Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sta bi od nekad derbija mati mila 
Arsenal All The Way !
Derbi poslrnulih giganata opravdao epitet sto ih prati. 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Baš dobra utakmica nemojte sr.at 
Samo je ovo za anala kako mi ne vodimo
Samo je ovo za anala kako mi ne vodimo
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Arsenal zasluzio voditi u prvom. Odbrana Uniteda ocaj svih ocaja.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Najjadnije od svega je sto smo za dvije klase bolji od ovog Uniteda ali takticar na nasoj klupi nije u stanju da kapitalizira to da je i ovakav Arsenal kad pogledas ko sve igra ne terenu jaci, uigraniji i bolji od Untieda ali djaba ti sve kad si takticki patuljak i luzer, i najjaca Unitedova karika u ovom mecu. Sto se tice protivnika po prikazanom oni su i losiji nego sto sam mislio ne pamtim kad smo nekoj ekipi stvorili ovoliko prilika i lako dolazili do njih, ali djaba sve na klupi Arsenala je mentol i postoje solidne sanse da nekim individualnim potezom Di Marie (poput onog kad je naseg defanzivnog veznog sa loptom ostavi 10 metara iza
)
Mislim da imao dobre sanse da izgubimo jer ce izmjene koje bi trebale donijeti golove biti panjine u likovima Cazorle, Podolskog i fransuske gay ikone, panja Girouda kojeg sam cini mi se vidio i na zagrijavanju u prvom.
Mislim da imao dobre sanse da izgubimo jer ce izmjene koje bi trebale donijeti golove biti panjine u likovima Cazorle, Podolskog i fransuske gay ikone, panja Girouda kojeg sam cini mi se vidio i na zagrijavanju u prvom.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 22 nov 2014, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Al ljudi moji
Sančez i Ox

Sančez i Ox
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Da je okac bio umjesto Wilshera ovo bi hladno bila pobjeda u prvom a ona sansa bi bila asistencija Sanchezu za gol mada mislim da bi i Ozil koji nije neki finiser hladno onu kolosalnu sansu smjestio u mrezu.
Wilshere i Alexis ne idu zajedno, 1 od njih mora diktirati tempo a Wilshere jefulio nemoguće i ispao sebičan ko ****, dosad bi vodili 1-0 da malo upali mozak tupan jedan
Nije ovo loše,još da ima neko gol da dadne bilo bi i bolje..
United niđe veze,koliko god da smo mi loši oni su još gori,nikakva igra,sredina kao da ne postoji,napad iz snova meda ne moze,odbrana im je prica za sebe.
United niđe veze,koliko god da smo mi loši oni su još gori,nikakva igra,sredina kao da ne postoji,napad iz snova meda ne moze,odbrana im je prica za sebe.
kakve veze takticar ima veze sad ? Gluposti valjas , kazes bolji na terenu sto i jesu , puno , prilike su stvorene , igraci su ih promasili , nije do Wengera nego do Wilsherea npr. sto je zakucao u De Geu sa pola metra od gola i bilo je jos puno prilika koje se nisu iskoristili . Wenger ih je dobro postavio , bolje igraju , puno su bolji , stvaraju prilike al nece u gol , shvati , za ovo sad Wenger nije kriv . Ovo je trebalo bar 2-3:0 biti za Arsenal u prvom poluvremenu .BigBigBang je napisao/la:Najjadnije od svega je sto smo za dvije klase bolji od ovog Uniteda ali takticar na nasoj klupi nije u stanju da kapitalizira to da je i ovakav Arsenal kad pogledas ko sve igra ne terenu jaci, uigraniji i bolji od Untieda ali djaba ti sve kad si takticki patuljak i luzer, i najjaca Unitedova karika u ovom mecu. Sto se tice protivnika po prikazanom oni su i losiji nego sto sam mislio ne pamtim kad smo nekoj ekipi stvorili ovoliko prilika i lako dolazili do njih, ali djaba sve na klupi Arsenala je mentol i postoje solidne sanse da nekim individualnim potezom Di Marie (poput onog kad je naseg defanzivnog veznog sa loptom ostavi 10 metara iza)
Mogo je druze utd i bez odbrane kakvi su ovi levati na dr strani ... ocekujem kakvu magiju od Sancheza ako uopste vidimo gola ovde
Arsenal All The Way !
-
BigBigBang
- Kontakt:
taktika mu je ocajana postagvio je opet odbranu sa Monrealom gdje je dovoljna jedna mala prilika i da primimo gol...Furymaker je napisao/la:kakve veze takticar ima veze sad ? Gluposti valjas , kazes bolji na terenu sto i jesu , puno , prilike su stvorene , igraci su ih promasili , nije do Wengera nego do Wilsherea npr. sto je zakucao u De Geu sa pola metra od gola i bilo je jos puno prilika koje se nisu iskoristili . Wenger ih je dobro postavio , bolje igraju , puno su bolji , stvaraju prilike al nece u gol , shvati , za ovo sad Wenger nije kriv . Ovo je trebalo bar 2-3:0 biti za Arsenal u prvom poluvremenu .BigBigBang je napisao/la:Najjadnije od svega je sto smo za dvije klase bolji od ovog Uniteda ali takticar na nasoj klupi nije u stanju da kapitalizira to da je i ovakav Arsenal kad pogledas ko sve igra ne terenu jaci, uigraniji i bolji od Untieda ali djaba ti sve kad si takticki patuljak i luzer, i najjaca Unitedova karika u ovom mecu. Sto se tice protivnika po prikazanom oni su i losiji nego sto sam mislio ne pamtim kad smo nekoj ekipi stvorili ovoliko prilika i lako dolazili do njih, ali djaba sve na klupi Arsenala je mentol i postoje solidne sanse da nekim individualnim potezom Di Marie (poput onog kad je naseg defanzivnog veznog sa loptom ostavi 10 metara iza)
Sam.je kriv za povredu
Glupan koji ne zna podici glave i dodat alexisu
Glupan koji ne zna podici glave i dodat alexisu
Zao mi ga je, ali je bas budala.
nema mozga nimalo... Bezveze se povredi...
Ali i ovaj WELBECK ne zna se ko je sebicniji...
Ali i ovaj WELBECK ne zna se ko je sebicniji...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Wilshere hvala ti, hvala što cemo izgubit meč retardu jedan, jedi ****
A sreće imamo baš mnogo
nabijem vas sviju na ****, **** te meč i sreća
A sreće imamo baš mnogo
nabijem vas sviju na ****, **** te meč i sreća
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.