FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 22 nov 2014, 17:47

joker90 je napisao/la:Da smo imali Mehagu od pocetka sad bi mi bili jesenji prvaci glatko, al sta je tu je. Sutra pobjediti i onda u proljetnom dijelu dodati gas!
Kod nas uvijek da smo... Nema toga vise, aBd sutra ce imati dva boda zaostatka za vodecim, 15 utakmica do kraja, jos koje pojacanje ce dobiti, sa svim direktnim konkurentima za titulu izuzev Olimpika (ubrajam i njih i kao konkurente i kao domacu utakmicu) igramo kuci plus nama neugodna gostovanja (Celik, Sloboda, Borac). U gostima ima Zvijedzu, Velez, Slaviju, Travnik, Drinu, Radnik, Vitez i vec nabrojani Olimpik. Tri boldirana tima bi nam mogla napraviti probleme, moramo to uzeti realno kao i sva ostala gostovanja. 2/3 pobjede protiv Zelje, Sirokog i Zrinjskog uz pobjede u gostima i ove ocekivane kuci donose nam titulu. Sve uslove imamo, nema vise izvlacenja, Kodro je spreman to odraditi bez obzira sto smo prije njegovog dolaska trebali imati 5-6 bodova vise. Da je samo Bilbija zabio u Obarskoj nakon sutrasnje pobjede imali dijelili bi prvo mjesto sa Listicanima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 nov 2014, 18:01

Znaci na pauzu sa -2, odlicno :thumbup:

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 22 nov 2014, 18:07

;)
Možda -2,-3 ili -5.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

sasistika
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la sasistika » 22 nov 2014, 18:15

hilmo je napisao/la:Nikako nam ne bi odgovaralo da su gosti slavili jer bi nam nabili pritisak i pobjeda sutra bi bila pod moranjem, naravno i sad je jedini cilj u TZ pobjeda ali mnogo je lakše igrati kad znaš da ti i bod nije tolika katastrofa.
Na Mehi je da ih pripremi a na momcima da pokažu šta znaju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vala hilmo ako nemožemo izdržati pritisak protiv ove Slobode,koja je još uz sve i desetkovana.Ma... Vala...
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 nov 2014, 18:15

Ne svidja mi se ovo upisivanje bodova unaprijed i najavljivanje nekog deranja Slobode! Pa ove sezone smo se opekli na ovakvim utakmicama 4 puta.
Bahati, bahati Željkan!
1946

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 22 nov 2014, 18:19

Momci su jos vise motivisani sve osim pobjede je jedno veliko iznenadjenje

.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 22 nov 2014, 18:39

SVI U TUZLUU !
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 nov 2014, 18:47

sasistika je napisao/la: Vala hilmo ako nemožemo izdržati pritisak protiv ove Slobode,koja je još uz sve i desetkovana.Ma... Vala...
Ma znaš da se sa nama nikad ne zna ;)

Ne treba im veći motiv od toga da pobjedom skačemo na drugo mejsto i za vodećim ćemo zaostajati samo dva boda, a zaostajali smo 7.

Poruka za ljude koji idu u Tuzlu,
Pamet u glavu, ne nasjedajte na provokacije domaćih navijača, sarađujte sa policijom. ;)

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 22 nov 2014, 18:51

hilmo je napisao/la:
sasistika je napisao/la: Vala hilmo ako nemožemo izdržati pritisak protiv ove Slobode,koja je još uz sve i desetkovana.Ma... Vala...

Ne treba im veći motiv od toga da pobjedom skačemo na drugo mejsto i za vodećim ćemo zaostajati samo dva boda, a zaostajali smo 7.

Pamet u glavu, ne nasjedajte na provokacije domaćih navijača, sarađujte sa policijom. ;)
Hilmo ACAB jbt.. kakvo saradjivanje.. jesi uredan.? Haha .. zajebajem se, samo da prodje bez incidenata.

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 22 nov 2014, 18:57

Mislim da su svi igraci svjesni da ova tekma znaci puno...na proljece Borac...Celik...kospe...Listica...Zrinjski dolaze u nasu avliju. Cilj je ocuvati ovaj minimalni minus za vodecom Listicom. Ako odigraju muski i u kost...dobicemo ovu tekmu.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 22 nov 2014, 19:23

amorovski je napisao/la:
hilmo je napisao/la:

Hilmo ACAB jbt.. kakvo saradjivanje.. jesi uredan.? Haha .. zajebajem se, samo da prodje bez incidenata.

