FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zeljo4life
- Kontakt:
- storm_raider
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Takvi ni ne trebaju da kroce na grbavicu.lazar je napisao/la:Ako se uprava nerijesi Kosorica i Bogdanovica, ja na Grbavicu vise ne koracam. Ode zdravlje zbog levata
Sport je lijek za tijelo i duh.
Sta toliko kukate nisu ni druge utakmice na grbavici bile ljepse za gledati, al smo pobiejdili i to je bitno. Nadam se da ce pauza biti burna i da ce doci do promjena bar sto se zadnje linije tiče. A ako ode Toma moramo dovesti bar nekog kao on jer ako dode losiji tesko nama.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Da vidim kakvo je stanje sa odlascima.
Prema mojim informacijama sljedeci igraci nas napustaju:
Tomic
Kvesic
Zeljkovic
Prema mojim informacijama sljedeci igraci nas napustaju:
Tomic
Kvesic
Zeljkovic
storm_raider je napisao/la:Takvi ni ne trebaju da kroce na grbavicu.lazar je napisao/la:Ako se uprava nerijesi Kosorica i Bogdanovica, ja na Grbavicu vise ne koracam. Ode zdravlje zbog levata
Loša tekma pravo, no bitna su 3 boda, sad odmor, kojekakve špekulacije i ostalo što slijedi, nadam se da će ova 3 mjeseca proći što bolje po klub i onda lagano u borbu za Evropu najmanje... Volim te Željo!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
kako ba peti?rodom s Mejtaša je napisao/la:Teška utakmica koja je opet pokazala sve mane i prednosti ove ekipe. Na kraju polusezone vjerovatno 5. mjesto sa realnim izgledima da se domognemo Evrope. Međutim, mnogo toga se mora popraviti na pauzi jer puno je baš puno bilo improvizacije. Šteta bi bilo ne otići u Evropu i ne zaraditi koju kintu, ali za tako nešto se fakat treba pojačati na nekim pozicijama. Da smo sad 10. na tabeli ne bi pričali o tome, ali bi baš bila šteta da ostanemo peti.
Sent from my HTC One using Tapatalk
možda na različitim mjestima gledamo rezultate... 
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Ako ima ikakvih pravila u ovoj ligi Olimpic će dobiti bodove u Bijeljini i onda smo peti. Jedino ako se Radnik bude žalio UEFA-i onda je sve moguće. Oni štite klubove koji ne plaćaju igrače pa što se onda ne bi moglo igrati i sa žutim kartonima. Karton gore-dole nebitno kad nama Kurdi hladno furaju milion. I Borac skonto fol.
Ovo danas je vrijeđanje publike. Volio bi da pitam nekolicinu igrača da li bi oni platili da sami sebe ovakve gledaju. Pa ja da sam pjan iz kafane izašao bio bi 10 puta borbeniji i rastrčaniji od Sadikovića.
Nek piše ko god hoće da ovakvi navijači ne trebaju dolaziti, zaboli me, al ako se klub ne uozbilji, na proljeće ne idem više. Klubu trebaju navijači koji plaćaju karte, a spadam u takve, i ne treba mi niko da me ponižava. Igrači me trebaju učiniti ponosnim i sretnim, a ne jadnim. Danas se baš pitam što ne odoh na sunce na Barice umjesto što gledam ovaj jad.
Hajd što je bilo grešaka i neznanja, al igrači se ponašaju ko da su jučer počeli trenirati. Hasanović je bio jedan od najboljih i najborbenijih i Adžem ga vadi a ostavlja mrtve Tomića i Sadikovića.
Sad mi nije ni čudan onaj rezultat od 2:2 sa juniorima. Ova ekipa je na amaterskom nivou, još se jedino čudim kako smo samo 4 boda iza prvog.
Klub je trenutno organizacijski, igrački, taktički i autoritetom na nivou Vrbanjuše. Braco gumena glava bi danas bolje odigrao. Prvi put, a bio sam na više utakmica nego što su odigrali mnogi od današnjih fudbalera u cijelom životu (uključujući i na male sa rajom), sam stvarno želio da Čelik izjednači. Ljudi su bili bolji i organizovaniji i spremniji. Ovo danas je nezaslužena pobjeda. Stvarno me stid i sram što sam bio na utakmici.
Recite da sam kakav god hoćete navijač, al klub ovako svakodnevno gubi navijače. Gubi navijače, gubi finansije. Poslije nam je jedina vadiona kako se nismo prodali (spali smo na nivo "bolje treći uz alaha..."). Nismo ne zato što nećemo (guze bi naši dali bilo kome za bilo kakve pare, da se ne lažemo), već zato što ne vrijedimo ni 2 marke. Kako će sponzor dati pare, kad ih više ni ja ne dam.
Nek piše ko god hoće da ovakvi navijači ne trebaju dolaziti, zaboli me, al ako se klub ne uozbilji, na proljeće ne idem više. Klubu trebaju navijači koji plaćaju karte, a spadam u takve, i ne treba mi niko da me ponižava. Igrači me trebaju učiniti ponosnim i sretnim, a ne jadnim. Danas se baš pitam što ne odoh na sunce na Barice umjesto što gledam ovaj jad.
