RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

shaman7
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la shaman7 » 22 nov 2014, 21:54

Andrija je napisao/la:
Svaka cast momcima.Vidi se da su to pretezno sve momci iz Mostara i da ginu za svoj dres.Bravo Rođeni :clap: :clap: :clap: Ima li kakav snimak?
Čekamo jednog čikicu koji odradjuje taj posao da postavi, pa i ja vama.

Hvala raja, bodrimo se i dalje, i još jače :D

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 22 nov 2014, 21:57

Dobri ste bili, ali niste jos dorasli za neki malo bolji rezultat, nazalost nasi momci su malo potcijenili protivnika, pa su morali ozbiljnije zapeti u drugom poluvremenu.
Uglavnom imate solidnih igraca, onaj celo na zadnjem veznom bi imao mjesta i kod nas...
"JOŠ OD 1926"

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 nov 2014, 22:08

veteran 1987 je napisao/la:Dobri ste bili, ali niste jos dorasli za neki malo bolji rezultat, nazalost nasi momci su malo potcijenili protivnika, pa su morali ozbiljnije zapeti u drugom poluvremenu.
Uglavnom imate solidnih igraca, onaj celo na zadnjem veznom bi imao mjesta i kod nas...
svi kukaju na teren u Mostaru, a vaš je danas ličio na Nevesinjsko polje prije rata, kada ga treba preorati za proljeće...

ti mi nešto govoriš za igru, jesi li ti normalan? :crazy: :crazy: :lol: skupit ću 11 momaka i ubit ćemo vas usred Banja luke- Bolan ne znate pas odigrati a nešto mi govoriš? :rol: Isto važi i za manekene iz Veleža. :crazy: :crazy:

Kada se naučite igrati pas igre, onda se javite na konkurs za fudbal, do tad vjezbajte...

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 22 nov 2014, 22:14

Ja govorim za ovih 11 sto trenutno igraju za Velez, potcijenili smo vas i primili gol, onda smo se morali uozbiljiti, jer mi ove jeseni pobjedjujemo sve sa 1-0, ali kazem obzirom da smo vas potcijenili, onda smo vam morali strpati dva komada, inace mogli ste kuci kao i zeljo ili zrinja primis jedan i lagano kuci.
Inace moram spomenuti katastrofalno sudjenje, cak mi se cini da ste i gol dali iz ofsajda, a ono kada je Avduka izvadio zicer je sigurno bio ofsajd. Inace simpaticna ste ekipa.
"JOŠ OD 1926"

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 nov 2014, 22:20

ja jedno, ti drugo... :crazy:

ja ti govorim da imamo fudbalski nepismene igrače, jer ne znaju u toku utakmice odigrati 3 pasa da valjaju.

ja sam u Njemačkoj imao posebne treninge za pas igru, koji su bili duplo tezi nego uobičajni treninzi, a sad ti garantujem pošto odavno ne igram lopte, da imam bolji osjećaj nego pojedini naši igrači. Ima izuzetaka, ali vrlo malo.

Kada nauče osnovna fudbalska pravila: prijem lopte, pas igra, uštopavanje, nek se jave na konkurs za fudbal. Svaka prosječna ekia iz Evrope će ubiti našu bilo koju ekipu, pa i Sarajevo sa silnim parama.
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 22 nov 2014, 22:30, ukupno mijenjano 3 puta.

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 22 nov 2014, 22:24

Ma nebitno, uglavnom hvala na cestitkama, mi nastavljamo borbu za evropu, a vama zelim srecu, mada realno ste dosta tanki.
"JOŠ OD 1926"

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 22 nov 2014, 22:56

Strašna atmosfera krcata dvorana bila. Mali pad pred kraj skoro ovi izjednačili ali sve je dobro završilo zaslužena pobjeda Veleža.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 22 nov 2014, 23:33

Manekeni na travi otidjite iducu tekmu na rukomet i vidite kako se bori za sveti dres jeb.em vam mame od trenera preko strucnog staba do igraca.....Svaka cast rukometasima tako se bori za sveti dres :tokralju: :tokralju: ljudi koji ja msm i ne primaju platu bore se lavovski a vi manekeni te vam daj bus pa svako gostovanje dan prije se ide pa daj najbolji hotel u gradu i onda nam vratite ovako poserem vam se u usta...I u 2 polusezoni ako dobijemo 2 prva gostovanja svi cete rec spremni smo za evropu..sta si bola spreman, kad dobijes Na grbavici kosevu bp bl tuzla siroki bb...barem 3 od tih gostovanja kad dobijemo onda mozemo rec da smo spremni za evropu...jos jednom vam se naj.ebem mame !

