FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Neutral
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2010, 23:51

Messi najbolji, i to je to. Jedino Rooney možda kompletniji igrač od Messija, radi defenzivnih sposobnosti.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 mar 2010, 23:54

U ZIVOTU DVA IGRACA koja volim gledati kada imaju loptu u nogama su ronaldinjo i messi .....dva fudbalera koja znaju sa loptom SVE ...s tim da je ronaldinjo ipak osvojio SVE i njemu vise fudbal nije najvazniji...ali ipak kada hoce .....
a onda Messi .... ono je cudo,koja pokretljivost....nadam se da ovo nije samo bljesak.....ako nastavi na ovom nivou ....jadan rasenal :D :D a da nepricam za real.....et one budale iz reala da su fino izdvojile onih 300 000 miliona i kupile messija( valjda bi ga uspjeli za te pare kupiti) sad bi se setali ligom :D ,fino das loptu mesiju ii et :D heheheh
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 21 mar 2010, 23:56

johnnyHZ je napisao/la:U ZIVOTU DVA IGRACA koja volim gledati kada imaju loptu u nogama su ronaldinjo i messi .....dva fudbalera koja znaju sa loptom SVE ...s tim da je ronaldinjo ipak osvojio SVE i njemu vise fudbal nije najvazniji...ali ipak kada hoce .....
a onda Messi .... ono je cudo,koja pokretljivost....nadam se da ovo nije samo bljesak.....ako nastavi na ovom nivou ....jadan rasenal :D :D a da nepricam za real.....et one budale iz reala da su fino izdvojile onih 300 000 miliona i kupile messija( valjda bi ga uspjeli za te pare kupiti) sad bi se setali ligom :D ,fino das loptu mesiju ii et :D heheheh
ne znam o kakvom bljesku govoris...Messi vec 3 sezone igra vrhunski!!!
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 21 mar 2010, 23:57

ja sam davnih dana rekao njega treba uhapsit i stavit ga u labaratorije na promatranje pa on nije ljudsko bice :o :o
vanzemaljci nam se setaju po planeti mene je straaaahhhh da ne kuju neku zavjeru :o :o :o :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 mar 2010, 23:58

Kad je prije jedno 5 godina Messi ono pocinjao igrati tek svoje prve utakmice ja sam nabavio malog cukicu haskija i dao sam mu ime Messi, mnogi su tad pitali kakvo je to ime hhehe, rekoh ime koje ce se pamtiti.
Ono sto me najvise veceras obradovalo jeste zajednistvo u ekipi, iako se nekome cinilo da Messi i Ibra ne podnose jedan drugoga i sl. budalastine. Jedva cekam El clasico i Arsenal.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 mar 2010, 23:58

johnnyHZ je napisao/la:U ZIVOTU DVA IGRACA koja volim gledati kada imaju loptu u nogama su ronaldinjo i messi .....dva fudbalera koja znaju sa loptom SVE ...s tim da je ronaldinjo ipak osvojio SVE i njemu vise fudbal nije najvazniji...ali ipak kada hoce .....
messi nema cijenu.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 mar 2010, 23:59

S-Y-L-A-R je napisao/la:ja sam davnih dana rekao njega treba uhapsit i stavit ga u labaratorije na promatranje pa on nije ljudsko bice :o :o
vanzemaljci nam se setaju po planeti mene je straaaahhhh da ne kuju neku zavjeru :o :o :o :mrgreen:
Zahvali se ti Bogu što Bayern nije izvukao Barcu u LP jer bi pukla petarda ko i prošle godine :mrgreen:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 22 mar 2010, 00:00

Ko sto kaze Sajoni,Messi vec 3 godine igra vrhunski,ali i konstatno napreduje iz godinu u godinu i hvala Bogu na tome.
Drago mi je zbog njega,a i sada je najbolji strijelac u utrci za zlatnu loptu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 mar 2010, 00:01

messi igra vrhunski otkad je pocao karijeru. kad se sjetim samo het trika realu, golčine getafu, zatim panatinaikosa i dalje da ne nabrajam.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 22 mar 2010, 00:03

drop je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:ja sam davnih dana rekao njega treba uhapsit i stavit ga u labaratorije na promatranje pa on nije ljudsko bice :o :o
Zahvali se ti Bogu što Bayern nije izvukao Barcu u LP jer bi pukla petarda ko i prošle godine :mrgreen:
pa znam samo sam to zelio bilo koga daj samo nemoj ovog vanzemOljca :D
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 22 mar 2010, 00:17

Ma ovaj momak igra nerealno , geldam ga i ne mogu ovo na PlayStationu da izvedem !
Bukvalno nemoguce !
Poredit njega sa bilo kime na svijetu je nerealno jer on je za klasu ili dvije iznad svih ! On moze uraditi na terenu sta hoce !!!
Definitivno cudo od djeteta jer ima samo 22god :P
Ovo je 3 ili 4 sezona da Messi igra gotovo na ovom nivou !Nema se tu sta bojat da nece igrat dobro . On je jednostavno Messi i samo molite Boga sto ovakav igrac igra u Barci i sto je voli svim srcem i dusom !!!!
Ave Messi !!!

btw : Ibra neigra toliko lose koliko je psihicki lose ! Treba mu jedna strasna partija da bi se nekako nafuro i poceo letit !

