Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

MUFC

Re: FC Manchester United

Post Postao/la MUFC » 21 mar 2010, 20:15

ensadek je napisao/la:
MUFC je napisao/la:
ensadek je napisao/la:Kiksaćete vi protiv sitija u gostima i eto arsenala na prvo mjesto.Živi bili,pa vidjeli
A ti to bacas kasike pa znas ! De mi majketi reci hocel biti para a mene u sljedecem periodu kad se vec bavis tim !
Para nema,može bit bidne,al para nema.

banka je bankrotirala para nema ! :D
I'm An FC Fan !!!

Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 mar 2010, 20:18

ensadek je napisao/la:Kiksaćete vi protiv sitija u gostima i eto arsenala na prvo mjesto.Živi bili,pa vidjeli
Arsenal kiksa vec u sljedecoj protiv Birminghama. 8-)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 21 mar 2010, 20:20

MUFC je napisao/la:With two top sides, it is always the little things which are the difference, and they were the better in these. @ Rafael Benitez

dovoljno da se usutkaju tzv liverpool supporters .

mozda,al samo oni koji jos vjeruju onome sto rafa kaze :mrgreen:

iskreno,meni je vise krivo sto nas je onaj webb zeznuo,nego sto ste vi pobijedili..vala cu ga zapamtit do kraja zivota,dabogda u ferhadiji cipele cistio prolaznicima :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 21 mar 2010, 22:04

reds_forever je napisao/la:
MUFC je napisao/la:With two top sides, it is always the little things which are the difference, and they were the better in these. @ Rafael Benitez

dovoljno da se usutkaju tzv liverpool supporters .

mozda,al samo oni koji jos vjeruju onome sto rafa kaze :mrgreen:

iskreno,meni je vise krivo sto nas je onaj webb zeznuo,nego sto ste vi pobijedili..vala cu ga zapamtit do kraja zivota,dabogda u ferhadiji cipele cistio prolaznicima :D
Da te pitam, kakav imas komentar na Caraghera cijeli mec ubi covjek.. i svaki put ulazi u svadju sa webom kako svira faul ili slicno... trebalo je i njemu pokazati put u svlacioniocu...
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 mar 2010, 23:00

Ma meni je najludji lik onaj Mascherano. Frajer ima zuti a protestuje kod svake sitnice. Sjecam se kad je tako dobio crveni na Old Traffordu prije par sezona.

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 22 mar 2010, 00:14

danas najslabije ocijenjeni igrac nani premda nije lose odigrao. johnson je imao dosta problema sa njim.
drugi najslabije ocijenjeni je carrick. nisam vidio sastave danas pa do 20-te minute nisam ni skontao da ovaj igra.
najbolji fletcher i park sasvim zasluzeno

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 mar 2010, 01:19

neno#4 je napisao/la:ne volim manchester,ali nemojte ga potcjenjivati posebno velikog fergia,oporavio se od cantone,keanea,beckhama,cola,yorka,nistelrooya, oporavit ce se on i od ovoga....zato sto je to sistem,timska igra,sada ce da gurne nanija umjesto ronalda,vidjet cete da nece biti los ni ove a one tamo sezone ce da bude pravi....nikada ali nikada velikog ne smijes potcijeniti,jer pravis katastrofalnu gresku........

ovo sam napisao na temi o liverpoolu prije jedno 10-tak dana,polahko se obistinjuje.....fergie ce sve to da poslozi....

davno nekada napisano i kao sto sam obecao sebi uvijek cu da se citiram....jer ja sam bio ubijedjen a i dalje sam da ce man utd da osvoji titulu premiershipa.....volio sam da vidim sudar man utda i barse u cetvrtfinalu ili makar polufinalu, ubijedjen sam da ne bi dobila barsa to.......al' dosao je bayern tim za koji navijam i haj ako ispadnu makar znam da je ispao od prave ekipe.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 22 mar 2010, 01:36

neno#4 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:ne volim manchester,ali nemojte ga potcjenjivati posebno velikog fergia,oporavio se od cantone,keanea,beckhama,cola,yorka,nistelrooya, oporavit ce se on i od ovoga....zato sto je to sistem,timska igra,sada ce da gurne nanija umjesto ronalda,vidjet cete da nece biti los ni ove a one tamo sezone ce da bude pravi....nikada ali nikada velikog ne smijes potcijeniti,jer pravis katastrofalnu gresku........

ovo sam napisao na temi o liverpoolu prije jedno 10-tak dana,polahko se obistinjuje.....fergie ce sve to da poslozi....

