Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
vedooo, nemoj da te prozivamo, de dok nisam lego da vidim video
Cekam video,,,Bravo Mirza!! 
Nema na NBA. com više da se prati ono category leaders bar ja ne mogu nać jer nije ko prije, pa ako neko zna gdje ima da vidi koji je na listi po procentu trica?
Vedator zaspao, nema videa
tele jarane, poj.ebala se stranica naci boze, ja sad samo lazim da vidim u kolko je tekma, ostalo nista ne kontam
samo neka nastavi ovako. agresivan na ulazima, neka ide na kontakt, na kos, a ne da bjezi od njega. neka trazi loptu i neka preuzima odg. steta sto u zadnjih 6 min ne uze nijedan sut, ali nema veze... odlican je bio, ovo je recept za uspjeh.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
vjerovali ili ne cekao Mikija over i 1 hendikep na SAS (-9) za 270 KM
bravo vedatoru
bravo vedatoru
Bravo Mirza,šteta što sam propustio. 
NIsam se pokajao sto sam ustao i gledao tekmu
Valjda ce sad onom starom pr.donji doci do mozga da Mirza treba da igra u startnoj petorci
Valjda ce sad onom starom pr.donji doci do mozga da Mirza treba da igra u startnoj petorci
mirzatele je napisao/la:Nema na NBA. com više da se prati ono category leaders bar ja ne mogu nać jer nije ko prije, pa ako neko zna gdje ima da vidi koji je na listi po procentu trica?
Trenutno je 14.
http://stats.nba.com/player/#!/203141/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pise u League rankings.
Jedan grad, jedna ljubav!
Gifron je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Nema na NBA. com više da se prati ono category leaders bar ja ne mogu nać jer nije ko prije, pa ako neko zna gdje ima da vidi koji je na listi po procentu trica?
Trenutno je 14.
http://stats.nba.com/player/#!/203141/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pise u League rankings.
14. u cijeloj ligi?
- storm_raider
- Kontakt:
storm_raider je napisao/la:Ne, nego na treningu Slobode.
nije po procentu za trojku 14. u ligi,bar koliko ja vidim
http://stats.nba.com/leaders/#!?PerMode ... ry=FG3_PCT" onclick="window.open(this.href);return false;
Strasno je mirza napredovao , al svi smo znali da on zna vodit loptu i zna pogadjat ulaze drago mi je sto je to konacno uvrstio u svoj arsenal. Sa druge strane ne svidja mi se sto Hollins bas tolko zahtjeva da ulazi mislim da je holnisu draze da zabije 4 poena iz ulaza nego 8 trica takav osjecaj imam ...
Dobro su netsi igrali sinoc , ne znam sta je sa JJ-a dal se posvadjao dal mu nesto ne odgovara al od kako se pozalio na sebicnost nije odigrao jednu dobru partiju. Netsi nisu tolko ni losi defanzivno , npr sinoc su izgubili jer im je danny sasuso 5 trica dok JJ a vala i Bojan nisu pogadjali otvorene suteve jbg. Brook je takav mlakonja da ne mogu da vjerujem , bolje igra ovaj mali jordan bori se lik super koristan igrac bas mi se svidja. O plumleeju nemam sta da pricam samo kad se sjetim navale ovih amera da ce on startat kako je napredovo , covjek igra gore nego sto je igro prosle sezone a i prosle sezone je samo zakucavo i imo vise likova koji su mu mogli bacit lob.
I jedini igraci koji zele da igraju timski u ekipi su KG , mirza , deron i bojan... MIrza moze komotno startat , al mislim da nece iz razloga jer onda druga postava ne bi imala nikakve opcije u napadu , jack je toplo hladno vazda , AA suta ocajno sem toga i on je uvijek jedna tekma ide ga sut druga nista , plumlee sve receno i tako dalje. A nije ni tajna da mirza sa deronom izgleda 30 % bolje u napadu i deron voli takve igrace kad moze igrat pik i pop , koji mu otvaraju reket i relano sinoc mirza i on su drzali ekipu. Mirza vec sad izgleda kao jako dobar nba igrac koji ce bez problema dobit neki ugovor od 5-8 mill zavisi gdje bude htio ici itd...
Dobro su netsi igrali sinoc , ne znam sta je sa JJ-a dal se posvadjao dal mu nesto ne odgovara al od kako se pozalio na sebicnost nije odigrao jednu dobru partiju. Netsi nisu tolko ni losi defanzivno , npr sinoc su izgubili jer im je danny sasuso 5 trica dok JJ a vala i Bojan nisu pogadjali otvorene suteve jbg. Brook je takav mlakonja da ne mogu da vjerujem , bolje igra ovaj mali jordan bori se lik super koristan igrac bas mi se svidja. O plumleeju nemam sta da pricam samo kad se sjetim navale ovih amera da ce on startat kako je napredovo , covjek igra gore nego sto je igro prosle sezone a i prosle sezone je samo zakucavo i imo vise likova koji su mu mogli bacit lob.
