FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovi 90 minuta ne mora nista znaciti...ako i slijedece kolo bude imao pristojnu minutazu to ce biti super.....
Ali kad smo se dotakli Zole:
---------------Hodžić---Bajić-----------
Hajradinović-----------------------Memija
---------------Gojak---Zolotić------------
koliko je samo u najmanju ruku talentiranih igrača u zadnje tri godine izaslo iz Zelje...Od ovih ocekujem najmanje dvojica da za par godina budu standardni A-reprezentativci..Samo što za sad nismo ni priblizno zaradili na njima koliko smo trebali. Ali nadam se -Dzeko-efektu-
Ali kad smo se dotakli Zole:
---------------Hodžić---Bajić-----------
Hajradinović-----------------------Memija
---------------Gojak---Zolotić------------
koliko je samo u najmanju ruku talentiranih igrača u zadnje tri godine izaslo iz Zelje...Od ovih ocekujem najmanje dvojica da za par godina budu standardni A-reprezentativci..Samo što za sad nismo ni priblizno zaradili na njima koliko smo trebali. Ali nadam se -Dzeko-efektu-
Jeste, ali ta dva posta su vrlo realna i makar ih pisu pametni ljudi. Ako su na vasoj temi postovi kao sto su ovi tvoji na ovoj temi, onda vam je tema kao spomenar, svi pisu al rijetko ko napise sta pametno i korisno ( čast pojedincima )BICA je napisao/la:HAHAHA Ma nemoj te se ljutit odmah,Kad malo skontate vidjet cete da sam u pravu, Moja PRIMARNA namjera je bila da vam malo dignem broj postova na temi od kad smo vas dernuli na sugavici ... 2 posta za 2 dana dajte molim vas![]()
![]()
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Stvarno je steta sto nismo uspjeli zadrzati i Hajradinovica...Odlican igrac.
A sto se tice Zole nadam se da ce nastaviti dobijati vecu minutazu i da ce to sto bolje iskoristiti.Sigurno je da ga ceka poziv u reprezentaciju u buducnosti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A sto se tice Zole nadam se da ce nastaviti dobijati vecu minutazu i da ce to sto bolje iskoristiti.Sigurno je da ga ceka poziv u reprezentaciju u buducnosti.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Bio sam i na toj tekmi. To je bilo zadnje kolo jesenog dijela u kojem smo završili kao treći sa 5 bodova zaostatka za pitarima (koliko se sječam oni su imali 25, a mi 20). Kolo prije toga smo pokradeni u Splitu (izgubili 1:2) i ta utakmica kao i igranje na dva fronta (to je Videoton sezona) je odredilo da te sezone završimo tek 7. na kraju. Na pauzi su nam otišli Nikić i Odović (sječate se da nisu igrali protiv Videotona). Posebno je falio NIkić koji je sezonu prije bio najbolji strijelac kluba sa 14 golova.gavran je napisao/la:a partizan 4:0;Mislim 1984,mi sibica Nije mogla statirodom s Mejtaša je napisao/la:Gledaj legendarnog juga na ovim starim slibama. Bio i ostao najveća i najjača tribina u državi. Koliko je tu ljudi znalo stati nikad nije ustanovljeno. Ko nije doživio Partizan
u polufinalu Kupa 1981. i Videoton taj nije doživio ništa. Nema sjevera, a na stadionu 25 milja. Kako?
Jug je samo jedan.
Interesantno još u toj sezoni je da smo nakon 8 kola bili prvi sa skorom 5 2 1 od čega je jedan remi bio na Kševu sa pitarima (0:0). Onda smo otišli na Marakanu i izgubili 1:3 i ujedno i izgubili prvo mjesto na tabeli.
Međutim, utakmica koju ja spominjem je bio revanš polufinala Kupa protiv Partizana. Moje mišljenje je da do Videotona nije bilo veće ludilo na Grbavici. Raje je bilo i na betonskom igralištu iza istoka.
