FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

corleone87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la corleone87 » 23 nov 2014, 17:15

Samo da se rijesimo one dvojice parmaka u odbrani i bice bolje a i onom Bucanu je vrijeme za penziju.Zeljkovic je danas odlicno igrao.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 23 nov 2014, 17:18

zeljeznicar1 je napisao/la:
fczeljo je napisao/la:Ovo danas je vrijeđanje publike. Volio bi da pitam nekolicinu igrača da li bi oni platili da sami sebe ovakve gledaju. Pa ja da sam pjan iz kafane izašao bio bi 10 puta borbeniji i rastrčaniji od Sadikovića.

Nek piše ko god hoće da ovakvi navijači ne trebaju dolaziti, zaboli me, al ako se klub ne uozbilji, na proljeće ne idem više. Klubu trebaju navijači koji plaćaju karte, a spadam u takve, i ne treba mi niko da me ponižava. Igrači me trebaju učiniti ponosnim i sretnim, a ne jadnim. Danas se baš pitam što ne odoh na sunce na Barice umjesto što gledam ovaj jad.

Hajd što je bilo grešaka i neznanja, al igrači se ponašaju ko da su jučer počeli trenirati. Hasanović je bio jedan od najboljih i najborbenijih i Adžem ga vadi a ostavlja mrtve Tomića i Sadikovića.

Sad mi nije ni čudan onaj rezultat od 2:2 sa juniorima. Ova ekipa je na amaterskom nivou, još se jedino čudim kako smo samo 4 boda iza prvog.

Klub je trenutno organizacijski, igrački, taktički i autoritetom na nivou Vrbanjuše. Braco gumena glava bi danas bolje odigrao. Prvi put, a bio sam na više utakmica nego što su odigrali mnogi od današnjih fudbalera u cijelom životu (uključujući i na male sa rajom), sam stvarno želio da Čelik izjednači. Ljudi su bili bolji i organizovaniji i spremniji. Ovo danas je nezaslužena pobjeda. Stvarno me stid i sram što sam bio na utakmici.

Recite da sam kakav god hoćete navijač, al klub ovako svakodnevno gubi navijače. Gubi navijače, gubi finansije. Poslije nam je jedina vadiona kako se nismo prodali (spali smo na nivo "bolje treći uz alaha..."). Nismo ne zato što nećemo (guze bi naši dali bilo kome za bilo kakve pare, da se ne lažemo), već zato što ne vrijedimo ni 2 marke. Kako će sponzor dati pare, kad ih više ni ja ne dam.
Au sto se ti nasra ovdje svega i svacega, kao da ostali nisu svjesni kakva je situacija.Pa je li vidis da je u cijeloj drzavi stanje za qurac.I pored svih sranja mi 4 boda ,hej samo 4 boda iza prvog mjesta.
Ja vjerujem da je vecina ljudi zadovoljna barem rezultatski, a igra ce se popraviti sa vremenom..
Ja sam brate mislio da se igra može popraviti, al na početku sezone. Halalio sam im što su amaterski ispali iz evrope izgubili jedno 150 hiljada eura, al nakon 15 utakmica vidim da je stanje još gore. Nek farbaju nekog drugog.

Znam da smo u qrcu i to smo već dvije godine i to me puno ne tangira. Al ova neozbiljnost, neodgovornost i diletantizam mi stvarno smeta. Ja sam na terminu 100 puta agresivniji i rastrčaniji. Ako nisam spreman sam izađem sa terena. Ovakav odnos ne želim da gledam. Mlad si, imaš možda najbolje uslove i najbolju priliku u čitavoj državi i ti ne zašprintaš ni jednom na čitavoj utakmici? Takvi treba dobro da se zamisle, šta žele u životu.

