimo
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 22 nov 2014, 19:50

hajde braco jos jednom,samo jos jednom jace nego ikada,u inat dusmanima :!: :twisted:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 22 nov 2014, 19:54

hajmo jedan povratak otpisanih...jurissss :njanjanja: :njanjanja: :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.