RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

salmy

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la salmy » 22 nov 2014, 18:47

Andrija je napisao/la:**** mu mater sudijsku i jos se na kraju krsti.DaBogda nikad vise ne sudio ni jednu utakmicu. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ali koji apsurd, Bjelica č.tnik sa dna kace da sudi usred Banja Luke :mrgreen: :mrgreen: , pohaserem mu se u stau i nemo napretka nikad u zivotu.
Koliko je debil podijelio zutih i crvenih, reko bi covjek ovi se klali na terenu.
Miku i Havurdica otjerat sto dalje od Veleža, to je stoka retardirana da crveni dobiju u 95-toj minuti :evil: :evil:
Oni ne zasluzuju vise obuci Velezov dres, hebo ih otac sto ih napravi ...u pi.ku materinu sve nek ide, kako se ljudi samo provaljuju.
Golman danas katastrofa, ko da je napusen, refleksi ko u starca od 80 godina.
Nista velika nula, u pauzi napraviti "remont" svega i pokusati nesto u kupu, ovo drugo nije ni za k.rca.
Rodjeni izvinite na izrazima ali sam pod lexilijumima, mogu zamislit kako je nasoj braci bilo u Banja Luci.
Mostar u srcu Velez do groba.
Samo da pitam gdje nam je to brat Pastrmka, jestel ga to opet banovali hebo vas forum i pravila glupa......
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 22 nov 2014, 18:50

Da je iskorištena ona prilika da se podupla prednost, onda bi samo trebalo uvesti Škaljića i lagano zatvoriti. Ovako je taj promašaj kažnjen, dva gola primljena nakon ubačaja, odbrana kao da ne zna skakati.
Blagojević crk'o obavljajući odbrambene zadaće, zato u napadu više nije moglo puno toga da se uradi. Za ona dva crvena na kraju ne treba trošiti puno riječi, zar je to bilo potrebno u trenutku kad se izvodi prekid koji je zadnja prilika da se izvuče bod? Sve u svemu malo je igrača Veleža zaslužilo prolaznu ocjenu, a trener iako nije imao širok igrački kadar, morao je to sve malo bolje posložiti u drugom dijelu. Što se tiče onih tzv. ''navijača'' Borca (koji vjerovatno ne bi znali nabrojati ni dvije legende tog kluba) njih treba lijepo pred zid i izrešetati.

Sad ide ta čuvena pauza, puno posla je pred Rođenima i puno toga za ispraviti.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 22 nov 2014, 18:56

Sad mi je i pauza od 3 mjeseca kratka kad se sjetim opet sjekiranja na proljeće :mrgreen:
Zna li se što dobiše crvene,Haurdić je zbog prigovora koliko sam vidio ali Merzić?
Ovo da nije žalosno bilo bi smiješno:Čelik,Željo sad Borac nismo u stanju nikog pobijediti,1.pol i nekako al' druga isto k'o da je u 2.pol igrala neka druga ekipa.Duga zima je pred nama,ali bojim se da neće biti nekog napretka.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

saffet
Kontakt:

Post Postao/la saffet » 22 nov 2014, 18:57

Eh ljudi moji, ova utakmica je bila slika i ogledalo cijele ove polusezone... Rijeci su suvisne. A sada cu da iznesem informaciju koju sam dobio iz prve ruke, od covjeka iz upravnog odbora, a nisam je htio iznositi prije utakmice. Admir Vladavic, koji je trebao biti zamjena za Sevku, na cijim krilima sada FKS pravi dobre rezultate, je trazio povratak u Svetinju samo iz jednog jedinog razloga, a to je otplata duga prema Olimpicu. Znamo da nije mogao da nastupa u PL dok se taj dug ne izmiri. Velez je prihvatio tu obavezu, rijec od oko 30000 KM, koje bi sam Vlada kad tad morao da isplati, i sada kad je to sve isplaceno od strane Veleza,doticni je zatrazio raskid ugovora, toliko o njegovoj ljubavi prema Velezu...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 nov 2014, 19:13

