FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Dokle će Schalke dogurati u EL?

Neće proći grupnu fazu
5
8%
1/16 finala
4
7%
1/8 finala
11
19%
1/4 finala
10
17%
1/2 finala
4
7%
Finale
2
3%
Schalke osvaja titulu!
23
39%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2010, 17:06

Rakitić nije meni nikada bio dobar igrač, ali eto, zabio je iz penala. Još se jednom pokazuje vrijednost jednoga trenera, te da sa vrhunskom spremom igrača jedna malo solidnija ekipa može dosta toga. Ne umanjujem ja vrijednost Schalkea, ali na početku sezone uspoređujući kupnju igrača njih i ostali kao Werder, Bayern, Hsv, Wolfsburg, nisu bili nešto. A i sada im je ekipa solida i ništa više. Projekat Magatha je počeo, i vidi se kvalitet već u prvoj sezoni.

2:2 ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 mar 2010, 17:09

:| :| ma znao sam da ce kaznit onaj promasaj...sa linije spasi onaj majmun..i kazna..jos sad i precka..

e srece :(
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 21 mar 2010, 19:33

Ne mogu da vjerujem! Pa onaj Hamburg svu sreću iz Euro League prenese na ovu utakmicu ccc. Prvo na sreću prođu protiv PSV-a i Anderlecht-a pa i najslabijeg protivnika dobiju u 1/4 finalu i sad ova utakmica. Najradije bih sad ovdje postavio onaj klip golmana Werdera na tribinama nakon duela sa HSV-om. Šta je, tu je. I jedan bod je ok. Za neke forumaše je Schalke i dalje ekipa na nivou naše lige (iako su proteklih nekoliko sezona uvijek bili među top 4, osim prošle) a Hamburg i Bayern najbolji i najjači klubovi na planeti. Pa neka im i bude.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 mar 2010, 19:54

Zdena04 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem! Pa onaj Hamburg svu sreću iz Euro League prenese na ovu utakmicu ccc. Prvo na sreću prođu protiv PSV-a i Anderlecht-a pa i najslabijeg protivnika dobiju u 1/4 finalu i sad ova utakmica. Najradije bih sad ovdje postavio onaj klip golmana Werdera na tribinama nakon duela sa HSV-om. Šta je, tu je. I jedan bod je ok. Za neke forumaše je Schalke i dalje ekipa na nivou naše lige (iako su proteklih nekoliko sezona uvijek bili među top 4, osim prošle) a Hamburg i Bayern najbolji i najjači klubovi na planeti. Pa neka im i bude.
Kolega sta smo to danas nervozni. :D :D Znas onu kako se kaze da se najbolje braniti oruzijem koje koristi tvoj protivnik i danas je to Labbadia uradio. :D :D
Eh sreca je hebena stvar, sada mozda znas kako se Adnan24 osjecao kada ste iz jedne prilike pobjedili na Westfallenu, ili kako navijaci Nuernberga kada ste opet dobili utakmicu, i ako je Nuerneberg bio bolji, prilika Charisteasa. :D :D
Za nas koji licno volimo Njemacki fudbal i koji sino zelimo tu cetvrtu poziciju, odnosno jos jednog predstavnika u LP, Bayern i Hamburg jesu klubovi koji su najbolji, odnosno donose joj najvise dobrog, naravno jos tu treba dodati smetljare (Bremen).
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 mar 2010, 21:05

amerosm je napisao/la: Kolega sta smo to danas nervozni. :D :D Znas onu kako se kaze da se najbolje braniti oruzijem koje koristi tvoj protivnik i danas je to Labbadia uradio. :D :D
Eh sreca je hebena stvar, sada mozda znas kako se Adnan24 osjecao kada ste iz jedne prilike pobjedili na Westfallenu, ili kako navijaci Nuernberga kada ste opet dobili utakmicu, i ako je Nuerneberg bio bolji, prilika Charisteasa. :D :D
Za nas koji licno volimo Njemacki fudbal i koji sino zelimo tu cetvrtu poziciju, odnosno jos jednog predstavnika u LP, Bayern i Hamburg jesu klubovi koji su najbolji, odnosno donose joj najvise dobrog, naravno jos tu treba dodati smetljare (Bremen).
Ko o cemu,"Schalke o sreci" :shock: ...naravno da se mora nesto i vratiti(bar dio)...Schalke ce zavrsiti drugi i to je njima vrh vrhova...svejedno nisu navikli na vise