I jedini igraci koji zele da igraju timski u ekipi su KG , mirza , deron i bojan... MIrza moze komotno startat , al mislim da nece iz razloga jer onda druga postava ne bi imala nikakve opcije u napadu , jack je toplo hladno vazda , AA suta ocajno sem toga i on je uvijek jedna tekma ide ga sut druga nista , plumlee sve receno i tako dalje. A nije ni tajna da mirza sa deronom izgleda 30 % bolje u napadu i deron voli takve igrace kad moze igrat pik i pop , koji mu otvaraju reket i relano sinoc mirza i on su drzali ekipu. Mirza vec sad izgleda kao jako dobar nba igrac koji ce bez problema dobit neki ugovor od 5-8 mill zavisi gdje bude htio ici itd...
Bez Mirze i @vedatora nema kahve i meraka
Bravo Babuka 22 poena, strašna partija ako do sada nisi zaslužio prvu petorku ili mjesto 6. igrača nećeš nikada svaka čast samo tako nastavi.

Dobro će im doći ova mala pauza od 10 dana samo 2 tekme.
Naredna nam je protiv Philadelphia 76ers u 01.00h čini mi se 27.11
Eto prilike da se AK revanšira Hollinsu
Edit.
@vedatore doživio si vrhunac uspjeha kad te i ekskluziva okači na svoju stranicu
Vidim ja na FB share tvojih poena od jedne "navijačice" kad tamo BHtube 
Bravo Babuka 22 poena, strašna partija ako do sada nisi zaslužio prvu petorku ili mjesto 6. igrača nećeš nikada svaka čast samo tako nastavi.
Ako mu se ne sviđa neka zatraži trade ili razgovor sa GM, ali previše šteti nego što koristi donosi.grgr je napisao/la:Dobro su netsi igrali sinoc , ne znam sta je sa JJ-a dal se posvadjao dal mu nesto ne odgovara al od kako se pozalio na sebicnost nije odigrao jednu dobru partiju.
Naredna nam je protiv Philadelphia 76ers u 01.00h čini mi se 27.11
Eto prilike da se AK revanšira Hollinsu
Edit.
@vedatore doživio si vrhunac uspjeha kad te i ekskluziva okači na svoju stranicu
Mislim da se Netsi trebaju rijesiti pod hitno JJ, jer vec 3 sezone je tu a nije povezao 3 utakmice na nivou kakvom se ocekuje od njega, ma koliko on bio superioran u igri 1 na 1. Em je ostario em je sporiji dosta pri sutu nego prije. Uz njega je prvi kandidat i Anderson, za kojeg brojke same govore. Pozitivna stvar za netse ove sezone je budjene derona, povratak lopeza, i naravno nas MIki
, Jos nesto, koliko god Bogdanvic dobro izgledao u nekim mecevima mislim da je za jednog Rookia evropskog kalibra ipak malo previse odgovornosti ovdje, a on ima vecu minutazu nego Mirza prve sezone sto zbog konkurencije, a Bogami moramo priznati mnogo manje ispada u odbrani nego Mirza prve sezone, zbog svoje brzine, a i vjerovatno ima tu i do pozicije koju pokriva i kvaliteta igraca koje cuva.
Svaki je poen krvavao zaradio, njemu ne serviraju zicere i ne ignorisu ga u odbrani, kao neke...
Mozda je i Hollins shvatio neke stvari, a mozda i ne
Znao sam da mu Diaw nece biti problem, jer je spor...Sada igraju sa njegovom stalnom musterijom, Phillom...idemo po 15+ p
Mozda je i Hollins shvatio neke stvari, a mozda i ne
Znao sam da mu Diaw nece biti problem, jer je spor...Sada igraju sa njegovom stalnom musterijom, Phillom...idemo po 15+ p
Maestralna partija sinoc. Apsolutno sve je radio: trice, ulazi, poludistanca, odbrana. Samo ne vidim razlog ostajanja u Netsima, zesce su karine. Vjerovatno ce otici do PO, jer je konferencija prelosa ali tu ce im bit kraj u prvoj rundi. A on ce imati nekih 20-ak minuta sto moze sa ovakvom igrom imati u timovima koji idu na titulu. Mora promijeniti sredinu, nek izabere pametno i bjezi sa ovog broda koji tone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.