FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hoce li nam se ikada desiti da udjemo prije tekme na gostovanje i da budemo do kraja. Ko je sve u svemu odgovoran za takve propuste da se uvijek kasni. Moze li se krenuti ranije, moze li se dogovorit sa klubom oko organizacije. Neisplati se ici na gostovanja na onakav nacin. Sutra cu kao i uvijek do sad otici, ali bude li na kraju da putujem 4 sata i gledam utakmicu pola sata, nikad vise necu otic na gostovanje.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Sutra aBd 3 boda i na -2 krenuti u nastavak sezone. Trebalo je biti + 2 minimalno koja su ocekivanja bila, a bili smo jedno vrijeme na -6 , 7 ... Tako da mozemo ovo smatrati na kraju dobrim rezultatom !
Gostujemo Velezu, Slaviji i Olimpicu ( gostovanja koja smatram po teskim)
Velez tesko da sta moze kroz prvenstvo tako da bi ih trebali dole dobiti, dok ove dvije uz veliku podrsku navijaca, dvije tekme jos u Sarajevu nekih problema nebi trebalo biti.
Znaci svako 14 dana bukvalno na Koševu je derby, mi na Koševu slabije igramo, al uz dobra pojacanja, dobre pripreme i veliku podrsku mislim da nebi smjeli prokockati da bude prvaci ove godine !
Imamo pred kraj i fin jedan raspored sto se tice putovanja Čelik - kuci , Olimpic , Široki - kuci, Slavija pa Zrinjski - kuci.. Ljudi moji 5 kola igramo u našem gradu , zamislite havarije na Koševu protiv Zrinjskog kad bi ove sve pomeli prije
Zato sutra samo jako tri bobe, odmor, pripreme , pojacanja i juriš ko nikad prije !
Gostujemo Velezu, Slaviji i Olimpicu ( gostovanja koja smatram po teskim)
Velez tesko da sta moze kroz prvenstvo tako da bi ih trebali dole dobiti, dok ove dvije uz veliku podrsku navijaca, dvije tekme jos u Sarajevu nekih problema nebi trebalo biti.
Znaci svako 14 dana bukvalno na Koševu je derby, mi na Koševu slabije igramo, al uz dobra pojacanja, dobre pripreme i veliku podrsku mislim da nebi smjeli prokockati da bude prvaci ove godine !
Imamo pred kraj i fin jedan raspored sto se tice putovanja Čelik - kuci , Olimpic , Široki - kuci, Slavija pa Zrinjski - kuci.. Ljudi moji 5 kola igramo u našem gradu , zamislite havarije na Koševu protiv Zrinjskog kad bi ove sve pomeli prije
Zato sutra samo jako tri bobe, odmor, pripreme , pojacanja i juriš ko nikad prije !
- Evolution87
- Kontakt:
9h ispred stadiona, sa licnom i petakom i bez alkohola 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Momci samo da vam ukazem na to, da ako se neko bude naso u kakvom belaju i ako bude bio prisiljen sticajem okolnosti da prenoci u Tuzli, kod mene moze jedan uvijek prenociti, ili ako je neko planirao ostati u Tuzli neka se javi na pp. Sutra abd po pobjedu i nista vise ne dolazi u obzir. 
HORDE ZLA SARAJEVO 1987
- bordoakapitar
Danas 0-3 u Tuzli i 0-1 u dolini pa da uzivamo u zimskim radostima... Sretno svima koji idu u Tuzlu!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da bacim rani post, ustalo se jos malo pa put ka kosevu i idemo posljednji put u ovom djelu podrzat nase momke do nove pobjede. 
04.10.2009 !!
Re: Odg: FK Sarajevo
Danas borbeno i pametno do nova tri boda.
Sretno momcima koji idu u Tuzlu.
Sretno momcima koji idu u Tuzlu.
- franklampard8
- Kontakt:
- odmazda
- Kontakt:
Ljudi imam jedno pitanje posto nisam u mogućnosti ići na trku radim od 5 reci te mi jel se može preko bhtrlecom stranice platit da se gleda tekma na računaru.?
Prva ljubavi, najveca radosti, pobjedu daj nam ti!!! Ajmoooo!!! 
HORDE ZLA SARAJEVO 1987
- franklampard8
- Kontakt:
Prije je moglo, tako da sam siguran da i sada moze.odmazda je napisao/la:Ljudi imam jedno pitanje posto nisam u mogućnosti ići na trku radim od 5 reci te mi jel se može preko bhtrlecom stranice platit da se gleda tekma na računaru.?
1946
- odmazda
- Kontakt:
Ma ćuo sam da priča raja da ne može pa zato pitam...franklampard8 je napisao/la:Prije je moglo, tako da sam siguran da i sada moze.odmazda je napisao/la:Ljudi imam jedno pitanje posto nisam u mogućnosti ići na trku radim od 5 reci te mi jel se može preko bhtrlecom stranice platit da se gleda tekma na računaru.?
Poduplaj na dvicu, kakvo branjenjeMaxi je napisao/la:Čekam još samo 2 iz Tuzle, treba li braniti?
otidji dok nije kasno uplati sve sto imas, zalozi kucu, stan, auto, sta god imascobefks je napisao/la:Poduplaj na dvicu, kakvo branjenjeMaxi je napisao/la:Čekam još samo 2 iz Tuzle, treba li braniti?
HORDE ZLA SARAJEVO 1987
- egocentrik
- Kontakt:
Gradi se ti, nekako mi je raja previse samouvjerena, kakva god da je Sloboda kuci ne moze biti lak protivnik. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Nema potrebe da se gradiš ovako ćeš još žešće navijati za RajvosaMaxi je napisao/la:Čekam još samo 2 iz Tuzle, treba li braniti?
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Idemooooo 
I ja čekam 2 iz Tuzle pa sam se branio.Maxi je napisao/la:Čekam još samo 2 iz Tuzle, treba li braniti?
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, Google [Bot], Google Adsense [Bot], jurisicduska, N3R3D, ŠTA_JE i 37 gostiju.