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 22 nov 2014, 23:47

pravnik1981 je napisao/la:Manekeni na travi otidjite iducu tekmu na rukomet i vidite kako se bori za sveti dres jeb.em vam mame od trenera preko strucnog staba do igraca.....Svaka cast rukometasima tako se bori za sveti dres :tokralju: :tokralju: ljudi koji ja msm i ne primaju platu bore se lavovski a vi manekeni te vam daj bus pa svako gostovanje dan prije se ide pa daj najbolji hotel u gradu i onda nam vratite ovako poserem vam se u usta...I u 2 polusezoni ako dobijemo 2 prva gostovanja svi cete rec spremni smo za evropu..sta si bola spreman, kad dobijes Na grbavici kosevu bp bl tuzla siroki bb...barem 3 od tih gostovanja kad dobijemo onda mozemo rec da smo spremni za evropu...jos jednom vam se naj.ebem mame !
i ja se pridruzujem j.....nju mame..katastrofa,1 poluvrijeme mogu da kazem kao iz udzbenika ali 2 totalni pad,pogubljenost na terenu,ko muhe bez glave,kondicija nidje veze,jedini blagojevic zadovoljio,covjek je orao po citavom terenu,nema gdje ga nije bilo,ostali,manekeni,sminkeri,frajeri..jednostavno receno dno dna... :salut: :salut:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 nov 2014, 00:00

Kaze veliki trener da nismo promasili sansu bilo bi 0 2 i to je kao bio problem :mrgreen: :mrgreen: A nije problem sto nismo u stanju doc do gola jednom il dva put u prosjeku na gostovanju.

Izgledamo kao amateri .. i to preplaceni amateri
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

salmy

Post Postao/la salmy » 23 nov 2014, 00:10

veteran 1987 je napisao/la:Ma nebitno, uglavnom hvala na cestitkama, mi nastavljamo borbu za evropu, a vama zelim srecu, mada realno ste dosta tanki.
Eto vi ste bili jaki u pi.ku materinu, da vam nije bilo Joce Stokica koji je predstavljao pola tima Borca, k a r i n u bi vi nas dobili i naravno da nije bilo nasih neintelegentnih panjeva Haurdica i Mike koji su na kraju sve ukenjali svojim ponasanjem.Nema sanse da vi i mi zavrsimo u Evropi, mozda cemo mi preko kupa ali Borac ne :nene: :nene: :nene:
Vidjeli smo i kako je lopta odskakala,sto hocu da kazem da vam je teren izgledao ko da smo na Čevljanskoj koridi,gdje se vode borbe bikova, niđe veze :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 23 nov 2014, 00:16

Vidim da ste zadovoljni rukometašima i njihovim zalaganjem. Prije nekoliko sezona kad je Velež punio dvorane doslovno da ih se 300 na derbiju protiv Zrinjskog moralo vratiti kućama, cilj nije bio Premijer Liga niti su se obećavale ikakve kule i gradovi kao cilj sezone. Nakon toga uslijedila je tišina nekoliko sezona, prošle sezone je Velež bio drugi ili treći sa dna tabele, prije toga sedmi itd. , ove sezone je došao novi trener uz stare/nove igrače , nova politika kluba i opet smo zaživjeli. Mislite li da je sada cilj Premijer Liga kada smo uvezali 8 pobjeda ? - Nije, jer bi za možda jednu sezonu se vratili gdje smo sada i sve počeli od nule. (naravno ako se vremenom neke stvari poklope, napadamo i Ligu Prvaka :D ).Zašto to raditi? Zašto obećavati ljudima nešto što nije moguće. Cilj je napraviti brend, klub, dobru reklamu ispunjenu nevjerovatnim trudom i zalaganjem za crveni dres, za klub, za grad koji je odgojio sve ove igrače. To nisu igrači iz Vojvodine, Crvene Zvezde i slično, sve Mostarci ponikli u ovom klubu i nikad ga nisu napustili, a imali su mnogo ponuda (informacije iz prve ruke). Mostar može da bude ponosan večeras jer nijedna ekipa ovog vikenda u bilo kojem rukometnom takmičenju u našoj državi nije imala ovakvu podršku, a pretpostavljam ni u nekoliko zadnjih sezona. Vjerujte mi na riječ, da rukometašima Veleža nije nikad upućena nijedna jedina ružna riječ tipa kao što su ove protiv naših fudbalera, a gubili su rukometaši i velike utakmice i prije 3-4 sezone im je Premijer Liga izmakla samo radi gol razlike, a u pitanju su bila nekolika gola.
Do neki dan sam bio i ja jedan od igrača, znam šta znači igrati i pred 30 ljudi na tribinama, od kojih je 20 naših prijatelja, ostalih 10 je slučajno čulo da se igra neka tekma, a znam kako je odigrati i pred 250-300 ljudi. Žao mi je što nisam mogao ovo večeras doživjeti, ali život ide dalje.
Što se tiče navijača, Crvene Armije, večeras je samo mlađa raja bila (do 18 godina otprilike) bilo ih je oko 100, možda čak i više, veliko im hvala !