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 23 nov 2014, 17:23

ovdje jedino pisu da ce biti dobro, farbaju jaja oni koji nisu ni bili na utakmici, odnosno odu jednu od 10. onda on dode kaze vidi imamo 30 bodova, a igra ce polako doci s vremenom, a on kuci sjedi dok Zeljo igra.

sta ce biti dobro, ne znaju gdje udaraju. da smo skupili djecu s termina, i pustili ih da treniraju pola godine nista ne bili bili gori od ovog danas, i prije ovog.

danas malo jaca ekipa od celika da je bila, bez pola muke bi nam slozila 3 komada. nego je nama sreca sto nam je liga odron, pa mi ovakav odron smo 4.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 nov 2014, 17:31

Kosorica i Bogdanovica nogirat do 24:00 danasnjeg dana..... pa taman igrali sa kadetima na stoperu :oops: koliko nas ljudi kostaju i koliko su nas mogli kostat to nije normalno. Ostalo nemam sta rec, vidim raja ovdje prica prica isto bgm ko da ne gledaju utakmice inace...Nasa svaka tekma je u 5deka bila. Lose, neuigrano ne povezano i dobijamo na neku trku i htijenje kao i borbenost. Ako nesto od ovo troje izostane kao danas kod pojedinih igraca onda i ono malo gledljivosti u nasoj igri nestane....

Polusezonom sam zadovoljan sto se tice mjesta i bodova, mada ne mogu prezalit Focu, a vala ni BL u kojoj je zahvaljujici nasim stoperima Borac u vjerovatno svojoj najgoroj utakmici ove sezone na svom stadionu uspio da nas dobije. Pojacanja ne ocekujem , a znam da ih i nece bit jedino ovo sto sam vec naveo da se stoperi zamijene. Ako dovedemo kvalitetnog stopera i zadnjeg veznog mozda bi mogli i napsat titulu, ali sve ce se znat nakon prva 4 kola. Izgubimo li i u MO i u ŠB otpali smo iz utrke
=\_1921_/=

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 23 nov 2014, 17:34

Ja sam brate mislio da se igra može popraviti, al na početku sezone. Halalio sam im što su amaterski ispali iz evrope izgubili jedno 150 hiljada eura, al nakon 15 utakmica vidim da je stanje još gore. Nek farbaju nekog drugog.

Znam da smo u qrcu i to smo već dvije godine i to me puno ne tangira. Al ova neozbiljnost, neodgovornost i diletantizam mi stvarno smeta. Ja sam na terminu 100 puta agresivniji i rastrčaniji. Ako nisam spreman sam izađem sa terena. Ovakav odnos ne želim da gledam. Mlad si, imaš možda najbolje uslove i najbolju priliku u čitavoj državi i ti ne zašprintaš ni jednom na čitavoj utakmici? Takvi treba dobro da se zamisle, šta žele u životu.[/quote]

Svega sam ja toga svjestan ali mislim da tesko moze bolje od ovoga, mozda malo dok ovi mladji jos ojacaju.
Ali takodjer trebamo biti i zadovoljni sa ovih 30 bodova sto imamo jer je to pravo dobro sa obzirom na ono cime raspolazemo.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 23 nov 2014, 17:46

Ja samo nisam bio protiv Zrinjskog i s punim pravom ću reći da smo danas nezasluzeno pobijedili.
Vidim neko pise traži se postava, formacija, pa ne mozeš tražiti formaciju i taktiku prošlo 20 utakmica od kad vodiš ekipu.
Necemo osvojiti titulu o tome nemojte ni sanjati ako se nesto ekstremno ne promjeni u šta opet cisto sumnjam, mada ce biti promjena a ne bas ekstremnih!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 23 nov 2014, 17:49

Da li i sad pustaju snimke vasih utakmica na RTV VOGOSCA?
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 23 nov 2014, 17:53

dakle sudija protiv travnika nije svirao penal, pa opet sad protiv celika... dakle 4 boda na poklon.. lijepo

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 23 nov 2014, 17:56

Benko je napisao/la:dakle sudija protiv travnika nije svirao penal, pa opet sad protiv celika... dakle 4 boda na poklon.. lijepo
ima se, čak i bez vode može se :njanjanja: :njanjanja:
1921 !
05.06.1998

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 23 nov 2014, 17:57

Mi realno imamo 30 bodova al je i realno da smo imali lagan raspored a isto tako je i realno da je konkurencija ****.

SarajevoLive
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoLive » 23 nov 2014, 18:20

EDIT MODERATOR:ovo nije navijački forum!