davno nekada napisano i kao sto sam obecao sebi uvijek cu da se citiram....jer ja sam bio ubijedjen a i dalje sam da ce man utd da osvoji titulu premiershipa.....volio sam da vidim sudar man utda i barse u cetvrtfinalu ili makar polufinalu, ubijedjen sam da ne bi dobila barsa to.......al' dosao je bayern tim za koji navijam i haj ako ispadnu makar znam da je ispao od prave ekipe.....
A ti si onaj sto se volis cesto citirati... :) Vjeruj da bih i ja tebi volio uzvratiti superlativima na racun Bayerna, al' brat bratu ne mogu da kazem nesto sto ne mislim... u svakom slucaju neka pobjedi ko vise pokaze, a ja smatram da ce to biti United... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 mar 2010, 01:41

ja se pitam gdje je neno :lol: odavno ga nije bilo sa ovim postom. :mrgreen:
neka, neka...da vide manchesterovci da ima i realnih navijaca bayerna.

ps: bojim se neno da ce ti biti ovo jedan od zadnjih citata, nakon predstojeceg okrsaja.
vidjeces da si sam sebe lagao. :mrgreen:

ipak sam ja realniji od tebe. :?
Vom Jäger zum Gejagten

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 22 mar 2010, 08:10

sakho je napisao/la:aaaaa zalite se losseri, nemojte srat da nije zasluzeno, kad JEST, dosli jednom do gola i dali gol i hoce pobjedu, mrs kuci!!
Svaka cast momcima, vrlo teska utakmica, osjeti se ona napetsot derbija, i naravno da je teze igrati, penal nije trebao biti to je istina, ali nije ni namjerna pogreska kao sto kazu ovi usrani navijaci liverpoola!
haha slabo mi se naigrao torres :lol: :lol: onaj gol dade zbog pogreske carricka, koji je i najlosiji bio danas po meni u manchesteru, Vidic nije trebao dobiz zuti, Torres= najveca picka na svijetu, je... mu sve usrano baca se ko hajvan nidje faula i jos se ljuti poslije ccc, a ono "nabijanje" bijele tacke :evil: dabogda nogu slomio, nisam nikom to pozelio al njemu zelim pffff sroljo loserpoolski!

Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road

Glory glory Manchester United, crknite dusmani :D :D I da Phill jackson idi na temu i to tvoje **** YYYYYYYYYY

Svasta!!!
Navijaci velikog kluba MORAJU biti veliki.
A zečiti nekom igracu da slomi nogu - e to kolega nije veliko, to se zovu niske strasti i mrznja...
Procitaj moj post gore, vidjeces da sam napisao da ste zasluzeno pobijedili i pored onog "penala". E to je druze VELIKO!!!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 22 mar 2010, 11:31

Trasimaco je napisao/la:Izgleda da Bayern proganjaju demoni proslosti. :lol: Dan nakon sto su u LP izvukli United, gube na isti nacin kao i finale LP. Zar je bas toliki strah prisutan? :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:

Manchester ce kljucnu utakmicu igrat sa gradskim rivalom. Ako to pobjedi, titula je sigurna. Cudno mi je sto se Arsenal ovako dobro drzi. Ali, pomutit ce njima Barsa pamet :mrgreen: . Celsi pritisle godine, vidi se da su igraci umorni i fizicki i psihicki. Anceloti je doveden da bude grobar :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 mar 2010, 11:52

Isnar je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

A ti si onaj sto se volis cesto citirati... :) Vjeruj da bih i ja tebi volio uzvratiti superlativima na racun Bayerna, al' brat bratu ne mogu da kazem nesto sto ne mislim... u svakom slucaju neka pobjedi ko vise pokaze, a ja smatram da ce to biti United... ;)
da da taj sam sto je vecinom upravu :D :D :D :D

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 mar 2010, 12:08

geronimo je napisao/la:ja se pitam gdje je neno :lol: odavno ga nije bilo sa ovim postom. :mrgreen:
neka, neka...da vide manchesterovci da ima i realnih navijaca bayerna.

ps: bojim se neno da ce ti biti ovo jedan od zadnjih citata, nakon predstojeceg okrsaja.
vidjeces da si sam sebe lagao. :mrgreen:

ipak sam ja realniji od tebe. :?
moj gero ovo sam ja napisao kada je 95 posto foruma govorilo da je man utd propao, da nema nista od njih....cak znam licno jednog clana foruma koji me ubjedjivao u to danima, ali ispalo je kako je ispalo......ja se samo bojim da ne bude sve u prvoj tekmi gotovo, jer realno prejaki su, ali nek budu dobre tekme i nek pobijedi bolji....

Ostalo je samo ime.....