saffet je napisao/la:Eh ljudi moji, ova utakmica je bila slika i ogledalo cijele ove polusezone... Rijeci su suvisne. A sada cu da iznesem informaciju koju sam dobio iz prve ruke, od covjeka iz upravnog odbora, a nisam je htio iznositi prije utakmice. Admir Vladavic, koji je trebao biti zamjena za Sevku, na cijim krilima sada FKS pravi dobre rezultate, je trazio povratak u Svetinju samo iz jednog jedinog razloga, a to je otplata duga prema Olimpicu. Znamo da nije mogao da nastupa u PL dok se taj dug ne izmiri. Velez je prihvatio tu obavezu, rijec od oko 30000 KM, koje bi sam Vlada kad tad morao da isplati, i sada kad je to sve isplaceno od strane Veleza,doticni je zatrazio raskid ugovora, toliko o njegovoj ljubavi prema Velezu...
ma meni je ovo sve nekako ogavno...vjeruj mi došlo je vrijeme da se ovaj naš fudbal ugasi, gadi mi se sve ovo :( :(

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 nov 2014, 19:15

shaman7 je napisao/la:Željni ste natopljenih crvenih dresova znojem ? Pa hajde večeras u 8 u Sjevernom u sali, ulaz slobodan.

Dolazak gostujucih navijaca, idemo pokazati šta je Mostar, povedite sve živo i mrtvo :lol:

Borba za sami vrh tabele !
javljaj rezultat molim te ;)

salmy

Post Postao/la salmy » 22 nov 2014, 19:16

Tosre je napisao/la:Pozdrav raja, sta je ovo majke ti?

Zasto nije igrao Skaljic od pocetka? Odakle Kodre? Zato smo i primilii one golove glavom kad nam je prosjecna velicina igraca metar i pol. Skaljic je trebao od pocetka igrati unijeti sigurnost u odbranu a Zolj umjesto Kodre.

Sami sebe ponovo pobijedili, nema ovdje ekipe majke mi moje.
Tosre pa to pitaj velikog filozofa Mostarskog Murinja, JUSUFBEGA koji iz utakmice u utakmicu pravi greske i na kraju izjavljuje "mi smo sami pobjedili".
Pa veliki treneru moze li se nekada taktika promjeniti pa da nas obradujes.
A sto se tice "Lesinara" koji su skandirali "Ubij turcina", nadam se da ce nogometni savez Borca primjereno kazniti i da nije onaj Bjelica sudio, normalno bi bilo da se prekine meč.
Hebo je njima "turcin" cukucukunbabe prije nekih 500 godina, pa ih napravio takve retardirane nacionaliste koji nikad nece doci do pameti.
Drugi put im treba pustiti dron, ko pametni albanci :urnebes: :urnebes: :urnebes: .

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 22 nov 2014, 20:10

slika

Dvorana trenutno

8:3 za Velež u 11. minuti

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 22 nov 2014, 20:34

Evo samo cu jos jednom ovdje napisati,LJUDI DA LI STE VI RETARDIRANI, povici ubij turcina su se odnosili zbog smrti momka od 25 godina,kako vas nije sramota vise opravdavati ubistvo jer je ubijen Srbin,gadi mi se vise sve,pa znate li da su navijaci Borca bili na sahrani Vedrana Puljic,jer bez obzira za koga navija i koje je vjere on je navijac i dosao je da bodri svoj klub.Sinoc je ubijen momak ispred dvorane jer je dosao da navija, od tih smrdljivih Turaka.Sjeme im azijatsko **** i svima ko se poistovjecuje sa tim divljacima.
I neko se cudi zasto su ljudi prestali da pisu ovde,upravo se i ja odjavljujem,pozdrav za sve normalne ljude,vise nikad nista necu napisati......