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 23 nov 2014, 18:22

[youtube][/youtube]

Orad1921
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Orad1921 » 23 nov 2014, 18:47

Nydalen je napisao/la:Mi realno imamo 30 bodova al je i realno da smo imali lagan raspored a isto tako je i realno da je konkurencija ****.
Lagan raspored smo imali što smo igrali sa Širokim,Zrinjskim i Sarajevom kući?To nam je nešto znacilo?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 nov 2014, 18:48

Opušteno ljudi, imamo 9 pobjeda, 3 remija i samo 3 poraza. Sve to u sezoni u koju smo krenuli sa nikad slabijim igračkim kadrom, sa neiskusnim trenerom i hrpom neiskusnih i mladih igrača. Na proljeće možemo biti samo bolji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 23 nov 2014, 18:56

Virtu4l je napisao/la:Opušteno ljudi, imamo 9 pobjeda, 3 remija i samo 3 poraza. Sve to u sezoni u koju smo krenuli sa nikad slabijim igračkim kadrom, sa neiskusnim trenerom i hrpom neiskusnih i mladih igrača. Na proljeće možemo biti samo bolji.
Kako ba opusteno!?! Jesi li ti gledao tekmu?? Pa ovo je odron. Nikad gori nismo bili. Jedino sto me tjesi je da gore od ovog nemoze. Nismo povezali 4 pasa cijelu tekmu i ovo je druga tekma u nizu ( u Travniku je bilo isto ). Nemamo odbrane, nemamo sredine....nista nemamo. Čelik nas je nadigrao na Grbavici......dajte ljudi budimo realni malo.
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 23 nov 2014, 18:58

ZELJOx4xlife je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Opušteno ljudi, imamo 9 pobjeda, 3 remija i samo 3 poraza. Sve to u sezoni u koju smo krenuli sa nikad slabijim igračkim kadrom, sa neiskusnim trenerom i hrpom neiskusnih i mladih igrača. Na proljeće možemo biti samo bolji.
Kako ba opusteno!?! Jesi li ti gledao tekmu?? Pa ovo je odron. Nikad gori nismo bili. Jedino sto me tjesi je da gore od ovog nemoze. Nismo povezali 4 pasa cijelu tekmu i ovo je druga tekma u nizu ( u Travniku je bilo isto ). Nemamo odbrane, nemamo sredine....nista nemamo. Čelik nas je nadigrao na Grbavici......dajte ljudi budimo realni malo.
I da se dotaknem "navijaca" ODRON! FUJ! MENE JE STID BILO NEZNAM JELI VAS!
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 23 nov 2014, 19:04

I da se dotaknem "navijaca" ODRON! FUJ! MENE JE STID BILO NEZNAM JELI VAS!
I mene je stid tebe... ako imas sta reci navijacima dodji za vrijeme utakmice pa iznesi sve sto ti se ne svidja

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 23 nov 2014, 19:05

Hoce li iko reci zasto se Manijaci svima gade ? vidim pljujete ih ? sto to
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 23 nov 2014, 19:10

BadrHari je napisao/la:Hoce li iko reci zasto se Manijaci svima gade ? vidim pljujete ih ? sto to
Smeta im vjerovatno "gazi.." i "prva mi je i posljednja želja..", ipak su i jedni a i ovaj drugi tolike ljudine da im treba tabane oblizat.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 23 nov 2014, 19:10

Steph je napisao/la:Gledam Dadu Sadikovića čitavu polusezonu (danas sam fulio jedinu tekmu) i stvarno, ali stvarno, mi nije jasno zašto je on najkritikovaniji igrač Želje?

Istina da ima nešto slabije kretanje bez lopte, ali svim ostalim segmentima svoje igre nadoknađuje tu manu ba.. I definitivno bi trebao igrati malo ofanzivnije, Adžem bi trebao uraditi isto ono što je Kodro sa Radovcem koji je prodisao na novoj poziciji.

I generalno se ne slažem s tvojim postom, 30 bodova Plavih u ovoj polusezoni je više nego što je iko (realan) očekivao. Svaka manja utakmica je odrađena rutinski, ovo protiv jačih jednostavno ne ide tako jednostavno i to je to.
Upravo to, svaka čast na komentaru, jednostavno od njeg ne možeš očekivat da ce se igrač od bit od njeg, da ce ludo trcat i otimat loptu, da ce ulijetat, skroz dugi tip igrača, još je mlad ima vremena za njeg ;)
Ljiljani87 je napisao/la:
Benko je napisao/la:dakle sudija protiv travnika nije svirao penal, pa opet sad protiv celika... dakle 4 boda na poklon.. lijepo
ima se, čak i bez vode može se :njanjanja: :njanjanja:
Ne zna sabiranje :( jadna ti majka :(

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 32 gosta.