FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Očekivani sastavi za večerašnji Derby della Madonnina

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Iskreno se nadam da se Kovacica neće gurat na polušpicu kad je već dovoljno puta pokazao da se na toj poziciji ne snalazi.Guarin neka igra gore ako vec Hernanes nije spreman.
Odličan članak o Inter Chanellu:
http://www.sempreinter.com/2014/11/19/p ... he-scenes/
Još jedan o Mancinijevom dolasku.Možda i najbolji do sada:
http://www.sempreinter.com/2014/11/20/s ... o-mancini/
Inače,Alvarez je ipak bio ozlijeđen pa zato ne igra u Sunderlandu.Ono zadnji put kad sam gledao je vjerojatno bio u procesu opravka pa zato više nije stajala oznaka o odsutnosti zbog ozljede.
Koliko sam ja pratio Beppe nije otišao iz Intera nego ga Mancini ne želi u stručnom stožeru tj.želi samo svoje ljude,a on će se sa Ausiliom i Fassoneom dogovoriti oko nove funkcije u klubu.Beppe je napisao/la:BTW ovo s Beppeom nismo smjeli dopustiti nikako.
Odličan članak o Inter Chanellu:
http://www.sempreinter.com/2014/11/19/p ... he-scenes/
Još jedan o Mancinijevom dolasku.Možda i najbolji do sada:
http://www.sempreinter.com/2014/11/20/s ... o-mancini/
Inače,Alvarez je ipak bio ozlijeđen pa zato ne igra u Sunderlandu.Ono zadnji put kad sam gledao je vjerojatno bio u procesu opravka pa zato više nije stajala oznaka o odsutnosti zbog ozljede.
Ricky is finally available and that makes me happy. He arrived in the last days of the market and has a strong desire to prove his ability and help the team. The idea is to gradually integrate him and see how he fits into the team. It will be nice to have him available
Mislim da u svom zivotu nisam bio ovako hladan uoci derbija, cak nisam ni znao da se igra dok nisam usao na fejs.
Jbga.
Jbga.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
To Siamo, lijepa vijest, dugogodisnji vojnik se ne tjera iz kluba.SiamoNoi je napisao/la: Koliko sam ja pratio Beppe nije otišao iz Intera nego ga Mancini ne želi u stručnom stožeru tj.želi samo svoje ljude,a on će se sa Ausiliom i Fassoneom dogovoriti oko nove funkcije u klubu.
Nadam se da ovo nije prava postava.Kuzmu stvarno vishe ne mogu gledati.
Amar Osim selektor BiH
Mislim da će biti taj sastav.Vidić se ne spominje u kombinacijama nego ova obrana sa Juanom na stoperu,a Dodo lijevo.Ambrosio valjda jos nije spreman za prvi sastav.Što se veze tiče Hernanes nije spreman koliko čitam,a Yann nije spreman za punih 90.min. pa bi za početak trebao krenuti s klupe.
Još jedan dobar tekst (osim nejasnog zadnjeg odlomka tj.prve recenice u njemu):
http://www.sempreinter.com/2014/11/20/m ... r-mancini/
Izdvojit ću najbolji dio:

I ti si nezadovoljan dolaskom Mancinija ili je nesto drugo u pitanju?Puma je napisao/la:Mislim da u svom zivotu nisam bio ovako hladan uoci derbija, cak nisam ni znao da se igra dok nisam usao na fejs.
Jbga.
Još jedan dobar tekst (osim nejasnog zadnjeg odlomka tj.prve recenice u njemu):
http://www.sempreinter.com/2014/11/20/m ... r-mancini/
Izdvojit ću najbolji dio:
Placem.Suze na oci.GotovoVery few of you will have read Mazzarri’s book. And if someone is thinking about doing it, please don’t. If you did you would certainly be surprised with Mazzarri’s ego. With quotes like “if a team is worth 50 and I make it perform 100, I’m Walter Mazzarri” and “There I was together with Guardiola, two footballing masters discussing philosophies”. My favorite Mazzarri quote took place when newspapers reported that Mazzarri voted for himself in the competition known as “The golden bench”, which is the award given to the best coach in Italy every season. His reply was: “The golden bench? I deserve the platinum bench”. I
- korisnikforuma
- Kontakt:
Jeste, ali zato se Kova odlično snalazi kad ga stave na zadnjeg veznog, ko riba na suhomeSiamoNoi je napisao/la:Iskreno se nadam da se Kovacica neće gurat na polušpicu kad je već dovoljno puta pokazao da se na toj poziciji ne snalazi.Guarin neka igra gore ako vec Hernanes nije spreman.
Moje mišnjenje je od prvog dana da je Kovačić predodređen za 10-ku, previše je sličan Kaki, s tim da bih se usudio reći da je u nekim segmentima igre i bolji nego Ricardo u njegovim godinama...