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 22 nov 2014, 20:39

18:13 poluvrijeme za Velež

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 nov 2014, 21:11

Papalukas je napisao/la:Evo samo cu jos jednom ovdje napisati,LJUDI DA LI STE VI RETARDIRANI, povici ubij turcina su se odnosili zbog smrti momka od 25 godina,kako vas nije sramota vise opravdavati ubistvo jer je ubijen Srbin,gadi mi se vise sve,pa znate li da su navijaci Borca bili na sahrani Vedrana Puljic,jer bez obzira za koga navija i koje je vjere on je navijac i dosao je da bodri svoj klub.Sinoc je ubijen momak ispred dvorane jer je dosao da navija, od tih smrdljivih Turaka.Sjeme im azijatsko **** i svima ko se poistovjecuje sa tim divljacima.
I neko se cudi zasto su ljudi prestali da pisu ovde,upravo se i ja odjavljujem,pozdrav za sve normalne ljude,vise nikad nista necu napisati......
boli nas racku za nazovi navijače Borca, je li ti jasno? :roll:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 nov 2014, 21:15

shaman7 je napisao/la:18:13 poluvrijeme za Velež

FORZA VELEZ :bih: :bih:

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 22 nov 2014, 21:15

AlemC85 je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:18:13 poluvrijeme za Velež

FORZA VELEZ :bih: :bih:
28:23 ; 10 minuta do kraja

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 nov 2014, 21:17

samo javljaj i dočaraj atmosferu... :bih:

salmy

Post Postao/la salmy » 22 nov 2014, 21:19

Papalukas je napisao/la:Evo samo cu jos jednom ovdje napisati,LJUDI DA LI STE VI RETARDIRANI, povici ubij turcina su se odnosili zbog smrti momka od 25 godina,kako vas nije sramota vise opravdavati ubistvo jer je ubijen Srbin,gadi mi se vise sve,pa znate li da su navijaci Borca bili na sahrani Vedrana Puljic,jer bez obzira za koga navija i koje je vjere on je navijac i dosao je da bodri svoj klub.Sinoc je ubijen momak ispred dvorane jer je dosao da navija, od tih smrdljivih Turaka.Sjeme im azijatsko **** i svima ko se poistovjecuje sa tim divljacima.
Halo Papalukas, otisao si malo predaleko. Ovde niko ne opravdava ubistvo momka iz Srbije /navijaca/ i to je zaista tuzno i zalosno, ali nije normalno da se takve stvari skandiraju za vrijeme utakmice Borac-Velež i pominju se "turci" koji su primitivcima sinonim za bosnjaka.
Ej, nemoj mi pucat neke suplje demagogije, jer si i sam svjestan da u tvom okruzenju nacionalizam izvire iz svakog ćoška posebno od seljobera dosljaka.
I rinaka me boli sto si se ispisao sa naseg foruma, vjeruj neces nikome nedostajati.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 22 nov 2014, 21:35

AlemC85 je napisao/la:samo javljaj i dočaraj atmosferu... :bih:
POBJEDA 32:31. Pad mali pred kraj , umor svoje odradio, ali zasluzena pobjeda sigurno. Uskoro slike i izvjestaj

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 nov 2014, 21:38

shaman7 je napisao/la:
POBJEDA 32:31. Pad mali pred kraj , umor svoje odradio, ali zasluzena pobjeda sigurno. Uskoro slike i izvjestaj
čestitke momcima VELEŽ I SAMO VELEŽ :bih: :bih: :bih: :bow:

hajde požuri samo sa slikama---

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 22 nov 2014, 21:48

AlemC85 je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:
Svaka cast momcima.Vidi se da su to pretezno sve momci iz Mostara i da ginu za svoj dres.Bravo Rođeni :clap: :clap: :clap: Ima li kakav snimak?

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 nov 2014, 21:49

Cim je pocelo drugo poluvrijeme znao sam da je nastimana utakmica. U prvom poluvremenu igramo jako dobro, Borac se ne moze sastavit sa loptom, u drugom potpuno obrnuta situacija. BANDO LOPOVSKA!!

Cestitke rukometasima na jos jednoj pobjedi. :clap:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 nov 2014, 21:51

el-fighter je napisao/la:Cim je pocelo drugo poluvrijeme znao sam da je nastimana utakmica. U prvom poluvremenu igramo jako dobro, Borac se ne moze sastavit sa loptom, u drugom potpuno obrnuta situacija. BANDO LOPOVSKA!!

Cestitke rukometasima na jos jednoj pobjedi. :clap:
ako neko zna može li na pp. ako je istina da je namještaljka? :shock:

ne mogu da vjerujem da se sumnja u namještaljku???? :twisted: :oops: :oops: :x :x :x
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 22 nov 2014, 21:57, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.