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 21 mar 2010, 21:17

adnan24 je napisao/la:
amerosm je napisao/la: Kolega sta smo to danas nervozni. :D :D Znas onu kako se kaze da se najbolje braniti oruzijem koje koristi tvoj protivnik i danas je to Labbadia uradio. :D :D
Ko o cemu,"Schalke o sreci" :shock: ...naravno da se mora nesto i vratiti(bar dio)...Schalke ce zavrsiti drugi i to je njima vrh vrhova...svejedno nisu navikli na vise
neka ste vi navikli,zadnjih 10 godina neznam da ste u Evropu izasli aj ne kaki majketi...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 21 mar 2010, 21:20

polako ljudi jos jedan tezak mec je iza nas malo po malo sace i Bayern doci ;)...skupilo smo do sada solidna 4 boda a sada jos 6 iz ove dvije teske tekme pa onda laganica privodit kraju za to dugo cekano 1. mjesto već 50 godina :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 mar 2010, 21:49

Hamo je napisao/la:polako ljudi jos jedan tezak mec je iza nas malo po malo sace i Bayern doci ;)...skupilo smo do sada solidna 4 boda a sada jos 6 iz ove dvije teske tekme pa onda laganica privodit kraju za to dugo cekano 1. mjesto već 50 godina :)
Planiras protiv Bayerna 3 boda? :o :o 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 mar 2010, 22:00

omerbavarac je napisao/la:
Hamo je napisao/la:polako ljudi jos jedan tezak mec je iza nas malo po malo sace i Bayern doci ;)...skupilo smo do sada solidna 4 boda a sada jos 6 iz ove dvije teske tekme pa onda laganica privodit kraju za to dugo cekano 1. mjesto već 50 godina :)
Ako neko ide na titulu sto i je realno po bodovima i plasmanu i jos ocekuju Bayern kod kuce normalno da ce planirati tri boda.
Sve ostalo onda nebi bilo normalno. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 mar 2010, 22:04

ma zna to omer, samo malo zadirkuje. ;)

20:15 ARD
Sportschau live:
DFB-Pokal Halbfinale
FC Schalke 04 - Bayern München

prva runda...gong 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 21 mar 2010, 22:07

naravno :D

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 mar 2010, 22:48

Hamo je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:
neka ste vi navikli,zadnjih 10 godina neznam da ste u Evropu izasli aj ne kaki majketi...

Buhahaha...Mi napravimo post od 6-7 godina pa se onda opet uozbiljimo...kod vas je nesto slicno ali vi brojite u desetljecima...uostalom,sta je to Schalke postigao znacajno u posljednjih 10 godina...jedino ono cetvrtfinale LP je vrijedno pomena

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2010, 23:34

geronimo je napisao/la:ma zna to omer, samo malo zadirkuje. ;)

20:15 ARD
Sportschau live:
DFB-Pokal Halbfinale
FC Schalke 04 - Bayern München

prva runda...gong 8-)

Ako Bog da pobjeda.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 mar 2010, 23:42

harishp je napisao/la:
Ako neko ide na titulu sto i je realno po bodovima i plasmanu i jos ocekuju Bayern kod kuce normalno da ce planirati tri boda.
Sve ostalo onda nebi bilo normalno. 8-)
E to drugo, nije normalno. :D :D
Protiv Bayerna niko ne smije unaprijed upisivati bodove, a u komentaru vjernog navijava plavaca bodovi su vec upisani. Da se ne oklizne??
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 mar 2010, 00:00

I ti bi da ti je magath na klupi.
Zna vas ko' prebijenu paru.Vrlo lako da prodjete ko Svabski MC Donalds protiv Werdera prosle godine.
I kucu i imanje izgubiti. :mrgreen:
Ovi nemaju sta izgubiti a dobitak je ogroman ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 mar 2010, 00:20

harishp je napisao/la:I ti bi da ti je magath na klupi.
Zna vas ko' prebijenu paru.Vrlo lako da prodjete ko Svabski MC Donalds protiv Werdera prosle godine.
Izgubiti mogu itekako. Ne osvajanje niti jednog trofeja dovodi do naglog pada pa mozda cak i do stecaja, a znamo u kakvoj je Schalke situaciji. U tom slucaju jedino rjesenje je prodaja najboljih igraca.
U kupu se mogu nadati necemu, jer Bayern na to ne cilja previse, ali u Ligi mogu zaboraviti na 3 boda. Sto je Bayern gubio, gubio je. :D

