RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Nije lose. Mozemo puno puno bolje, ali rezultat je nas.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Bravo Rođeni, zaslužili ste, bolji ste bili! Najgori igrač vam postiže gol, usro je sve napade. 

Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 22 nov 2014, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Idemo po drugiiiiiiiiiiiiiiii Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Borac je preloša ekipa. Neću da pametujem previše, vodimo, ali može se puno više uraditi u napadu uz malo vizije. I grubi smo, nema potrebe za tim. Bezveze ćemo fasovati crveni pa belaj, i sad imam traume od Sarajeva. 

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Koja je ovo vasa utakmica u ovoj sezoni, da povedete prvi na gostovanju?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Bravo za Barisica a i za Dinu.Dobro stojimo na terenu,ali se vidi da imamo problema u zavrsnici.Dobro Feja rece moramo pojacati pritisak u drugom poluvremenu ne sijemo se povuci nakon gola.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
sarajevo; zavrsilo 1-1 stim da smo kraj prvog i citavo drugo igrali sa igracem manjeMCMXLVI je napisao/la:Koja je ovo vasa utakmica u ovoj sezoni, da povedete prvi na gostovanju?
sloboda; isto zavrsilo 1-1
i evo sad borac i zavrsit ce 0-2!

Zanimljivomikki21 je napisao/la: sarajevo; zavrsilo 1-1 stim da smo kraj prvog i citavo drugo igrali sa igracem manje
sloboda; isto zavrsilo 1-1
i evo sad borac i zavrsit ce 0-2!

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Kraj dvojice on skace hebote zivot:evil:
Misliš li još tako? Niste se sa loptom sastavili u drugom poluvremenu, "ubiše vas"!Goodison je napisao/la:Borac je preloša ekipa.![]()

Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 22 nov 2014, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
I opet glavom sam Grujic 

Pose*em se ja na ovakvu ligu.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
**** mu mater sudijsku i jos se na kraju krsti.DaBogda nikad vise ne sudio ni jednu utakmicu.

Ovog kretena haurdica odmah otjerati.Koja kolicina gluposti dva crvena u 95' minutu.Hvala bogu pa je kraj ovoj muci .
Pozdrav raja, sta je ovo majke ti?
Zasto nije igrao Skaljic od pocetka? Odakle Kodre? Zato smo i primilii one golove glavom kad nam je prosjecna velicina igraca metar i pol. Skaljic je trebao od pocetka igrati unijeti sigurnost u odbranu a Zolj umjesto Kodre.
Sami sebe ponovo pobijedili, nema ovdje ekipe majke mi moje.
Zasto nije igrao Skaljic od pocetka? Odakle Kodre? Zato smo i primilii one golove glavom kad nam je prosjecna velicina igraca metar i pol. Skaljic je trebao od pocetka igrati unijeti sigurnost u odbranu a Zolj umjesto Kodre.
Sami sebe ponovo pobijedili, nema ovdje ekipe majke mi moje.
Mislim. Ljudi namjestili tekmu i to je to. Gubavci i jedni i drugi, smeće, fuj.Adviser je napisao/la:Misliš li još tako? Niste se sa loptom sastavili u drugom poluvremenu, "ubiše vas"!Goodison je napisao/la:Borac je preloša ekipa.![]()
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
emil02in je napisao/la:Ovog kretena haurdica odmah otjerati.Koja kolicina gluposti dva crvena u 95' minutu.Hvala bogu pa je kraj ovoj muci .
otjerat ovE (ZNAMO KO SU) sto svako drugu tekmu dobijaju crveni "kako SLUCAJNO" SIGURNO IMA NEGDJE NA KALDIONICI pa se izvlaze mamu im prodanu i glupu i supacku hinjavu bezobraznu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ODMAH SVE OTJERAT SVE !!!!!!!!!!!!!!!! PA LOKOMOTIVA BI SACUVALA O:1 NAMA SE SVAK MOZE I ZNA ZATVORIT samo mi nikom ne mozemo nit znamo
SRAMOTNO PONASANJE POJEDNIACA a i trener nam je k*rcina velika vidim kako zna tatkticki u pm,a il je on retardinjo il su igraci retardirani pa ne znaju odgovroit izvrsit zadatak suma sumarum MI SMO K*TAAA I BICEMO UVIJEK DOK SE NESTO DRASTICNO NE PROMIJENI
Željni ste natopljenih crvenih dresova znojem ? Pa hajde večeras u 8 u Sjevernom u sali, ulaz slobodan.
Dolazak gostujucih navijaca, idemo pokazati šta je Mostar, povedite sve živo i mrtvo
Borba za sami vrh tabele !
Dolazak gostujucih navijaca, idemo pokazati šta je Mostar, povedite sve živo i mrtvo

Borba za sami vrh tabele !
ja koji sam smiren ću reći ovo: SRAMOTA.
ČAO evropa i to definitivno. Prvo gospodo završiti pomoćni teren, pa tek onda ostalo.
Na proljeće praviti ekipu za novu sezonu i početi gurati NAŠU DJECU, tj. perspektivne juniore, a na zimu otjerati one skupe igrače i one koji su pokazali 0, kako bi se uštedjelo na novcu.
TANOVIĆU ako nisi ćorav, a valjda nisi otjeraj TRUHLE...
Blagojević
MAJSTOR ZANATA, njemu dati dugogodišnji ugovor i na njemu praviti novu ekipu
Haurdić i sličmi njemu RAUS AUS VELEŽ.

ČAO evropa i to definitivno. Prvo gospodo završiti pomoćni teren, pa tek onda ostalo.
Na proljeće praviti ekipu za novu sezonu i početi gurati NAŠU DJECU, tj. perspektivne juniore, a na zimu otjerati one skupe igrače i one koji su pokazali 0, kako bi se uštedjelo na novcu.
TANOVIĆU ako nisi ćorav, a valjda nisi otjeraj TRUHLE...
Blagojević

Haurdić i sličmi njemu RAUS AUS VELEŽ.

Kad sam tjer'o Haurdica.. Impresije o utakmici cu ostaviti za sebe. Veceras idem gledat' one koji znaju cijenit' dres Veleza. Dok je ovakva igra na terenu, puca mi qrac za ove placenike.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.