Ovim komentarom ne želim odgovoriti raju od stadiona i fudbala, nego samo želim da skrenem pažnju da treba svi da bodrimo ime Velež, ne da tražimo nikakav interes. Sada se stavljam u poziciju simpatizera i navijača i želim sve da vas pozovem u velikom broju , u što mogućem većem broju da se pridružite našem klubu na bilo koji način. Svog brata, rođaka, dijete upišete u našu školu rukometa, da ga dovedete na rukometne utakmice, da ako ste privatnik i želite da ulažete u nešto, odaberite Rukometni klub Velež. Ovo je klub sa velikim srcem i dušom, i svim onim što malo ko može da osjeti tipkajući samo na forumu.

Hvala Mostar za večerašnji ponos :tokralju:

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 23 nov 2014, 00:33

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 41b9a8a169" onclick="window.open(this.href);return false;

Moramo biti ponosni na ove momke !

aleksasantic

Post Postao/la aleksasantic » 23 nov 2014, 01:12

pisao sam i kad je bilo ono kidanje zivaca i nekoliko kutija cigara protiv zvijezde i sad cu opet to napisat,stojim iza svega sto napisem i vjerujem u to,i mislim da vecina RAje dijeli moje misljene

kao prvo,sve ublehase,manekene,neznalice,sminkere,idiote,placenike...ne znam vise kako da ih nazovem,poslat kuci il u njihovo selo pa neka tamo glume igracice i zvjezdice itd (aneks 7:svi na svoje ognjiste) jer nekim je bolje da kopaju njivu il sta slicno
kao drugo,ako bude REMONT ove ekipe (cast izuzecima) bicemo prvo ozbiljni,bolji,imat cemo vise pare ako je to moguce a jest jer ovim majmunima PREPLACENIM je i cener za kafe puno mjesecno a ne neke cifer,brate dat igracima domacim nasoj djeci solidne palte mnogo manje vec ovim seljoberima,a nekim sadasnjim poput BLAGOJEVICA POVECAT ZA 300% nagradit momke koji zasluzuju
kao trece, od evrope nema nista ovo godine mozemo cekat 5 sezona,10 sezona 20 sezona al sa ovim kvazi igracima i kavzi trenerom necemo siguno nigdje daleko izmedju 8-12 mjesta MAX
kao cetvrto,pravit ekipu za slijedecu godinu rastjerat bagru,poslat ih gdje im je mjesto jos im dat para za kartu u jednom smijeru da se slucajno ne vrate,ukljucit juniore ako ih ima dat im sansu,vratit neke koji su otjerani prije iz ranijjh generacija,pokusat jos neke dovest neafirmisane iz PLFBIH ima dobrih igraca

suma sumarum,...remont pod hitno,otjerat bagru jer pare koje im dajemo (velike plate,bonusi,stan hrane)
sta nam daju zauzvrat VELIKO NISTA,ostat ce nam te pare a nisu to male pare,dovest nasu djecu nase juniore ako ima kvalitete s obzirom gdje treniraju,vratit kojeg starijeg momka i pravit ekipu za slijedecu godine JER SMO OVE SEZONE PO.P.U,S.I.L.I EVROPU I SVE OSTALO....dosta je vise mazanja ociju i presipanje supljeg u prazno VAZDA OVE CEMO GODINE JBT JA OSTARI OSJEDI GROHNO VISE KOLIKO LAZU I KOLIKO JE VREMENA PROSLO :kafa:

MOSSTAR U SRCU,VELEZ DO GROBA :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 nov 2014, 01:31

@shaman7

Imas jedan veliki respekt. Vidi se ta ljubav i vatra koju osjecas za Velez kao kolektiv. To je taj osjecaj koji je najbitnij da napravis nesto sto je tvoje. Da stvoris vrijednost, vi to u svakom slucaju radite i znaj da se tvoji postovi citaju i prate .!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 23 nov 2014, 06:30

Koja grupa amatera danas na onom pasnjaku sto ga zovu terenom. Kad mislis da nemoze dalje ovi se potrude da dokazu da moze. Nebitno ko je pobijedo uopste jer ni ovakav Velez a ni Borac nece i nisu ozbiljan konkurent za bilo kakvo mijesto sto vodi u Evropu. A i bolje ko bi gledo od muke kako ih neki konobari i bravari iz sredjene Evrope deru. Gasi Meha ovo je postao bezobrazluk.

salmy

Post Postao/la salmy » 23 nov 2014, 10:55

Braco, gdje su nam to Pastrmka, Rodjak, VM , Rodjenisa i ostali da malo prokomentarisemo jucerasnja desavanja.
Niste valjda svi banovani u P.M. i nije kraj svijeta sto smo juce zijanili od Borca j.e.b.e.m.u miša.
Ima li gdje nase djavolice "redone" da nam proslijedi para strucnih komentara i utisaka u vezi jucerasnje tekme ili se bacila na pravljenje pite, sto reče jednom brat Pastrmka :lol: :lol: :lol:
Hajmo bolan malo pizitive i to ce biti korisno, jer sigurno neko od igraca ili nas veliki Murinjo-Jusufbeg cita ove nase komentare, pa necel doci tobe akobogda, da se naprave neki kvalitetni rezovi u samom timu i spuca pedala pojedinim manekenima i uhljupima.
Pozdrav uz nasu staru MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 23 nov 2014, 11:12

Koga zanimaju slike sa rukometa sinoc, ili nek na FB doda Rukometni klub Velež u prijatelje (profil je u pitanju) , ili nek mi se javi za link u inbox, da ne bih postavljao ovdje.

Kazu jutro pametnije, nije jebote, veličanstveno je bilo i nevjerovatno

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 nov 2014, 11:49

Baš sam sinoć s posla up'o na poluvremenu, nisam stig'o prije. Bilo je fino vidjeti onu borbu, ono iskreno zalaganje, bodrenje od strane male RAje, sve je izgledalo kao u bajci. Također, fino je vidjeti da je masa počela prepoznavati rad i trud ovih igrača i nadam se da će onakva atmosfera postati pravilo ubuduće. Inače, onaj momak sa brojem 8, ako sam dobro upratio, dobrano odskače od ostatka momčadi. Čini mi se da igra lijevo krilo.

Ako je sam na krilu, ne moraš gledati kako će završiti, piši gol. :clap: Ima fine finte, varke tijelom. :thumbup: Idemo momci! :opaopa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 23 nov 2014, 12:01

zizu1991 je napisao/la:Baš sam sinoć s posla up'o na poluvremenu, nisam stig'o prije. Bilo je fino vidjeti onu borbu, ono iskreno zalaganje, bodrenje od strane male RAje, sve je izgledalo kao u bajci. Također, fino je vidjeti da je masa počela prepoznavati rad i trud ovih igrača i nadam se da će onakva atmosfera postati pravilo ubuduće. Inače, onaj momak sa brojem 8, ako sam dobro upratio, dobrano odskače od ostatka momčadi. Čini mi se da igra lijevo krilo.

Ako je sam na krilu, ne moraš gledati kako će završiti, piši gol. :clap: Ima fine finte, varke tijelom. :thumbup: Idemo momci! :opaopa:
Onaj igrac sa brojem 10 Šapuh ako sam dobro upratio prvih 9 golova on 8 dao...mašina :clap: :clap:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.