Ali kad od njegaa idu radit novog Pirla, a momak nikakve veze sa Pirlom nema, onda mi se plače, od smijeha
Vjerovatno je mislio na ovu sezonuSiamoNoi je napisao/la: Još jedan dobar tekst (osim nejasnog zadnjeg odlomka tj.prve recenice u njemu):
SiamoNoi je napisao/la: Izdvojit ću najbolji dio:Placem.Suze na oci.GotovoVery few of you will have read Mazzarri’s book. And if someone is thinking about doing it, please don’t. If you did you would certainly be surprised with Mazzarri’s ego. With quotes like “if a team is worth 50 and I make it perform 100, I’m Walter Mazzarri” and “There I was together with Guardiola, two footballing masters discussing philosophies”. My favorite Mazzarri quote took place when newspapers reported that Mazzarri voted for himself in the competition known as “The golden bench”, which is the award given to the best coach in Italy every season. His reply was: “The golden bench? I deserve the platinum bench”. I![]()
![]()
Idemo veceras po pobjedu, rezultati su se odlicno poklopili, bilo bi steta ne iskoristit
FORZA INTER!!!
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Sta je smijesno?! To je pravi pobjednik... u dushi.Carli je napisao/la:Mancini: “Treće mjesto nije dovoljno.”
Veceras vas gazimo za pocetak dominacije i vracanje na staze stare slave!
Amar Osim selektor BiH
Samo da vam javim da će El Nino proraditi večeras! 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
A Carli je DJubrentusovac... nemash sta da trazish na nashoj temi pred najvecu utakmicu u Italiji i drugu-trecu najvecu po redu u svijetu.Cekaj derbi s Torinom i uzivaj!
Amar Osim selektor BiH
Hvala ti,Beppe je napisao/la: i drugu-trecu najvecu po redu u svijetu.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
I ja nesto kontam zato sam i napisao 1:7.FaraonTM je napisao/la:Samo da vam javim da će El Nino proraditi večeras!
Amar Osim selektor BiH
Raja iz Tz kafić Amebis u gradu pa ko može i želi bujrum. Bit će nas !
FORZA INTER !!!
FORZA INTER !!!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Respect tuzlaci, prednjacite kao i u svemu u ovoj drzavi, lijep provod, uz veliko slavlje poslije tekme naravno. 
Amar Osim selektor BiH
A ja sam rekao da je dobar na zadnjem veznom...gdje točno?korisnikforuma je napisao/la:Jeste, ali zato se Kova odlično snalazi kad ga stave na zadnjeg veznog, ko riba na suhomeSiamoNoi je napisao/la:Iskreno se nadam da se Kovacica neće gurat na polušpicu kad je već dovoljno puta pokazao da se na toj poziciji ne snalazi.Guarin neka igra gore ako vec Hernanes nije spreman.![]()
Moje mišnjenje je od prvog dana da je Kovačić predodređen za 10-ku, previše je sličan Kaki, s tim da bih se usudio reći da je u nekim segmentima igre i bolji nego Ricardo u njegovim godinama...
Ali kad od njegaa idu radit novog Pirla, a momak nikakve veze sa Pirlom nema, onda mi se plače, od smijeha
Zadnjeg veznog je samo jedanput igrao pod Mazzarrijem.Desetka ne može još uvijek bit jer se ne snalazi u skucenijem prostoru,igra bez lopte mu je slaba,loše se otkriva i u ono malo puta što je na toj poziciji krenuo je redovno flopnuo,šut jos uvijek nije dovoljno dobar itd.Dok mu više odgovara kada ima više prostora ispred sebe i više vremena na lopti.
Nit je Pirlo nit je Iniesta kako naši mediji žele predstavit.Centralni vezni je pozicija na kojoj se najbolje snalazi.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 23 nov 2014, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Tuzlaci, svaka cast!
Beppe nemoj se zivcirati ostace oni samo ovom podforumu , dzaba im ga!
Beppe nemoj se zivcirati ostace oni samo ovom podforumu , dzaba im ga!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Evo sastava:
Najbolji mogući sastav koji se trenutno mogao izvesti.Osim što Guarinu i Kovačiću treba izmijenit pozicije.Pogledat će se sutra snimka...Inter: 1 Handanovic; 55 Nagatomo, 23 Ranocchia, 5 Juan Jesus, 22 Dodò; 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 20 Obi; 10 Kovacic; 9 Icardi, 8 Palacio.
Subs: 30 Carrizo, 46 Berni, 6 Andreolli, 7 Osvaldo, 14 Campagnaro, 15 Vidic, 33 D'Ambrosio, 44 Krhin, 54 Donkor, 88 Hernanes, 90 M'Vila, 97 Bonazzoli.
Coach: Roberto Mancini.
AC Milan: 23 Diego Lopez; 13 Rami, 17 Zapata, 5 Mexes, 2 De Sciglio; 15 Essien, 4 Muntari; 28 Bonaventura, 7 Menez, 92 El Shaarawy; 9 Torres.
Subs: 1 Agazzi, 33 Abbiati, 8 Saponara, 10 Honda, 11 Pazzini, 14 Albertazzi, 16 Poli, 18 Montolivo, 19 Niang, 21 Van Ginkel, 27 Armero, 81 Zaccardo.
Coach: Filippo Inzaghi.
Referee: Guida.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.