Zadnja izmjena: rodom s Mejtaša, dana/u 22 nov 2014, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
znas li ti sta je adolescent sviju ti?terabajt je napisao/la:Adolescent.BICA je napisao/la:HAHAHA Ma nemoj te se ljutit odmah,Kad malo skontate vidjet cete da sam u pravu, Moja PRIMARNA namjera je bila da vam malo dignem broj postova na temi od kad smo vas dernuli na sugavici ... 2 posta za 2 dana dajte molim vas![]()
![]()
http://hr.wikipedia.org/wiki/Adolescencija" onclick="window.open(this.href);return false;Benko je napisao/la:znas li ti sta je adolescent sviju ti?terabajt je napisao/la:Adolescent.BICA je napisao/la:HAHAHA Ma nemoj te se ljutit odmah,Kad malo skontate vidjet cete da sam u pravu, Moja PRIMARNA namjera je bila da vam malo dignem broj postova na temi od kad smo vas dernuli na sugavici ... 2 posta za 2 dana dajte molim vas![]()
![]()
i hoces reci da je neko od 20 godina dijete?
s tim ne vrijedjas nikoga
prosipas se bzvz (Imam 30 ali ovo sto pises je bas smijesno )
s tim ne vrijedjas nikoga
Pa zar je fazon uvrijediti nekog?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Znaci ti si iza ovog nika BICA, nimalo nisam iznenađen.Benko je napisao/la:i hoces reci da je neko od 20 godina dijete?
s tim ne vrijedjas nikogaprosipas se bzvz (Imam 30 ali ovo sto pises je bas smijesno )
pa ko si mislio da moze biti? ibrakovic naravno. kuknjavaterabajt je napisao/la:Znaci ti si iza ovog nika BICA, nimalo nisam iznenađen.Benko je napisao/la:i hoces reci da je neko od 20 godina dijete?
s tim ne vrijedjas nikogaprosipas se bzvz (Imam 30 ali ovo sto pises je bas smijesno )
Ma Komše nemoj te da se svadjamo ,nema potrebe za djecijim prepucavanjma i ostalm glupostima koje pisu djeca po temama,Za informaciju uvazenom terabajtu ja nisam dijete a bgm ni adolescent...Napisem vam da zolotic nije igrac za reprezentacije pored besica ,medunjanina, cimirota i ostalih A VI odmah frku dizete i pisete 15 NEPOTREBNIH postova,nemate nimalo sportskog razuma i sposobnost normalne komunikacije ..
Ja nemam nikakve veze sa BENKOM ! hvala
- Ljiljani87
- Kontakt:
BICA je napisao/la:Ma Komše nemoj te da se svadjamo ,nema potrebe za djecijim prepucavanjma i ostalm glupostima koje pisu djeca po temama,Za informaciju uvazenom terabajtu ja nisam dijete a bgm ni adolescent...Napisem vam da zolotic nije igrac za reprezentacije pored besica ,medunjanina, cimirota i ostalih A VI odmah frku dizete i pisete 15 NEPOTREBNIH postova,nemate nimalo sportskog razuma i sposobnost normalne komunikacije ..
od ovih igrača što si nabrojao samo mu je bešić konkurencija
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
- ficobahtic
- Kontakt:
Kako se ponasate vas dvojica covjek bi i pomislio da ste u "vezi"..BICA je napisao/la: Napisem vam da zolotic nije igrac za reprezentacije pored besica ,medunjanina, cimirota i ostalih A VI odmah frku dizete i pisete 15 NEPOTREBNIH postova,nemate nimalo sportskog razuma i sposobnost normalne komunikacije ..
Vidim da provociras, ali hajde evo da ti odgovorim na ovo gore..
Medunjanin je previse "mekan" igrac za poziciju razbijaca u ekipi, Cimirot nako vala i on mi djeluje kao da treba da ocvrsne malo i odlaskom neznalice mislim da je na njegovu zalost, ispao iz kombinacija a od kako ga je papak poceo pozivati sam je sebi potpisao nogu sa klupe...Kakav Gojko (bolje da je onog Gojka iz Jablanice iz "Lovackog doma" pozivo bar bi pecenje bilo prvoklasno)
Sutra vrlo vrlo vazna tekma, nekako se "napeti ko zabe" i uzeti te bodove..
