Head je napisao/la:**** ga pravilo od 6 stranaca, vise od pola ekipe mi srbi i hrvati a ne mogu ih koristiti u ligi, ima li kakav dodatak koji rijesava to
Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- prasovic89
- Kontakt:
Re: Football Manager 2015
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Football Manager 2015
Neće mu to pomoc , to pomaže kod non-eu pravila, kod nas ti se pika ko stranac i njemac i srbin i argentinac, svako ko nije iz BiHprasovic89 je napisao/la:Head je napisao/la:**** ga pravilo od 6 stranaca, vise od pola ekipe mi srbi i hrvati a ne mogu ih koristiti u ligi, ima li kakav dodatak koji rijesava toMada ja to ne koristim, zanimljivije mi je ovako. Očigledno ćeš morati onda new save raspalitiHvala za onu taktiku domination
Ima li ko bas dobro spremljenu taktiku ali da je povezano sa treningom nekim? Da postimam oboje zajedno.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Kakav crni trening nema toga da se skine, namjestis na početku 2-3 sedmice fitnesa i onda pred svaku tek mu poseban dio taktike da se još stele i to je to....
ako nešto steka u zoku sezone npr. Defanziva sedmicu-dvije da se na to fokusiraju i et
ako nešto steka u zoku sezone npr. Defanziva sedmicu-dvije da se na to fokusiraju i et
Gospodo, može li link za ovaj manager da ga ne tražim desetine stranica unazad i može li par nekih savjeta? Hvala unaprijed 
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Kako sam to radio na proslim fmovima? Igrao sam dosta 12?JoseMourinho je napisao/la:Kakav crni trening nema toga da se skine, namjestis na početku 2-3 sedmice fitnesa i onda pred svaku tek mu poseban dio taktike da se još stele i to je to....
- JoseMourinho
- Kontakt:
Prvi link u mom potpisuCarlo je napisao/la:Gospodo, može li link za ovaj manager da ga ne tražim desetine stranica unazad i može li par nekih savjeta? Hvala unaprijed
- JoseMourinho
- Kontakt:
Nema toga vise, ono slajdera pa pravi za pozicije razne pa razvrstavaj igrače, ukinuli su to udji u trening vidjet ces , jednostavno je basAsharaK je napisao/la:Kako sam to radio na proslim fmovima? Igrao sam dosta 12?JoseMourinho je napisao/la:Kakav crni trening nema toga da se skine, namjestis na početku 2-3 sedmice fitnesa i onda pred svaku tek mu poseban dio taktike da se još stele i to je to....
Koliko je teze igrati ovaaaj fm od ostalih serijala, bas se moras napatit.
))
- bordocolor
- Kontakt:
Raja, kako se kod vas razvija Stojčev? Kod mene igra cijelu polusezonu na AMF, dao je samo jedan gol, ne znam koji mu je...
Divovi!
- Ljiljani87
- Kontakt:
skinuo, instalirao i kad hoću da udjem piše nema mi msvcr100.dll file skinem to, al kad krenem da instaliram nema ga nigdje da bi ga prebacio u fm folder kako da riješim to :S
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
to se ubaci u windows/system32 folder.Ljiljani87 je napisao/la:skinuo, instalirao i kad hoću da udjem piše nema mi msvcr100.dll file skinem to, al kad krenem da instaliram nema ga nigdje da bi ga prebacio u fm folder kako da riješim to :S
1946
- bordocolor
- Kontakt:
Divovi!
Instaliraj Microsoft Visual C++ 2010 i 2012Ljiljani87 je napisao/la:skinuo, instalirao i kad hoću da udjem piše nema mi msvcr100.dll file skinem to, al kad krenem da instaliram nema ga nigdje da bi ga prebacio u fm folder kako da riješim to :S
- Ljiljani87
- Kontakt:
Eh to, hvalaHead je napisao/la:to se ubaci u windows/system32 folder.Ljiljani87 je napisao/la:skinuo, instalirao i kad hoću da udjem piše nema mi msvcr100.dll file skinem to, al kad krenem da instaliram nema ga nigdje da bi ga prebacio u fm folder kako da riješim to :S
Cilj u prvoj sezoni za Željom je osvojit titula ko što je Sarajevo u posljednjih 6 godina
@devi1 riješio sam problem sa dll, al hvala i tebi
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Na kraju prve sezone sa Slobodom dobijem budžet od 2 miliona 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Ljiljani87
- Kontakt:
jel moguce da se ovako sporo skida update 15.1.3 sa ovog deposit files stavio prije 15 minuta tek 1 % il' je ovo meni do neta ?
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
znam da je bilo pisanja oko ovoga ali ne mogu da nadjem, sta treba uraditi da budu pravi igraci u reprezentaciji njemacke ?
Hmm, ovo?Bordo46 je napisao/la:znam da je bilo pisanja oko ovoga ali ne mogu da nadjem, sta treba uraditi da budu pravi igraci u reprezentaciji njemacke ?
- pintol_TM87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.