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 22 mar 2010, 08:31

harishp je napisao/la:I ti bi da ti je magath na klupi.
Izgubiti mogu itekako. Ne osvajanje niti jednog trofeja dovodi do naglog pada pa mozda cak i do stecaja, a znamo u kakvoj je Schalke situaciji. U tom slucaju jedino rjesenje je prodaja najboljih igraca.
U kupu se mogu nadati necemu, jer Bayern na to ne cilja previse, ali u Ligi mogu zaboraviti na 3 boda. Sto je Bayern gubio, gubio je. :D
bice merakli kada izgubite opet te vidjeti na forumu :)

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 22 mar 2010, 08:34

i ovim BVB-ovcima savjetujem da idu na svoju temu da ne podbadaju konstantno ocito je vasa tema predosadna i neposjecena pa dolazite nama da malo dosadu ubijete 8-)

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 22 mar 2010, 09:22

Opa! Vid što smo postali popularni. :lol:
Vidim da se i ona pčelica javila na ovoj temi pa da mu nekoliko stvari objasnimo. Kao prvo, dobro pogledaj moj avatar. :D :D Znam da si ti sad pun elana jer ste dobili Leverkuzena. Da je imalo realno bilo, Dortmund bi u prvom poluvremenu gubio sa 4:0. Al' eto "najljepši" fudbaler lige je pogodio dva puta i osigurao pobjedu.
adnan24 je napisao/la: Ko o cemu,"Schalke o sreci" :shock: ...naravno da se mora nesto i vratiti(bar dio)...Schalke ce zavrsiti drugi i to je njima vrh vrhova...svejedno nisu navikli na vise
Ovaj post me jako nasmijao, hahaha. Ti izgleda da si tek počeo da pratiš BL. A šta se to mora vratiti? Nepravda prošlosezonskog derbija? Ili šta?
adnan24 je napisao/la: Mi napravimo post od 6-7 godina pa se onda opet uozbiljimo...
Čuj "post" hahaha. Nije to bio nikakav post već sportski i finansijski kolaps kluba. Borili ste se za opstanak dok smo mi bili u samom vrhu. Između ostaloga, tvoj ....... klub ne bi smio ni biti u prvoj ligi da nije novca Fc Bayern Münchena i zato ti je bolje postavi njihov neki grb kao avatar. Zar se ne zapitaš zašto protiv Bayerna Dortmund redovno primi petardu? Zar misliš da je to slučajno?
sta je to Schalke postigao znacajno u posljednjih 10 godina...jedino ono cetvrtfinale LP je vrijedno pomena
Bili su u Cup Uefa dva puta u polufinalu, ali ti se naravno toga ne sjećaš jer se tek počeo da pratiš fudbal. Bolan kako možeš napiisati ovakve stvari? Samo četvrtfinale LP? Pa imaš kompjuter ispred sebe, barem prije malo googlaj i provjeri prvo. Ovi tvoji postovi me podsjećaju na jednu grupicu jadova iz Sarajeva koji navijaju za BVB. Furaju se na ... mastere, mislim da im je "tatica" neki ...... Možda poznaješ ove jadove.
P.S. Da li je iko nakon derbija (2:1 :D ) javno sporio da je drugi pogodak bio iregularan? Ja sam samo gledao da stručnjaci potvrđuju ono što sam ja napisao na forumu, da je bio regularan pogodak.
Zadnja izmjena: Zdena04, dana/u 26 okt 2010, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 22 mar 2010, 09:52

1. Vidim da Labbadia dobro uči od Magatha. Mislim, da pored toga što si veliki fanatik Schalkea, možeš biti zadovoljan igrom. Eto baš nad tvojim HSV-om momci pokažu da nije sve do prekida i kontri. Kao da su neki od igrača ovdje čitali tvoje komentare :D :D
2.Hmm da, sreće je hebena stvar. Koliko mi puta nismo imali sreća.......sjetim se samo 2001 godine.... pa 2007......pa polufinale cup uefa protiv budućeg osvajača Seville.......pa dva od sudija pokradena derbija prošle sezone.......i puno tog još. Eh sad možeš li ti sebi zamisliti kako je meni bilo? Pored toga moram ovdje čitati kako smo loši, na nivou naše lige, loše igramo itd.
3. Nije bila samo jedna šansa protiv pčelica. Ovo ne želim više da ponovljam. Evo ti klip pa prebroj. (Obrati pažnju na ovog komentatora :) ).
[youtube][/youtube]
4. Mislim da je malo neozbiljno porediti bilo koji klub u BL sa Bayernom po pitanju evropskih nastupa i uspjeha. Ne doprinosi baš HSV mnogo za tu četvrtu poziciju jer ti dobro znaš da se ta lista gleda i mijenja na osnovu pet sezona. Tu su drugi bundesligaši puno više doprinijeli nego HSV. Između ostaloga i moj Schalke.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.