Sretno plavi !
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Dakle igrac koji je igrao dvije utakmice u sezoni a u 70% nije bio ni na spisku 18 nam je buducnost repke ?
neka fino...
cocalic...
imate li jos koga da uvaljujete kao "potencijal"?
neka fino...
cocalic...
to ce Amar da odredi kad bude selektor uskoro.Benko je napisao/la:Dakle igrac koji je igrao dvije utakmice u sezoni a u 70% nije bio ni na spisku 18 nam je buducnost repke ?
neka fino...![]()
cocalic...imate li jos koga da uvaljujete kao "potencijal"?
a ti mozes samo sjediti i cekati misimovica.
ado19211 je napisao/la:to ce Amar da odredi kad bude selektor uskoro.Benko je napisao/la:Dakle igrac koji je igrao dvije utakmice u sezoni a u 70% nije bio ni na spisku 18 nam je buducnost repke ?
neka fino...![]()
cocalic...imate li jos koga da uvaljujete kao "potencijal"?
![]()
a ti mozes samo sjediti i cekati misimovica.
Agresivno,borbeno I ostro protiv Celika treba igrati,klepit 3 boda I vozdrica.
Nekako previse pokusavamo igrati "fudbal" to u ovoj fildzan ligi I ne ide .
Trebamo uzeti recept od slobode ,borca I Travnika
osini po prasin,mesarski I ganola.
aldine vodi svoje goste s ove teme ili se preko pp s njima prepucavaj .
Nekako previse pokusavamo igrati "fudbal" to u ovoj fildzan ligi I ne ide .
Trebamo uzeti recept od slobode ,borca I Travnika
aldine vodi svoje goste s ove teme ili se preko pp s njima prepucavaj .
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Re: Odg: FK Željezničar
Krenimo redom: Denis Selimovic,Milan Culum,Lazar Popovic,Mirko Radovanovic......su samo od nekih igraca koji su tada placeni i imali jedne od vecih plata u premier ligi.Svaki od njih je dobio "na ruke" nesto para za poptis a otisli su za DZ........zaboljisportuBiH je napisao/la:Gdje je nestala lova imaš na jedno sto mjesta ako kreneš redom unazad čitati postove. Ako struka procijeni da je ta bedevija dobra, slažem se sa njima. Ponovit ću po stoti put ovdje, da je naša struka pravila najmanje grešaka od svih što se tiče dovođenja igrača, a svaki klub pogriješi. Ovog malog sam gledao i mogu ti reći da nije nimalo loš. Što nije uspio vani može biti hiljadu razloga. Pozz i ohani maloado19211 je napisao/la:ja mislim da ipak razmisljam svojom glavom, a ne razmisljam glavom poltrona iz kluba koji pricaju pricu jednu te istu godinama.zaboljisportuBiH je napisao/la: Majstore a te titule nam nisu donijele jedno 1.500.000 KM minimalno jelde? Stvarno malo razmisli prije nego nešto napišeš.
dobro, evo da ti vjerujem da smo zaradili, plaho me zanima kako sad nemamo marke da dovedemo pravo pojacanje? otisli svi ti milioni u racune za vodu, struju, dugove?
mislim ne shvatam nas navijace da samo govore bice to dobro, a klub nam je 5. tabeli sa timom koji ne moze nikoga uzeti.
pri tom ti odlaze igraci koji nesto valjaju, pa kako dalje onda? dovesti ovu neku bedeviju sto je lutao po svijetu a gola nije dao. sta samo da se pika da imamo jednu bedeviju vise pored turkovica?
mislim stvarno, kako vas ne brine gdje ce nam klub zavrsiti ove sezone, i u buducnosti..
Dobro jutro plava braćo,
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zgazi ih Željo! 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.