pisao sam i kad je bilo ono kidanje zivaca i nekoliko kutija cigara protiv zvijezde i sad cu opet to napisat,stojim iza svega sto napisem i vjerujem u to,i mislim da vecina RAje dijeli moje misljene
kao prvo,sve ublehase,manekene,neznalice,sminkere,idiote,placenike...ne znam vise kako da ih nazovem,poslat kuci il u njihovo selo pa neka tamo glume igracice i zvjezdice itd (aneks 7:svi na svoje ognjiste) jer nekim je bolje da kopaju njivu il sta slicno
kao drugo,ako bude REMONT ove ekipe (cast izuzecima) bicemo prvo ozbiljni,bolji,imat cemo vise pare ako je to moguce a jest jer ovim majmunima PREPLACENIM je i cener za kafe puno mjesecno a ne neke cifer,brate dat igracima domacim nasoj djeci solidne palte mnogo manje vec ovim seljoberima,a nekim sadasnjim poput BLAGOJEVICA POVECAT ZA 300% nagradit momke koji zasluzuju
kao trece, od evrope nema nista ovo godine mozemo cekat 5 sezona,10 sezona 20 sezona al sa ovim kvazi igracima i kavzi trenerom necemo siguno nigdje daleko izmedju 8-12 mjesta MAX
kao cetvrto,pravit ekipu za slijedecu godinu rastjerat bagru,poslat ih gdje im je mjesto jos im dat para za kartu u jednom smijeru da se slucajno ne vrate,ukljucit juniore ako ih ima dat im sansu,vratit neke koji su otjerani prije iz ranijjh generacija,pokusat jos neke dovest neafirmisane iz PLFBIH ima dobrih igraca
suma sumarum,...remont pod hitno,otjerat bagru jer pare koje im dajemo (velike plate,bonusi,stan hrane)
sta nam daju zauzvrat VELIKO NISTA,ostat ce nam te pare a nisu to male pare,dovest nasu djecu nase juniore ako ima kvalitete s obzirom gdje treniraju,vratit kojeg starijeg momka i pravit ekipu za slijedecu godine JER SMO OVE SEZONE PO.P.U,S.I.L.I EVROPU I SVE OSTALO....dosta je vise mazanja ociju i presipanje supljeg u prazno VAZDA OVE CEMO GODINE JBT JA OSTARI OSJEDI GROHNO VISE KOLIKO LAZU I KOLIKO JE VREMENA PROSLO
MOSSTAR U SRCU,VELEZ DO GROBA