Hajd što je bilo grešaka i neznanja, al igrači se ponašaju ko da su jučer počeli trenirati. Hasanović je bio jedan od najboljih i najborbenijih i Adžem ga vadi a ostavlja mrtve Tomića i Sadikovića.
Sad mi nije ni čudan onaj rezultat od 2:2 sa juniorima. Ova ekipa je na amaterskom nivou, još se jedino čudim kako smo samo 4 boda iza prvog.
Klub je trenutno organizacijski, igrački, taktički i autoritetom na nivou Vrbanjuše. Braco gumena glava bi danas bolje odigrao. Prvi put, a bio sam na više utakmica nego što su odigrali mnogi od današnjih fudbalera u cijelom životu (uključujući i na male sa rajom), sam stvarno želio da Čelik izjednači. Ljudi su bili bolji i organizovaniji i spremniji. Ovo danas je nezaslužena pobjeda. Stvarno me stid i sram što sam bio na utakmici.
Recite da sam kakav god hoćete navijač, al klub ovako svakodnevno gubi navijače. Gubi navijače, gubi finansije. Poslije nam je jedina vadiona kako se nismo prodali (spali smo na nivo "bolje treći uz alaha..."). Nismo ne zato što nećemo (guze bi naši dali bilo kome za bilo kakve pare, da se ne lažemo), već zato što ne vrijedimo ni 2 marke. Kako će sponzor dati pare, kad ih više ni ja ne dam.
Zadnja izmjena: fczeljo, dana/u 23 nov 2014, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Dobro je ovo kako je moglo zavrsiti, sada na pauzi probati dovesti koga i izboriti evropu.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Gledam Dadu Sadikovića čitavu polusezonu (danas sam fulio jedinu tekmu) i stvarno, ali stvarno, mi nije jasno zašto je on najkritikovaniji igrač Želje?
Istina da ima nešto slabije kretanje bez lopte, ali svim ostalim segmentima svoje igre nadoknađuje tu manu ba.. I definitivno bi trebao igrati malo ofanzivnije, Adžem bi trebao uraditi isto ono što je Kodro sa Radovcem koji je prodisao na novoj poziciji.
I generalno se ne slažem s tvojim postom, 30 bodova Plavih u ovoj polusezoni je više nego što je iko (realan) očekivao. Svaka manja utakmica je odrađena rutinski, ovo protiv jačih jednostavno ne ide tako jednostavno i to je to.
Istina da ima nešto slabije kretanje bez lopte, ali svim ostalim segmentima svoje igre nadoknađuje tu manu ba.. I definitivno bi trebao igrati malo ofanzivnije, Adžem bi trebao uraditi isto ono što je Kodro sa Radovcem koji je prodisao na novoj poziciji.
I generalno se ne slažem s tvojim postom, 30 bodova Plavih u ovoj polusezoni je više nego što je iko (realan) očekivao. Svaka manja utakmica je odrađena rutinski, ovo protiv jačih jednostavno ne ide tako jednostavno i to je to.
ja tek sad vidim ovo za radnik, sinoć sam malo vario
stvarno nevjerovatno
stvarno nevjerovatno
Krenemo dobro i onda bezveze zakomplikujemo situaciju..
Al eto,ubiljezili smo pobjedu i to je bitno jedino..O igri pricati mislim da nema potrebe,sve smo ispricali nekih ranijih dana,mjeseci..Nema se nista novo dodati..
Polusezonom sam,ipak,zadovoljan..Ostali smo u ozbiljnoj trci za Evropu,sto je po meni,apsolutni prioritet ove godine..Bice zanimljivo pratiti i ko ce nas napustiti,obzirom da se spominju neki igraci,ko ce eventualno doci ako ti odu,itd..Nadam se samo da cemo u drugoj polusezoni imati igracki kadar koji ce moci voditi,vjerovatno,do posljednjeg kola tesku i neizvjesnu bitku za mjesto u Evropi..
Polusezonom sam,ipak,zadovoljan..Ostali smo u ozbiljnoj trci za Evropu,sto je po meni,apsolutni prioritet ove godine..Bice zanimljivo pratiti i ko ce nas napustiti,obzirom da se spominju neki igraci,ko ce eventualno doci ako ti odu,itd..Nadam se samo da cemo u drugoj polusezoni imati igracki kadar koji ce moci voditi,vjerovatno,do posljednjeg kola tesku i neizvjesnu bitku za mjesto u Evropi..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
za nadat se da ce neko napraviti analizu stvarnog problema, to jeste trenera, nego indivudalne greske igraca, tipa da li je trcao, zasto je lose dodao, i slicno.
mi imamo bolji igracki kadar od celika, oni su danas igrali fudbal, imali koliko toliko neku igru, dok smo mi kao djeca s ulice, nabijali loptu, nismo sastavili tri pasa, o akciji necu da razmisljam.
bolje smo igrali kad nam je trener bio Krunic. adzem je zadovoljan, a trebalo bi ga biti stid.