Sve ce bit do vas...ako budete uredni tokom puta sigurno ulazite na Tusanj.Cuo sam da je mreza postavljena izmedju vas i nas,dovoljno prostora za vas na tribini...sretan put i dobrodosli :salut:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 22 nov 2014, 19:26

Ma mi smo sabi sebi najveci dusmani uvijek bili. Ja necu upisivati ta 3 boda prije sutra. Sta cu kad me ovo Sarajevo naucilo da od sjaja do ocaja treba jako malo... Tako da cu biti oprezan s najavom. Oprezno i u kost...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 nov 2014, 19:34

hilmo je napisao/la:

Sta prdis ti....kakve provokacije...to vi neke cvjecke....haj,ne rise sviju ti...provokacije su na ovakvim tekmama normale.....dok su verbalne,naravno...i ne bi valjalo kad ove tekme ne bi prosle bez malo vatre....ja vam ponavljam...murija ce sigurno tolerisat to u nekim normalnim granicama....pocne li neko prekomjerno pokazivanje damu interventna ce podrobit i jedne i druge...zivi bili pa vidjeli...acabovci se sigurno nece libit da intervenisu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

bakehz87
Kontakt:

Post Postao/la bakehz87 » 22 nov 2014, 19:40

Fudbaleri Sarajeva stigli u Tuzlu

slika

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 22 nov 2014, 19:42

Sutra aBd po tu pobjedu. :njanjanja:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 nov 2014, 19:53

staragarda je napisao/la: Sta prdis ti....kakve provokacije...to vi neke cvjecke....haj,ne rise sviju ti...provokacije su na ovakvim tekmama normale.....dok su verbalne,naravno...i ne bi valjalo kad ove tekme ne bi prosle bez malo vatre....ja vam ponavljam...murija ce sigurno tolerisat to u nekim normalnim granicama....pocne li neko prekomjerno pokazivanje damu interventna ce podrobit i jedne i druge...zivi bili pa vidjeli...acabovci se sigurno nece libit da intervenisu
Naravno da su provokacije normalne, ali baš zbog toga što nismo cvijećke apelujem da se ne nasjeda na te provokacije, dovoljna je jedna vruća glava da izazove nešto veliko.

Apelujem da se ne nasjeda na vaše dobro poznate provkacije u kojima pokazujete animozitet prema glavnom gradu. Isti poziv ide i vama da ne nasjedate na provokacije s naše strane.
Neka svako podržava svoj klub.
Živio.

Jel neko bio u fan šopu, kakva je ova jakna "izbliza"
slika

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 22 nov 2014, 20:10

emirzlaTu je napisao/la:
amorovski je napisao/la:
hilmo je napisao/la: Ma znaš da se sa nama nikad ne zna ;)

Sve ce bit do vas...ako budete uredni tokom puta sigurno ulazite na Tusanj.Cuo sam da je mreza postavljena izmedju vas i nas,dovoljno prostora za vas na tribini...sretan put i dobrodosli :salut:
Ma jasta prijatelju, nadam se da ce proc sve u najboljem redu sto se tice navijaca.. Hvala na dobrodoslici, al tri boda idu u seher aBd. :P Malo zajebancije...

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 nov 2014, 20:32

Danas nam remi iz Mostara pravo legao. :clap:
Gledam na proljece imamo dva teska gostovanja .Jedno na Otoci ,drugo u Vrapcicima.Danasnjim porazom od Borca ,Velez je gotovo pa sigurno, izgubio sve sanse za Evropu, preko prvenstva.Rezltati nam se poklapaju,i ovo moramo iskoristi.
Pobjedom na Tusnju, mi cemo na proljece,uz Siroki biti glavni kandidati za titulu. :salut:
Do nedavno smo imali zaostatek od -7 bodova,pobjedom u Tuzli to spuštamo na podnosljivih -2. Na proljece nam dolaze i Siroki i Zrinjski, i tu nam je prilika da zasjednemo, na celo tabele. :thumbup:
Prema tome, sutra nema puno pametovanja,samo tri boda iz Tuzle dolaze u obzir. :o

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 22 nov 2014, 21:56

Znate, nesto gledam ove slike nase ekipe kako su stigli u Tuzli i uocio sam Centrotrasov autobus. Pa se pitam zar klub nema vlastiti autobus, zna li iko da mi pojasni. :hmmmmm:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 nov 2014, 21:59

Buzdovan je napisao/la:Znate, nesto gledam ove slike nase ekipe kako su stigli u Tuzli i uocio sam Centrotrasov autobus. Pa se pitam zar klub nema vlastiti autobus, zna li iko da mi pojasni. :hmmmmm:
Sto ce nam, kad ovako Centrotrans te voza djabalesku jer su nam sponzori.
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Djulboni, Hajdeee, mosarajvosa83, Mostarac12345, Vanja8 i 86 gostiju.