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 22 mar 2010, 12:13

neno#4 je napisao/la:ja se samo bojim da ne bude sve u prvoj tekmi gotovo
To bi bilo najbolje. Oba tima imaju prejake susrete između te dvije utakmice. Neka United sve rijesi u Minhenu i da svi sretni i zadovoljni mogu da se posvete ligi. :mrgreen: Sto manje napora i umora, to bolje.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 mar 2010, 13:38

Cestitam na zasluzenoj pobjedi !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 22 mar 2010, 18:46

..... . . . . . /¯/)
. . . . . . . ./¯ ./
. . . . . . . /. . /Ljubomorne Duse
. . . . /¯`/'. .'/¯¯/Mogu da Nam
. . . /'/. /. . /. . /. /¯\ Puse
. . .('(. . . . . .¯/'. .')
. . . \. . . . . . . . .'. ./
. . . . \'.............../
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Giggs11
Kontakt:

Post Postao/la Giggs11 » 22 mar 2010, 18:52

Trasimaco je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:ja se samo bojim da ne bude sve u prvoj tekmi gotovo
To bi bilo najbolje. Oba tima imaju prejake susrete između te dvije utakmice. Neka United sve rijesi u Minhenu i da svi sretni i zadovoljni mogu da se posvete ligi. :mrgreen: Sto manje napora i umora, to bolje.
Nebi bilo dobro za Man Utd da idi u Minchenu napadacki...Poslije Bayerna ide Chelsea i tu treba dobiti ali nemoze se dobit ako ces u Minhenu ici da odma rjesi se Bayerna da nemaju posla u Manchesteru..Bolje bi bilo za njih da dadnu gol a kasnije da igraju laganije i ako se otwori kakwa kontra zabije se jos jedan gol i et ti mirna zawrsnica...27,30 marta i 03 aprila igraju se utakmnice...Bolton treba da lagano dobijemo a Chelsea ce biti teze...Pa sta bude nek bude

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 mar 2010, 19:01

Ferguson: Parka sam doveo zbog nogometne inteligencije

Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson je odbacio tvrdnje kako je južnokorejskog reprezentativca Ji-Sung Parka kupio samo kako bi povećao prodaju suvenira na Dalekom Istoku.

Park je stigao u United 2005. godine iz PSV-a za 4,5 milijuna eura, a mnogi su u prvom trenutku, pa i dugo nakon toga, smatrali kako je taj transfer obavljen radi marketinga, a ne radi nogometnih razloga.

U posljednje dvije godine Park je utišao sve kritičare, a ponovno je bio ključan u pobjedi protiv Liverpoola, u kojoj je postigao pobjednički gol i, kao i uvijek, vrijedno radio cijelu utakmicu.

Park je ove sezone postao jako važan član momčadi Alexa Fergusona, a iako mu je jučerašnji gol bio tek treći u sezoni, i prethodna dva su stigla u važnim utakmicama protiv Arsenala i Milana.

Ferguson tvrdi kako je Parka doveo iz PSV-a jer je prepoznao njegovu nogometnu inteligenciju, koja dolazi do izražaja posljednjih tjedana. Jučer je igrao u veznom redu pored Michaela Carricka i Darrena Fletchera, a usput je pomagao i Wayneu Rooneyu u napadu, dok je protiv Milana u potpunosti zasjenio Andrea Pirla.

"Ne slažem se da je Park doveden zbog prodaje majica. Kada sam ga 2005. godine gledao u polufinalnoj utakmici Lige prvaka u dresu PSV-a, pomislio sam kako je to igrač koji poznaje nogomet. On je inteligentan i discipliniran i može igrati na različitim pozicijama. O tome nisam imao nikakvih dvojbi. Neki će uvijek govoriti o stvarima poput prodaje majica, ali to bi se moglo govoriti o svakom igraču kojeg dovedete." rekao je Ferguson.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 22 mar 2010, 19:20

Giggs11 je napisao/la:Nebi bilo dobro za Man Utd da idi u Minchenu napadacki...Poslije Bayerna ide Chelsea i tu treba dobiti ali nemoze se dobit ako ces u Minhenu ici da odma rjesi se Bayerna da nemaju posla u Manchesteru..Bolje bi bilo za njih da dadnu gol a kasnije da igraju laganije i ako se otwori kakwa kontra zabije se jos jedan gol i et ti mirna zawrsnica...27,30 marta i 03 aprila igraju se utakmnice...Bolton treba da lagano dobijemo a Chelsea ce biti teze...Pa sta bude nek bude
Mislio sam na to da Bayern prepusti tu utakmicu kako bi se oba tima mogla posvetiti ligi. To je bila sala. :mrgreen:
Mirza_Hordas je napisao/la:Ferguson: Parka sam doveo zbog nogometne inteligencije

Park je te sezone mislim bio u idealnom timu LP. Nije on samo tako bezveze kupljen. Inace, kad sad vidim koliko malo su neki igraci placeni, a toliko znace klubu, Real Madrid mi je jos vise smijesan. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 mar 2010, 22:13

Ma necemo ni protiv Boltona lahko. To je ipak lokalni derbi i za njih najveca tekma sezone. A ekipa Owena Coylea nas je vec jednom pobjedila ove sezone (Burnley) tako da treba bit oprezan. Sve su gostujuce utakmice vrlo teske pred kraj sezone jer se ovi na papiru najslabiji bore za zivot i znaju da moraju uzimat poene na svom. Vidjeli ste Wolvesa u prosloj gostujucoj tekmi sto nas namuci.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.