kakve on treninge vodi, sta oni rade na tim treninzima. ubacio basu, on se slaze s ostatkom ekipe kao da nikad ocima nije vidio nijednog igraca, ma mislim stvarno smijesno.
izmjene se rade da se promjeni ritam utakmice, a tu je adzem najjaci. on napravi takve izmjene da i ono sto je valjalo, on izvede vani. van serijski trener.
treba njemu neko reci buraz ne vodis ti kadete, u pitanju je ozbiljan klub. igraci ne znaju gdje udaraju, kako ih je fino rasporedio na terenu, i dao im zadatke.
mi imamo bolji igracki kadar od celika, oni su danas igrali fudbal, imali koliko toliko neku igru, dok smo mi kao djeca s ulice, nabijali loptu, nismo sastavili tri pasa, o akciji necu da razmisljam.
bolje smo igrali kad nam je trener bio Krunic. adzem je zadovoljan, a trebalo bi ga biti stid.
kakve on treninge vodi, sta oni rade na tim treninzima. ubacio basu, on se slaze s ostatkom ekipe kao da nikad ocima nije vidio nijednog igraca, ma mislim stvarno smijesno.
izmjene se rade da se promjeni ritam utakmice, a tu je adzem najjaci. on napravi takve izmjene da i ono sto je valjalo, on izvede vani. van serijski trener.
treba njemu neko reci buraz ne vodis ti kadete, u pitanju je ozbiljan klub. igraci ne znaju gdje udaraju, kako ih je fino rasporedio na terenu, i dao im zadatke.
Zadnja izmjena: ado19211, dana/u 23 nov 2014, 17:01, ukupno mijenjano 2 puta.
on ima genijalan potez, zato i ima tri gola i četiri asistencije uz ne tako veliku minutažu. al' kad nemamo loptu on je igrač manje, loše postavljanje, slab u duelu. veći dio utakmica on i jeste igrao odmah iza napada, ali i tu više ni u našoj ligi ne prolazi da si totalno beskoristan nazad. a naročito kad igraju i bajić i varea - to su onda trojica totalno nezainteresovanih za odbranu, što je stvarno previše. a protiv jačih ekipa bogami ni u napadu nije bogzna šta pokazao.Steph je napisao/la:Gledam Dadu Sadikovića čitavu polusezonu (danas sam fulio jedinu tekmu) i stvarno, ali stvarno, mi nije jasno zašto je on najkritikovaniji igrač Želje?
ogroman potencijal, ali i vrlo značajne mane na kojima će morati udarnički raditi ako hoće da ga ostvari.
-
fcsforever
- Kontakt:
fczeljo je napisao/la:Ovo danas je vrijeđanje publike. Volio bi da pitam nekolicinu igrača da li bi oni platili da sami sebe ovakve gledaju. Pa ja da sam pjan iz kafane izašao bio bi 10 puta borbeniji i rastrčaniji od Sadikovića.
Koliko možemo ke.njati to nije normalno. Idemo iz krajnosti u krajnost. Na početku sezone cilj je bila evropa, vracanje dugova i davanje šanse mlađim igračima našeg klub. U igri smo za evropu, čak i u nekim ludim kombinacijama i za titulu, jer nam prvi bježi 4 boda, dug smo skoro vratili, dali smo šansu nekim mlađim igračima i ljudi su i pored toga nezadovoljni. U jednu ruku ih i razumijem igra je očajna, na amaterskom nivou, neki igrači nisu dorasli da nose dres našeg kluba, ali i pored toga svega mi osvajamo bodove, igramo loše a osvajamo bodove, e to je odlika samo velikih ekipa. Neki ljudi kritikuju Amara i ostale članove uprave isto kao da su oni nabili taj dug kluba a ne shvataju da su se oni uhvatili u koštac sa problemom i da su ga skoro uspješno i riješili. Milion sam puta ponovio na ovom forumu tako da mi nije mrsko još jednom, da nije Amar ušao u upravu kluba i očistio parazite zajedno sa Gredićem i ostalim manje poznatim ljudima koji rade u interesu kluba mi bi doživjeli sudbinu Čelika a kasnije možda i KK Bosne. Što se tice igračkog kadra nama fale dva stopera, jedan defanzivni vezni, jedan lijevi bek, ofanzivni vezni i jedan ubojiti napadač, mada je moguca varijanta da neki naši omladinci dobiju šansu ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Au sto se ti nasra ovdje svega i svacega, kao da ostali nisu svjesni kakva je situacija.Pa je li vidis da je u cijeloj drzavi stanje za qurac.I pored svih sranja mi 4 boda ,hej samo 4 boda iza prvog mjesta.fczeljo je napisao/la:Ovo danas je vrijeđanje publike. Volio bi da pitam nekolicinu igrača da li bi oni platili da sami sebe ovakve gledaju. Pa ja da sam pjan iz kafane izašao bio bi 10 puta borbeniji i rastrčaniji od Sadikovića.
Ja vjerujem da je vecina ljudi zadovoljna barem rezultatski, a igra ce se popraviti sa vremenom..
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 36 gostiju.