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 22 mar 2010, 00:49

Andres je napisao/la:Ma ovaj momak igra nerealno , geldam ga i ne mogu ovo na PlayStationu da izvedem !
Bukvalno nemoguce !
Poredit njega sa bilo kime na svijetu je nerealno jer on je za klasu ili dvije iznad svih ! On moze uraditi na terenu sta hoce !!!
Definitivno cudo od djeteta jer ima samo 22god :P
Ovo je 3 ili 4 sezona da Messi igra gotovo na ovom nivou !Nema se tu sta bojat da nece igrat dobro . On je jednostavno Messi i samo molite Boga sto ovakav igrac igra u Barci i sto je voli svim srcem i dusom !!!!
Ave Messi !!!

btw : Ibra neigra toliko lose koliko je psihicki lose ! Treba mu jedna strasna partija da bi se nekako nafuro i poceo letit !
I ja mislim da je kod Ibre neka psihološka blokada.
Pa ipak je on klasa igrac i ne može preko noci zaboraviti igrati fudbal,ali promašaji su jednostavno neobjašnjivi.
Možda je pao u neku depresiju ,možda neki privatni problemi - ko ce ga znati :?
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 mar 2010, 10:59

vele majstor je pokazao da nije s ove planete....
1974---1975---1976---2001---2013---2020

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 22 mar 2010, 11:56

omerbavarac je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Blago Barci na ovakvom carobnjaku. Ovo se radja jednom u 30 godina.
hoces da kazes jednom u milenijumu jer se dosad nijedan ovakav nije rodio.
Kad sam pisao, razmisljao sam o Maradoni, igracu koji je bio slicnih kvaliteta. S toga mislim da ce se u skorijoj buducnosti roditi jos jedan ovakav van serijski igrac.
i igrat ce za barcelonu :D
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 mar 2010, 12:02

Ja sam sinoć uživao al u Messiu, al ne u igri Barce, slabo za njih al Messi, najbolji u historiji, sigurno... Možda je tu negdje sa Zizuom, jer tu su negdje po genijalnosti... Svaka čast... Zaragoza - Messi 2:4
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 22 mar 2010, 12:08

ili je zizu tu negdje s njim :D
ma kakav zizu on je samo po visini veci od messija
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 mar 2010, 12:12

Nemoguće... Zizu i Messi nisu isti tip igrača, ovaj je bio, hmm, stvoren da lopte dijeli kao na tanjiru a ovaj da lomi igrače i daje golove, što ni Zizou nije bilo nimalo strano, pogledaj koji video pa češ da vidiš ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 22 mar 2010, 12:16

GunnerS je napisao/la:Ja sam sinoć uživao al u Messiu, al ne u igri Barce, slabo za njih al Messi, najbolji u historiji, sigurno... Možda je tu negdje sa Zizuom, jer tu su negdje po genijalnosti... Svaka čast... Zaragoza - Messi 2:4
Ništa to Messi ne bi mogao uradit da nisu ostali igrači ekipe postavljeni gdje jesu.Barca je ušla u formu i to se vidi i ostali igrači mnogo rade za Messia.Samo naivan čovjek može reći da Messi čini Barcinu igru.Teško bi Messi bez one vezne linije i bez Alvesa koji ostaje iza njega. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 22 mar 2010, 12:18

koliko ti imas godina?
meni ne treba video da gledam znam dok jos ni u juve nije dosao dok je jos u bordou igrao tako da ti je taj tvoj savjet suvisan

ajd malo pogledj pa ces vidjeti da je messi duplo bolji od zizua bez obzira sto nisu na istoj poziciji

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 22 mar 2010, 12:19

respo je napisao/la:koliko ti imas godina?
meni ne treba video da gledam znam dok jos ni u juve nije dosao dok je jos u bordou igrao tako da ti je taj tvoj savjet suvisan

ajd malo pogledj pa ces vidjeti da je messi duplo bolji od zizua bez obzira sto nisu na istoj poziciji
nisi ni ti normalan... cuj duplo bolji ... ne mozes ih porediti nikako a i da mozes i da je bolji nije duplo pa nije zizu kanta jbt...svasta
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.